Lustaság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Évvégefelé 3 ból álltam szarul.ebbõl 2 bukás, 1 meg szar.😄
kurva matek meg kémia:@
Az 1 et ami szar lett 4 esre javítottam, és a másik 2 bukás esélyes dolgot meg 2 esre, és nem azért, mert ofõ akárki mondt,a hogy megbuksz, tanulhatsz nyáron, hanem mert a barátnõm mondta, hogy ez így nem lesz jó😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ám is gay vagy dolgozni nem tudnál
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nem tudom mért kéne dolgoznom. Ha dolgozok pénzt kapok. Na jó én szeretem a pénzt, de ez egy nevetséges összeg amit munkáért kaphatok.
Füvet sem tudok nyírni, mert tudom, hogy kinõ amint lenyírtam.
Ennek így miértelme?
Ágyazni sem szoktam. csak felkelek és bekelek.
És ebbõl még nem volt gond.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
De haverjaim nagyrésze oda járt 😄
#62 Az a suli legalább néz is ki valahogy. Nem szaladgálnak patkányok meg csótányok mindenütt.. sõt még a wc is rendben van a kondiról nem is beszélve.. de nálunk...... 😄
angolon meg föcin voltam idén, angolra semmit nem tanultam, de ahoz szvsz érzék kell valamilyen szinten, meg azt alapból vágtam.
föcire összeadva tanultam egy... nemtom 7-8órát, de ez ilyen két hét alatti összeg.
uccsó két nap már inkább hagytam a fenébe, gondoltam már késõ, erre 90%feletti 5ös lett, az angol szintén 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
jah és ez jóó tanács 😄 "kösd össze a kellemeset a hasznossal" mûködött 😄
az a baj hogy az én korosztályomban is egyre több az ilyen aki csak úgy él a nagyvilágba bele
Nálunk a szomszéd is kan suli. 😞
Képzelheted nyíltnapkor mi volt amikor a mi osztályunkba be jött 3 csaj. Dobhártyát szaggató üvöltés és a tanárok csak úgy kísérték ki a csajokat.. 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
igaz, most egyetemen szopok, mert muszáj bepótolnom a hiányosságaimat, fõleg reál téren nagyon meglátszik hogy még arra gyúrni kell (magyar töri szakos gimibõl mentem mérnök szakra)
amúgy a tanulás az önmagában semmi. tanulni egy papagáj is tud. annyi de annyi lehetõséged van...
én meg mindig azon agyalok, hogy 24 óra nekem kurvára nem elég egy nap.
zenélni, testépíteni, fórumozni (kajak, egy nap nagyon sokat fórumozok), néha barátnõmmel vagyok, néha esténként diablozunk mostanság haverokkal, meg ilyesmi. (ja és ezt úgy mondom hogy középsuliban 3 évig wowoztam, tavaly érettségiszünetben még lich kinget vettem meg...)
haverjaid mit csinálnak hogy nincs suli? kapcsold ki a gépet és menjetek sörözni!!
ja amúgy a továbbtanulásos dologra, attól hogy egyetemre akarsz menni attól még el kéne dönteni hogy megéri-e... elvégzel egy lim-lom szakot azzal szart sem érsz, kitörölheted vele
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Érettségi azoknak nehéz akik ilyen 470 pontos "sztárszakmákat" választanak.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
De viszont az ablak mellett ülõk, a szomszéd suliba meg csak lány! 😄
Volt mit nézni órán! 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Fórum Felhasználói információ
syberia2 felhasználói adatlapja
Csillagjegy: Halak
Életkor: 14 alatt
Neme: fiú(vagy nem)
#37:+1, töribõl rohadt szar vagyok, egy lányt néztem órán, és megjegyeztem mindent amit a tanár hablatyolt... próbáljátok ki bejön<#gonosz1>#gonosz1>
I met God. She's black
Év: 1997 Hónap: 2 Nap: 31
azt hogy?
every damn day
a 18 az nem 14 alatt van...
every damn day
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Amúgy én is nagyon lusta vagyok. Mindig halasztom a dolgokat. Rossz tulajdonság😞
Amúgy csak a kezdés nehéz. Ha valamit elkezdesz utána menni fog az.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
every damn day
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Arab money
vagyis egyvalaki vagy a sok kozul 😊
A heavy cost. I pay it gladly.