Az iPhone 4 az Apple Vistája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy dolog, én meg 117-ért az enyémet, csak azóta hála új kormányunknak már nem ennyi az ára.
Ha meg nem minimum class6-os a kártyád akkor ha használod az App2SD-t vagy a késõbbiekben frissítesz Froyo-ra ahol az már oda is telepít és a cache-eket is oda pakolja, igencsak visszafogod a készüléked teljesítményét.
Persze, hisz van már 3-4 iPhone-ról átírt játék is, ami a csúcskészülékeken már képes akadás nélkül futni (pl. Galaxy S, de már egy Desire-n akadozik).
"Más jellegû alkalmazásból viszont eddig még nem volt olyan, hogy nincs valami amire szükségem van. "
Én elég keveset játszom, nekem inkább üzleti, hálózatadminisztrációs és kommunikációs alkalmazások hiányoztak, illetve a meglévõ alkalmazásokból funkciók.
Jó vétel lenne ennyiért is, de én 125-ért vettem, és mivel Micro SD kártyám már volt (igaz, csak 8 gigás, de minek több), azt nem kellett vennem hozzá :)
És mit futtatsz rajta? Pistike zseblámpaprogramjait?
A játékok mennyisége és minõsége valóban elmarad az iTunes AppStore kínálatához képest, de ez nem azt jelenti, hogy nincs jó játék (sõt, egyre több van, és ahogy terjed az Android, bizonyára felgyorsul a növekedés)
Más jellegû alkalmazásból viszont eddig még nem volt olyan, hogy nincs valami amire szükségem van. Egy divx lejátszó esetleg jól jönne, de nem fogok falnak szaladni, ha sosem lesz ilyen. A most fent levõ appokkal a Desire mindent tud, ami nekem kell.
Mint vásárló, én pl leszarom az okostelefon szegmenst, mert nincs ilyen telefonokra szükségem. Nem is érdekel, hogy ki a jobb, itt nem ez a probléma...
Hanem az epül viselkedése.
Egyébként ettõl függetlenül a szegmens fejlõdését még pozitívan ítélem meg.
https://twitter.com/foodlfg
Nem merte senki sem ehhez a cikkhez a nevét adni? Vagy az egész stáb írta?
Tévedés Blackberry van ismerõsömnek kifejezetten idegesítõ jószág. HTC Desire-t meg próbáltam, de két "gondom" volt vele; 1 kevés rá az elérhetõ alkalmazás (maga a telefon semmi olyat nem tud amit az iphone ne tudna), 2, Telenornál lehet kapni 119e forintért elõfizetéssel szemben az iphone tmobilos 30e forintos árával. Egy olyan telefonért ami számomra semmivel sem nyújt többet mint az iphone nem fizetek 90e forinttal többet.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Én nem emlékszem tisztán, de a Microsoftnak soha nem volt a Vistával olyan problémája, hogy képtelenek voltak annyit legyártani belõle, mint amennyire igény lett volna. Az Apple-nek ugyanis most nem az Antennagate a legnagyobb gondja, hanem az, hogy nyitnia kell további 30 országra és bár a gyárak teljes kapacitással mûködnek, a jelenleg megnyitott piacokon is hiánycikk és 3 hetes várakozási sorok vannak, mert képtelenek kiszolgálni az óriási érdeklõdést.
A fél százaléknyi hibás készülék meg óriási probléma, ha belefutottál, akkor kicserélik, vagy visszakapod az árát. Más gyártónál ilyen hibaszázalék esetén le se tojnak.
Aha :D
"Mert évrõl évre egyre kevesebb dolgot lehet iPhoneon futtatni ;) ugye a "flash" se hivatalos rá."
Ehhez mi köze a flashnek?
Ugye nem gondolod komolyan, hogy mobil eszközre egy picit is értelmes ember flashben fejleszt? :D
Elõbb nézd meg, hogy mit produkál a flash-el az Android :D
Röhögök, hogy vannak olyan videós oldalak amit iPhone-on meg tudok nézni, de a szuper flash-es androidon nem pl. dailymotion.
"A fejlesztõk oda mennek ahol nekik kedvezõ."
Pontosan.
Senki nem fog ingyen dolgozni az Android alá.
"Tudtad,hogy Androidot PHPban is lehet programozni?
Továbbá támogatja a Python, a Perl, a JRuby, a Lua, a BeanShell, a JavaScript és a Tclt is.
Nahát. Vajon akkor melyik a jobb? A zárt világ,vagy a nyitott világ? :)"
Nem mondod és van ember aki ezeket elõnyben részesíti a natív kóddal szemben (ja bocsi, natív kód meg az Android eleve két világ).
Már nem azért, de én a Microsoft helyében mélyen kussolnék. Pár év alatt piacvezetõ szintrõl sereghajtóvá esett a WinMobile részesedése. A WinMo7 már korrekt kezdeményezés, de nem fognak vele bankot (piacot) robbantani az már most látszik. A Kin nevû projektjük meg pár hónap után befuccsolt, már ki is vonták õket a forgalomból.
Egyszóval amit a mobil-piacon mûveltek az utóbbi években azon max mosolyogni lehet. Ettõl persze véleményük még lehet, de nem tudom ki veszi komolyan õket.
vagy az új nokiák-lg-samsung mind jobban megéri?mikor ugyananyi?nekm ennyi pénzem lenne nem vennék azrt mondjuk nokiát vagy samsungot h legyen 1 szép telefonom (ami melesleg a nap 80%zsebembe van) 5 jegyü pénzért...és se alkalmazás se semmi (ezért lenne zsebembe).mert fapados szar.androdios telok meg hm..várok mig lesz értelme.
mert szeretem ha kitudok használni 1 telefont.föleg ennyi pénzért (alkalmazások)és emelet miden más tud amit a "vetélytárs".akor minek vennék mást??...ami ugyanenyi vagy több az ára..és szarabb..megfizehtetlen??nekünk igen.de ha azt mondjuk h tullvan értékelve akkor mivan a többi készülékkel??
vagy énlátom furána világot de nem eza logikus nézet???
Iphoneak is vannak hibái.flash.zárt rendszer.ujnál meg eza kis bonyodalom.de még igyis a legjobb készülka piacon.egyedül amit elismerek és hangoztatom az a HTC ereje és andoridos sofj.amibe sok pénzt ruház a google.és reméljük jólesz.de JELENLEG iphone marad.ezen nicns mit vitatkozni.mert comentelök 90%aki fikáz nincs köze ilyen telokhoz.csak akor nem értem mire a fika.unalom van?nincs nyári program??
www.icewebhu
Ezekkel a szövegekkel terelik magukra az apple fanok a sznobság gyanúját :)
(nem nem pénz hiány iratja ezt. Nem csak egyet, még többet is vehetnék ha most éppen úgy gondolnám ;) de én csak minõségi, és nagy tudású eszközökre költök, röviden arra amire megéri. Talán most már az ios eljutott arra szintre hogy nagy tudású legyen, de a problémákból látható hogy a minõséggel még gondok vannak, na meg az ár sem arányos a termék értékével)
http://gaborszantai.co.uk/
Ez van, ha Apple-t használsz akkor egy fejlettebb lény leszel. Jó lenne ha végre ezt elfogadnátok már, mert unalmas hallgatni az irígy sopánkodásaitokat.
különb is MINT a pc
Eccer rég még tényleg jó volt az apple, és különb is a pc. az usákoknál akkor terjedt el de mocskosul, és lehet hogy már akkor is borsos volt az ára, de volt mögötte minõség. na ekkor szoktak rá a pro felhasználók az apple-re, amit meg is tudok érteni.
Mára viszont csak a szokás hatalma maradt, esetleg 1-2 jobb osx-only szoftvercsomag. Merthogy az Apple ma már nem több, mint egy túlárazott brand pc. Bocsánat, a Macintosh az.
"Ennyi ember agymosott lenne?"
ennél sokkal, sokkal, nagyságrendekkel több az agymosott ember. a nyugati civilizáció populációjának nagy része az, na meg persze a szélsõséges keletiek, de keleten még így is jóval több a normális ember.
/OFF
Nem mintha cross-platformok lennének azok a sz@rok..
"az Avatar bizonyította, hogy azért az nélkül is lehet "alkotni", ha jól olvastam teljes egészében Red Hat linuxon készült"
Hogyne ;D Inkább a vágóasztalon.
LZ forever
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Túl kevés lehetõséget biztosítanak a rendszerben, és csak kiválasztott hardverekre "optimalizálják" a unix alapú oprendszerûket, ezáltal érik el azt a stabilitást és biztonságot, és irreálisan drágán adják. Multimédia terén sokan választják ezt valóban az egyszerû használata és a stabilitása miatt. Én tudok nem is egy hangtechnikust, aki nagyon megbánta, hogy apple-t használ, jobban szereti a PC-s steinberg szoftvereket moduljaival - és bizony mondta hogy a Mac is le tud fagyni.
A legtöbb elõnye a filmkészítés terén van, habár az Avatar bizonyította, hogy azért az nélkül is lehet "alkotni", ha jól olvastam teljes egészében Red Hat linuxon készült.
Ó, vagy éppen a pénzgondok íratják veled ezeket a sorokat? <#hehe>#hehe>
LZ forever
Folytasd csak ezt a hozzáállást, majd meglátjuk, melyikünk lesz sikeresebb az életben.
LZ forever
dehogynem, az apple fanok folyamatosan ezt állítják: mindenben jobb, mindennél szebb, mindennél minõségibb, mindennél olcsóbb :DD
"Adolf es SJ kozott parhuzamot vonni erdekes dolog," miért? Mert szerelmes vagy sj-be? Na igen ez az a bizonyos rózsaszín függöny. Attól még mind2 kiválóan manipulálta az embereket.
"Utalod az Apple-t? Rendben, ez is egy allaspont. Miert foglalkozol vele? Miert irsz ez a cikk ala...?
Miert irsz a legtobb Apple-vel foglalkozo cikk ala?"
Mert zavaróak a csapból folyó apple cikkek, na meg szeretem tanulmányozni a buta agymosott embereket ;)
"Kinek is van akkor az agya atmosva antiApple-mososzerrel?
Igen, ilyen nezopont is akad, nem csak a Tied - vicces ez a vilag, nemde?
Ki van a tomegmanipulalt oldalon? Kerdem en az 5%-bol halkan es felenken..."
:DDD nem kicsit vagy paranoiás. A gonosz... kik is? Manipulálnak minket hogy utáljuk az applet. De kiknek is áll érdekében ez? senkinek?
Én lennék a manipulált, nem ám te aki a hibákat, hátrányokat feature-nek és elõnynek állítod be? :D hahaha
" Az Apple számítógépeket egyszerû felhasználókra tervezté"
egyszerû felhasználókra -> seggekre
"programváltáshoz"
multitasking nelkul nincs is ilyen problema :)
"szeretnének egy jól mûködõ rendszert a kezükben"
jól mûködõ -> csillivilli, buta szar tudasu rendszert ami pont passzol az agyi szintjukhoz
"a minõségért fizetünk"
minõségért->alma logoert
"A számítógépek atyjának, Steve Jobsnak a szavaira pedig azért hallgatunk, mert õ még sosem okozott csalódást nekünk. "
azonkivul hogy Neumann es egy halom nagy ember forog a sirjaban, ez beillene a bibliaba is. ez tortenik akkor amikor az agymosas odaig jut, hogy valakinek mar vallas lesz egy szemet ceg szarjaibol.
ha te attol h Apple user vagy komolyan felsobbrendunek gondolod magad, akkor orulok hogy nem tartozok egy rendbe veled.
"Just works" - valahogy a sleep utáni félperces strandlabdázás vagy az, hogy BootCamp néha villogó kérdõjellel hálálja meg a Windows indításának megkísérlését, szerintem nem ezt támasztja alá.
/*WTF?!*/
amh hozá szoljak aplle ténleg kicsit melényult de összeségébben is még mindig legjobb telo.MOST.andorid jön felfele de fikázni az iphone alkalmazásokat alegalja..akor többi milyen???azért fejlesztenek rá legjobban mert sokkal jobban meg gazdagodnak..ilyen 1xerü..android még levan maradva.de nekm szinpaitkus.de még várnom kel.a sok fika gép meg mármident mond ami eszébe jutt :D ami meg valós probléma azt meg midenki elismeri de nekik az nem elég..ááá.sok noob.
www.icewebhu
"Az Apple számítógépeket egyszerû felhasználókra tervezték"
És még be is ismerik hogy a hülyéknek tervezik ezeket (persze hogy hülyebiztos, ha semmit sem lehet vele csinálni elrontani se lehet) de azért õk a felsõbbrendûek...
pfmwahahahah <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
LZ forever
A fejlesztõk oda mennek ahol nekik kedvezõ.
Tudtad,hogy Androidot PHPban is lehet programozni?
Továbbá támogatja a Python, a Perl, a JRuby, a Lua, a BeanShell, a JavaScript és a Tclt is.
Nahát. Vajon akkor melyik a jobb? A zárt világ,vagy a nyitott világ? :)
Most hogy tudod hogy gondok vannak a télfonal te megvennéd gumibugyival ?
Vagy keresel más mobilt?
Én tuti 2
Ha mar piacra dobta, miert hazudott? (csak a terero-visszajelzes hibas, blablabla...)
Az egy dolog hogy Sztiv kepen 1 meter vastag bor van, de a vallalata is total hiteltelenne valt. Ennyire egy sz@revo ceget...
Nyilvanvaloan megprobaltak eltussolni, regota hulyenek nezik az embereket (teljesen joggal, ismerik a felhasznaloikat - megkockaztattak...).
Amit viszont nem ertek: egy sz@ros szilikongyuru miert kerul 29$-ba?? <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Na, ez az egy igaz! :))
LZ forever
Ne vicceljél...
Androidot mint komoly rendszert?
És mit futtatsz rajta? Pistike zseblámpaprogramjait?
Komoly fejlesztõk messzire elkerülik a Google impotens market-politikája miatt.
ez nagyon szep es jo, csak az iphone mar a "komoly" szonal erosen elbukok ezer helyen. ha valaki egy komoly telefont akar, az blackberry-t vagy android-ot (Desire, EVO, stb) vesz. ha nalad ezek nem jonnek szoba, valoszinuleg nem is lattal meg ilyet, csak steve papa csodait.
LZ forever
Well, nem tudom neked mi a komoly program de én eddig minden problémámra találtam megoldást az appstoreban. Kiváncsi lennék más telefonokon mi az a program ami iphonera nem elérhetõ. Igaza volt itt valakinek lentebb sajnos ha ma egy komoly telefont szeretnék a legkevesebb hibával akkor szinte csak az Iphone jöhet szóba.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Elõbb olvass, utánna írj..
Az itthoni gsm maffiás árak nem hivatalos árak, mivel itthon még nincs forgalomban.
De mindez kit érdekel? Mehet itt a flame ezerrel, mindenki jót szórakozik, aki meg nem az így járt. :)
A keményvonalas fanboyoknak: Ha nem úgy néznétek a "fikázást" mint khm.. fikázást, hanem ötletbörzét egybõl más lenne a kép. A világ és az IT soha nem attól fejlõdött hogy 1 ember megmondja mi legyen, hanem az emberek mondják meg 1-2 embernek, hogy "figyu, tegyé' má' bele a cuccba flasht, meg filekezelõt, meg jó lenne egy fullosabb hozzáférés a teló oprendszeréhez..,meg stb".
Persze senkit sem kényszerítenek arra hogy vegyen vagy ne vegyen szifont, meg ájjpadot. De arra sem hogy vérfanboykodj valamelyik oldalon. Akinek egy kis fogalma is van a szifon és a többi telefon tudásáról, az igazat ad annak a kijelentésnek miszerint az IPhone4 az Apple Vistája.. A vistát is várták, és istenítették anno. Persze nagy részük azóta vagy visszatért az xp-hez vagy váltott a 7esre, esetleg abbahagyta a windows vonalat. :)
Köszönöm a türelmeteket.