36920
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#35431 Ha lejött feltöltöm valahova, csak nagyon lassan csordogál. -
#35430 Király, csak a három megadott lehetőség közül egyiknél sem lehet letölteni. -
#35429 -
#35428 Tomcat. Nagyon 80-as évek tech, de qrva szépen meg van csinálva és rohadt nehéz (jól) repülni. -
#35427 mi24es elövételben. bár az lehet ninvcs akcioban , de az elövételben 20%van rá ha jol tudom. -
beci43 #35426 F-18 mindenképp, ha szereted a forgószárnyasokat akkor a KA-50 nagyon jó vétel. -
moho79 #35425 Steamen most akciózzák. Mely modulokat érdemes megvenni amelyek kellő kihívást jelentenek? :)
Most A10C2, F16 és F18 vannak meg. BlackSharkon gondolkodom esetleg harrieren. Szerintetek? -
gantus68 #35424 -
moho79 #35423 Nos most már 32Gb van a gépben és azt látom (Single), hogy simán megeszik a 22-24GB-ot. -
Flanker27 #35422 Kösz az infót. Sajnos ha csak a kinézet Gripen akkor nem sokat ér. Reméltem hogy azért igyekeznek ezt azt megvalósitani, mint annak idején a Mig-21 mod-nál. -
bunny #35421 A mod-os 99%-ban az FC3 valamelyik gépét használják alapnak, csak a külső más. Vannak ritka kivételek mint a su-57, cubanace csinálja évek óta lelkesedésből. -
Flanker27 #35420 Ma erre a Gripen videora bukkantam a youtubon, nemrég tették fel. Mod-nak irják, vagyis nem egy rendes gép lessz, de semmit nem találok róla, mennyire lessz kidolgozva, ingyenes, klikkelhető, lessz sajat repülésmodelje vagy egy már meglévő gépét használja?
Régebben volt egy magyar gripen fejlesztés de nem lett belőle semmi, jó lenne ha ez megjelenne. -
#35419 Böngészgettem az enciklopédiát és egyszer csak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pedig régóta benne van -
#35418 Hát, ha új gépet raknék össze és décsézni is szeretnék vele, biztos, hogy a 64 giga RAM-ra rágyúrnék. A múlt héten egy két órás AO Caucasus szerón repülés után a commit charge 50 giga felettire hízott, 24 giga fizikai RAM mellett. Ha olyan 20-25 játékos van a szerveren, már a fülkébe beülésig 16-18 giga RAM-ot és mind a 6 giga VRAM-ot megeszi. Bár mintha valaki korábban, kábé egy éve, írta volna, hogy hiába 32 giga RAM, nem tölti ki, hanem hamarabb elkezd swappolni. -
#35417 Pedig például a 21-est sokat kalapálták. -
moho79 #35416 Szerintem ennek inkább gazdasági oka van :) (Az eladhatóbb modulokat részesítik előnyben) -
#35415 ezért is irtam feltételesen, de azon az esős hajófedélzeten nekem ugy tünt a tökrözödés, hogy mintha nem statikus elöre kiszámolt lenne.
Amugy egy valami eszembejutott csak ezekkel a videokkal kapcsolatban, hogy valahogy egyes modulokrol mintha megfeledkeznének ED-ék .
A kiadás ota szinte nem lehet hallani az L39esról, a mig15/19/21-esekről legalább is én nem igen láttam a patch listában se és ezekben a kedvcsonálo videokban se látni öket
Ellenben olyan gépek felbukkannak, amik még nem jelentek meg vagy nem repülhetőek. a multkoriban az intruder, az F15E-ös is feltünt már , meg az Mi24es, moskito.
Ez akkor azt jelenti, hogy azok a modulok teljesen rendben vannak nincs szükség javitásra hozzájuk, vagy csak már nem dolgoznak rajtuk ? -
gantus68 #35414 Olvastam vmikor, hogy a high preset-et 32gb ram-al 1080ti-vel és a legutolsó i7/9-el tesztelgették 60fps-hez (most nem tudom mivel). Ergo ennél kisebb gépen high alá kell menni a beállításokkal. Ingame vsync mellett sokszor leesik az fps, ha kikapcsolod stabilabb, RTSS mutatja szépen a különbséget. Syria map 8gb-os kártyákon csak terrain texture low-al fér be a vram-ba, a többi high-ba is jó. -
moho79 #35413 vsync-et utólag bekapcsoltam
köszi, kipróbálom, bár most tök stabilan tartja a 60-at (kivéve Syria) néha néha leesik de sztem ez memória lesz
(tegnap az uj felhőkkel lement 40-re néhol de az este további részében már azzal sem volt gond - lehet valami ment a háttérben)
őszintén nem tudom milyen gép kellhet ehhez 4k-ban mindent feltolva -
gantus68 #35412 Szóval megnéztem a beállításaid...a vsync csak be van kapcsolva, azt először is kapcsold ki. Gondolom az fps limiter-t beállíítottad 60-ra.
Próbáld ki a következőket is (nálam ez tér el a tiédtől): Terrain Textures Low (ez kell Syriának), Visibiliity Range High, Shadows flat v. off, Clutter/Grass 0 (fps killer), Trees Visibility 100, Anisotropic Filtering 8x, Terrain Object Shadows flat v. off.
. -
beci43 #35411 Ez csak azért is kizárt, mert DX11 az alap. De amúgy nekem is leesett az állam a felhőktől. -
moho79 #35410 Tényleg gyönyörű lett
-
#35409 mintha némi raytracinget vélnék felfedezni a hordozó fedélzetén . -
besza behu :O -
#35407 Hát ez qrva jó lett.. Faszák a felfők, fasza, hogy a felhők alatt a földön árnyék van. Már nem annyira fakó a táj. Nekem VR-ben kicsit tűlzás a kabintetőn megjelenő tükröződés, de talán megszokható. Nekem baromira tetszik... remélem május végén a 24-es is megjön, meg a Kiowa.. ÉS az indiánról is egyre több kép van, talán hamarosan az is érkezik és akkor e örö, e bodottá.. -
moho79 #35406 Nekem lejött kb 5 perc alatt
Hát csak a felhőket néztem de ami eddig 60 fps volt az most néha 40 lett :( -
#35405 Szép, méretes pecccss ami lassan is jön. Nem lesz ebből ma jácccási. -
#35404 -
#35403 Jön le 1000L a 2.7 - kíváncsi leszek rá.. -
moho79 #35402 Egyébként a ma induló 2.7 és open beta-ról van infótok? Megnézném, hogy az új felhők mennyire eszik meg a gépet. -
moho79 #35401 Nálam 1070Ti van 8GB-al és Syria sztem gyötrelmes :(
Egyébként belőttem 60fps-re a csatolt beállításokkal és most tök stabilan hozza Caucasus és Persian Golf térképeken.
-
gantus68 #35400 Egyetértek, 8gb vram esetén a terrain textures low-ra kapcsolása segít, különösen Syria map-on.
Sokan szeretnék kimaxolni a grafikát, de a gépük nem bírja és jön a szaggatás. A folyamatos mozgáshoz érdemes csökkenteni a beállításokon mindaddig, amíg a gép képes viszonylag folyamatos fps-t pumpálni. Ez mindenkinél más beállítást jelent. -
bunny #35399 Így van, a 16Gb RAM és a 8GB VRAM az a két népszerű érték, ami pont NEM elég a DCS-nek. Nem sokkal, de mindig átlépi, és emiatt durván belaggol. Egy ideális világban erre odafigyelnének, gyk. meg legalább 10Gb VRAM és 24GB RAM kell alá. -
gantus68 #35398 Ha nincs vsync, akkor limitálnod kell az fps-t, hogy 75 legyen, e nélkül ugrálni fog (hol >75 hol <75, amennyit a géped ki tud pumpálni). A cpu-d és gpu-d összeillik, ezért csak a megfelelő beállítást kell megtalálnod a folyamatossághoz. Ha ez 75-ön nem megy, akkor vissza kell venni 60-ra. Gondolom fullscreen-en használod.
Nekem is 48-75hz freesync-es a monitorom, de a 60fps jött be, mert az rx570 nem tudta tartani a 75-öt 1080p-ben sem. -
#35397 A fullscreen módja bugos, próbálj meg ALT+ENTER-t adni neki a fülkébe beülés után (akkor is, ha az Optionsben a full screen be van pippantva), hogy átváltson "rendes" teljes képernyős módra.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.04.13. 18:02:20 -
moho79 #35396 Multiban nem játszom csak single. Nincs bekapcsolva a vsync csak a monitoron aktiváltam a freesync-et. A freetrack elvileg 75hz-es frissítéssel megy (PS EYE). 1080p-vel jobb természetesen de a 32-es 2K -s monitoron nézve az MFD-k feliratait alapból nem lehet elolvasni :)
Utoljára szerkesztette: moho79, 2021.04.13. 16:27:35 -
gantus68 #35395 Elég sokat teszteltem a memória miatt. 16gb csak single player-re elég, ott is a kevésbé bonyolult térképeken. 24gb a minimum (még 20 gb-on is volt olyan multi térkép, ami elszállt) 32gb kell, ha zsúfolt térképen vagy multiban is akarsz játszani. És igen, leesik az fps, ha kevés a memória. PL. aerobatics server 24gb-al beesik 15-20%-ot, ugyanott 32gb-al tartja a 60fps-t (oda korlátoztam headtrack miatt) nálam.
De! Nálad lehet, hogy nem ezért esik be az fps. Először próbáld meg a vsync-et a játékban és a driverben is kikapcsolni és 60 fps-re korlátozni a játékot. A freetrack-el is lehet gondod, ha nem tudja a 60fps-t. 1070Ti-nek illene tudni az 1440p-t, de azért próbáld ki 1080p-n is. Ha semmi sem ok, akkor high pre-setből indulva fű off, árnyékok off, stb., amíg nem lesz stabil 60. -
Mozes #35394 Szerintem alapból 90%-ban elég neki a 16Gb, főleg localban. Ha multizol, akkor ott jobb lehet a 32Gb memória. Nekem 16Gb volt 1 hónappal ezelőttig és semmi gond nem volt vele, most 64Gb van, de semmi különbséget nem érzek... -
moho79 #35393 Szerintetek a DCS mennyire igényli a 32GB RAM-ot? Jelenleg 16Gb-on fut és néha rettentően visszaesik az fps. Alapvetően elmegy 75+ fps-el de van hogy durván 30-ra lezuhan úgy hogy mondjuk egy adott irányba nézek :) Minden más irányba tök jó :) Ez lehet MEM miatt? Néztem a CPU nincs fullra leterhelve, a GPU sem csak a memória van kb. 90-95%-on. Próbáltam úgy, hogy leveszem a beállításokat MID-re meg van amit kikapcsolok de akkor is. Nálatok mik a tapasztalatok?
(i5-8600k, 16gb ram, 1070Ti és freesync (75hz) 2560x1440 és SSD-n fut a játék)
(Próbáltam FHD-n akkor olyan 40-50fps-ig esik le, a gép mozgásával nincs is gond de a freetrack-es fejmozgás nagyon beszaggat)
Utoljára szerkesztette: moho79, 2021.04.13. 14:42:13 -
bunny #35392 Te magasságos ... ebben csak nyers alkatrészként iszonyú pénz van, meg gyanítom a srácnak van némi hozzáférése CNC gépekhez. Ez már tényleg brutál fanatizmus, én részemről maradok a VR-nél :) És persze megemelem a kalapom, bírom a szent őrülteket!
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.04.08. 07:30:47