"Epikus lesz a StarCraft 2: Heart of the Swarm is"

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És honnan vette a sok idióta azt a baromságot hogy a két kieg is 14k lessz? A blizz egy szóval nem mondott ilyesmit. És való igaz megéri bizony, de ez nem elegendõ ok arra hogy itt a fél fórumot telerinyálja az ember hogy ez jajjdedrága. Ennyibõl mennyen az ilyen egy hangosbeszélõvela moszkva térre és ott kezdje el bömbölni ezt, ugyanannyit ér el vele.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Blizzard-ot amúgy nem is mondtam volna, mert nem is tudok tõlük semmilyen korszakalkotó játékot mondani😊
Engem speciel nem zavar hogy népek elnyomják erre a pénzeket,
az zavar hogy nekem ez nem jutott eszembe hogy így is lehet és azt hittem tényleg valamit alkotni kell hogy megvegye valaki nem csak pl. Warcraft 3 motorba új grafika azt hadd menjen, szegény Blizzard is már sajnálja szerintem hogy nem 12 vagy több részesre tervezte ezt a kiegészítõt
Total War
Csak arra akartunk rávilágítani hogy egy játékért gyûjtõibe 75 ezer dvdtokba 42 ezer forint kicsit sok, de ha ez megéri neked akkor semmi probléma, mindenki arra költi a saját megkeresett pénzét amire akarja, én inkább elmegyek görögbe nyaralni minthogy vegyek 1 játékot abból az árból, de kinek mi 😄
Mert zavarja hogy másnak megéri a pénzt rá míg õ maga meg sem vette, végig sem játszotta de mondja a baromságait 😄 Látatlanba ész nélkül mindíg könnyû pofázni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ennyit arról hogy haldoklik a pc-s piac a warez miatt. Kell egy jó játékot csinálni és veszik az emberek mint a cukrot...

Nem értem én ezt a Starcraft2-öt.
Ugyanazt adja a Warhammer is.
o_O
Paradox: Hearts of iron I-II-III

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Szerinted szürke semmi sok millió játékos szerint pedig nem az, leszedtem warezba megnéztem és engem megfogott az elsõ 3 pálya után ezért megvettem. Ha szerinted nincs benne újítás kiváncsian várom a felsorolásod mondjuk melyik játék milyen korszakalkotó újítást vitt az RTSekbe az elmúlt 10 évben, blizzard terméket nem ér mondani, hajrá.

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Téged miért is zavar hogy én megtehetem hogy megveszem ? Jobb játékélményt nyújt mint az elmúlt 8 év bármelyik RTS próbálkozása...nekem megérte

cylonflatus
...és lám lám, már itt is megjelennek azok a hozzászólások, hogy fúú, ez mekkora szar játék, és semmiféle komoly újítás nincs benne...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

jaja, ez az új vonal, régóta van rá frapáns rövidítés is: DLC

A rajongókra építeni mindig jó móka, és az, hogy a valaki a twilight premieren síkit, vagy az SC2 megjelenésen EPIC-el, az tök mindegy. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tinman
Egyáltalán nem látsz a játékipar mûködésének mélyére.

A pénztárcád = 1 szavazat. Ha szavazol az epizodikus megjelenésre, meg még rajtad kívül milliók, akkor egyéb kiadók is ebbe az irányba mozdulnak, hiszen no lám, a bégetõ nyáj így is elviszi. 1 játék 10-ért? Ugyan már? Legyen 3 részbe vágva, az máris 3x10 ezer. Grafikus engine is mind a 3 esetben maradhat u.a., nem kell sokat bajlódni. Dõl a lé!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Legalább annyira birka dolog az, amit te mondasz. Azt nem tudom megérteni miért fáj az valakinek, hogy más megvette, megveszi. Ennyi pénzért vagy akár a duplájáért. Nem a te pénzedet költik. Aki megvette, az nem bánja, mert jól szórakozik vele. Akinek esetleg mégsem tetszik, az pár dollárral olcsóbban, mint az eredeti ár, percek alatt el tudja adni.
Na de ha a vezetõ fejlesztõ azt mondja, hogy epikus lesz a második rész második része is, akkor biztos az lesz 😉
Támogatja mert betették. A Blizzard nagyon jó marketingbe és ez megint bebizonyosodott.

Ez a játék egy szürke semmi. Semmiféle komoly újítás nincs benne, és lám lám, már itt is megjelennek azok a hozzászólások, hogy fúú, ez mekkora király játék😊
Azért bizonyos más részletekre is odafigyelhettek volna még, pl ne egy suttyó dvd tokba tolják 13 ezerért 1/3 játékot az ember elé. Remélem a sok fanboy kiszámolta hogy egy darab játékért amit 3 részben adnak el gyûjtõi kiadásban kb 75 ezer forintot fizet vagy kaki dvdtok verzióban kb 42 ezer forintot kell fizetnie tényleg "epic" lehúzás.
Kicsit jobban körül nézhettél volna a piacon azért... Bár még csak 3. pályán vagyok, számomra kezd már ülni a hangulat, de mivel kíváncsi vagyok mit hoztak össze, ezért végigviszem.

Tinman
"Július 27-én végre valahára megjelent a Blizzard régen várt stratégiai játéka, a StarCraft 2 elsõ része, a Wings of Liberty."

Ugye érzitek, hogy szar van a palacsintában? Egy második rész elsõ része jelent meg. Gratulálok a 13 és 25 ezerért ezt az üzleti modellt a pénzükkel támogató birkáknak!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem vagyok egy nagy RTS guru. Dune2 CnC Warcraft SC1 megvolt persze és szerettem is de ez az SC2 ez tényleg üt annyira finoman odafigyeltek a részletekre, már már RGP érzésem van a sok fejlesztés és egyedi képesség láttán. Fejlesztések kantin satöbbi baromi jó, volt hogy 2 küldi között fél óráig a felfedeznivalóval mszórakoztam a hyperionon. Elképsztõen átgondolt az egész.
Nagyon régóta nem vagyok elájulva az RTS mûfajtól, szvsz a Warcraft 3 óta nem jelent meg belõle normális de ez igen, grat blizzard.

c&c 4 hez hasonlita bármilyen rts-t istenkáromlás az egy kalap szar lett

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Carl Chimes pedig annyit tett ehhez hozzá, hogy "a Heart of the Swarm ugyanolyan epikus lesz, mint a Wings of Liberty."

Ez egy idézet szóval te Carl Chimest idiótáztad le... gartulálok
Tanulj meg szöveget értelmezni és ne hülyeségeken lovagolni.
A játékot tudod net nélkül játszani, de nincs benne lan. Arra ott a Bnet.
IMYke2.0.0.0
A hétköznapi LAN-on nem - Battle.net-es LAN-on igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Most akkor lehet ezt net nélkül lan-ban játszani vagy nem? Ha nem akkor nem érdekel...

JaSoN HuNTeR
veszem 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Skynet
A cikkre értettem,egyébként igen, azokra is akik magukra veszik mert minden szarra rávágják hogy EPIC!
Engem te ne idiótázz le kiskomám. Akinek meg szótár kell az Epicus értelmezéséhez azt menjen vissza az iskolába.
Skynet
Epikus már a tököm,nagyon unalmas hogy minden idióta mindenre nyomja a hülye epic szöveget,ebbõl akár egy is felnyitotta az értelmezõ szótárat hogy mi a francot is jelent???

Zerg kampány pedig várós,akkor már lehet ha a 2 egyben értelmes áron lesz megveszem a játékot.😊
z
Na ja:/ Kerrigan
Am. tényleg epic a story és a cinematikok... Blizard.
A "már nem jutottak" a kedvencükhöz szövegrész linkje vajon miért mutat egy olyan oldalra ahol az elsõ SC2 tulajdonosról írnak? hmmm...

curse
*Kerrigan

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

← ElőzőOldal 3 / 3