195
  • PsyhoApu
    Azért a német tüzérséget se kell félteni a játékban ;) Teszem azt a német mortaros gyalogosnak jóval nagyobb a lőtávja mint az amerikai megfelelőjének. Ami a játék korai szakaszában néhány MG-vel megtámogatva igen bosszantó tud lenni. Konkrétan, ha nincs az embernek járműve nem sok mindent tud vele kezdeni.
    Amúgy meg azok a kiváló minőségű tankok nem voltak annyira kiválóak. Papíron persze jók, de megbízhatóságra mondjuk azt finoman hogy pocsékak voltak. A pz IV még hozta a szintet, a többi logisztikai és szervíz rémálom volt. Bele kéne rakni a hogy a tigrisek 5 percenként lerobbannak :D
    Amúgy az amerikaiakkal örülnék egy 90-es at-nak, nem ilyen vacak 57-esekkel bohóckodni. Na meg olyan jól megszoktam az M-18-at (bár egy M-36-ost még jobban elviselnék a játékban)
  • bgabor
    Ne haragudj, de láthatóan nagyon kezdő vagy a játékban, és ez még nem jelenti azt hogy a jáék lenne a rossz. Mint ahogy mindennek, a Tigernek meg a Panthernak is van ellenszere a játékban. Bebiztosítod a védendő pontot 3-4 széttelepített AT gunnal(mert ez a legjobb fegyver tankok ellen), és bármilyen tankot kilőnek. Ha aláaknázod a felvonulási útvonalaikat, ha aknára futnak, azonnali az engine damage(sárga motorblokk), amitől minden tank lassú csigává változik. Riflemenek Sticky bombja szintén azonnali engine damaget okoz.

Az a nagy helyzet, hogy meg kell tanulni játszani a játékkal. Ez a játék ugyanis csak a kezdők számára áll abból, hogy legyártasz hat darab ranger/para egységet, bekeretezed őket azt mész. Még mindíg sokkal könnyebb az amerikaiakkal játszani, mint a németekkel, ha nem hiszed, indíts egy német karit.
    Ne aggódj, a rakétavetővel lövés helyetti bohockodás a németeknél is ugyanígy megy, csak éppen az ő páncéltörő fegyvereik, a Panzerschcreckek sokkal gyengébbek a bazookánál és főleg a parák Recoilles Riflejeinél.

A német páncélosokat meg ne piszkáld. A játék a legtöbb téren(gyalogosok, tüzérség) erősen az amerikai oldalnak kedvez, bizony le kell nyelni hogy páncélosban a németek a jobbak. Vicces is lenne ha az amerikaiak második világháborús tankjai fel tudnák venni a versenyt a kiváló minőségű német tankokkal. (konkrétan a Panther akkoriban a világ legjobb tankja volt)
    Az amerikai játékosok kedvéért így is beletették a játékba a Pershinget, pedig sok keresnivalója nem lenne a játékban.(az első példányok 1945 februárjának végén érkeztek meg európába, alig két hónappal a háború vége előtt)
    A Sherman így is(nem túl történelemhű módon) egy szinten van a PanzerIV-essel, upgunnolva még túl is tesz rajta.(valamiért a PzIV-est nem lehet ungunnolni)

Mellesleg azt is el szokták mondani, hogy ha az ellenfeled a legdurvább egységeket veti be ellened, az azért van, mert te hagytad odáig fejlődni.
    Ne aggódj, ha nem engeded üzemanyaghoz jutni, a német nem fog tudni tankokat felvonultatni, mert horribilis áraik vannak.(egyetlen panther 600MP és 125 fuel, a Tiger I nehéztankot 1150 Manpowerért lehet behozni a csatatérre.)

És ne haragudj, de a "jobb, gyorsabb taktika, a nyerő stratégia" többnyire nem az amerikai playerek jellemzője szokott lenni, ők többnyire mindíg a dolog könnyebbik végét fogják meg, rangert, parát spamelnek, meg calliopékkel és 105mm-es Howitzerrel durrogtatnak, amik pillantok alatt holdbéli tájjá változtatnak mindent. Érdekes hogy a németeknek a Nebelwerferen és a rakétás halftrackon kívül semmilyen tüzérségi egységük nincs, de azoknak a rakétái nemigen tesznek kárt a tankokban, csak a puhább célokban.
  • PsyhoApu
    Az biztos, hogy olyankor már nagyon nehéz az élet. Főleg ha fel van vetezve az ellen... Főleg 3v3-at vagy 4v4-et szoktam játszani, ott vicces, ha egy oldalon megindul az összes fellelhető német páncélos. Ott max a nyúlcipő taktika segít...Volt már rá precedens, hogy 4 panther, király tigris, és kíséret gyanánt pzIV-esek jöttek. Hát köszöntem szépen. Maradt harc a halálig.
    Ha látom, hogy elhúzódik a csata, és van lőszerem, akkor aknázok veszettül. Fontos csomópontokon a vonalaim előtt és mögött. (mert bizony ha sokan jönnek áttörnek, és kell valami ami esetleg lelassítja őket) Plusz néhány AT lehetőség szerint úgy, hogy keresztűzben tartsa az ellent. Ja és sticky az kell, nélküle sansztalan a buli.
  • boomsly
    Néha gyártok halfokat, de nem jellemző rám se.
    Azért a quad-guntól én nagyobb tűzerőt vártam, de az hogy képes feltölteni a rajokat, mindent megér.

A parák egynémely képessége nagyon hasznos. Az off map ugrás vagy a robbanóanyag jól jön diverzáns munkához, de ha páncéltörő fegyverre lenne szükséged, ahhoz vissza kell vinned őket saját területre. Amúgy meg mint gyalogság inkább csak közepesek.
    A rangereknek pedig van bajuk. Pölö iszonyat lassan lőnek bazookával. szenvedés kivárni. Többen megjegyezték, hogy az elite armor-a maxolt rangerek se jobbak, pedig ott az áruk már tetemes. Az egyfolytában való látványos ugrálásuk, gurulásuk pedig unalmas. Sokszor inkább bohóckodnak akkor is, amikor a lövés messzebb csapódik be és viszonozni kéne azt.
    Volt, hogy biztonságos, szétlőhetetlen fedezék mögül képtelenek voltak kilőni egy sima pzIV-est, mert úgy jött ki, hogy ahányszor lőtt a tank ők ugráltak lövés helyett, majd újra töltött a pz és megint a bazooka indítás előtt lövéssel ugráltatta a rangereket. Szerintem egész nap aerobikoztak volna minden eredmény nélkül.

Ami engem idegileg felb@sz, az az hogy hiába a jobb, gyorsabb taktika, a nyerő stratégia. A németeknek csak ki kell várniuk a panthereket és tigriseket aztán nincs az a jól kiépített védvonal, amin keresztül ne rongyolnának át.
    Mindig ez történik.

Attól meg hányingerem van, hogy 2 toughness II-vel felruházott, hosszú csövű sherman nem tud megállítani egy panthert.

A panzerschreck-ről az előző kollégának pedig teljesen más véleménye volt...
  • bgabor
    Én pont így vagyok a flame halftrackal a túloldalon. :-)
  • PsyhoApu
    A supply rendszer titka tényleg, az hogy ésszel a hősökkel. Személy szerint kezdek leszokni róluk, és csak akkor és azokat használom amik feltétlenül szükségesek.
    Csak amerikaiakkal játszom németeket nem szeretem. A taktikám egyszerű. Sikeresen kifejlesztettem egy engi hőst úgy, hogy indításnak 5-en indulnak egy csapatban. Az elején nincs olyan fricc aki ellent tudna állni nekik. Így az első zászlóért folyó csata borítékolható. Utána jöhet a hagyományos gyalogság, és minél gyorsabban M8. Ritkán jutok el nehezebb eszközökig. Viszont az érdekes, hogy amerikai oldalon nem látok meat choppert (félhernyó légelhárítóval). Pedig fantörpikusan szedi a német gyalogságot, és mellette töltöm is a veszteségeket. Online-ban rajtam kívül senki nem használja. Meg is lepődnek rajta ha látják. Iszonyat pusztításra képes német körökben.
  • bgabor
    Hát, a supplyt még mindíg nem értem. :)
    Azt vágom hogy használjak kevesebb hőst és akkor ritkábban kell újratölteni, de én úgy vettem észre, hogy attól fogy a szupli, ha elindítazs egy játékot, amiben berakod a hőst. Az, hogy a játékon belül megveszed e vagy hányszor veszes meg, már nem számít. Tehát még csak nem is a tényleges legyártásért vonódik le a supply.

De mi van a kék színű army itemekkel, amiknek a feltöltése szintén drága. Például most kaptam meg a PzIV speed upgrade II-t, és 5000 szupli egy 50-es feltöltés.
    Amúgy nagyon durva, hogy a készítők úgy teremtették meg az ilyen upgradek használatára az igényt, hogy a ToV-hoz képest egyszerűen levettek a Puma gyorsulásából, a PzIV meg a Sherman sebességéből. Aztán kénytelen vagy army item upgradeket használni, ha az eredeti gyorsulásával vagy végsebességével akarod használni a pumát vagy a PzIV-et.

Herok:Azért a CC Volsokkal nagyon szépen le lehet darálni mindenkit az elején, főleg hogy én Inspired Assaultal kombinálva szoktam használni őket.
    A Stormokkal való rajtaütés is alap, de én inkább MP44-esekkel felszerelve szoktam több egység stormal inspired assaultal rajtaütni a tetves ranger meg para hordákon. Spotolni is szoktam velük a Rocket Barrage számára.

A Panzerschreck egy nagyon potens fegyver volt a ToV-ban, itt annyira legyengítették hogy szerintem nem éri meg foglalkozni vele. A dupla schreckes grenadier osztagot előbb lövi szét az 50-es nélküli M8-as, mint sem hogy ők kicsinálják a dupla schreckel. ToV-ban úgy kapták szét két, néha egy sorozatból hogy öröm volt nézni. Sajnos most használhatatlan.

Ajánlom figyelmedbe a Venerable Volks nevű hőst, ötös szintre felfejlesztve pont ugyanazt tudja, mint egy mezei Volks csapat, csak éppen mindössze 140 manpowerbe kerül. Sajnos ötös szintig csigalassan mozog(cloakolt sniper sebességével), így addig csak védekezésre jó. De felfejlesztve nagy taktikai előny.

A Pillage mennyire használható?

Amúgy ha egyszer van kedved odapörkölni az amerikai playereknek, Dietrich911 néven fut a blitz karakterem.

Tényleg, igazán leírhatná itt mindenki a legfőbb karija nevét, hogy ha találkozunk a Budapest szobában vagy a harctéren, akkor megismerjük egymást. :-)
  • Kopiati
    egyébként páran kutakodtak a játék fájljaiban és van pár újabb játékmód a ToV-ből, assault, és panzerkrieg, meg egy hero cselendzs, ilyen különleges pálya, csak valami kihíváshoz...
    Az assault itt azért lesz jó mert lényegében a hősödet kell irányítani:P
  • Kopiati
    Hi
    Én is blitz, 46os szinten.:)
    Rechargot nehéz megszokni és átlátni lvl 35 körül jöttem rá a lényegre (röviden hagyd a f*szba) hosszabban, 50-et ne "tölts" mert a 100-200 átszámítva gazdaságosabb (szuplit takarítasz meg), használj kevés hőst, akkor hívd őket ha az ő képességeik kellenek, pl utászhős kezdésnek felesleges, katzen nagyon jó meg cc, de cc kevésbé (nem dob gránátot, faustot) motor abszolút ragyi, wilson rifleman 1ből ksizedi..(rakétavető) hős mg felesleges elsőre, mert lassan készül el, 280ba kerül, és assult jeep, a drága az épületig se jut el... inkább itemmel tápold meg a kezdő csapatod volks, utász, mg... nekem most van 38k szuplim..
    blob dologra: a storm kegyetlen zsíííír olcsó schreck és mp44, láthatatlan, 4 csapat egybe mozgatva, egy sorozattal kiszed egy tankot, aztán jön a kövi..:) kalippó ellenfél de csak oda kell lopódzni hozzá...nem egyszer fordított a csapatom a stormoknak hála.. a peccs után.. a veszteséget az infanty pillageből pótolom...
    mostanság egy hős nagyon jó, az pedig az enhanced ostwind, megérte megvenni, meg 20k ért feltöltöttem a survivalist grenadiereket (ezért van csak 36k szuplim) eleinte gyengék, de mostmár mg42vel ossszák az áldást, gránátot dobnak, kb wilson rifleman szintet hozzák...

Herot úgy kell fejleszteni, hogy haveroddal megdumálsz egy meccset egymás ellen és gyakjátok a hősökkel a tömeg embereket(érdemes ezért a vesztesnek, új accountot csinálni) vagy gép ellen skirmish, és a főépületet meghagyod, és az utászait leölöd... szükség törvényt bont...
    egyébként az egyik amcsi rifleman felvehet fegyvert...
  • bgabor
    Nem cheat. Hős(Hero) egység, Close Combat Volksgrenadier a neve. Azért különlegesek mert egyből MP-40essel jönnek. Ahogy bizony az amerikaiaknak is megvannak a maguk Rifleman heroi, akik ötös szintre fejlődve már a játék első percétől BAR-al, sőt, bazookával mászkálnak. Vagy van tüzérséghívó Jeep, meg kézigránát-dobáló német motor, stb.

Ezért van az hogy a játék első szakaszában szinte senki se gyárt normál egységeket, mindenki a hero-it használja, hogy a csatázással fejlessze őket, és még brutálabbak legyenek.

Persze a hero egységeknek is vannak hátrányai. Pl: nem lehet új fegyverekkel felszerelni őket lőszerért, úgy mint a hagyományos egyégeket, és a normális, játék közbeni veteránosodás se hat rájuk. Ehelyett saját maguk fejlődnek, játékokon átívelően, öt szinten keresztül, és csak akkor kapnak új képességet/fegyvert/lesznek erősebbek, ha szintet lépnek.
  • bgabor
    Nem nálad van a baj, hibás a COHO launcher. Tudnak róla, és gőzerővel dolgoznak a hiba hijavításán. Persze én is újraraktam a .NET frameworköt, mielőtt megtaláltam ezt az információt az egyik hivatalos COHO fúrumon.
  • bgabor
    Már rég rá akartam kérdezni erre a recharge dologra.
    Valaki el tudná magyarázni nekem, hogyan működik a dolog? Mert megveszem a CC Volksomnak az ötven pontnyi chargeot rengeteg supplyért, és mindössze öt meccs alatt nullára redukálódik. Akkor most meccsenként 10 charge-ot von le? Ez azért nem lehet így, mert láttam már kártyákat 5 meg 3 charge-al is. Hogyan működik a rendszer?

Amúgy ti nem azt tapasztaljátok, hogy a meccsekért befolyó supplyból gyakorlatilag lehetetlen bármit is megvásárolni, mert a hero recharge elvisz minden befolyó supplyt? Én legalábbis állandóan heroket rechargeolok, és mindíg alig van supplym. Gondolom így szeretnének minket "finoman" a COHO Cash vásárlása irányába terelni.

De hogyan szed össze így az ember 17.000 supplyt egy Shultz pantherre? Azt is olvastam a neten, hogy 1000 supplyba kerül a Shultz panthernek pusztán bevetése minden egyes pályán. (gondolom a recharge árát leosztva jött ki ez a szám)

Szóval hogy lehet így boldogulni? Már persze ha az ember nem akar ropogós ezreseket utalni a fejlesztőknek COHO cash-ért cserébe.
  • bgabor
    Bocsánat de de ehhez werh blitzként hozzá kell szólnom.

Te a Rangerekkel vagy elégedetlen? Bakker, mikor tömegben mászkálnak, gyakorlatilag alig lehet megállítani őket. A patch előtt az infek 80%-a ranger blobot nyomatott, marha unalmas volt ellenük játszani.

A patch óta pedig sokat változott a helyzet, megint csak a rangerek javára.
    Nézd csak meg a #85- ben belinkelt change logot. Tiger, Panther és PzIV ellen kétszer akkorát sebeznek mint a patch előtt. Mindeközben természetes ellenfeleik, mint a puma vagy a flame halftrack durván gyengítve lettek, sokkal kissebb lett a HP-juk. Mindeközben a schreckeket is durván legyengítették, így már gyakorlatilag nem érdemes venni őket, mert egy dupla schrekel felszerelt Grenadier osztag nem képes kilőni egyetlen tetves M8-ast.

Komolyan lassan ott tartunk, hogy a németek csak céltárgynak vannak a játékban, hogy legyen mire lőnie a sok ostoba american playernek. Inf meg Airborne ellen játszva most is tízből nyolc ranger meg para blobot nyomat, marha visszataszító.
    Mindez megtámogatva a fél térképet leradírozó off map artilerryvel, meg a háromszor bombázó P-47essel, a térkép másik végéből percenként durrogtató howitzekeről és Calliopekról már nem is beszélve.
    Minket németeket pedig nyakra főre gyengítenek minden egyes patchben, de az amerikai playerek tovább sírnak. Pedig már lassan teljesen inbalance a játék az amerikaiak javára.

• Kopiati
    Miért baj az, figy én tapasztaltam, hogy ha jól használja a riflemant, megeszik még a mp40-el is a volkst..inkább katzenezek, mert a faust jól jön a dzsipp ellen...
  • boomsly
    Akkor ha azzal kezdi a csatát az cheat? Nem lehet venni?
  • Kopiati
    csak ha hős..(close combat volks)
  • Sáska
    ha esetleg fut az xfire, akkor kapcsold ki, mielott inditanad a jatekot. nekem ugyanez volt a problemam, s ez segitett (vhol olvastam en is).
  • boomsly
    Nem szerettem volna elengedni, de amikor a rangereknek támadási parancsot adtam, azok megtorpantak. De a társam M10-e se lőtt rá.
    Most is győztünk. Jó meccs volt.
    Sikerült 4 rajjal és egy 57mm-sel kilőnöm egy kingtigert, de tényleg mögé kellett mikróznom a srácokat.
    Amúgy vicces ez az AT gun 57 milliméterrel :D
    Nekem van egy para lvl 24-em is, de most jobban fekszik a gyalogos.

Amúgy lehetséges rögtön a kezdéskor mp40-el felszerelni a német inft?
  • Kopiati
    Ne hagyd elballagni:P A bazooka nem bírja a tankokon a kötényt, ezért szoktam a párduc helyett pz4-et csinálni, meg az jobban öli a rangert, a panther is megkapja a kötényt vet3-on, de nem olyan látványosan szembetűnő. Amelyik német kötény nélkül mászkál az megérdemli a gyors vereséget, stug az a rangernek nem ellenfél, főleg, hogy a stug gyalogos elleni pontossága rosszabb a pak-énál. Érdemes a stormokat lenyulni a schrekért, mert az az egy olyan német fegyver van ami (88-ason kívül) ami érdemben szétcsapja a pershing száját, önjavítás ide-vagy oda...és ha olyannal feltápolod a rangereket aratás lesz.., az ernyősök nekem külső szemlélőnek hasznosabbnak tűnnek, a recoiles rifle büntet ha tele van kráterrel a térkép...a saját rangereeim teljesítménye eddig siralmas, pedig minden csínyt bevetek a tankok ellen de a stormtrooperek mikrozása jobban megy.. 4 db becserkészése egy sorozattal roncsba küldése...priceless
  • boomsly
    Most láttam! Egy ostwind szépen elballagott 5%-on a bázisomról!
  • boomsly
    A tegnapi eredményeim szerint a rangerek jók, a mai alapján gyengék.
    Tegnap Stugokat szedtek darabokra mindössze 3 raj, ennyi elég volt. :) Ma 1 párduccal küzdöttem 4 rajjal oldalról.
    Ahogy figyeltem a bazooka több sorozat ellenére se okozott károkat.

Inkább azokat a nyomorult bugokat kéne orvosolni. Ráférne.
    Minden hibája ellenére nagyon szeretek vele játszani.
  • Kopiati
    A rangerekkel sokat kell mikrózni, mert egy ügyes némettel szemben a puma aprítja őket rendesen, ostwind főleg. Nekem az tűnt fel a saját rangereimen, ki vannak maxolva, de az elit armort nem kapják meg, pedig 450ért hivogatom őket, emiatt mostanra a rangerek kihaltak. Ahogy látom az infantrysok inkább m10 rushra, és riflemanra álltak rá, nagyobb azokkal a hatékonyság, riflemanek, nagyon osszák, mivel gyorsan vettelnek. Az 5% probléma, már nem probléma, patch előtt minden meccsen láttam, de most már nem látni.

A reward osztást kéne újragondolni, mert unom, hogy nem kapok semmit egy vérpisilős, maratoni másfél órás sasual meccs után 50-50-36-40 lvl ellen, mondjuk kaptam 3000 supplyt..de semmi hős vagy ilyesmi, ellenféltől valaki 4db-ot kapott. pl.: haveromnak 3 shultz panthere van , nekem eddig egyet se dobott ki, de már vagy a 10. katzenmeiert adtam el egyik nap... olyan kéne, hogy ha kapsz egy itemet, akkor csökkenjen az esélyed, hogy újra azt kapod stb...
  • PsyhoApu
    Nem tudom, én nem tartom gyengének a rangereket. A legutóbbi csete-patéban egy az egyben elvertek egy pumát, sima fedezék mögül :) A panthereket meg hátulról kell kergetni. Úgy szépen szedik őket.
  • boomsly
    A ptch óta csak "even match" vagy "Balanced" felirat vár kezdéskor, ennek ellenére most is lvl 8-9-20-al küzdöttünk a lvl 30-21-42-es németekkel szemben.
    A rangerek nagyon gyengék, bár nem áll módomban összehasonlítani őket a patch előtti állapotokhoz képest, de a bazooka képtelen ártani a panthereknek.
    A másik az ostwindek hatékonysága. Borzalmas a gyalogságra nézve.
    A bugokat pedig megint nem tudták kijavítani. Most is van 5% és arty probléma.

Szerintem nagyon jó játék, de belestek abba a hibába, hogy túl bonyolult lett a rengeteg képesség, hős és stb miatt.
    Nekem enyhén szólva is átláthatatlan...
  • Kopiati
    Nézegesd a hivatalos oldalon a known issues topicot, ha jól emlékszem ez a töröl-telepít elég gyakori probléma, launchert is le kéne törölnöd..., de ott sokkal részletesebb megoldási javaslatok vannak, meg többféle részletes probléma.
  • Vagrant
    nekem 1 olyan problemam lenne hogy regen fent volt az oszes jatek es az online is 1 be.

most ujra feltelepitenem csak az online-t es a lancher inditas utan ahogy toltene a jatekot mindig hibaval kilép.
    probaltam registry takaritast uninstall, net frameworks ujratelepitest nem hasznalt.
    azelott tokeletesen futott.
    ha valaki tud valami megoldast kerem irja le.
    config win 7 64, ati 4870, amd proc.
  • Kopiati
    Blitz 44, Infantry 24. Van egy piros item-em, de nem használom, mert annyira nem extra (officer képességét olcsóbbítja) Ami kéne a demolition volksgrenadier(a lehető legritkább item), mert a peccs miatt rifleman hordák garázdálkodnak, aztán azok ellen csak a brutál dolgok hatásosak...
  • Fifus
    Milyen level vagy, hogy ilyen engikkel találkozol?
  • Kopiati
    A javítás egy része megegyezik a 2.601es alapjáték verzióval (nem tudom ezek a számok ott is ilyenek-e)
    Egyébként a tapasztalat azt mutatja, hogy a németek tényleg gyengültek, leginkább veterán egységek esetén tűnik szembe, már a vet1 rifleman méltó ellenfele a Knights crossnak (vet szinttől függetlenül) ha mind2 vet 3 úgy is eszik a KC-t, hogy nézni is rossz... a schreck még mindig nagyon erős, a gond, hogy a lépést nem tudja az ember tartani ha stormra megy rá..., kedvencem a hős amcsi utász, 2 bar-ral, elit armorral, kézigránáttal (elit engineers vagy mi) odaver...nagyon...
  • Fifus
    Nem tűnt fel, de még szerencse, hogy usa profiljaim vannak.
  • bgabor
    Nemtudom feltűnt e valakinek, de a Panzershreck totál használhatatlan a CoH ToV-hoz képest. De itt az újabb patch, kiemelnék néhány dolgot belőle:

Bazookas Anti-Tank Weapon
    -Penetration against Panther Skirts has been reduced from 15% to 11%.
    -Penetration against Panzer IV Skirts has been reduced from 45% to 34%.
    -Penetration against Stug Skirts has been reduced from 33% to 25%.
    -Damage against Panther Armor Skirts has been increased from 50% to 113%.
    -Damage against Panthers has been increased from 75% to 150%.
    -Damage against Panzer IV Armor Skirts has been increased from 50% to 120%.
    -Damage against Panzer IVs has been increased from 75% to 160%.
    -Damage against Stug Armor Skirts has been increased from 50% to 75%.
    -Damage against Stugs has been increased from 75% to 100%.
    -Damage against Tigers has been increased from 75% to 150%.

PanzerSchreck Anti-Tank Weapon
    -Damage has been reduced from 125 to 120.
    -Damage against Anti-Tank Guns has been reduced from 100% to 75%.

Szóval tobáv lett gyöngítve a schreck, és erősítve a bazooka. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy mind a puma, mind a halftrack életereje 360-ról 310-re lett levivve, már előre vízionálhatjuk az eddigieknél is legyőzhetetlenebb Ranger és Para blobokat.

• bgabor
    Van lehetőség arra, hogy egyik gépről LANon átmásoljuk a játék filejait a másikra, hogy ott már ne kelljen újra letölteni a kilenc gigát?
  • Fifus
    De milyen lila-piros cuccról beszélsz?
  • Dns5000
    Mar nem azert, de ugyanazzal a jatekkal jatszol?
    Nem lehet a shopban latni/venni semmilyen lila/piros cuccot.
  • Fifus
    Ahhoz nem kell leírás, játékon belül minden látható, csak nem érhető el, ha nincs rá cash, vagy nincs elég level hozzá.
  • Dns5000
    ja, kiváncsi vagyok milyen lila meg piros herok meg itemek vannak
  • Fifus
    Mire gondolsz pontosan? Leírás a unitokról?
  • Dns5000
    tud valaki oldalt ahol fent van az osszes hero meg item
  • 60ger
    vagyis a Kurzort nem jeleníti meg !! Pedig itt igencsak kellene a kurzor
  • 60ger
    Sziasztok!!! Tudom nem ide kellene írnom , de olyan problémám van a játékkal, feltelepítettem Windows7-re, (régebben fent volt rajta,és rendesen működött) és nem jeleníti meg az egeret!!! mit csináljak vele???