Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Időközben persze mindkettő igazi többfeladatos masina lett, de az ergonómiát azért biztosan befolyásolta a kezdetek kezdetén az elsődleges feladat.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Kíváncsi lennék mondjuk ha valaki 18-ast tanulta előbb, és utána ülne 16-ba annak mi a véleménye erről (nem feltétlen DCS alapján, mert a 16-os annyira keveset tud még, hogy nyilván sokkal egyszerűbb gépnek tűnik). Mover repülte mindkettőt, írt is erről egy több részes sorozatot, de itt nem ment olyan részletekbe, hogy menük és user interface, inkább csak arról írt, hogy pilóta szempontból melyik mennyire kényelmes. AG és AA feladatnál írt egy kicsit a rendszerekről, hogy a HOTAS és a radar kezelése mennyivel jobb a 16-ban, és hogy a Hornet "rosszabb tervezés" ergonómia terén, pl radar kezeléshez DDI-n kell nyomkodni, míg 16-os mindent HOTAS-ról intéz, viszont ő is 16-ossal kezdte. Kíváncsi lennék 18-ról 16-ba ülve mi a pilóták véleménye <#alien>#alien>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.12.27. 13:24:33
www.pumaszallas.hu
Én Pimax 4k-val használom. Érdekes módon DCS-ben nem kell azt hinni h ettől minden maxra húzhatsz, de Ms flight sim.-be szinte minden max-on van, csak a pixel density marad 1.
Megyek akkor kipróbálom a 16-ost. Még nem repültem vele...
3080-nal mennyire tudod kimaxolni a grafikát? Gondolkodom én is rajta, nem tudom mennyivel múlhatja felül a 1080ti-t.
GOOBY, pls
Meg persze gondolom kell hozzá csinálni egy multi szervert, de lehet, hogy ez csak nekem tűnik bonyolultnak... <#bee1>#bee1>
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.12.26. 17:40:12
Ha nekem megvan az F-18C, haveromnak pedig meglenne az F-16C, mi tudnank együtt repülni multiplayerben? Hogy ketten startup-olunk ö a 16-ossal en a 18-al es együtt csinalunk pl egy SEAD-et vagy barmi mast? A DCS közötti modulok egymassal szinkronban vannak (mar)? Vagy esetleg a Ground Forces-t összelehet hangolni a többi modullal? Ez müködik?
Köszönöm a valaszt.
Közben letöltöttem a 16-ost is kiprobalni, szerintem sokkal egyszerübb, baratsagosabban repülhetö mint a hornet.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Lenne mit tanulni onnan az EDének, hogy két egyszerűen megvalósítható példát említsek a külön VR / Monitor grafikai beállítások, vagy az alapértelmezett csak látható kör renderelése a teljes kép helyett. Ezek olyan apróságok, amit megvalósítani kb. semeddig se tartana (+1 beállítás kb semmi, a VR render pedig most is megoldható csak külsős fejlesztéssel) és kikúrt sokat számít a performance-ban és kényelemben.
Egyébként a nézzük meg a házunkat eddig is működött VR-ben, az XP11 kellett hozzá némi pimpeléssel (orthofoto). Az egy kicsit gyorsabb mint az FS, de utóbbi mellett sok szól, és szerintem fog még gyorsulni, úgyhogy az XP11 szerintem lasasn le fog kerülni a gépemről. No de elég az offolásból.
Na megnéztem Szíriát, háááát ... röcögős, viszont az egyetlen F-18 mission az qrvajó benne, a Blue Angels csatlakozik a Turkish Stars-hoz és együtt lerepülni egy egyszerű légiparádét anyahajós felszállással, repteres leszállás (csirkék voltak berakni, hogy vissza az anyahajóra?).
Ja, és az új stable update után bár újra kell telepíteni a VR shadert, megy vele, szóval örülünk Vincent 😄
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.12.26. 11:14:23
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az egyetlen hátrány hogy erőmű kell hozzá, a 1080ti sajnos kevés, majdnem minden lowon van és így sincs 60 fps.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.12.26. 10:42:19
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.12.26. 00:02:33
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/changelog/stable/
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.12.25. 22:09:36
Ha megnézed a Caucasis 17, Normandy 16. Nevada, Pezsa öböl már 36, aztán most őszintén, két sivatagos térkép minimális domborozattal meg 1-1 csicsás várossal aminek azért nem kéne ennyi helyet elfoglalni. Egyik sem az alpok , vagy új-zéland, a településeket is erős jóindulattal lehet azonosítani, kaptak pár jellegzetes épületet nem túl részletesen és ennyi.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.12.25. 22:04:38
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Az az egy baj van vele, hogy elég macerás a hozzájutás. Simán eltarthat egy fél évbe megjelenés után, míg megkapod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Egy klassz közeli kép a Ka-50-es kollektívről:

Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.12.24. 02:02:15
A YAW +- értéket állítod vele.
Most legalább elkezdhetek gyűjteni rá. 😊
GOOBY, pls
Ja, és tudtommal (de lehet tévedek), a FC3-ban a kabinok nem kattinthatóak egérrel, tehát a valósághűség még annyira sincs meg...
Sok türelmet az anyahajós leszálláshoz... <#bee1>#bee1>
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.12.22. 14:54:21
A nem steames shopban 56 dollár a modul ára a viperé, de jan 5ig, meg ingyen kiprobálhatod bármelyik modult igy megtudod ,hogy hogy megy a gépeden vagy melyik tetszik jobban anélkül, hogy megvennéd .
Az FC3as modulban javitott külsö 3D modell és kabin valamint FM az ami különbség az FC2 höz képes nagyvonalakban.
A BMS tegnap adta ki a 4.35 ös verziót immár dx11 támogatással
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.12.22. 10:28:00
Letöltve Steam-en, kicsit elkepedtem az árakon, finoman szolva is dragaknak talalom a modulokat, bar ez egy szemelyes velemeny, nem mervado.
Azon tünödök belevagnek szivesen vmelyik modulnak az elsajatitasaba, ebböl 2 tipus ami hihetetlenül vonz. Az egyik az F-18C, a masik a Viper. Biztosan van megalapozott tapasztalata azoknak akik a DCS alatt az F-16-ot repülik, es egyben a BMS-t is hasznaljak/hasznaltak. Nagyon vonz a 16-os, viszont 80€-ert felteszem magamnak a kerdest, hogy sokkal jobb-e, mas-e mint a BMS Vipera? Ebböl a szemszögböl nezve ha egetverö különbseg nincsen, batrabban valasztanam a Hornet-et, de egyszerre a kettö sajnos most nem megy.
A masik kerdesem a Config-al kapcsolatos, a jatekot csak magam szorakoztatasara hasznalnam, viszont ismet felteszem a kerdest megeri-e beruhazni barmelyik modulba.
64bit Win10
AMD Ryzen 5 3600
TUF Gaming Geforce GTX 1660
16GB RAM
Persze nem egy csucsgep, nem is igenylem a 4k-t, VR-t nem hasznalok, csak ha megvennem a modult egyaltalan futna rajta "normalisan"? Vagy inkabb uj PC-be invesztaljak es ne eröltessem ezt a DCS-s dolgot? 😄
Es egy bonuszkerdes: Az FC-t miert erdemes megvenni jelenleg? Mit hoz? Mint a regebbi FC2? Van ertelme megvasarolni?
Köszönöm a valaszokat elöre is!
www.pumaszallas.hu
Vagy ha ingyen van, akkor megiszom, ha kihányom is?... <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.12.20. 18:49:27
Ka-50
Újra leporoltam a játékot..Esetleg valaki tudna adni egy magyarnyelvű bill .kiosztást...?
Köszi