133
-
morden #53 Azért azt ne feledd hogy 12 év alatt sikerült összehozni 1 db kampányt majd azt mondja a blizzárd hogy azért nem egyben adja ki a 3 kampányt, mert akkor elhúzódna a fejlesztési idő, ennél nagyobb kamu szöveget nem sokat hallani.
off: én is szívesen linkelnék svéd szövegeket, de nem teszem mert lehet van aki nem tud svédül és inkább lefordítom, javaslom tedd meg te is hogy ha már magyar anyanyelvű emberekkel egy magyar fórumon beszélgetsz akkor magyarul tedd. -
Ry0K3N #52 Hogy megér e 14k-t vagy sem azt ne már te döntsd el. Az az égő hogy nem játszottál vele meg sem vetted hogy átverve érezd magad akkor meg minek pofázol? -
opeca #51 Nem zavgar benneteket, hogy a Blizzard tárgyalótermében ülnek a vízfejek és azon csámcsognak, hogy na, mégis hogyan adjuk ki? Hmm, hát mondjuk vágjuk három részre a játékot és kiadjuk fajonként.
Ejj, nem fognak ezért megorrolni ránk?
Viccelsz?? Úgy beetettük ezeket a kis fasszopókat, hogy még az anyjukat is eladnák. Még hogy megorrolni...
Végülis, igazad lehet, és mennyi legyen az áruk?
Milyen kérdés ez? Full játék áron kapják meg. Meg majd lesz Collectors Edition azoknak a kis fasszopóknak akik erre is recskáznak az meg dupla áron megy majd.
Teljes áron?
Miazhogy!!! Mondtam már, bedrogoztattuk őket, fél lábát odaadná, hogy ezzel a szarral játsszon,..bocs Carl... -
opeca #50 Hát egy normális DLC nem csak pár új szaros pálya, azzal szemben, hogy itt kifizeted három játék árát, és akkor kapod meg az első egész játékot:DDD
Most komolyan, ez nem égő?
Nem akarok senkit sem sértegetni de szerintem az rettenetesen primitív és befolyásolható ember, aki ilyen trükköknek bedől. -
Ry0K3N #49 Nem az. Az turn based. http://en.wikipedia.org/wiki/Strategy_video_game legyetek már tisztában a műfajokkal ha lehet. -
opeca #48 Na jó, azért azt tisztázzuk, hogy akár tagadod akár nem, ez a szándékos feldarabolás fajokra, átverés, vagyis inkább mocskos és becstelen pénzlehúzás.
Persze engem nem érint mert én nem veszem meg. Nem ment el teljesen a maradék józan eszem. -
Ry0K3N #47 A blizzard mondta nem én.
"Are these three separate games? How much will all of these games cost?
The StarCraft II Trilogy will consist of the base StarCraft II game and two expansion sets. Pricing on these games hasn't been determined at this early stage; however, we've always charged an appropriate price for the content the player receives, and we will continue to release high-quality games that offer great value." -
opeca #46 Dehogynem nem RTS, csak RTS és(!) körökre osztott stratégia... -
morden #45 ryok3n meghajlok előtted az expansion olyan 8 ezer lesz, rohanok megvenni azonnal nem 42 lesz 1 játék csak 30, köszönöm, hogy felnyitottad a szemem, gyorsan visszaváltom a szigetjegyet és már futok is a gyűjtőiért :D -
Ry0K3N #44 Hát a DLC map packokat figyelembe véve.....hogy mennyit el kérnek pár szaros pályáért. -
#43 Az igénytelen dvd-tokos kiadásról meg annyit, hogy az a magyar forgalmazót minősíti, nem a Blizzardot. -
Ry0K3N #42 "What is the StarCraft II Trilogy?
The StarCraft II Trilogy consists of the base StarCraft II game and two subsequent expansion sets. StarCraft II is subtitled Wings of Liberty (working title) and will include a lengthy single-player campaign that focuses on the terrans and puts players in the role of Jim Raynor, one of the series' main heroes. The first expansion set, Heart of the Swarm (working title), will follow later and include a single-player campaign focusing on the zerg and Kerrigan, Queen of Blades. The second expansion set, Legacy of the Void (working title), will continue the story experience with a single-player campaign centered on the protoss."
Kiemeltem a lényeget, a forrás a starcraft 2 oldal FAQ részleg. -
#41 azért azt is lássuk be, hogy ezt a pénzt nem egyben fizeti ki. A 3.rész 2013-ban jön ki, tehát 3-év alatt költ annyit, így lebontva már azért egészen máshogy hangzik. Ha meg azt is figyelembe veszem, hogy az SC1-hez hasonlóan nagy eséllyel ezzel is több mint egy évtizedig tolják, akkor mi kerül sokba? -
morden #40 Az SC 2 nél az a baj, hogy 3 kampányt 3x adják el, ergo semmi újat nem kapsz ahhoz képest amit már az első részben megkaphattál volna. A cod-oknál akkor lett volna igazad ha azt írod hogy a 12 pályából 10ezerért megkapsz 4 pályát stb stb vagy a HoI-nál pedig ha azt írod hogy 10ezerért megkapod európa térképét másik 10 ezerért ázsia térképét stb . ( mint látod ezeknél a játékoknál maga a játék szerves egységet alkot, az SC2 nél is a 3 kapmány szerves egységet fog alkotni csak éppen ezért 3x fogsz fizetni) pont olyan lehúzás mint a wow havidíj ez ilyen blizzard sajátosság sajnos, semmi újat nem hozott a játékok világába csak a lehúzás modell ami a nevéhez kapcsolódik.
Persze egy az én nézőpontom, nyílván egy rajongó ezt a hozzászólást ízekre fogja szedni. -
NovaTerra #39 Ez nem új dolog. Half Life 2-ről gondolom hallottál már. Mégse terjedt el epizódikus rendszer annyira. 60$ volt korábban is a blizzard játékai, ez is annyi. Nyugodt lehetsz a diablo 3 is 60$-ba sima, 100$-ba a gyűjtői fog kerülni. És igen én támogatom egy vásárlással azt, hogy adjanak ki egy igényes játékot, aztán egy év múlva kapjuk annak a folytatását. Még mindig jobb, mint amikor félkész játékot tolnak elénk, ha teljeset akarsz, akkor havi 10 dolláronként vedd meg a dlc-t. Persze nem értem még mindig neked miért fáj ez. Ha nem tetszik, nem veszed meg. Az is egy szavazat. De leszólni másokat, mert nem értenek veled egyet... -
#38 "Paradox: Hearts of iron I-II-III"
Akkor most én is mondjam, hogy milyen hülye vagy, hogy 3 részre vágott idétlenségért kiadtál pénzt? Egyszerre a háromért nem adnék 1000Ft-ot. TUDOD MIT? Nem mondom, mert elhiszem, hogy neked tetszik és megérte a pénzt amit kiadtál érte. Nekem a Starcraft érte meg a pénzt. Ugye nem baj, hogy nem ugyanaz tetszik mint neked? -
#37 "1 játék 10-ért? Ugyan már? Legyen 3 részbe vágva, az máris 3x10 ezer"
Tényleg nem akarok minden ilyen suttyó hozzászólásra reagálni, de ezzel az egy epizóddal (ahogy te hívod) már többet játszottam mint a legtöbb "egyben kiadott "teljes" értékű" játékkal. -
#36 "vagy kaki dvdtok verzióban kb 42 ezer forintot kell fizetnie tényleg "epic" lehúzás."
Ez kb mennyire szar duma már??? Akkor aki megvette mondjuk mind a 6 COD-ot akkor az mennyit baszott el rá? Oszt még ennyit sem ér mint ez a game...
Szóval szerintem csak nézőpont kérdése. -
morden #35 LoL egy SC fan nem vágja mi van, nem is tudom mennyi hír volt már arról, hogy sokan bojkottálják az SC2-őt mert 1 részt 3x adnak ki :D nu "A Starcraft 2 három különálló játékként fog egy nagy egészet alkotni, hiszen a lemezeken a három fő faj kampányait fogjuk egyenként végigjátszani. A trilógia Wings of Liberty című nyitódarabjában a terranok oldalán fogunk harcolni, majd ezt követi a zerg központú Heart of the Swarm, és végül a protoss faj főszereplésével a Legacy of the Void" -
Ry0K3N #34 Az nem rts, total war sem rts. Más műfaj. Ne keverjátak ezeket ide. -
Ry0K3N #33 És honnan vette a sok idióta azt a baromságot hogy a két kieg is 14k lessz? A blizz egy szóval nem mondott ilyesmit. És való igaz megéri bizony, de ez nem elegendő ok arra hogy itt a fél fórumot telerinyálja az ember hogy ez jajjdedrága. Ennyiből mennyen az ilyen egy hangosbeszélővela moszkva térre és ott kezdje el bömbölni ezt, ugyanannyit ér el vele. -
opeca #32 Blizzard-ot amúgy nem is mondtam volna, mert nem is tudok tőlük semmilyen korszakalkotó játékot mondani:) -
mutantleg #31 Engem speciel nem zavar hogy népek elnyomják erre a pénzeket,
az zavar hogy nekem ez nem jutott eszembe hogy így is lehet és azt hittem tényleg valamit alkotni kell hogy megvegye valaki nem csak pl. Warcraft 3 motorba új grafika azt hadd menjen, szegény Blizzard is már sajnálja szerintem hogy nem 12 vagy több részesre tervezte ezt a kiegészítőt -
opeca #30 Total War -
morden #29 Csak arra akartunk rávilágítani hogy egy játékért gyűjtőibe 75 ezer dvdtokba 42 ezer forint kicsit sok, de ha ez megéri neked akkor semmi probléma, mindenki arra költi a saját megkeresett pénzét amire akarja, én inkább elmegyek görögbe nyaralni minthogy vegyek 1 játékot abból az árból, de kinek mi :D -
Ry0K3N #28 Mert zavarja hogy másnak megéri a pénzt rá míg ő maga meg sem vette, végig sem játszotta de mondja a baromságait :D Látatlanba ész nélkül mindíg könnyű pofázni. -
KP27 #27 ennyit arról hogy haldoklik a pc-s piac a warez miatt. Kell egy jó játékot csinálni és veszik az emberek mint a cukrot... -
SpecterMATWRZ #26 Nem értem én ezt a Starcraft2-öt.
Ugyanazt adja a Warhammer is.
o_O -
Renegade #25 Paradox: Hearts of iron I-II-III -
TommyGun #24 Szerinted szürke semmi sok millió játékos szerint pedig nem az, leszedtem warezba megnéztem és engem megfogott az első 3 pálya után ezért megvettem. Ha szerinted nincs benne újítás kiváncsian várom a felsorolásod mondjuk melyik játék milyen korszakalkotó újítást vitt az RTSekbe az elmúlt 10 évben, blizzard terméket nem ér mondani, hajrá. -
TommyGun #23 Téged miért is zavar hogy én megtehetem hogy megveszem ? Jobb játékélményt nyújt mint az elmúlt 8 év bármelyik RTS próbálkozása...nekem megérte -
#22 ...és lám lám, már itt is megjelennek azok a hozzászólások, hogy fúú, ez mekkora szar játék, és semmiféle komoly újítás nincs benne... -
Renegade #21 jaja, ez az új vonal, régóta van rá frapáns rövidítés is: DLC
A rajongókra építeni mindig jó móka, és az, hogy a valaki a twilight premieren síkit, vagy az SC2 megjelenésen EPIC-el, az tök mindegy. :-) -
#20 Egyáltalán nem látsz a játékipar működésének mélyére.
A pénztárcád = 1 szavazat. Ha szavazol az epizodikus megjelenésre, meg még rajtad kívül milliók, akkor egyéb kiadók is ebbe az irányba mozdulnak, hiszen no lám, a bégető nyáj így is elviszi. 1 játék 10-ért? Ugyan már? Legyen 3 részbe vágva, az máris 3x10 ezer. Grafikus engine is mind a 3 esetben maradhat u.a., nem kell sokat bajlódni. Dől a lé! -
NovaTerra #19 Legalább annyira birka dolog az, amit te mondasz. Azt nem tudom megérteni miért fáj az valakinek, hogy más megvette, megveszi. Ennyi pénzért vagy akár a duplájáért. Nem a te pénzedet költik. Aki megvette, az nem bánja, mert jól szórakozik vele. Akinek esetleg mégsem tetszik, az pár dollárral olcsóbban, mint az eredeti ár, percek alatt el tudja adni. -
opeca #18 Na de ha a vezető fejlesztő azt mondja, hogy epikus lesz a második rész második része is, akkor biztos az lesz ;) -
opeca #17 Támogatja mert betették. A Blizzard nagyon jó marketingbe és ez megint bebizonyosodott.
Ez a játék egy szürke semmi. Semmiféle komoly újítás nincs benne, és lám lám, már itt is megjelennek azok a hozzászólások, hogy fúú, ez mekkora király játék:) -
morden #16 Azért bizonyos más részletekre is odafigyelhettek volna még, pl ne egy suttyó dvd tokba tolják 13 ezerért 1/3 játékot az ember elé. Remélem a sok fanboy kiszámolta hogy egy darab játékért amit 3 részben adnak el gyűjtői kiadásban kb 75 ezer forintot fizet vagy kaki dvdtok verzióban kb 42 ezer forintot kell fizetnie tényleg "epic" lehúzás. -
Carbine #15 Kicsit jobban körül nézhettél volna a piacon azért... Bár még csak 3. pályán vagyok, számomra kezd már ülni a hangulat, de mivel kíváncsi vagyok mit hoztak össze, ezért végigviszem. -
#14 "Július 27-én végre valahára megjelent a Blizzard régen várt stratégiai játéka, a StarCraft 2 első része, a Wings of Liberty."
Ugye érzitek, hogy szar van a palacsintában? Egy második rész első része jelent meg. Gratulálok a 13 és 25 ezerért ezt az üzleti modellt a pénzükkel támogató birkáknak!