400 millióan használják a Firefoxot

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Igen csak sokan szeretnek a laboratóriumi számokra támaszkodni. De a FF nálam is gyorsabbnak tûnik a Chrome-nál.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

MerlinW
Chrome 6-ot használom (Linux), sokáig gyorsabb volt, de most FF 3.6.8 megint legyûrte. Egyedül talán az indulásban veri a Chrome, bár abban szinte mindent😊

Mindig változik, hol az egyik, hol a másik gyorsabb. Így van ez jól.

Safari is jó, de nem Windows-on. Opera is sokkal gyorsabb Linuxon. Volt szerencsém az IE9 bétájához is, tulajdonképpen az is egész kellemesre sikeredett.

Elõítéletek, divatszerelem, "márkahûség" nem passzol össze az informatikával. Hol az egyik jobb, hol a másik. El kell fogadni.

[merlinw.org]

Mi a szarért kell nagybetûkkel írni a CHROME szót? Értjük kisbetûkkel is.

LZ forever

Én mindig csodálkozom mibõl alapozzák tudásukat a róka fanok.
Nem hiszem hogy több száz gépen tesztelték, és összehasonlították volna az IE-vel vagy a CHROME-al azonos hardveren.
Én megtettem és egyértelmûen a CHROME a használható, és még egy, az FF. és a IE. is a google által alkalmazot motort "alapelvet" integrálták az ujabb verzióikba, gyorsulást remélve, és ezzel együtt ugyanúgy felhasználói szokásokat gyüjtenek!
Már az IE5-töl kezdve, sõt a Win. is és szinte minden gyártó gyüjti a felhasználói szokásokat! 😊 Ki lehet találni kiknek van hozzáférése az adatokhoz.
Sanyisticks, szerintem ha csak a rossz driver vagy hardver okozná a hibát, nem csak akkor jelentkezne, amikor bezárom a krómot. GONDOLKOZZÁL!!!!

LZ forever

Hát igen azokról nem is beszélve ezt még nagyon sok mindenre elehet mondani.
De én már megtanultam hogy az ilyen embereket nem kell komolyan venni.
Böngéssz parancssorból az nem eszik sokat 😊 Én fejlesztõként mondom, egy-egy js alatt az FF úgy el rágja a gépet, mint annak a rendje, evvel szemben még az IE9 (!) is akadálymentesen kezeli a Chromemal, az Operával és a Safarival együtt.

Lol azért 2010-ben 4 giga ram szerinted soknak számít? Talán négy évvel ezelõtt még az volt. Elmondom neked, hogy ha 6 gigád van akkor a pl. az operációs rendszer is terjeszkedik 6 gb ram-nál a win7 felhízik majd 2 gigára.

Szifont alapból szar volt, most ért el hardverileg megfelelõ szintre (a gagyi antennát leszámítva, viszont a korlátozott szoftver még mindig gáz), mellesleg nincs minden 2 embernek, hó de még milyen messze nincs még usában sem 😊
Az elsõ firefox amit kipróbáltam az 1.0 volt, azóta nem értem a hypeot, sõt egyre kevésbé mert egyre gagyibb.
Ja meg 2. embernek anno nokia 3310-e volt, még sem hallottam nagy alázást 😉

Nem a népszerûségtõl, hanem a hypetól függ minden. A hype 2élû fegyver, minél nagyobb annál több negatívum is kiderül az adott cuccról 😉

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Ez így van! 😄 De ugyanez a helyzet a mobilokkal és az operációs rendszerekkel is. Az iPhone is csak addig volt jó, amíg nem volt minden második embernek.
gothmog
<#wilting>

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Érdekes de úgy látszik hogy a böngészõknél minél sikeresebb az adott böngészõ annál szarabbnak találják az ön jelölt pc guruk.
De a Chrome az jó volt, amíg nem tudtuk meg, hogy minden adat rólad a Barack Obamaékhoz kerül😄DD
E-peniskedész nagyon megy, látom... 😊
Azért elárulom, próbáljatok meg localhostról tesztelni úgy egy weboldalt, hogy módosítatok rajt egy picit, átváltotok a böngészõre, és F5, és megint módosítás, megint váltás, megint F5... mindegyik böngészõ elszüttyög egy darabig a betöltésen, kivétel az Opera.
Az azonnal megjeleníti a változásokat, míg a többi pörög-forog....

Igen a fanoknak láthatólag mindig a kedvencük a leggyorsabb. De az sajnos placebo effekt, el hiszi amit el akar hinni, fõleg amikor nem tudja alátámasztani. Tények alapján 1 böngészõnél gyorsabb az FF: az ie-nél. Bár ha így folytatják az ie is megelõzi 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Kár hogy böngészõ nem okozhat ilyen hibát, csak rossz hardver, vagy hibás driver 😉

Ha a róka nem a leggyorsabb, és biztonsági szempontból a legrosszabb az IE után "erre írják a legtöbb vírust" akkor mi a jó benne, hogy lassú nehéz testre szabni, a sok hibás beépülõ plugin stb. miatt? Még a Maxthon is sokkal jobb ha már alternatíva kell mert nem felel meg a CHROME valakinek.
De most komolyan a legnagyobb keresõcég termékével a saját terepén versenyezni?!...
Nálam mint már írtam érdekesen mûködik az FF, kb 3 honlap együttes megnyitásától meghalasztja a gépet. Ha pedig kifagy akkor még a feladatkezelõ se jön be csak a reset vagy a teljes áramtalanítás mûködik, esetleg ötlet ? ( kb 1 éves átlaggépem van, számtekbolt építette össze spyware terminatorral védem magam ja és xp sp3 semmi más különlegesség)
Tényleg egyre népszerûbb a firefox, mert egyre többen fikázzák 😊 A sok addon és a szokás hatalma szerintem bõven kárpótolja/megtartja az átlag firefox használókat. Én személy szerint még a teljsen testre szabható UI-t szeretem, mint a lego úgyg lehet rakosgatni a gombokat, menüket stb. Az early adoptereknek pedig mindig lesznek high-end browserek alacsony piaci részesedéssel. 😉
Az Internet Explorert már régen be kellett volna tiltani.
TreDoR
Mi vicces?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Vicces?

LZ forever

Airbus A380
Nálad. Nálam szinte gyorsabb mindnél. És csak 1 adblock van rajta ami ezt befolyásolná.

Ettõl független a Firefox ugyan olyan lassú sz4r mint 3 éve volt. Lassan már az Ie sebeségével vetekszik

Airbus A380
Nem ez a valóság. Az 5-ös Chrome odacsap hát még a 6-os....

Airbus A380
Ez a 4-es Chrome---- már van hat is DEV-be. és 5 stabilba.

TreDoR
"Most frissítettem a Chrome-ot, amikor bezártam az ablakot, memory dumpos kékhalált adott be. Hát öcsééém, ezzel se próbálkozok többet."

Szerezzél be valami normális gépet, és teszteld le magad. <#hehe>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Photoshop.

LZ forever

Azt eddig is mindenki tudta, hogy a Firefox nem a leggyorsabb, és a Vista óta instabil is, de legalább a plugin kezelése meg van oldva.

LZ forever

TreDoR
<#hehe>

Most frissítettem a Chrome-ot, amikor bezártam az ablakot, memory dumpos kékhalált adott be. Hát öcsééém, ezzel se próbálkozok többet.

LZ forever

Ez nem az CHROME 5-ös verziójának a tesztje abban az elsõ!
Itt nem a SAFARI-val van a gond hanem hol van itt a róka<#wow1>
labdába sem rúg, ugyan úgy mint a valóságban.
Méghogy a Chrome a leggyorsabb!

LZ forever

Van sok összehasonlító nem igazán hiszek egyiknek sem csak a saját tapasztalataimnak!
Klikk!

Ezek a hozzászólások viccesek... a CHROME a leggyorsabb. A nagy váltást a rókánál az okozza hogy úgy mint az IE áttálnak arra a mûködési alap elvre amit a google fejlesztõi a CHROME-nál alkalmaztak.
A teszteket érdemes összehasonlítani, és mindjárt kiderülnek a visszáságok, REKLÁM, REKLÁM, a valóság hogy a piacra betörõ CHROME elveszi szépen a felhasználókat a többiektõl, és ez így van jól. Ami gyors ée egyszerû, és biztonságosabb az jobban tetszik egy átlag felhasználónak "és ebbõl van több" több száz gépet telepítettem és javítottam az évek során és a tapasztalat az hogy van igény az ilyen böngészõkre mint a CHROME és van aki marad a rókánál megszokásból de nem ésszerûségbõl.
NEXUS6
Kicsit letesztelem majd azért az Operát, mert az FF-nél azért merek páthuzamosan játékokat futtatni, úgy hogy 2,5 GB RAM van a gépben és a virtuális memória is ki van lõve (W7). Az Opera elvileg dinamikusan kezeli ezt a gyorsító tárat, szóval ez a 300 MB azért valszeg maximális méret, gyorsító tár nélkül viszont sajna tényleg egy zombi az FF-hez képest.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Felesleges nagyképûen fikázni a Chrome-ot, én most váltottam rá Firefox-ról, amely kezd bloatware-ré válni az utóbbi idõben: a Chrome gyors, kicsi, Turdus-sal ellentétben én megtalátam rá az AdBlock bõvítést, van hozzá RSS/Live Bookmark bõvítés, sõt a Firefox-hoz használt Web Developer bõvítést is portolták rá. Egyetlen dolog, ami nem tetszik, hogy hatszáz process-t nyit.
+1 a Safarinak.
Precíz, gyors, megbízható, igazi Apple termék még Windowson is.
A Chrome... na ne vicceljetek. Ennyi erõvel állhatna egy böngészõ egy darab címsorból is 😄

LZ forever

Airbus A380
Egyik teszt sem tökéletes és mindegyik elfogult. Szóval....

/és errõl volt már cikk pl az indexen is/

A FF szemre látszólag meg gyorsabb mint a Chrome és az Opera. És az átlag usert ez érdekli és nem a laboratóriumi ki tudja ki által pénzelt tesztek.

Airbus A380
Én senkit sem ismerek akinek 10 megás nete lenne...... Attól mert neked esetleg olyan van még nem biztos hogy mindenki másnak is .

pedig független tesztekkel mérik, ezekkel a tesztoldalakkal amit évek óta használnak és bárki kipróbálhatja. A faszari tesztoldal meg egy vicc mint minden ami apple. Sõt az nem is tesztoldal, hanem egy kalap fos.

ehh, még szöveget áthúzni se lehet itt...

Független tesztekrõl elhiszem én is, de sajnos nem mindig azoknak az eredményeit mutatják fel, lásd pl a kizárólag SzaharaSafari 5-höz írt teszt/reklámoldalat.

szemre persze 😄 igazából a trabant gyorsabb mint egy bmw, csak szemre látszik úgy hogy fordítva.
A tesztek valós feladatokat futtatnak, ami jelentkezik használatkor. Persze amikor savanyú a szõlõ jó a teszteket leszarozni mert azt hallottuk a a js szar le kell tiltani meg noscript, de valahogy azok a "szar" js tesztek egybevágnak azzal ahogy a js-en alapuló google maps szép lassan eljutott a szaggatásból oda hogy a modern böngészõkön már úgy megy mintha egy offline natív program lenne.
Na meg persze egy több ezer ömlesztett hozzászólásos oldalakon is igen csak számít az a fránya teljesítmény, amivel a rendert picit megtolták. És még lehetne sorolni.

Tudod a tesztnek az a lényege, hogy valós feladatokon alapszik...

buklee
Most nézem amúgy, hogy tényleg sok ramot zabál az operám😄 De eddig semmi programnál nem tapasztaltam emiatt lassulást, gyorsan tölt játékok is futnak opera mellett. Keine probléma

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

buklee
Alakul😄

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

Most nézz körül, biztos lelsz 1-2 lesajnálós kommentet <#vigyor2>

Képzeld: egyik gépen ez gyorsabb, másikon az a gyorsabb szemre.
Másik: szart se érnek a teszteredmények ha te azt a gyorsulást nem tapasztalod meg felhasználóként.

Én is FF-et használok naponta kb fél tucatszor kifagy de úgy hogy néha a reset se mûködik, fullosan áramtalanítani kell a gépet, de nem cserélném le ha fizetnének se, nagy a szokás hatalma 😄
Oldal 1 / 2Következő →