124
Avagy az egyik legnagyobb ellenségem.
-
Cat 02 #124 Gép elé ne ülj :D
Egyébként én se vettem elő egy könyvet se kb (max törit, de azt szerintem élvezetes olvasni, szal nem volt parás), de olyanból érettségiztem amit vágok (és nem is nagyon lehet rá tanulni (matek,info)) és jó lett ^^ -
#123 hmmm... tankkal megyek, v olifánt háton :D. -
Daza500 #122 Én meg helikopterrel... -
#121 assemmi, én limuzinnal megyek. -
#120 Én is el vagyok lustulva. Csak kocsival közlekedek. Netről rendelek mindent, kaját , zoknit , kávéfőzőt ... mindent. Hova jutunk? -
#119 Ez igaz, de ha aztán megnézzük az állóképességüket... sok mindentől függ. :D -
#118 nehogy, legyen bármi más né de ne Zoli :D -
#117 néha én is elég lusta vagyok. én azt szoktam csinálni, hogy megtervezem a napomat, hogy mikor mit fogok csinálni, milyen sorrendben, satöbbi. Általában ez segít, és sokkal több mindent csinálok meg, mint amikor csak úgy vagyok vele, hogy hát a "héten valamikor" el kéne menni a postára. -
#116 Gép meg zenehallgatas , tv stb kikapcs csendben leulsz az azstalhoz elöveszed a könyveidet akarmilyen nehez is majd olvasgatod : )
De valaki irta már nyáron nem kell szarozni szorkaozni kell haverok strand stb raáérsz szeptemberben izgulni : ) -
#115 A kiemelkedően sikeres emberek 7 szokása
elolvasod, nyáron rászánod magad hogy okulj belőle. -
#114 lustaSEGG :D. -
#113 lusták vagytok még ide is írni... -
#112 A legjobb barátom. -
#111 én meg ajánlom neked, hogy kuss :D -
#110 ajánlom szakadékba ugrást :D -
#109 Lustaság fél egészség. Én teljesen egészséges akarok lenni! -
Flammius #108 Kezdj el sportolni, mondjuk futni, vagy úszni. -
#107 :DDDD
#102 VIP az nekem nem pálya, ha elrontok valamit kijavítom (nem mindegy hogy szár vagy szar). Ez van. Engem is sok minden idegesít, de hát tudod ilyen az élet.. :)
-
#106 bannernak xD
-
#105 nem feltétlen az fog nyerni aki nagyobbat üt:) ha mindkettő jó(harcos)
mindkettőnek van ütő ereje, egyiknek nagyobb, másiknak kisebb...gyorsabb győz:D -
#104 bizony oda rohadt jó nők járnak :d -
#103 így névről nem ismerem, de biztos láttam már -
#102 vagy ne javítgasd ki magad vagy fizesd be VIP-et mert ez így marha idegesítő...
lustaság rulz -
#101 Na én meg budapestiről! :DDDDDDDD -
varax #100 de mi miskolci sulikról beszélünk te fiú :( -
#99 Fáy-ba? Ugyan, 50 év alatt nem volt egy csaj se!
De 2 Fáy van! Van a szakközép, meg a gimi.
Varax: Tess -
varax #98 jó hely, de mióta közlekedésgépészeti? :D -
#97 Fáy? Az is tele van jó nőkkel, nem? Fault véletlenül nem ismered??:D:D -
#96 Képzelem mi volt! :D
Én a Fáy-ba járok, mellettünk meg a Szent István! :D Röplabdás csajok! -
Takaa #95 nem^^ -
JagFater #94 "Figyelj, lépj egyet hátra, és szó szerint, baszd arcon magad!" :-) -
Takaa #93 Mi a pálya?
-
Fbn Lx #92 látom megnyílt az életemről szóló topik -
Takaa #91 Csá All! -
#90 y* -
#89 Gyerek, most meg 4.-be. :D -
#88 nem, tanár vagy gyerek?:D -
#87 Nálunk az első féléves Digitális Technika 1 a torkos szopás. Nekem már sikerült de a hallgatók 75%-a elbukja. A másik a szintén első féléves Analízis. Az a vicc, hogy sokszor nehezebb egy első féléves tantárgy, mint mondjuk egy 4. féléves. Például az SZMA 1 épphogy meglett kettes, viszont az SZMA 2 meg jó erős hármas lett.(SZMA=számítástudományi matematika alapjai) -
kamilla6666 #86 aaa, én egyszerűen tegnap nem tudtam kikelni az ágyból.. szerencsére semmi dolgom nem volt, csak döglöttem, de ebben a nagy melegben kb csak feküdni volt kedvem ... -
Emmegki #85 Most is fórumozol tanulás helyett