133
  • TommyGun
    Nem vagyok egy nagy RTS guru. Dune2 CnC Warcraft SC1 megvolt persze és szerettem is de ez az SC2 ez tényleg üt annyira finoman odafigyeltek a részletekre, már már RGP érzésem van a sok fejlesztés és egyedi képesség láttán. Fejlesztések kantin satöbbi baromi jó, volt hogy 2 küldi között fél óráig a felfedeznivalóval mszórakoztam a hyperionon. Elképsztően átgondolt az egész.
    Nagyon régóta nem vagyok elájulva az RTS műfajtól, szvsz a Warcraft 3 óta nem jelent meg belőle normális de ez igen, grat blizzard.
  • DeviloftheHell
    c&c 4 hez hasonlita bármilyen rts-t istenkáromlás az egy kalap szar lett
  • Stranger666
    Carl Chimes pedig annyit tett ehhez hozzá, hogy "a Heart of the Swarm ugyanolyan epikus lesz, mint a Wings of Liberty."

Ez egy idézet szóval te Carl Chimest idiótáztad le... gartulálok
    Tanulj meg szöveget értelmezni és ne hülyeségeken lovagolni.
    A játékot tudod net nélkül játszani, de nincs benne lan. Arra ott a Bnet.
  • IMYke2.0.0.0
    A hétköznapi LAN-on nem - Battle.net-es LAN-on igen.
  • zedow
    Most akkor lehet ezt net nélkül lan-ban játszani vagy nem? Ha nem akkor nem érdekel...
  • JaSoN HuNTeR #8
    veszem :)
  • Skynet
    A cikkre értettem,egyébként igen, azokra is akik magukra veszik mert minden szarra rávágják hogy EPIC!
  • Stranger666
    Engem te ne idiótázz le kiskomám. Akinek meg szótár kell az Epicus értelmezéséhez azt menjen vissza az iskolába.
  • Skynet
    Epikus már a tököm,nagyon unalmas hogy minden idióta mindenre nyomja a hülye epic szöveget,ebből akár egy is felnyitotta az értelmező szótárat hogy mi a francot is jelent???

Zerg kampány pedig várós,akkor már lehet ha a 2 egyben értelmes áron lesz megveszem a játékot.:)
  • Stranger666
    z
  • Stranger666
    Na ja:/ Kerrigan
    Am. tényleg epic a story és a cinematikok... Blizard.
  • Radi
    A "már nem jutottak" a kedvencükhöz szövegrész linkje vajon miért mutat egy olyan oldalra ahol az első SC2 tulajdonosról írnak? hmmm...
  • curse
    *Kerrigan