Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs ha megbántottam valakit.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Akinek addig bejött, megvették, azok elvárásaival teljes mértékben ütközik, akik meg képtelen voltak vele eddig játszani azok meg imádják, jó hogy a kicsik minden játékot imádnak amibe van minigun...
A lényeg az h a DA2ben rengeteg mindent változtattak, az eddig interjúkban is állandóan ezt hangsúlyozták, h ez lesz új, az, most naon pörgõs lesz stb.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Why so serious?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Why so serious?
Giant bomb video
Gamespot Hand On
g4tv preview
Lead designer interjú
gameplay producer interjú
GT video preview
Gamestar.de video preview
Egyelõre ennyi <#idiota>#idiota>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
köszönöm.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mondom: "Mi fene? Játék márciusban jön, demo február végén. Ez biztos flame lesz, amihez a játéknak semmi köze. És támtárámtám eltaláltam" <#idiota>#idiota>
Ami a videókat illeti. Szerintem nincs semmi gond ezzel a harccal. Ezt is lehet taktikusan mûvelni. Az, hogy az animációk látványosabbak, kifejezettem pozitív dolog. Az 1228-as hozzászólásban pedig szépek a képek. <#beka2>#beka2>
Rage47: Csak ennyi?Ennyi az összes észrevételed, hogy lehagytam egy "d" betût?Erre már tényleg nincs egy szavam se, belém döftél egy kardot és megforgattad, gratulálok.<#wilting>#wilting>
Viszont nekem ugy tünik mintha valami gyorsitott felvétel lett volna annyira gyorsan mozgott minden kari.
Eddig nekem nem vmi biztató a DA2 <#shakehead>#shakehead>
Te meg kisokka, komolyan béna vagy, nem elég h itt nyomod a hülyeséged, még a DAO topikban is képtelen vagy vkinek segíteni, minek válaszolsz neki, ha még a csapattársak nevét sem tudod, Winnie jaja...
Why so serious?
Ha már itt tartunk, mi az a troll, mert azt sem tudom...
Why so serious?
Why so serious?
Szeretem is, remélem téged meg megköveznek, mert ilyeneket mondasz.