400 millióan használják a Firefoxot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Mindig változik, hol az egyik, hol a másik gyorsabb. Így van ez jól.
Safari is jó, de nem Windows-on. Opera is sokkal gyorsabb Linuxon. Volt szerencsém az IE9 bétájához is, tulajdonképpen az is egész kellemesre sikeredett.
Elõítéletek, divatszerelem, "márkahûség" nem passzol össze az informatikával. Hol az egyik jobb, hol a másik. El kell fogadni.
[merlinw.org]
LZ forever
Nem hiszem hogy több száz gépen tesztelték, és összehasonlították volna az IE-vel vagy a CHROME-al azonos hardveren.
Én megtettem és egyértelmûen a CHROME a használható, és még egy, az FF. és a IE. is a google által alkalmazot motort "alapelvet" integrálták az ujabb verzióikba, gyorsulást remélve, és ezzel együtt ugyanúgy felhasználói szokásokat gyüjtenek!
Már az IE5-töl kezdve, sõt a Win. is és szinte minden gyártó gyüjti a felhasználói szokásokat! 😊 Ki lehet találni kiknek van hozzáférése az adatokhoz.
LZ forever
De én már megtanultam hogy az ilyen embereket nem kell komolyan venni.
Az elsõ firefox amit kipróbáltam az 1.0 volt, azóta nem értem a hypeot, sõt egyre kevésbé mert egyre gagyibb.
Ja meg 2. embernek anno nokia 3310-e volt, még sem hallottam nagy alázást 😉
Nem a népszerûségtõl, hanem a hypetól függ minden. A hype 2élû fegyver, minél nagyobb annál több negatívum is kiderül az adott cuccról 😉
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Azért elárulom, próbáljatok meg localhostról tesztelni úgy egy weboldalt, hogy módosítatok rajt egy picit, átváltotok a böngészõre, és F5, és megint módosítás, megint váltás, megint F5... mindegyik böngészõ elszüttyög egy darabig a betöltésen, kivétel az Opera.
Az azonnal megjeleníti a változásokat, míg a többi pörög-forog....
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
De most komolyan a legnagyobb keresõcég termékével a saját terepén versenyezni?!...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
LZ forever
Szerezzél be valami normális gépet, és teszteld le magad. <#hehe>#hehe>
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
LZ forever
LZ forever

LZ forever
Itt nem a SAFARI-val van a gond hanem hol van itt a róka<#wow1>#wow1>
labdába sem rúg, ugyan úgy mint a valóságban.

LZ forever
A teszteket érdemes összehasonlítani, és mindjárt kiderülnek a visszáságok, REKLÁM, REKLÁM, a valóság hogy a piacra betörõ CHROME elveszi szépen a felhasználókat a többiektõl, és ez így van jól. Ami gyors ée egyszerû, és biztonságosabb az jobban tetszik egy átlag felhasználónak "és ebbõl van több" több száz gépet telepítettem és javítottam az évek során és a tapasztalat az hogy van igény az ilyen böngészõkre mint a CHROME és van aki marad a rókánál megszokásból de nem ésszerûségbõl.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Precíz, gyors, megbízható, igazi Apple termék még Windowson is.
A Chrome... na ne vicceljetek. Ennyi erõvel állhatna egy böngészõ egy darab címsorból is 😄
LZ forever
/és errõl volt már cikk pl az indexen is/
A FF szemre látszólag meg gyorsabb mint a Chrome és az Opera. És az átlag usert ez érdekli és nem a laboratóriumi ki tudja ki által pénzelt tesztek.
A tesztek valós feladatokat futtatnak, ami jelentkezik használatkor. Persze amikor savanyú a szõlõ jó a teszteket leszarozni mert azt hallottuk a a js szar le kell tiltani meg noscript, de valahogy azok a "szar" js tesztek egybevágnak azzal ahogy a js-en alapuló google maps szép lassan eljutott a szaggatásból oda hogy a modern böngészõkön már úgy megy mintha egy offline natív program lenne.
Na meg persze egy több ezer ömlesztett hozzászólásos oldalakon is igen csak számít az a fránya teljesítmény, amivel a rendert picit megtolták. És még lehetne sorolni.
Tudod a tesztnek az a lényege, hogy valós feladatokon alapszik...
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Másik: szart se érnek a teszteredmények ha te azt a gyorsulást nem tapasztalod meg felhasználóként.