Lustaság

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gép elé ne ülj 😄
Egyébként én se vettem elõ egy könyvet se kb (max törit, de azt szerintem élvezetes olvasni, szal nem volt parás), de olyanból érettségiztem amit vágok (és nem is nagyon lehet rá tanulni (matek,info)) és jó lett ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Legend Killer
hmmm... tankkal megyek<#idiota><#hehe>, v olifánt háton 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Én meg helikopterrel...

Legend Killer
assemmi, én limuzinnal megyek<#idiota><#hehe>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

kandras1983
Én is el vagyok lustulva. Csak kocsival közlekedek. Netrõl rendelek mindent, kaját , zoknit , kávéfõzõt ... mindent. Hova jutunk?

Bruk
Ez igaz, de ha aztán megnézzük az állóképességüket... sok mindentõl függ. 😄

kastil
nehogy, legyen bármi más né de ne Zoli 😄

Gladiator
néha én is elég lusta vagyok. én azt szoktam csinálni, hogy megtervezem a napomat, hogy mikor mit fogok csinálni, milyen sorrendben, satöbbi. Általában ez segít, és sokkal több mindent csinálok meg, mint amikor csak úgy vagyok vele, hogy hát a "héten valamikor" el kéne menni a postára.

kakaoskalacs
Gép meg zenehallgatas , tv stb kikapcs csendben leulsz az azstalhoz elöveszed a könyveidet akarmilyen nehez is majd olvasgatod : )

De valaki irta már nyáron nem kell szarozni szorkaozni kell haverok strand stb raáérsz szeptemberben izgulni : )

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

z99999
A kiemelkedõen sikeres emberek 7 szokása

elolvasod, nyáron rászánod magad hogy okulj belõle.

Pszt.

Legend Killer
lustaSEGG 😄.

desigo
lusták vagytok még ide is írni...
SZilaJMaGGoT
A legjobb barátom.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Narxis
én meg ajánlom neked, hogy kuss 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

byzhouse
ajánlom szakadékba ugrást 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Narxis
Lustaság fél egészség. Én teljesen egészséges akarok lenni!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kezdj el sportolni, mondjuk futni, vagy úszni.
Bruk
😄DDD

#102 VIP az nekem nem pálya, ha elrontok valamit kijavítom (nem mindegy hogy szár vagy szar). Ez van. Engem is sok minden idegesít, de hát tudod ilyen az élet.. 😊

desigo
bannernak xD

mila69en
nem feltétlen az fog nyerni aki nagyobbat üt😊 ha mindkettõ jó(harcos)
mindkettõnek van ütõ ereje, egyiknek nagyobb, másiknak kisebb...gyorsabb gyõz😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Benny04
bizony oda rohadt jó nõk járnak :d

Benny04
így névrõl nem ismerem, de biztos láttam már

jhetedikj
vagy ne javítgasd ki magad vagy fizesd be VIP-et mert ez így marha idegesítõ...<#wow3>

lustaság rulz

anno 1987

Falkon
Na én meg budapestirõl! 😄DDDDDDD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

de mi miskolci sulikról beszélünk te fiú 😞
Falkon
Fáy-ba? Ugyan, 50 év alatt nem volt egy csaj se!
De 2 Fáy van! Van a szakközép, meg a gimi.

Varax: Tess

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

jó hely, de mióta közlekedésgépészeti? 😄
Bruk
Fáy? Az is tele van jó nõkkel, nem? Fault véletlenül nem ismered??😄😄

Falkon
Képzelem mi volt! 😄
Én a Fáy-ba járok, mellettünk meg a Szent István! 😄 Röplabdás csajok! <#szeret>

nem^^
"Figyelj, lépj egyet hátra, és szó szerint, baszd arcon magad!" :-)

Mi a pálya?
látom megnyílt az életemrõl szóló topik
Csá All!
Bruk
y*

Bruk
Gyerek, most meg 4.-be. 😄

Benny04
nem, tanár vagy gyerek?😄

davidka003
Nálunk az elsõ féléves Digitális Technika 1 a torkos szopás. Nekem már sikerült de a hallgatók 75%-a elbukja. A másik a szintén elsõ féléves Analízis. Az a vicc, hogy sokszor nehezebb egy elsõ féléves tantárgy, mint mondjuk egy 4. féléves. Például az SZMA 1 épphogy meglett kettes, viszont az SZMA 2 meg jó erõs hármas lett.(SZMA=számítástudományi matematika alapjai)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

aaa, én egyszerûen tegnap nem tudtam kikelni az ágyból.. szerencsére semmi dolgom nem volt, csak döglöttem, de ebben a nagy melegben kb csak feküdni volt kedvem ...
Most is fórumozol tanulás helyett <#ejnye1>

<#vigyor>

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Bruk
Na az úgy tényleg szopás. :S

tigeroo
pont ez az hogy nekünk már egybõl bedobják az embereket a mély vízbe, azért nem sok hallgatónak volt középsuliban mechanikája amikor idejön
Bruk
Jó de az egyetem, itt amit mi veszünk nem lenne nehéz ha elmagyarázná rendesen (1x egy másik tanár helyettesített és tök érthetõen elmagyarázta) meg normálisan osztályozna. 😄

tigeroo
mecha I keresztfélév most 40 emberbõl 2-3nak sikerült<#idiota>
Bruk
-várom
ráírta*

Bruk
Butaságokat beszélsz. Mechanika dogánál 33-ból 31 elégtelen született (többször is volt ilyen). 2 jeles lett, de csak azért mert az egyik gyerek tudta a másik lemásolta. Év végén 6-an buktunk, több azért nem mert okosan megoldották (nem részletezem mert nem törvényes úton). Az utolsó dogán múlott hogy megbukok-e. Egész jól sikerült a doga, tanár is rendes volt mert átszámolta nekem meg minden és azt mondta jók lettek (csodálkoztam is mert egész évben 1 f@sz volt). Aztán várom otthon várom hogy beírja enaplóba, eltelik pár nap, megkeresem mért nem írta be. Azt mondta ez is elégtelen lett minek írjon be többet. Megmutatta a dogát és még ki sem javította csak ráírtam az egyest.<#levele><#idiota>

davidka003
Aki középiskolában bukik az egy nulla és húzza le magát. Az ilyenbõl lesznek az utcaseprõk meg hasonlók. Ami nem baj, mert az is kell.
Én se tanultam nagyon sokat mégis 3-as 4-es mindig megvolt.
Fõiskola/Egyetem meg más dolog. Ott sokkal keményebb dolgok vannak és ott szinte természetes a bukás. Nagyon nehéz, hogy sikerüljön minden tantárgy. Még jó, hogy van ez a kredit rendszer és nem kell az egész évet ismételni egy bukás miatt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bruk
csomó*

<#eljen>

every damn day

Bruk
A melegeknek arany életük van amíg titkolják.. miután nem titok akkor is, csak kapnak egy csumó buzioltást (jobb esetben). Az egyik haverom is ilyesmi, multkor lejött, kapott fél óra oltást és hazament.<#idiota>

Oldal 1 / 3Következő →