Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egy csomó olyan dolog lesz ami nagyon hiányzott az egybõl és csak nehezen (modulok árán) vagy sehogyan sem volt megoldható.
Egyre jobban várom.
A halál csupán a kezdet...
A páncélos mágus meg már nem mágus szerintem hanem battlemage az igazi varázslók egy szál csuhába rohangálnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az elsõ rész is könnyü volt hard alatt.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez az új skilltree néz ki jó ötletnek, és az új környezet, a más történet az ígéretes.
CG elõzetesben Hawk is mágus? Lesz akkor vmi közelharcra specializálódott mage, a alap kardozás kardozás feldobva spellekkel, na az még jó ötlet lehet, több képen is láttam olyan botot ami pengés.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Maradt az elsõ rész fílingje. 11 nap demóig :y
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Verdict 94
The best RPG combat ever. Not gaming's best story, but maybe it's best storytelling. Darker, sexier, better
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Due to security reasons, we have decided to delay this offer until the demo publically releases on February 22.
😄D Tudták jól, hogy torrenten fent lett volna még aznap.
Ugye erre van a tipikus mondás, hogy nem mindegy, hogy csapba sz...ni vagy sz...ba csapni!
Szóval jogos!
lättam Zavvi-n strategy giude-t räadäsul disznobörbe kötöttet, nekem negyon tetszett amit az elsö jätekhoz adtak, napokig csemegeztem belöle, nekem nagy segitseg volt, ezt a müfajt eddig nem jätszottam...most viszont signature edition-t rendeltem, CE-t sehol nem lättam...
nem tudjätok hogy meylik verziohoz adnak ilyen könyvet ?...vagy csak külön lehet venni ?
sima guide, legalul börkötesü verzio
Egyébként 1-2 részt az elsõ részbõl emeltek át, illetve arra hasonlít.
Why so serious?