Lustaság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként én se vettem elõ egy könyvet se kb (max törit, de azt szerintem élvezetes olvasni, szal nem volt parás), de olyanból érettségiztem amit vágok (és nem is nagyon lehet rá tanulni (matek,info)) és jó lett ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
De valaki irta már nyáron nem kell szarozni szorkaozni kell haverok strand stb raáérsz szeptemberben izgulni : )
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
elolvasod, nyáron rászánod magad hogy okulj belõle.
Pszt.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
#102 VIP az nekem nem pálya, ha elrontok valamit kijavítom (nem mindegy hogy szár vagy szar). Ez van. Engem is sok minden idegesít, de hát tudod ilyen az élet.. 😊
mindkettõnek van ütõ ereje, egyiknek nagyobb, másiknak kisebb...gyorsabb gyõz😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
lustaság rulz
anno 1987
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
De 2 Fáy van! Van a szakközép, meg a gimi.
Varax: Tess
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Én a Fáy-ba járok, mellettünk meg a Szent István! 😄 Röplabdás csajok! <#szeret>#szeret>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
<#vigyor>#vigyor>
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Én se tanultam nagyon sokat mégis 3-as 4-es mindig megvolt.
Fõiskola/Egyetem meg más dolog. Ott sokkal keményebb dolgok vannak és ott szinte természetes a bukás. Nagyon nehéz, hogy sikerüljön minden tantárgy. Még jó, hogy van ez a kredit rendszer és nem kell az egész évet ismételni egy bukás miatt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
every damn day