"Epikus lesz a StarCraft 2: Heart of the Swarm is"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
az zavar hogy nekem ez nem jutott eszembe hogy így is lehet és azt hittem tényleg valamit alkotni kell hogy megvegye valaki nem csak pl. Warcraft 3 motorba új grafika azt hadd menjen, szegény Blizzard is már sajnálja szerintem hogy nem 12 vagy több részesre tervezte ezt a kiegészítõt
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ugyanazt adja a Warhammer is.
o_O
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A rajongókra építeni mindig jó móka, és az, hogy a valaki a twilight premieren síkit, vagy az SC2 megjelenésen EPIC-el, az tök mindegy. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A pénztárcád = 1 szavazat. Ha szavazol az epizodikus megjelenésre, meg még rajtad kívül milliók, akkor egyéb kiadók is ebbe az irányba mozdulnak, hiszen no lám, a bégetõ nyáj így is elviszi. 1 játék 10-ért? Ugyan már? Legyen 3 részbe vágva, az máris 3x10 ezer. Grafikus engine is mind a 3 esetben maradhat u.a., nem kell sokat bajlódni. Dõl a lé!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez a játék egy szürke semmi. Semmiféle komoly újítás nincs benne, és lám lám, már itt is megjelennek azok a hozzászólások, hogy fúú, ez mekkora király játék😊
Ugye érzitek, hogy szar van a palacsintában? Egy második rész elsõ része jelent meg. Gratulálok a 13 és 25 ezerért ezt az üzleti modellt a pénzükkel támogató birkáknak!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagyon régóta nem vagyok elájulva az RTS mûfajtól, szvsz a Warcraft 3 óta nem jelent meg belõle normális de ez igen, grat blizzard.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Ez egy idézet szóval te Carl Chimest idiótáztad le... gartulálok
Tanulj meg szöveget értelmezni és ne hülyeségeken lovagolni.
A játékot tudod net nélkül játszani, de nincs benne lan. Arra ott a Bnet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Zerg kampány pedig várós,akkor már lehet ha a 2 egyben értelmes áron lesz megveszem a játékot.😊
Am. tényleg epic a story és a cinematikok... Blizard.