Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép kis összefoglalás! Nagyon szépen köszönöm! (Most megint belém bújt a kisördög, hogy 0 day veszem... pedig a goty-val jobban járnék, hasonlóan az elsõ részhez...)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mi az oka a megdöbbenésnek?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

JethroHUN
<#csodalk><#wilting>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo
<#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fenrir
<#eljen>

Egy csomó olyan dolog lesz ami nagyon hiányzott az egybõl és csak nehezen (modulok árán) vagy sehogyan sem volt megoldható.

Egyre jobban várom.

A halál csupán a kezdet...

wedge31
Ebböl egynek örülök nagyon, az ijász kari erösitésének, mert a originsban az elején elég nehéz és kevésbé élvezetes kari volt mint a többi.Egy jó pont ML-nak mert nekem is a roguek a kedvenc kasztom.

A páncélos mágus meg már nem mágus szerintem hanem battlemage az igazi varázslók egy szál csuhába rohangálnak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Igaz. Csak gondolom, h a Mass Effect-hez hasonlóan itt nevén fogják nevezni a karaktert az elsõ résszel ellentétben.
A karakter vezetékneve a DA😮-ban is fix volt (pl.: Cousland). Keresztnevet meg ugyan úgy választhatsz, amilyet akarsz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

gerey
Az elmúlt hetek hírei.

SZEG007
ja meg hozzá kel tenni hogy ö már vagy 30-szor végigtolta😛

Sir Quno Jedi
Mindjárt kulturáltabb ez a videó, mint amiket eddig láttunk. Mondjuk fura, hogy a kutya idézhetõ abilitybõl, de legalább nem foglal karislotot.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

robotnyk
valahogy éreztem, hogy ezért fix a név, és csak a nem változtatható, köszi.
TDC Geronimo
Az

robotnyk
"beszélõ" most a fõhõs?
Hú de várom már! Nagyon kíváncsi vagyok rá! Kár, hogy amikor kijön, pont el kell majd utaznom egy idõre, szóval csak késõbb tudom majd kipróbálni az egészet. De a Demó az nem menekül! >D

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

TDC Geronimo
#1331 :p

wedge31
Még egy jó hír a játék az összes platformon gold státuszba került.

wedge31
Nehezebb szinteken maradt a friendly fire, tehát nem igazán lehet majd észnélkül robbantgatni megy fagyasztani.

Az elsõ rész is könnyü volt hard alatt.

TDC Geronimo
Normalon tolta ezt elmondta videóba. Van még hard meg nightmare mód is...Azt hiszem ezzel válaszoltam is a kérdésedre. Casual módba inkább akció rpg. Hard/nightmaren a régi pause and play módszer meg elengedhetetlen. Amit mutattak eddig az teljesen meggyõzõ volt. Karakterek jóval jobban néznek ki, átvezetõ szintén fasza volt. Nekem nagyon is átjött a DA1es hangulat, a combat is kifejezetten tetszett, fõleg az a rock armor volt badass 😄

JethroHUN
Elkezdi a csávó kb 18:00 nal h ez kemény harc lesz.. aham... 3 perc alatt elhullott egy boss és 6-8 ellenfél, ilyen DMC stílusban magasabb szinten 1 perc lesz? komolyan nem fogja (teljesen)hozni az elõzõ rész hangultatát, és a best combat rpg, az a Mass Effect, ott legalább nem néz ki furán amikor 10 cm vastag sugárral lövöldözöl.

Ez az új skilltree néz ki jó ötletnek, és az új környezet, a más történet az ígéretes.
CG elõzetesben Hawk is mágus? Lesz akkor vmi közelharcra specializálódott mage, a alap kardozás kardozás feldobva spellekkel, na az még jó ötlet lehet, több képen is láttam olyan botot ami pengés.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo
Itt vissza lehet nézni az egészet.

wedge31
Vannak csapatok amelyek mindig hozzák a minöséget.

TDC Geronimo
Aggódtam elõzetes infók, képek alapján, de most megvettek teljesen -.-

Maradt az elsõ rész fílingje. 11 nap demóig :y

TDC Geronimo
Faszán néz ki nagyon.

TDC Geronimo
Elindult az élõ stream. Lady Hawke van benne és most jelentették be, hogy gold lett mindhárom platformon.

Rage47
fincsi
Rage47
<#eljen>
TDC Geronimo
2 sample DA2 zenéjébõl.

TDC Geronimo
Na fasza lett a háttér 😊

BEAST
Tehát egy újabb rpg light :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Az elsõ résznek se volt nagy sztorija. Fõleg ha a KotOR-t, a Mass Effectet, vagy más korábbi Bioware játékokat nézünk 😊
TDC Geronimo
Elsõ review a PC games újságtól, elõfizetõk már megkapták.

Verdict 94

The best RPG combat ever. Not gaming's best story, but maybe it's best storytelling. Darker, sexier, better

TDC Geronimo
Este 8tól lesz itt live chat Mike Laidlaw-val és demozzák közbe a DA2õt is.

nekem jo lenne angolul is akär...szeretem az ilyen nyomdai csemegeket
Sir Quno Jedi
De mégis mit "delay"-el?!?! Ezzel gyakorlatilag törölték az ajánlatot, mert így semmi, de semmi értelme. Viccesek ezek. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Biztos, hogy egy tudatos döntés eredményeként lett sokkal "rajzfilmszerûbb, cartoonosabb" a grafika de nem vagyok benne biztos hogy ez jó döntés volt. Majd kiderül.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

TDC Geronimo
GameStop Dragon Age 2 Demo

Due to security reasons, we have decided to delay this offer until the demo publically releases on February 22.

😄D Tudták jól, hogy torrenten fent lett volna még aznap.

wedge31
Reméljük itthon is lesz valami hasonló, bár lehet ehhez is kevés a magyar népesség az EA szerint...<#nevetes1>

TDC Geronimo
A mostani previewekbõl azért látszik, hogy ez ugyanaz a dragon age ami volt, még ha a combat meg az animok gyorsultak is.

Ezt már párszor leírták...Hawke leszel, egy új karakter aki ember (CSAK ember lehet), aki férfi vagy nõ, ezenkívül lehet varázsló, harcos vagy szerencsevadász. Az elsõ részbõl a döntéseidet tudod átvinni...vagyis jelenleg mi a helyzet Fereldenben...
ebben a részben most hogy lesz? a régi karaktereket az elsõbõl át lehet emelni? vagy teljesen új karakterrel leszünk? itt is lesznek különbözõ fajok meg kasztok nem? 😄
Sõt még lehet sokkal jobb is: lásd Mass Effect 2 gyárilag félrefordított szavak....

Meglátjuk! Videók alapján nekem is furcsa egy kicsit a játékmenet, de majd leteszteljük szépen és kiderül milyen lett!

Hülye vagyok bevallom <#nevetes1>

Ugye erre van a tipikus mondás, hogy nem mindegy, hogy csapba sz...ni vagy sz...ba csapni!

Szóval jogos!

sräcok
lättam Zavvi-n strategy giude-t räadäsul disznobörbe kötöttet, nekem negyon tetszett amit az elsö jätekhoz adtak, napokig csemegeztem belöle, nekem nagy segitseg volt, ezt a müfajt eddig nem jätszottam...most viszont signature edition-t rendeltem, CE-t sehol nem lättam...

nem tudjätok hogy meylik verziohoz adnak ilyen könyvet ?...vagy csak külön lehet venni ?

sima guide, legalul börkötesü verzio
Azt hiszem a zenére ez a rész esetében se lesz majd panasz. <#eljen>
Egyébként 1-2 részt az elsõ részbõl emeltek át, illetve arra hasonlít.
TDC Geronimo
<3

wedge31
Ha lesz is a sok szöveg miatt beletelik egy kis idöbe.

Hát amíg meg nem jelenik addig nyilván van rá esély, de egyelõre minden oldalon angol nyelvûként van listázva. Az elsõnél ilyenkor már rég ki volt írva hogy magyar felirat lesz hozzá.

Why so serious?