Az iPhone 4 az Apple Vistája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"olyat hogy android 2.0 (vagy fölötte) nem használt,a régi 1.6-ot látta azalapján megállapította hogy mekkora szar,és Ifón a király."

Viszont ne felejtsd el hogy az iOS is 4-esnél jár mégis a 2.0 hibáival jönnek itt a legtöbben még mindig!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Akkor maradhatunk abba, hogy csak a levegõbe beszélsz. Semmik konkrétum csak fikahegyek. Én is örülnék ha lehetne kapni jobb telefont olcsóbban de szerintem nem lehet. Akkor ez egy véleménykülönbség és kész.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

azelõtt a "hõskorban" azért voltak minõségi termékeik, amikért adott esetben megérte kifizetni a felárat.

Skynet
Feleslegesen veszekedtek egy olyan apple fanatikussal aki életében olyat hogy android 2.0 (vagy fölötte) nem használt,a régi 1.6-ot látta azalapján megállapította hogy mekkora szar,és Ifón a király.
Persze az a tény is baromság miszerint az apple világéletében az egyik legszarabb cég volt ár/érték arányban..😊

GregSB
amlazba = halmazba <#alien>

GregSB
Indirekt módon ez azt jeletni hogy szerinted gyengeelméjû vagyok.

Mivel:

1. Van Apple termékem.
2. Szerintem nagyonis megérte az árát, szerintem érdemes volt megvenni.

Ha jobban tetszik: nem nekem mondtad hogy gyengeelméjû vagyok, de abba a csoportba, almazba beletartozom akiket azoknak neveztél.

Hol itt a csúsztatás?

lako

Solten
Mondd neki hogy keressen fel egy manikurost.

Saor Alba

Nem érdemes veled leállni vitázni. Ha én is azért kapnék pénzt, hogy veled vitázzak, akkor megtenném, de ez így már nagyon unalmas, hogy állandóan csúsztatsz és hazudsz, meg mellébeszélsz.
arty
majd az ötös. vagy a hatos.

vagy az agymosott almásoknak tökmind1 😄

Forza.

Nem én fotóztam, hanem haverom és a készülék is az övé, szóval nem hinném, hogy direkt csinálta volna 😄

Ne csúsztass! (bár ahogy elnézem, ez az almások kedvenc módszere).
Mit is írtam? "Nagyon gyengeelméjûnek kell lennie annak, akiben nem úgy rögzül, hogy ezeket a termékeket nem érdemes megvenni." Tehát nem azt írtam, hogy az gyengeelméjû, aki ilyet vesz, hanem akiben nem úgy rögzül, hogy nem érdemes megvenni. Ha nem érzed a különbséget, akkor menthetetlenül agymosott vagy.
Solten
Ahham, ez de bizonyitek... <#rolleyes> Mondjuk melygarazsban/liftben nalam is elmegy a terero... <#alien>

Saor Alba

Ez már kezd szánalmas lenni...

Egy terméket csak egy másik termékhez viszonyítva lehet normálisan megítélni.
(Ha nem tudsz jobbat akkor csak a levegõbe beszélsz...)

Solten
Mivel az Apple termeszetesen volt olyan gerinctelen hogy mas cegek hitelrontasaval legyen elfoglalva (mikor a bunos ovodas kinjaban es tehetetlensegeben a masikra mutogat), cserebe egy oltas a Nokia-tol:

How To: Hold your Nokia N900 and make it drop calls

"Hui-Meng Cheng, a HTC pénzügyi igazgatója hivatalosan is visszautasította, hogy az okostelefonok körében általánosak lennének a vételi nehézségek, valamint arra is rávilágított, hogy az iPhone 4 kapcsán is csak azért fordulhatott elõ ilyesmi, mert a gyártó nem biztosított elegendõ tesztelési idõt a szolgáltatók számára. A HTC szóvivõje szerint az Apple jobban tenné ha a hiba megoldására fókuszálna és nem másokra mutogatva próbálná meg elterelni a figyelmet."

Saor Alba

" te komolyan azt hiszed, hogy alapot adok arra, hogy el lehessen terelni a szót az ifos hibájáról, amirõl a cikk szól? "

Értem, szóval nem tudsz jobbat mondani és pontosan tudod, hogy bármilyen gyártót mondasz azoknak is van hasonlóan problémás termékük és nem szeretnéd, ha a fikázás ellened fordulna.

Jó stratégia, csak kissé gyáva.

" bizony, nagy a választék az almatárban a fingós és hasonló, rendkívül "színvonalas" programokból."

Demagóg duma, fõleg, hogy az Android Market jelentõs részét csengõhangok és hátterek teszik ki.

De speciel én nem találtam jól használható irodai programcsomagot (Documents to Go kb. vicc kategória Androidon), nincs használható dokumentum olvasó ami a legtöbb formátumot helyesen kezelné és tudna keresni benne és nem szaggatna még Desire-n is, nincs adatbázis kezelõ, nincs normális Skype kliens, nincs olyan Logmein kliens ami ne fagyna le pár perc után, a böngészõk könyvjelzõkezelése kriminális, a levelezõ programok html levél kezelése gyatra, de nem találtam az iPhone-os kliensek tudásához hasonló twitter kliens, rss olvasót és ibook olvasót sem.
A Marketben található kismillió zseblámpa, taskmanager és pistike elsõ próbálkozása szintû alkalmazás, de minõségi és használható alkalmazásokat talán két kezemen meg tudnám számolni és annak fele iPhone átirat lesz.

"Egy cég vezetõje a cég termékérõl csak hivatalos véleményt fogalmazhat meg."

Ez konkrétan baromság. Magánlevelezésben olyan véleményt fogalmaz meg, amilyet akar, ha akarja elküldi az anyjába az idióta seggfejet, aki nem képes önállóan rájönni, hogy szerviz problémával a supportot nyaggassa, mivel azért vannak fizetve.

" Azt viszont tudom, hogy ha a kártyára másolok pl. egy 8 GB-os MKV-t, és a sebesség a másolás alatt végig annyi, mint amit írtam, az nem fogható rá semmilyen Cache-re."

Mint mondtam nem mérvadó, mivel a szabvány a lényeg, ha valaki komolyan veszi amit írsz és megveszi az ilyen kártyát, majd kiderül, hogy max. 4 MB-al tud csak írni, akkor mit csinálhat? Veszel helyette neki másikat? Mert reklamálni nem mehet, azt akapta amiért fizetett.

GregSB
*Te azt állítod.

GregSB
Na tessék. Én pl. több Apple termékkel is rendelkezem, és elégedett vagyok velük. Nem akarok senkit meggyõzni arról hogy vegyen, csak használom õket és kész.

De most pl. Te azt (mivel Apple user vagyok ezért rám is vonatkozik), hogy gyengeelméjû vagyok, mert vettem Apple terméket, és szerintem meg is érte az árát. Gyakorlatilag megsértettél, erre nekem most fel kéne húznom magamat és elkezdeni taglalni hogy nekem ezért, meg azért érte meg, amire te visszavágnál azzal hogy neked miért nem érné meg megvenni / használni azokat amiket én használok (már ha nem menne át flamelésbe és személyeskedésbe az egész), mások is becsatlakoznának és több tucat, 100 komment csak errõl szólna.

Ez k sok klikket / oldalletöltést generálna, ezért az SG.hu marketingese azonnal kirakná a Fõoldalra a következõ Apple-el kapcsolatos hírt is egy kicsit botrányszagúan átfogalmazva, hogy mégtöbb klikket kapjanak és dõljön a pénz a cikk alatt reklámozóktól. Az eredmény az az amit már látsz egy ideje itt az SG-n: minden héten kint van valami Apple hír a fõoldalon, mert kurvára generálja az oldalletöltéseket.

Az Applenek ez miért jó? Azért mert folyamatosan kint van a neve egy látogatott portálon. Egyrészt negatív reklám is reklám, másrészt akik csak átsiklanak a cikk felett nekik beleég a tudatalattiukba, hogy "Apple".

Érted már mire gondolok?

"Légy szíves említsél párat." - te komolyan azt hiszed, hogy alapot adok arra, hogy el lehessen terelni a szót az ifos hibájáról, amirõl a cikk szól? Tévedsz! Lehet, hogy mások beugranak ennek, de ahhoz nem vagy elég jó bértollnok, hogy ne lássak át rajtad. Ez a taktikád a többi oldalon is, ahol ugyanezen a néven írsz.
"Egy smartphone platformot a rá fellelhetõ alkalmazások választéka és minõsége határoz meg legjobban." - bizony, nagy a választék az almatárban a fingós és hasonló, rendkívül "színvonalas" programokból.

"nem a cég álláspontját, hanem Jobs humorát tükrözi" - MEGALOL! Egy cég vezetõje a cég termékérõl csak hivatalos véleményt fogalmazhat meg.

"Az megint más kérdés, hogy arra kíváncsi volnék, hogy USB-n rádugva mennyivel is tudja írni a Desire a kártyádat. Gyanítom, hogy mivel ott már nincs a háttérben a gép cache-e így a valós 3-4 megát fogod megkapni." - nincs Desire-m, így fogalmam sincs. Azt viszont tudom, hogy ha a kártyára másolok pl. egy 8 GB-os MKV-t, és a sebesség a másolás alatt végig annyi, mint amit írtam, az nem fogható rá semmilyen Cache-re.
" szarok/nem érik meg az árukat/vannak jobbak olcsóbbért."

Légy szíves említsél párat.

De legyen ugyanolyan támogatott, legyenek rá minõségi alkalmazások, legyen stabil, gyors és kényelmes rendszere és ne legyen drágább.

Akárhogy nézem per pillanat nincs másik mobil rendszer a piacon amire ez illene.

Az egy dolog, hogy nem tudsz helyesen írni, ha nem magyar vagy, akkor ez valahol tolerálható. A zavaros gondolataid viszont tényleg 12 év alatti színvonalat mutatnak, ez nem nyelvfüggõ.
"nem írtad oda, hogy szerinted."

Nem, nem szerintem.
Egy smartphone platformot a rá fellelhetõ alkalmazások választéka és minõsége határoz meg legjobban. Sajnos az Android ezen a téren még jócskán gyerekcipõben jár, köszönhetõen a Google ostoba üzletpolitikájának.

"Tartsd másképp a telefont. Rosszul fogod a telefont. Ezt talán nem melópityu mondta? Ez nem elbagatelizálás?"

Egy újságíróval történt magánlevelezés nem a cég álláspontját, hanem Jobs humorát tükrözi, aki ezt másként gondolja, az az elromló TV-je esetén még véletlenül se a szervizt keresse fel, hanem az LG/Samsung/Panasonic/Sony stb. CEO-jának írjon e-maileket.

Egy magánlevelezés nyilvánosságra hozása meg egyenesen bunkóság.

"Tudsz nekem olyan Class4-es SANDISK-et mutatni (ne hamisítottat!), ami nem tudja azt, amit leírtam?"

Mivel a Class4 egy szabványos besorolást jelöl ami 4 MB/sec-es írást jelöl, így eléggé vicces a kérésed.
Az megint más kérdés, hogy arra kíváncsi volnék, hogy USB-n rádugva mennyivel is tudja írni a Desire a kártyádat. Gyanítom, hogy mivel ott már nincs a háttérben a gép cache-e így a valós 3-4 megát fogod megkapni.

"ha nem tetszenek az "ifosok", akkor ne vedd meg õket!" - nem vettem eddig sem, és ezután sem fogok.

"Zavar az Apple aggresszív marketingpolitikája?" - az nem zavar, mert reklámokat nem olvasok/nem hallgatok/nem nézek. De az viszont nagyon zavar, ha egy fórumban valaki hazudik/csúsztat/mellébeszél.

Nem hiszem, hogy azzal segíteném a rohadt almát, hogy kijelentem az ifosokról, hogy szarok/nem érik meg az árukat/vannak jobbak olcsóbbért. Nagyon gyengeelméjûnek kell lennie annak, akiben nem úgy rögzül, hogy ezeket a termékeket nem érdemes megvenni.
"N900? -.-"

Halottról jót vagy semmit.

fergusonpapa
nem én viselkedek ugy mint egy 12 éves.de ugylátom már nem tudsz visszaszolni és jön ez..am nem magyar vagyok.de tudok magyarul is.

na ennek nincs értelme.oktalan flamelés.csak nincs jobb dolgukés ide jönnek "szorakozni" én mentem tóra.áhoj.

www.icewebhu

GregSB
Istenem, ha nem tetszenek az "ifosok", akkor ne vedd meg õket! Ennyire egyszerû!

Zavar az Apple aggresszív marketingpolitikája? Az hogy túlhypeolnak termékeket? Szerinted miért csinálják? Pontosan azért, hogy az emberek vitatkozzanak róluk. Minden egyes Apple hírhez beírjátok a sablon "ifos" szüvegeteket, és ezzel vitát, flamet gerjesztetek, azaz eléritek azt amit az Apple akar: hogy róluk beszéljen mindenki. Miért csak az Apple híreknél vannak 100+ kommentek itt az SG-n?

Ha tényleg ennyire zavar az Apple viselkedése, akkor inkább szarjál rá magasról és ne beszélj róla, mert ezzel is csak õket segíted 😄

épp most akartam neki szólni másodjára, hogy tanuljon már meg írni, mert iszonyat idegesítõ. mint egy 12 éves chat huszár kb <#zavart2>

XD

Te nem magyar anyanyelvû vagy?
Solten

Saor Alba

fergusonpapa
n900??bravó..volt márkezemben.annyira stabila soft mint a régi n5800amban..szar az egész.és mit teszel rá??semmit.fapadossymbian alkalmazásokat.én tudom ami lltezet mident kiporbáltam a régi telomon.és kb 10!!!!! alkalmazás amir emondtam nem rossz.

elötem szoló meg mondja már meg h miér tjobbmár az android??mert nekm szimpatikus ez a rendszer de még közelsejó.dejobb már fényévekkel mint a symbian és windows mobile.

am miden androidos azt hiszi inyeg fognak fejlezsteni rá ??? lesznek lelkes emebrek mint mindig.de lásd amibölpénzt csinálhatnak arra jobban figyelnek.lásd applestore.nem 1 mobil soft készitö inkább már iphoenra fejleszt vagy alabólugy idnitot mert kifizetendöbb.sztem logikus.

pénz beszél.ennyi.

www.icewebhu

"Hát a jobbnak kikiáltott Android messze nem jobb, a többi szereplõ meg még szóra sem érdemes." - nem írtad oda, hogy szerinted.

"Az elbagatelizálás, elhallgatás nem az Apple szokása." - dehogynem! Tartsd másképp a telefont. Rosszul fogod a telefont. Ezt talán nem melópityu mondta? Ez nem elbagatelizálás?

"Jó szériából vásárolsz 😄 bolt címe?" - fordítsuk meg a dolgot. Tudsz nekem olyan Class4-es SANDISK-et mutatni (ne hamisítottat!), ami nem tudja azt, amit leírtam?
narumon
Ööö; nem lehet elõfizetéssel kapni (vagy csak én nem találtam), amikor néztem akkor nem volt rá igo (nem tudom vane már), sõt egyébb normális letölthetõ szoftverek sem. Túl bumszli, a kihúzható bill az engem személy szerint kifejezetten idegesít. Játékokat alig találni rá, és az érintõképernyõjén is lenne mit javítani. (Néha megynomod és nem történik semmi csak másodikra/harmadikra). Számomra mégcsak nem is egy kategória a két telefon, árát meg összehasonlítani sem tudom így hogy csak sufniban lehet kapni.

"Viszont engem is zavar hogy egy kissé drága"

Miért zavar ez, amikor "feleannyiért jobbat lehet venni"? Vedd akkor meg a jobbat feleannyiért :-P
narumon
Mindig ez a szájkarate. Kérünk már típust, hogy mi az ami ennyivel jobb és még olcsóbb is? Nemigen van ilyen.

N900? -.-
fergusonpapa
okoska.mondj már jobb telot nála.ami ráadássul olcsobb???este leirtam.az uj HTC telok is méreg drágák.és neméppen jobb.talán majd ha android felzárkozik.de hátha te jobban tudod mint én..

www.icewebhu

"Nem az a baj! Az összes ifos úgy van beállítva, mint valami übercsúcs akármi, holott ez közel sincs így. "

Hát a jobbnak kikiáltott Android messze nem jobb, a többi szereplõ meg még szóra sem érdemes.

"A rohadt alma sokat profitált a hazugságokból, van bõven mibõl fizetni a bértollnokokat is, akik a kritikákat megpróbálják elbagatelizáni"

Az elbagatelizálás, elhallgatás nem az Apple szokása. Nem láttam még a HTC, vagy Nokia CEO-ját kiállni, hasonlóan mint múlt héten Jobsot, pedig nem egyszer volt ennél sokkal nagyobb gond a kiadott készülékeikkel.

"Szerencsétlen melópityu rettenetesen néz ki. Simán játszhatná Lucifer szerepét"

Luciferét nem annyira, de egy kaszával a kezében garantáltan a frászt hozná rám egy sötét sikátorban 😄

"Nem volt még nálam olyan Class4-es SANDISK, ami ne tudta volna azt, amit leírtam."

Jó szériából vásárolsz 😄 bolt címe?

Szerencsétlen melópityu rettenetesen néz ki. Simán játszhatná Lucifer szerepét, még maszkírozni sem kéne.
Nem volt még nálam olyan Class4-es SANDISK, ami ne tudta volna azt, amit leírtam. Mindegyiket elcimkézték volna?
Nem az a baj! Az összes ifos úgy van beállítva, mint valami übercsúcs akármi, holott ez közel sincs így. Mivel minden csoda 3 napig tart, és már sokszorosan elmúltak a 3 napok, kiderült, hogy a "király meztelen". Vagyis korántsem olyan übercsúcs, mint ahogy beállítják, sõt, vannak sokkal jobb ár/érték arányú, olcsóbb, és nagyobb tudású készülékek is. Ezért nem véletlen az ellenoldal reakciója sem, vagyis a kritika is jóval erõsebb.
A rohadt alma sokat profitált a hazugságokból, van bõven mibõl fizetni a bértollnokokat is, akik a kritikákat megpróbálják elbagatelizáni. Ugyanakkor ott vannak azok is, akik a rettenetesen rossz ár/érték arányú ifosokat megvették jó drágán (mert ettõl különbnek érzik magukat), és sérti õket az, hogy nem ámulattal néznek rájuk, hanem emellett még le is merik írni egyesek, hogy a drága szaruk miatt agymosott, becsapott hülyék lettek.
GregSB
Mindezt mondom úgy, hogy egy 3 éves Wines laptopot használok. Vistával kezdtem el használni, és tavaly októberben váltottam Win7-re. (hál istennek)

GregSB
Ja, persze csodás hasonlat a Vistát az iPhone4-hez hasonlítani... ja hogy nem!

A Vista egy túl sokáig fejlesztett, mégis megjelenésekor bugos vacak volt. Késõbb sem a stabilitásáról és gyorsaságáról volt híres, eladási rekordoknak meg sehol nem volt közelében.

Az iphone 4 pedig egy sorozatban érkezõ telefon, aminek vannak szokásos kezdeti hibái, ami a vásárlók kb 2%-t érinti, csak a média csinált belõle egy jó nagy hírverést, mert klikkgenerálásra tökéletes mindent felfújni ami Apple és hibás. Ennyi.

Azok a hírek, hogy eddig az eladások tekintetében ez a legsikeresebb okostelefon az elsõ 3 hét után, megint rekordot döntve, azok valahogy nincsenek sehol kint a fõoldalakon, mert azokon nem lehet flamelni.

"A Class4 miért is nem lenne elég a Disire-ba? Még sok is!"

A Class4 azt jelenti, hogy 4 MB/sec-el tudsz a gyártó által garantálva írni rá.
Ha valójában egy elcímkézett class10-es darab, annak örülj, de nem ez az általános.

"Ha meg nem minimum class6-os a kártyád akkor ha használod az App2SD-t vagy a késõbbiekben frissítesz Froyo-ra ahol az már oda is telepít és a cache-eket is oda pakolja, igencsak visszafogod a készüléked teljesítményét." - a videokamerámban egy SANDISK Class4-es kártya (is) van, amire FULL HD-ben tudok rögzíteni. Akár 24 Mbit/s-el is (Canon HFS10). Egyébként a kártyára simán tudok stabilan több, mint 15 MByte/s-el írni, és még gyorsabban olvasni).
A Class4 miért is nem lenne elég a Disire-ba? Még sok is!
Julius Caesar
FARXIS HOL VAGY?

Õ majd rendet rak <#nezze>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...