133
  • Stranger666
    Nekem a CODok kb 5-6 órák voltak. A Hol-t nem játszottam, de az egy teljesen más kategória MÁS érted MÁS. a COD is MÁS hagyjuk már ezt abba kinek ez tetszik kinek az. Nekem EZ és mégsem megyek HOL és COD fórumokra fikázni meg trollkodni.
    A StarCraft II-t meg majd szídjátok a kritikusok pontozása után. pusz, gebedjetek meg.
  • morden
    A cikkben ott van , hogy az egyszermélyes részt kb 16 óra alatt végig is nyomták, az nem sokkal több idő mint egy mezei cod rész vagy akármelyik jelenlegi játék.
    És ismétlem a bilzzard arra hivatkozik, hogy azért adja ki 3 részben a játékot, mert így van idő a kampányok kidolgozására.... ( min 5 év max 12év fejlesztés után 16 óra végigjátszás finoman fogalmazva se a minőséget mutatja)
  • morden
    Carbine: nekem más jött le, az hogy, hogy húzzunk le minnél több rókabőrt egy játékról és azt az üzenetet küldi a sok-sok eladott sc2 hogy 1 valamit jól megcsinálsz utána eladhatod 5x is kb ugyan azt a nép megveszi.
  • Renegade
    ez biztos?

wikiről:

Valós idejű stratégiai játék (szlenges, rövid változatban „valós idejű stratégia”; angolul real time strategy, rövidítve RTS) a stratégiai videojátékok egy műfaja. A valósidejűség azt jelenti, hogy a játékmenet folyamatos, az összes játékos bármikor adhat ki parancsokat, amelyek végrehajtása azonnal el is kezdődik (szemben a körökre osztott játékokkal, mint pl. a sakk; melyekben amikor az egyik játékos lép, addig a többi várakozik, nem tud semmit csinálni) . Az átlagos esetekben a fő feladatok erőforrások összegyűjtése, bázisok építése, technológia fejlesztése és az egységek irányítása.

Mert ez mind igaz a paradox játékokra, az átlagos esetből egy dolog sántít, az pedig a bázis építés.
  • lazsi
    Igen a HOI-nál a teljesség nem ad 16 óra játékidőt. HOI2-ben csak a singleplayerrel legalább 200 órát játszottam már, a multiról ne is beszéljünk. Na erre varjál gombot! Nem is ismered a játékot...
  • Renegade
    naaa, ad egy, nem hülyéztelek le, hanem válaszoltam egy kérdésre, nem formáltam véleményt az SC2-ről, és akkor abba még bele sem mentem, hogy játszottál e bármelyik játékkal, ha már véleményt alkotsz róla.
  • Carbine
    És mindkettőt milliók veszik az első napokban.
    Valahol örülök, hogy a Blizzard ilyen, "Nem 2010es grafikájú" játékot tett le az asztalra. Így a gépigény is sokkal szolidabb.
    Amennyiben szép RTS-t akarok, akkor felrakom a COH-t és kész.
    Remélem sok fogy az SC2-ből és az talán magában fogja hordani azt az üzenetet, hogy nem kell okvetlen Dx11-es grafika, nem kell a warezt szidni, csak jó játékot kell csinálni, vagy jó marketinggel eladni a nem annyira jót.
  • morden
    A lényeget nem látod, egy min 5 max 12 éve fejlesztett játékba amit elvileg a blizzard csinál 2010-ben patchban jön az AA... ( kicsit hasonlít az új iphonera a helyzet, van aki megírja hogy az egy szar, nincs újdonság benne és ha kézbe veszed offline gép lesz belőle, majd jönnek a fanboyok hogy apple és jobs és ennyi).
  • narumon
    Szerintem hót felesleges AA rá:

http://homepage.ntlworld.com/stopit.tidyup/Ultra.jpg
  • Stranger666
    az élimítás egy patchben jön majd. ha követtétek volna az esemnényeket tudnátok.
  • narumon
    Látom javíthatatlan vagy.
  • morden
    Egyharmad túlárazott játékból amit nem tegnap kezdtek fejleszteni azért ciki ha egy ilyen dolog kimarad 2010-ben, nu nembaj majd a sc 2/2ben javítják bár jó drága patch lesz :D
  • cylonflatus
    hoppika, na most mi lesz... azt a leborult szivarvégit, most aztán tényleg elszaladt a pulykamérög! Beperelem az Nvidiát, a Blizzardot, az Activisiont, az összes kereskedőt, sőt az összes torrentoldalt is ahova ezt a szemetet föl merték rakni!
  • cylonflatus
    Amúgy ezen az oldalon 25e helyett 20500 a gyűjtői és futár ill. postaköltséget sem kell fizetni (15e fölött az ingyé van)
  • morden
    a link1 kattintásra
  • morden
    hoppika ezt miért nem említette senki aki már 1 napja tolja az sc2 őt --->http://gamepod.hu/hir/starcraft_2_elsimitas_amd_nvidia.html tipikus elsietett fejlesztés...
  • narumon
    "Ez a max. a te szegénységi bizonyítványod. Akadnak a piacon a SC-on kívül egyéb kiváló játékok, ha azokkal nem bírtál annyit játszani, mint a 2 napja megjelent SC2-vel, akkor benned van a hiba."

Látom értelmezéssel is bajod van. Azt írtam mint a legtöbb single játékkal. Sajnos véleményem szerint nagyon kevés olyan játék van manapság a piacon amit érdemes végigjátszani érdemes megvenni. Ha ez az én szegénységi bizonyítványom akkor vállalom. A két nap alatt 10+ órát toltam bele. A COD6 komplett végigjátszása nem volt ennyi, de megnyugtatlan idén a Mass Effect 2-vel és a Dragon Age-el játszottam 10 óránál többet. Mással nem.

"Protoss kampánnyal akarok játszani... MOST! ÉS tudod miért? Mert én vagyok a VEVŐ!"

Ööööö, én meg SC2-t akartam 2000-ben is már, attól még nem jött, de azért mondhatnám hogy Mass Effect 3-at akarok MOST mert én vagyok a vevő. Attól még nem lesz. Sőt a fikázók (aki szerint mondjuk taktikát is kellett volna belerakni) az is CSAK EGY "VEVŐ", szemben mondjuk 3-4 Millió másikkal akik meg azt akarták hogy NE rakjanak bele ilyen változásokat.

"24 ezerért elvárnám... várhatom... meddig? MEDDIG?"

24 ezer? Nem semmi számok vannak itt. És ha azt mondták volna kezdetben, hogy a starcraft 2 csak az emberekre koncentrál egyáltalán nem lesz Protoss kampány akkor is hőzőngenél? Végülis bármire lehet hőzöngeni.

"Ha a fosvalvet veszem alapul, lehet rettegni az EP3 még mindig nincs a piacon, egyáltalán tudjuk mikor jelenik meg?"

Nem tudom, az EP2-vel sem játszottam. Viszont a szinte változtatás nélküli feltúrbozott grafikájú Civ5-ör már rohadtul várom.
  • Reg5
    SC2 is Activisionos cucc, nem véletlen ennyire drága.
  • Narxis
    Idén jelenik meg. Karácsonyra.

Aki meg megteheti, hogy megvegye 3-szor szinte ugyanazt a játékot az úgyis leszarja a sírásod.
  • Tinman #74
    Ez a max. a te szegénységi bizonyítványod. Akadnak a piacon a SC-on kívül egyéb kiváló játékok, ha azokkal nem bírtál annyit játszani, mint a 2 napja megjelent SC2-vel, akkor benned van a hiba.

Protoss kampánnyal akarok játszani... MOST! ÉS tudod miért? Mert én vagyok a VEVŐ! 24 ezerért elvárnám... várhatom... meddig? MEDDIG?
    Ha a fosvalvet veszem alapul, lehet rettegni az EP3 még mindig nincs a piacon, egyáltalán tudjuk mikor jelenik meg?
  • Stranger666
    Jogos, egy kicsit túlzás az az idézet.
  • shandix
    "a játék átalakítja az RTS-ekről kialakított elképzeléseinket és egy C&C 4 teljesen sterilnek és ötlettelennek tűnik a StarCraft 2: Wings of Liberty mellett"

Nem rosszból vagy ilyenek de a játék elégés hasonlít a sima Starcraftra vagy a Warcraft 3 -ra alapjaiban, szép grafika meg vannak újítások és nagyon jó története van ahogy azt a Blizzard -tól megszokott, szerintem ez nem átlakatja az RTS -ekről kialakított képet hanem feljavítja (legalábbis bennem)jónak jó játék fölveheti a többi rivális játékkal a versenyt és korának megfelelő, de nem látom mitől lenne sokkal jobb mint a többi. Mivel a játékban sokk mindent már más Blizzard játékokban is láthatunk én nem látok annyi újat hogy megérdemelné.
  • Stranger666
    sokminden változott, a régi jó alapok nem. bocs.
  • morden
    Lehet félre vagyok tájékozódva de a codnak és az sc2 nek nem az activision a gondozója , mert akkor úgyan az a lehúzás esete forog fenn.
    Novaterra: Lehet féltékeny vagyok arra hogy egyesek 1 ( vagy ízlés szerint 3 ) külön játékért annyi pénzt képesek kifizetni mint amennyit az a számítógép ér amiről éppen írok.
  • NovaTerra
    Az a szánalmas, hogy azok sírnak és szidják, akiknek eszük ágában nem volt megvenni, még akor sem, ha 5 ezer forint lenne. Aki megvette, az pedig elégedett. A 3 részletben való megjelenésről pedig annyit, hogy részenként több játékidőt nyújt, mint bármelyik riválisa, nem csak rts-re gondolok. Én nem vettem le a cod mw2-öt, de nem állok le szidni azt, aki megvette, főleg nem ordítom, hogy micsoda hülye, csal lehúzzák. Ha örömét leli benne, akkor megveszi, kifizet 10$-t öt pályáért, mert szórakozását leli benne és bőven megéri neki. Aki ezt nem képes felfogni, azzal nagy gondok vannak.
  • SpecterMATWRZ
    Fojtsátok meg egymást egy olyan játékért,ahol a grafikát turbózták csak fel,a többi meg ugyanaz mint az első részben. :D Hajrá.
  • nr1ranger
    Személyes véleményem: Mivel a játéknak van egy igen jó multi része is ezért garantált hogy én nem csak 6 órát fogok vele játszani hanem simán lesz az pár száz. Ha erre leosztod hogy majd a 3 rész mennyit is ér ha leosztod a játékkal töltött órák számával az eredmény az hogy olcsóbb mint a TV előfizetés.

Én ez alapján veszek játékokat. Cod-ot pl nem vettem meg mert csak a single érdekelt és 6 óra 12kért nem érte meg. Dragon Age-t megvettem, mert 150-200 óra játék 10k-ért megérte.
  • narumon
    Én ahoz hasonlítottam, hogy a Cod6 az pl 4-6 óra játékidő, ennek ellenére elkérték érte ugyanazt a pénzt. Ha most azt nézem, hogy az SC2-be már beletoltam ennyit és a 10. páyán tartok akkor hiába epizódikus mégis úgy érzem, hogy ez jobban megérte. A többi csak elnevezés kérdése.
  • cylonflatus
    szerintem itt nem én vagyok a troll... de ha akarod az leszek, mondj már egy játékot, azt' gyors átugrok a fórumába...
  • Ry0K3N
    De persze az nem lenne gond ha ugyanennyi pálya lenne de elosztva a 3 frakció között.
  • cylonflatus
    1.: nem kötelező megvenni mindet, (pl én sem fogom, mert nem érdekel a zerg kampány, de lehet a protoss se) 2.: ha az ember 10-12évet multizik vele, mint az 1-el, akkor hány óra játékidő jön ki, ha csak heti 1 órával is számolok?
    Mégegyszer: laikus fikázók, pszt!
  • morden
    *kampányt
  • morden
    Átfogalmazom "okoska" lett volna 12 évük 3 kapmpányt megcsinálni 5-6 év alatt sikerült 1-et nem sikerült a mondandóm lényegét megtalálni, csak trollkodni sikerült pár éven ,grt .
  • cylonflatus
    A SC2-t kb 5, legjobb esetben 6 éve fejlesztik, 2007. májusában lett bejelentve, okoska.
  • Ry0K3N
    egy rpg játékidőt hasonlítasz egy rts-éhez, most ebbe vedd bele az rts multit mennyit fognak vele az emberek ezután játszani oline, 100 óra oda édeskevés lessz aki nekiáll multizni 70 online meccs és ki is töltötte ezt az időt
  • Reg5
    Csak tudod ilyen régen is volt. A a különbség csak az, hogy akkoriban egy 100 órás rpg-t nem vágtak fel 10 részre és adták el full áron, hanem egybe és úgy full áron.

BTW... Nekem is mindegy ki miért ad pénzt, bár engem az egész Blizzard és játékai imádása úgy hagy hidegen ahogy van.
  • Stranger666
    Opeca ment te a picsába. hülye primitív vagy. menj máshova trollkodni. nem éled az egészet, akkor mi a kurva anyádat keresel itt?? nincs jobb dolgod?
  • cylonflatus
    Téged meg nem zavar, hogy olyan dologról beszélsz, amihez fingod sincs? Olyan emberek fikáznak, akik nem is ismerik ezt a játékot, komolyan nem értem, de már kurva unalmas... Tudod mi a lehúzás? ME2 dlc, új hacuka Shepard parancsnoknak - 160 ms pontért. Például.
  • Ry0K3N
    Akkor nem veszed meg :D és késsz nem kell miatta sírni.
    off: egyéni szoc probléma nem megy neked az angol
    "Sind dies drei eigenständige Spiele? Wie viel wird jedes dieser Spiele kosten?

Die StarCraft II-Trilogie besteht aus dem StarCraft II-Spiel und zwei Erweiterungen zu StarCraft II. Obwohl wir zu diesem frühen Zeitpunkt noch keinen genauen Preis für das Produkt angeben können, so werden wir auch weiterhin qualitativ hochwertige Spiele veröffentlichen, die einen hervorragenden Gegenwert liefern." de tessék németül, svéd nem volt
  • Stranger666
    De te meg arra jöjj már rá hogy míg a cod-nál vagy Hol-nál a teljesség nem ad 16 óra kampány játékidőt, a StarCraft II esetné a játék 1/3-a adott ennyit. 3x fizetsz igen. DE 3x annyi időtartamért!!! További vita e kapcsán felesleges.
    Másik hülyének meg korszakalkotó Blizz játékokról szólván: StarCraft(legtöbbet eladott rts),WoW(legnépszerűbb mmorpg), Nem, tényleg semmmi maradandót nem alkotott a Blizzard... ostobák, mellesleg ennek a játéknak nincs köze a wc3 motorhoz.