190
  • Justil
    épp most akartam neki szólni másodjára, hogy tanuljon már meg írni, mert iszonyat idegesítő. mint egy 12 éves chat huszár kb
  • Justil
    XD
  • willcox
    Te nem magyar anyanyelvű vagy?
  • Solten
  • fergusonpapa
    n900??bravó..volt márkezemben.annyira stabila soft mint a régi n5800amban..szar az egész.és mit teszel rá??semmit.fapadossymbian alkalmazásokat.én tudom ami lltezet mident kiporbáltam a régi telomon.és kb 10!!!!! alkalmazás amir emondtam nem rossz.

elötem szoló meg mondja már meg h miér tjobbmár az android??mert nekm szimpatikus ez a rendszer de még közelsejó.dejobb már fényévekkel mint a symbian és windows mobile.

am miden androidos azt hiszi inyeg fognak fejlezsteni rá ??? lesznek lelkes emebrek mint mindig.de lásd amibölpénzt csinálhatnak arra jobban figyelnek.lásd applestore.nem 1 mobil soft készitö inkább már iphoenra fejleszt vagy alabólugy idnitot mert kifizetendöbb.sztem logikus.

pénz beszél.ennyi.
  • willcox
    "Hát a jobbnak kikiáltott Android messze nem jobb, a többi szereplő meg még szóra sem érdemes." - nem írtad oda, hogy szerinted.

"Az elbagatelizálás, elhallgatás nem az Apple szokása." - dehogynem! Tartsd másképp a telefont. Rosszul fogod a telefont. Ezt talán nem melópityu mondta? Ez nem elbagatelizálás?

"Jó szériából vásárolsz :D bolt címe?" - fordítsuk meg a dolgot. Tudsz nekem olyan Class4-es SANDISK-et mutatni (ne hamisítottat!), ami nem tudja azt, amit leírtam?
  • narumon
    Ööö; nem lehet előfizetéssel kapni (vagy csak én nem találtam), amikor néztem akkor nem volt rá igo (nem tudom vane már), sőt egyébb normális letölthető szoftverek sem. Túl bumszli, a kihúzható bill az engem személy szerint kifejezetten idegesít. Játékokat alig találni rá, és az érintőképernyőjén is lenne mit javítani. (Néha megynomod és nem történik semmi csak másodikra/harmadikra). Számomra mégcsak nem is egy kategória a két telefon, árát meg összehasonlítani sem tudom így hogy csak sufniban lehet kapni.
  • aronvirginas
    "Viszont engem is zavar hogy egy kissé drága"

Miért zavar ez, amikor "feleannyiért jobbat lehet venni"? Vedd akkor meg a jobbat feleannyiért :-P
  • narumon
    Mindig ez a szájkarate. Kérünk már típust, hogy mi az ami ennyivel jobb és még olcsóbb is? Nemigen van ilyen.
  • Unipsycho
    N900? -.-
  • fergusonpapa
    okoska.mondj már jobb telot nála.ami ráadássul olcsobb???este leirtam.az uj HTC telok is méreg drágák.és neméppen jobb.talán majd ha android felzárkozik.de hátha te jobban tudod mint én..
  • Ulkesh
    "Nem az a baj! Az összes ifos úgy van beállítva, mint valami übercsúcs akármi, holott ez közel sincs így. "

Hát a jobbnak kikiáltott Android messze nem jobb, a többi szereplő meg még szóra sem érdemes.

"A rohadt alma sokat profitált a hazugságokból, van bőven miből fizetni a bértollnokokat is, akik a kritikákat megpróbálják elbagatelizáni"

Az elbagatelizálás, elhallgatás nem az Apple szokása. Nem láttam még a HTC, vagy Nokia CEO-ját kiállni, hasonlóan mint múlt héten Jobsot, pedig nem egyszer volt ennél sokkal nagyobb gond a kiadott készülékeikkel.

"Szerencsétlen melópityu rettenetesen néz ki. Simán játszhatná Lucifer szerepét"

Luciferét nem annyira, de egy kaszával a kezében garantáltan a frászt hozná rám egy sötét sikátorban :D

"Nem volt még nálam olyan Class4-es SANDISK, ami ne tudta volna azt, amit leírtam."

Jó szériából vásárolsz :D bolt címe?

• willcox
    Szerencsétlen melópityu rettenetesen néz ki. Simán játszhatná Lucifer szerepét, még maszkírozni sem kéne.
  • willcox
    Nem volt még nálam olyan Class4-es SANDISK, ami ne tudta volna azt, amit leírtam. Mindegyiket elcimkézték volna?
  • willcox
    Nem az a baj! Az összes ifos úgy van beállítva, mint valami übercsúcs akármi, holott ez közel sincs így. Mivel minden csoda 3 napig tart, és már sokszorosan elmúltak a 3 napok, kiderült, hogy a "király meztelen". Vagyis korántsem olyan übercsúcs, mint ahogy beállítják, sőt, vannak sokkal jobb ár/érték arányú, olcsóbb, és nagyobb tudású készülékek is. Ezért nem véletlen az ellenoldal reakciója sem, vagyis a kritika is jóval erősebb.
    A rohadt alma sokat profitált a hazugságokból, van bőven miből fizetni a bértollnokokat is, akik a kritikákat megpróbálják elbagatelizáni. Ugyanakkor ott vannak azok is, akik a rettenetesen rossz ár/érték arányú ifosokat megvették jó drágán (mert ettől különbnek érzik magukat), és sérti őket az, hogy nem ámulattal néznek rájuk, hanem emellett még le is merik írni egyesek, hogy a drága szaruk miatt agymosott, becsapott hülyék lettek.
  • GregSB
    Mindezt mondom úgy, hogy egy 3 éves Wines laptopot használok. Vistával kezdtem el használni, és tavaly októberben váltottam Win7-re. (hál istennek)
  • GregSB
    Ja, persze csodás hasonlat a Vistát az iPhone4-hez hasonlítani... ja hogy nem!

A Vista egy túl sokáig fejlesztett, mégis megjelenésekor bugos vacak volt. Később sem a stabilitásáról és gyorsaságáról volt híres, eladási rekordoknak meg sehol nem volt közelében.

Az iphone 4 pedig egy sorozatban érkező telefon, aminek vannak szokásos kezdeti hibái, ami a vásárlók kb 2%-t érinti, csak a média csinált belőle egy jó nagy hírverést, mert klikkgenerálásra tökéletes mindent felfújni ami Apple és hibás. Ennyi.

Azok a hírek, hogy eddig az eladások tekintetében ez a legsikeresebb okostelefon az első 3 hét után, megint rekordot döntve, azok valahogy nincsenek sehol kint a főoldalakon, mert azokon nem lehet flamelni.
  • Ulkesh
    "A Class4 miért is nem lenne elég a Disire-ba? Még sok is!"

A Class4 azt jelenti, hogy 4 MB/sec-el tudsz a gyártó által garantálva írni rá.
    Ha valójában egy elcímkézett class10-es darab, annak örülj, de nem ez az általános.
  • willcox
    "Ha meg nem minimum class6-os a kártyád akkor ha használod az App2SD-t vagy a későbbiekben frissítesz Froyo-ra ahol az már oda is telepít és a cache-eket is oda pakolja, igencsak visszafogod a készüléked teljesítményét." - a videokamerámban egy SANDISK Class4-es kártya (is) van, amire FULL HD-ben tudok rögzíteni. Akár 24 Mbit/s-el is (Canon HFS10). Egyébként a kártyára simán tudok stabilan több, mint 15 MByte/s-el írni, és még gyorsabban olvasni).
    A Class4 miért is nem lenne elég a Disire-ba? Még sok is!
  • Julius Caesar
    FARXIS HOL VAGY?

Ő majd rendet rak
  • Ulkesh
    "Jó vétel lenne ennyiért is, de én 125-ért vettem"

Nagy dolog, én meg 117-ért az enyémet, csak azóta hála új kormányunknak már nem ennyi az ára.

Ha meg nem minimum class6-os a kártyád akkor ha használod az App2SD-t vagy a későbbiekben frissítesz Froyo-ra ahol az már oda is telepít és a cache-eket is oda pakolja, igencsak visszafogod a készüléked teljesítményét.
  • Ulkesh
    "de ez nem azt jelenti, hogy nincs jó játék"

Persze, hisz van már 3-4 iPhone-ról átírt játék is, ami a csúcskészülékeken már képes akadás nélkül futni (pl. Galaxy S, de már egy Desire-n akadozik).

"Más jellegű alkalmazásból viszont eddig még nem volt olyan, hogy nincs valami amire szükségem van. "

Én elég keveset játszom, nekem inkább üzleti, hálózatadminisztrációs és kommunikációs alkalmazások hiányoztak, illetve a meglévő alkalmazásokból funkciók.
  • Gerygrey
    a Desire is jó vétel 149 ezerért + a 20-25 eFt-os 16 GB-os class6-os microSD.

Jó vétel lenne ennyiért is, de én 125-ért vettem, és mivel Micro SD kártyám már volt (igaz, csak 8 gigás, de minek több), azt nem kellett vennem hozzá :)
  • Gerygrey
    Androidot mint komoly rendszert?
    És mit futtatsz rajta? Pistike zseblámpaprogramjait?

A játékok mennyisége és minősége valóban elmarad az iTunes AppStore kínálatához képest, de ez nem azt jelenti, hogy nincs jó játék (sőt, egyre több van, és ahogy terjed az Android, bizonyára felgyorsul a növekedés)

Más jellegű alkalmazásból viszont eddig még nem volt olyan, hogy nincs valami amire szükségem van. Egy divx lejátszó esetleg jól jönne, de nem fogok falnak szaladni, ha sosem lesz ilyen. A most fent levő appokkal a Desire mindent tud, ami nekem kell.
  • FoodLFG
    Ja persze, savanyú. Gondolom el sem tudod képzelni, hogy más dimenziók is léteznek ezen kívül.

Mint vásárló, én pl leszarom az okostelefon szegmenst, mert nincs ilyen telefonokra szükségem. Nem is érdekel, hogy ki a jobb, itt nem ez a probléma...
    Hanem az epül viselkedése.

Egyébként ettől függetlenül a szegmens fejlődését még pozitívan ítélem meg.
  • willcox
    Panaszkodtál a filmes részben, hogy se barátod, se barátnőd nincsen. Pedig ez nem igaz, mert ott van az egész almatömeg. Az összes fizetett bérfirkász, meg az összes ingyenes agymosott.
  • willcox
    "2010. július 18. 15:00, Vasárnap - Forrás: SG.hu"
    Nem merte senki sem ehhez a cikkhez a nevét adni? Vagy az egész stáb írta?
  • willcox
    Ez a gyűrű (a cikk szerint) 1 USD-ral növeli az alma kiadásait. Vagyis: 29-1=28 USD a nyereség. 2800%-os haszon. Nem rossz!
  • narumon
    "egy komoly telefont akar, az blackberry-t vagy android-ot (Desire, EVO, stb) vesz. ha nalad ezek nem jonnek szoba, valoszinuleg nem is lattal meg ilyet"

Tévedés Blackberry van ismerősömnek kifejezetten idegesítő jószág. HTC Desire-t meg próbáltam, de két "gondom" volt vele; 1 kevés rá az elérhető alkalmazás (maga a telefon semmi olyat nem tud amit az iphone ne tudna), 2, Telenornál lehet kapni 119e forintért előfizetéssel szemben az iphone tmobilos 30e forintos árával. Egy olyan telefonért ami számomra semmivel sem nyújt többet mint az iphone nem fizetek 90e forinttal többet.
  • eto demerzel
    mit kell anyit szrakodni. akinek jar a szaja hogy szar telo azt csinaljon 1 jobbat. es dontsen meg vele az apple eladasat. persze soknak akik ide firkalnak savanyu a szollo :)) de ezt mar tudjuk. erdekes modon ha a nokia szar el valamit vagy valamek mas telo gyrato, akkor azok akik leszarjak az apple-t tartjak a bago lesot. mert hat az az igassag hogy egy jo termeket konyu leszarozni de egy szar termeket mar nem. a legszarabb letefon ami valaha volt a kezembe az a nokia, mind1 hogy melyik szeria. idiota, igenytelen embereknek van kitalalva. az igazi telo a RIM!
  • Ulkesh
    "Az iPhone 4 az Apple Vistája"

Én nem emlékszem tisztán, de a Microsoftnak soha nem volt a Vistával olyan problémája, hogy képtelenek voltak annyit legyártani belőle, mint amennyire igény lett volna. Az Apple-nek ugyanis most nem az Antennagate a legnagyobb gondja, hanem az, hogy nyitnia kell további 30 országra és bár a gyárak teljes kapacitással működnek, a jelenleg megnyitott piacokon is hiánycikk és 3 hetes várakozási sorok vannak, mert képtelenek kiszolgálni az óriási érdeklődést.

A fél százaléknyi hibás készülék meg óriási probléma, ha belefutottál, akkor kicserélik, vagy visszakapod az árát. Más gyártónál ilyen hibaszázalék esetén le se tojnak.
  • Ulkesh
    "A komoly fejlesztők szentem meg pont épphogy az iPhone-t kerülik el."

Aha :D

"Mert évről évre egyre kevesebb dolgot lehet iPhoneon futtatni ;) ugye a "flash" se hivatalos rá."

Ehhez mi köze a flashnek?
    Ugye nem gondolod komolyan, hogy mobil eszközre egy picit is értelmes ember flashben fejleszt? :D

Előbb nézd meg, hogy mit produkál a flash-el az Android :D
    Röhögök, hogy vannak olyan videós oldalak amit iPhone-on meg tudok nézni, de a szuper flash-es androidon nem pl. dailymotion.

"A fejlesztők oda mennek ahol nekik kedvező."

Pontosan.
    Senki nem fog ingyen dolgozni az Android alá.

"Tudtad,hogy Androidot PHPban is lehet programozni?
    Továbbá támogatja a Python, a Perl, a JRuby, a Lua, a BeanShell, a JavaScript és a Tclt is.
    Nahát. Vajon akkor melyik a jobb? A zárt világ,vagy a nyitott világ? :)"

Nem mondod és van ember aki ezeket előnyben részesíti a natív kóddal szemben (ja bocsi, natív kód meg az Android eleve két világ).
  • Justil
    bazeg, értelmezd még egyszer az általad is idézett hasonlatot. akkor talán rájössz, hogy az iménti hozzászólásodnak kb. 0 értelme volt, faszán megmagyaráztad a semmit. na jó éjt :)
  • GregSB
    Egyébként meg: "Az iPhone 4 az Apple Vistája" - mondja a Microsoft.

Már nem azért, de én a Microsoft helyében mélyen kussolnék. Pár év alatt piacvezető szintről sereghajtóvá esett a WinMobile részesedése. A WinMo7 már korrekt kezdeményezés, de nem fognak vele bankot (piacot) robbantani az már most látszik. A Kin nevű projektjük meg pár hónap után befuccsolt, már ki is vonták őket a forgalomból.

Egyszóval amit a mobil-piacon műveltek az utóbbi években azon max mosolyogni lehet. Ettől persze véleményük még lehet, de nem tudom ki veszi komolyan őket.
  • Justil
    ember, tanulj meg írni, mert szörnyen rossz olvasni a hozzászólásaidat, és most nem a tartalomról beszélek, hanem a formáról :)
  • fergusonpapa
    am megint irnám..és kiváncsi vagyoka a véleményre...1 ujabb htc teló szerinetek jobb??? és megéri??mikor még drágábbak az iphonenál. 3gsnél föleg.
    vagy az új nokiák-lg-samsung mind jobban megéri?mikor ugyananyi?nekm ennyi pénzem lenne nem vennék azrt mondjuk nokiát vagy samsungot h legyen 1 szép telefonom (ami melesleg a nap 80%zsebembe van) 5 jegyü pénzért...és se alkalmazás se semmi (ezért lenne zsebembe).mert fapados szar.androdios telok meg hm..várok mig lesz értelme.

mert szeretem ha kitudok használni 1 telefont.föleg ennyi pénzért (alkalmazások)és emelet miden más tud amit a "vetélytárs".akor minek vennék mást??...ami ugyanenyi vagy több az ára..és szarabb..megfizehtetlen??nekünk igen.de ha azt mondjuk h tullvan értékelve akkor mivan a többi készülékkel??

vagy énlátom furána világot de nem eza logikus nézet???

Iphoneak is vannak hibái.flash.zárt rendszer.ujnál meg eza kis bonyodalom.de még igyis a legjobb készülka piacon.egyedül amit elismerek és hangoztatom az a HTC ereje és andoridos sofj.amibe sok pénzt ruház a google.és reméljük jólesz.de JELENLEG iphone marad.ezen nicns mit vitatkozni.mert comentelök 90%aki fikáz nincs köze ilyen telokhoz.csak akor nem értem mire a fika.unalom van?nincs nyári program??
  • fergusonpapa
    ja :D
  • Oláh Herkules
    "Ó, vagy éppen a pénzgondok íratják veled ezeket a sorokat?"

Ezekkel a szövegekkel terelik magukra az apple fanok a sznobság gyanúját :)

(nem nem pénz hiány iratja ezt. Nem csak egyet, még többet is vehetnék ha most éppen úgy gondolnám ;) de én csak minőségi, és nagy tudású eszközökre költök, röviden arra amire megéri. Talán most már az ios eljutott arra szintre hogy nagy tudású legyen, de a problémákból látható hogy a minőséggel még gondok vannak, na meg az ár sem arányos a termék értékével)
  • G_ArchAngel #72
    Lehet suliba kell menni holnap, vagy nagyszulokhoz, ha szunet van...?
  • fergusonpapa
    a falmerek csucsukálnak....sok kis suhanc.