Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rosszul fogalmaztam, bocsánat, tényleg nagyon örülök hogy vannak akik veszik afáradtságot és lefordítják a játékokat, kotor1-2t pl nem játszottam volna végig nélküle, csupán ugy akartam kérdezni, hogy hivatalos fordítás várható e.

bocs ha megbántottam valakit.
Nem a mundér becsületét akarom védeni, de a "kamufordítás" is lehet olyan színvonalas mint a "rendes originálé elektronicsárc szerü cucc", sõt. Ezer példát tudnék mondani.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Shiwo
a "kamufordítások" nélkül nagyon sok játékkal máig nem tudnának olyanok játszani, akik nem értik az angolt (vagy legalábbis nem lenne annyira élvezhetõ a számukra)....ugyanez igaz a filmekhez feliratot lefordító egyénekre....ingyen, a saját szabadidejük ráfordításával készítik, és nem úgy állnak hozzá, hogy "úgyis megfizetnek, összesz@rok valami gány fordítást"...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

de ezerszázalék h nem lesz? Nem kamufordításra gondolok amit majd valaki megcsinál, hanem rendes originálé elektronicsárc szerü cuccra.
TDC Geronimo
Bioware...mi más lehetne.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Meg azt is hangsúlyozzák, hogy minden jó dolog megmaradt. Én bízok bennük. Ha tényleg csak a kevésbé kidolgozott részeket emelték magasabb szintre, akkor remek játék lesz. És remek játék lesz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

JethroHUN
call of duty blackopsra gondolok, mikor kijött az összes addigi cod fan leszarozta, pénzét vissza követelte, de mégis eladási rekordot döntött... a 6-12 évesek körében.
Akinek addig bejött, megvették, azok elvárásaival teljes mértékben ütközik, akik meg képtelen voltak vele eddig játszani azok meg imádják, jó hogy a kicsik minden játékot imádnak amibe van minigun...

A lényeg az h a DA2ben rengeteg mindent változtattak, az eddig interjúkban is állandóan ezt hangsúlyozták, h ez lesz új, az, most naon pörgõs lesz stb.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Rage47
milyen a blackops effektus?
JethroHUN
Majd kiderül h megérte-e nekik nem fordítani más nyelvekre, fogadjuk h blackops effektus lesz ebbõl a játékból is. Nem a hiányzó lokalizációk miatt.

Nemtom. Lusták lefordítani. 😄 Amúgy meg gondolom nem éri meg nekik.

Why so serious?

Lacoka12
majd csinálnak hozzá

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

aztat mé nem?😄
Fenrir
Értem, hogy erre gondoltál, de nem ezt írtad 😄

A halál csupán a kezdet...

Megjelenésig tartó idõt mutató visszaszámlálóra gondoltam (Szeretem én az iróniát, de csak akkor ha én gyakorlom másokon <#eplus2>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#ticking>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fenrir
Minek? 15:03 van btw 😛

A halál csupán a kezdet...

Már nincs egy hónap megjelenésig! Nem gondolkodtatok egy óra kirakásán a Bannerba?

#1280-as videóban 6:47-nél Mike ellõjön a már klasszikus enchantment dumával, de a riporter nem veszi nagyon a lapot...

<#eplus2>

Enchantment???? Enchantment!!!

Hali. Nem lesz benne magyar felirat.

Why so serious?

TDC Geronimo
Egy hónapig nem volt semmi, tegnap meg ránk szakadt az infó meg videóáradat. Itt van pár.

Giant bomb video

Gamespot Hand On

g4tv preview

Lead designer interjú

gameplay producer interjú

GT video preview

Gamestar.de video preview

Egyelõre ennyi <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok, lehet valamit tudni, hogy ha elõrendelem (jó már elõrendeltem) a dragon age 2-t a 576-ban, akkor az milyen nyelven jelenik meg? Mármint meglelhetõ majd benne a magyar felirat?😄 Errõl nemtudni még? Nem találtam sehol :-\

köszönöm.
Interjúban is mondja: ami a knozoloson push-to-attack rendszerrel van megoldva, az pc-n továbbra is marad az Origins-szerû click-to-attack.
wedge31
Az új inventory szerintem egész jól sikerült, mondjuk már az is nagy szó, hogy egyáltalán van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ezzel egytértek. A DA😮-t is lehetett minden különösebb taktika nélkül játszani(mármint könnyebb fokozatokon). Nekem azzal önmagában nincs bajom, ha kicsit pörgõsebb lesz a játékmenet(azért lássuk be a DA😮 harcrendszere nem volt tökéletes.... a taktikai része jó volt, de a másik hagyott kívánni valót maga után). Amennyiben olyan lesz a harcrendszer, amilyet egy korábbi videóban is láthattunk(tehát van lehetõséged parancsokat osztogatni, de 'hentelni' is, addig nekem nincs bajom a játékkal). Egyébként meg szerintem nagyon kár elõre leírni a játék bármelyik részét, már ha csak belegondolunk, hogy milyen múltú(és jelenû) fejlesztõgárda dolgozik a játékon.
wedge31
Mike Laidlaw interjú.

Sok gameplayel, angol nyelven.

Belépek a fórumba. Nézem: wtf?! 52 új hozzászólás???
Mondom: "Mi fene? Játék márciusban jön, demo február végén. Ez biztos flame lesz, amihez a játéknak semmi köze. És támtárámtám eltaláltam" <#idiota>

Ami a videókat illeti. Szerintem nincs semmi gond ezzel a harccal. Ezt is lehet taktikusan mûvelni. Az, hogy az animációk látványosabbak, kifejezettem pozitív dolog. Az 1228-as hozzászólásban pedig szépek a képek. <#beka2>
lolSL
angol hírek (hírek, nem random kitalált faszságok) a legmegbízhatóbbak mindig mindenbõl. mire egy gameszar vagy hasonló oldal lefordítja az infó fele elveszik vagy belehazudnak vmit hogy kirakhassák a címlapra és pörögjenek a kommentek.

Nem teljesen értem, hogy ezt mire értetted? Ha arra, hogy a hivatalos hírek forrása csak az az oldal lehet, akkor ki kell ábrándítsalak: a BioWare fórumán is rengeteg valós információ szerepel(ami az oldalon nem). Emellett nem csak az a hír, amit oda kiírnak: egy a demót kipróbáló DA😮 rajongó véleménye lehet legalább olyan, ha nem mérvadóbb, mint a készítõk - nyilvánvalóan - saját játékukat dicsérõ nyilatkozatai. De hogyha tényleg mindent magyarul szeretnél, akkor tessék néhány példa: Sárkányok Kora 2, Jedi Lovag 3: Jedi Akadémia(vagy magyarosított írásmóddal óhajtod, akkor tessék: Dzsedi Lovag 3: Dzsedi Akadémia), Tömeghatás, Tömeghatás 2, Ellenséges Terület, Hadiipar, és még folytathatnám. Mint említettem, szép dolog a magyar nyelv védelme, de a PC-s játékipar alapvetõ nyelve az angol, és aki egy játékról a legfrissebb információkat meg akarja tudni, az jó, ha ebbe beletörõdik. És még egyszer mondom: valaki idõt áldoz arra, hogy egy általa érdekesnek talált gondolatot ide bemásoljon. Még egyszer hangsúlyoznám: idõt és energiát fektet abba, hogy velünk megpróbálja közölni a legújabb híreket, és ezt tiszteletben kéne tartani, nem pedig lehurrogni, hogy miért nem töltött még el azzal 'x' idõt, hogy ezt még szépen le is fordítsa...
Áhh nem, tényleg ez fájt a legjobban, papolok itt a magyar nyelvrõl és egy ilyen hiba...A többiek meg hogy kioktattak volna, az kétséges, nézd meg azt az oldalt, amit linkeltem, nagyon szép.

Rage47
többiek már úgyis kioktattak, és leírtak mindent, másba nem tudtam belekötni
Erre csak ezt tudom mondani: http://dragonage.bioware.com/ Szép oldal, nem vitás.
Rage47: Csak ennyi?Ennyi az összes észrevételed, hogy lehagytam egy "d" betût?Erre már tényleg nincs egy szavam se, belém döftél egy kardot és megforgattad, gratulálok.<#wilting>

Rage47
egyetértek😊
Most nem csak erre a kommentedre válaszolok, hanem az összesre, csak a félreértések elkerülése végett. Az angol hírek nem azért lesznek valósak, mert angol nyelven íródtak, hanem mert például a fejlesztõk nyilatkozatáról, egy tesztelõ véleményérõl van szó. Semmivel nem lesz igazabb, vagy hamisabb, ha magyarra fordítjuk. Ha valaki talál egy olyan információt, ami újdonság, és úgy gondolja, megosztja velünk, akkor szíve joga, hogy ezt úgy tegye meg, ahogyan akarja. Majd ha te szorgalmasan nézegeted a BioWare fórumjait, és az egyéb forrásokat, az új információkat pedig mindig, naprakészen, lefordítva ide beírod, na majd akkor róhatsz fel bárkinek is bármit. Addig pedig nyugodtan jöhetnek az angol nyelvû hírek, aki érti, érti, aki nem, megkérdezi, hogy mirõl van szó, és biztos vagyok benne, hogy lesz, aki elmagyarázza. Ilyet röhejeset pedig, hogy .hu domainen csak magyar szöveg jelenhessen meg, rég hallottam. Vegyünk például egy olasz szálloda honlapját, amelynek URL-je .it-re végzõdik. Nem várnád el teljesen jogosan, hogy megtalálhasd a neked kellõ információt angolul is? Dehogynem. (Tudom, hogy sarkított a példa). Szép dolog a magyar nyelv szeretete, de mindennek megvan a helye, az általad képviselt nézõpontank például egy irodalmi fórumban...
Rage47
mondd*
Prince23
Jól láttad, nem volt itt semmilyen gyorsítás. Pörög nagyon a játékmenet

JethroHUN
Ebben a gyorsításban van vmi, de most komolyan teljesen úgy néz ki a harc mint ha h'n's lenne, tisztára olyan érzésem volt h vki veszettül nyomogatja a bal gombot. De ez konzol, azon meg máshogy úgysem lehetne megoldani egy ilyen játékot, konzolon a DAO sem vmi jó.

wedge31
A grafikával nekem nincs gondom, föleg ugy, hogy ez is konzolos videó volt.

Viszont nekem ugy tünik mintha valami gyorsitott felvétel lett volna annyira gyorsan mozgott minden kari.

JethroHUN
Ezt már a demoról írták? Már náluk lenne? Úgy emlékszem h feb11-én kapja meg vmi GS v GT (nem tudom már) Azért kikerülhetne a netre az a demo, warez demo xd
Eddig nekem nem vmi biztató a DA2 <#shakehead>

Te meg kisokka, komolyan béna vagy, nem elég h itt nyomod a hülyeséged, még a DAO topikban is képtelen vagy vkinek segíteni, minek válaszolsz neki, ha még a csapattársak nevét sem tudod, Winnie jaja...

Trollkodok még és beírom, hogy ti tudjátok mit akartok olvasni, de ha egy hét múlva ideszarok pápua nyelven hat sort DA2-rõl, ne álljatok nekem, hogy miért tettem ezt!

Éppen azért mert vannak olyanok akiket nem zavar hogy fordítás nélkül berakta (mint én), sõt örülnek neki. Ez éppen elég indok.

Why so serious?

lolSL
lolSL
kicsit budget game beütése van, minden egy kicsit gagyi benne :/

Így van!"éppen nincs kedve vagy ideje lefordítani"...Akkor minek rakja ide, ha nincs kedve, vagy ideje rá?Egyébként említettem, hogy engem nem érdekel annyira, csak ha már .hu-s oldal...
Ha már itt tartunk, mi az a troll, mert azt sem tudom...

JethroHUN
De most már baromira abba hagyhatod a trollkodást...

Meg magyarul is. De attól még ha valaki lát valami érdekeset valahol és éppen nincs kedve vagy ideje lefordítani akkor ugyan ne legyen már neki tilos bemásolni ide is. Mivel hiszed vagy sem, nem minden marhaság amit egy adott fejlesztõ beír egy hivatalos fórumra. Ha zavar átugrod, ha valaki elkezdene ide német híreket bemásolni én azt ugranám át szépen. Ennyi.

Why so serious?

Ne beszélj többesszámban Mrmorzsi, csak én vagyok egyedül és béke van.Szeretem én is annyira az angol nyelvet, hogy ha meglátom a volt tanárom egy szó nélkül leszúrom, de most nem errõl van szó.A marhaság angolul is marhaság.

Én is remélem. Méghogy merem használni az angol nyelvet (sõt még szeretni is), nem csak a magyart, és mindezt egy magyar nyelvû fórumon, hát igen, szerintem is ronda halált érdemlek. De majd csak holnap gyertek kövezni, ma már késõ van és sötétben nehezebb eltalálni az embert.

Why so serious?

Egyszerûen nem érted amit mondok, de mindegy.
Szeretem is, remélem téged meg megköveznek, mert ilyeneket mondasz.