Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is megmondtam. És eddig nagyon úgy néz ki, hogy azt a bizonyos "fogadást" is megnyerem, amit már nem is tudom kivel kötöttem meg itt, még jó, jó, jó sok hozzászólással ezelõtt, amikor ugyebár volt az a nagy szarozás, hõbörgés és elégedetlenség, látván néhány konzolos képet, 3 hónappal a megjelenés elõtt. Igazam lesz. Mert rohadt jó lesz a DA😮, majd meglátjátok...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az elsõ résznél is egy kicsit túlzásba estek már. Habár még mindig jobb, mint a fegyveres, felszereléses dlc-k a ME2-ben. Ha nem fog több tartalom külön dlc-ben megjelenni, mint az elsõ részben, akkor még az elfogadható. Vagy legyen sok ingyenes dlc. <#crazya>
Azért az gáz lenne, ha a játék jelentõs részét dlc-ben adnák ki

Most mondanám, hogy én megmondtam elõre, de nem mondom. 😊

Why so serious?

Prince23

SZEG007
bazz kezdem azt hinni hogy a játékban nem is lesznek tárgyak mindent csak dlc-böl tudunk megszerezni

DLc-bõl sose elég...fõleg az ingyenesekbõl!!! <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

gerey
Már az elsõ résznél is sok item DLC kaptunk, de ez már tényleg sok lesz. 😄

robotnyk
BioWare

Are you all excited for the demo?? We need your downloads! Once we reach 1 million, we'll unlock two in game items! Rally your forces February 22!
Nekem is egyre jobban bejön a game! 😊 Tuti végig tolom ezt is többször. :-)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Az ME2-nél túlzásba vitték a spoilereket, amit vissza is hallottak a hivatalos fórumon a fórumozóktól, ezért gondolom most taktikát váltottak, és vissza vettek egy kicsit a kiszivárogtatásból, aminek én nagyon örülök!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Mutattak,de csak konzolos verzióból voltak a képek meg a videok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rage47
így vagyok én is😄
TDC Geronimo
Nem tudom miért nem kezdtek el többet mutatni a játékból hamarabb. Fórumot is olvasgatva nem én vagyok az egyetlen, aki szkeptikus volt nagyon az infók alapján, de az utóbbi 1-2 hétben 180 fokot fordult a véleményem a játékról és kurvára várom már 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rage47
na végre értelmes képek és videók, így már kezd tetszeni a játék😊
pxxl
látom a mage megint a "csíter" kaszt lesz <#hehe>

All hail the double x!

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Pc demo gameplay

jó lesz ez

A fák kivételével (amik sajna ugyan olyan randák, mint az elsõ részben) minden szebb lett. A textúrák élesebbek, szebb a megvilágítás, meg az egész látványvilág szerintem elég nagyot fejlõdött!

lolSL
wowosak a fák

Faszán néz ki!

gerey
Eleinte szkeptikus voltam az új grafikával kapcsolatban, amikor nyár végén kijöttek az elsõ képek. Azóta megtetszett az új art stlye. Ez a cikk pedig elég meggyõzõ szerintem. A grafikára (sem) lesz panasz.

TDC Geronimo
Technology of Dragon Age II

Vannak új képek is.

Prince23
nem kicsit realisztikus 😄

gerey
Én is szoktam, de mindig megbánom mert általában spoilerekbe futok.

SZEG007
Készül egy 6 részes élöszereplös Dragon Age minisorozat, amiben a föszereplö Felica Day(The Guild) lesz, ime egy rövid interju angolul:

JethroHUN
Csak olvasgattam a DA Wikit.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Értem, köszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

wedge31
Volt egy ugynevezett Signature Edition, de igazi CE nem lesz.

Ebbõl leaz gyûjtõi kiadás? Bocs a láma kérdésért.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Rage47
nekem tényleg megfájdult a fejem😄
wedge31
A szemetek...<#nyes>

gerey
Abban biztos vagyok, hogy nem a kinézete alapján jöttél rá. 😄

Aki esetleg még nem olvasta, hallotta 😄

"Hello Dragon Age 2 fans.

Happy Valentine’s Day to one and all. We know many of you have romance on your minds today, so we thought we would confirm for you the potential romance characters in Dragon Age 2.

You can choose to romance:
Isabela
Fenris
Merrill
Anders

Keep in mind that all Dragon Age 2 romances are optional, so you can choose to follow these subplots or not as you prefer. All four NPCs also have other non-romance subplots that you can again choose to follow if you want to learn more about these characters. To learn more about the romances, you will need to play Dragon Age 2.

So, if you are romantically inclined during your Dragon Age 2 playthroughs, you now know who you can pursue. Pitch your woo accordingly."

Tehát törpe románc továbbra sem lesz xD
Jó reggelt kivánok!!<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

JethroHUN
Most jöttem rá h Isabela az az Isabela lesz akitól az Originsben a Duelist specializációt lehetett megszerezni.

JethroHUN
Inkább a demot adják, ne ezeket a vacak spoiler videókat ontsák már mindenhonnan.

Ez az igazi interracial. ^^
Én 47 másodpercig bírtam hallgatni... Aztán mentem aszpirinért.
TDC Geronimo
😄 ja

Sir Quno Jedi
a nõ hangja überBORZALMAS és bámulhatjuk a haját a játék helyett, rohadjon má meg

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TDC Geronimo
Új video meg interjú. Demot tolják benne.

Sir Quno Jedi
Én nõi karival begyûjteném grupiba a kalóznõt, meg a sasfülûlányt és persze a nagypáncélos benga csajszit.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wedge31
Azt nem tudom de nálam Isabell fog elöször térdelni az biztos...

Na viszont a kérdés az, hogy ki lesz az utolsó? Ti mit gondoltok?...a törpe vagy a kamarás-mágus? 😄 (Szerintem Sebastian nem lesz románc...hiszen õ egy DLC ).
Nahát...szóval a pagonyelf barátunk lesz az "egyenes" társ 😊 Ennek örülök, de vajon miért van így elkeseredve szegény? 😄 A kalózasszony kicsit jobb kedvvel vág bele a dologba...
TDC Geronimo
Miért...lady hawke/isabell párost megnéztem volna <#hehe>

wedge31
Még jó, hogy csak hetero témájúak ezek a képek...<#hehe>