Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A most tavasszal érkező új Intel széria esetén rebesgetnek jelentősebb egyszálas teljesítmény növekedést, de ez meg már annyira a 14 nm-s csíkszélesség vége, hogy brutális lesz a fogyasztása, ami nem is a villanyszámlán lesz majd érezhető, hanem az alá való alaplap árában, mert izmos VRM kell majd hozzá.
Szumma szummárum, akkor érdemes cserén gondolkoznod, ha nagyon szarul megy a 8700K-d és nagyon égeti a pénz a zsebedet... ebben az esetben érdemes kivárni mit hoz az új széria aztán eldönteni, hogy maradsz a seggeden a 8700K-l, veszel drága alaplapot a 11700K alá, vagy veszel egy 10700K-t amivel jól jön majd a plusz 2 mag 2 szál ha végre lesz Vulkan a DCS alatt.
Azt kell még körbejárni, hogy mennyit tud a 8700K-d és milyen potenciál van még benne... mennyin járatod most? Kupakolva volt?
www.smart-bus.hu
Aha közben megnéztem..most ez a turbo boost 5.1 ghz , ez tunning nélkül tudja?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2021.01.18. 22:38:46
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.01.18. 22:00:18
www.smart-bus.hu
Proci ügyben én ezek között vacillálok. intel
Ugye jön az új gen, plusz ott az AMD is, de persze egyik sem kapható. Én most hajlok a 10600K-ra, ha nagyon jó lesz az új gen ezt tudom eladni a legkisebb bukóval, teljesítményben meg nem sokkal kevesebb mint egy I7-es. I9 az nekem árban már túl durva a 10gen-ben.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
GOOBY, pls
Sakkay: Na majd egyszer megint meglátogatlak 😊 Vagy inkább nem, jó nekem a G1, szeretem. Nem akarom eladni 😄
www.pumaszallas.hu
Sakkay: Te jó ég, szúnyogháló és reverb? Ti mit csináltok, nagyítóval vizsgáljátok a képet? Nemár, a CV1, na ott van szúnyogháló 😄 Egyébként a G2-n kisebbnek érzed a sweetpoint-ot mint a G1-en? Ez volt az egyetlen dolog, ami miatt egyáltalán felmerült bennem a csere, mert azt mondták, a G2-n szinte nem is lehet érzékelni,olyan nagy lesz. Most akkor WTF?
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.17. 15:09:24
Egyelőre nem akarom a régit lecserélni, mindenképpen ki akarom próbálni előtte. Ha tényleg ennyivel jobb akkor megérné váltani persze.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.17. 13:14:42
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
1:23:46 - Showing external model
1:25:33 - Showing various elements of the pilot and copilot cockpits
1:46:38 - Hind takes flight
1:47:18 - Rockets engagements
1:49:25 - Gun low rate of fire
1:51:42 - Gun high rate of fire
ha esetleg valaki érti az oroszt összefoglalhatná azt ami esetleg érdekes lehet és nem csak a mi24eshez kapcsolódik, gondolom arról is szó esik ennyi ideig.
Amúgy az első negyedévben , vagyis 2-3 hónapon belül, jön a 2.7es verzio, kihagyva a 2.6ost. megszűnik a win7es támogatás. És nagy valószínűséggel ebben már benne lesz az uj felhő és időjárás modul.
Furcsa hogy valakinek sokkal jobban bejön és van aki szerint rosszabb, és mindegyiknek van összehasonlítási lapja.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.01.13. 16:31:44
GOOBY, pls
Úgy érzem nem kevés a 10 GB, de az nVidia szerint is elég lesz egy darabig.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.01.13. 16:07:20
Ka-50
GOOBY, pls
Igaz, minden high beállításokon ment.
Megmondom őszintén, nekem annyira nem jön be, bár ízlések és pofonok. Azért azt látni, ha túl közel repülsz egy objektumhoz, bizony pixelesedik a kép. Az összhatás azért ott van, a felhők is gyönyörűek. Remélem a DCS is hamarosan megkapja, mint ahogy új robbanási és füst effekteket is ígértek.
Az nVidia igérete szerint a DLSS technológiát hamarosan implementálják a VR felhasználóknak is, így ott is lehet egy 35-40 %-os javulásra számítani.
(Bár ez nem általános, a játékfejlesztők együttműködése is kell hozzá. Edét nyaggatni kell, hogy tegye má' bele!)
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.01.13. 16:03:56
Ka-50
GOOBY, pls
Az egyértelmű volt hogy az előző kártyák közel dupláját hozza teljesítményben, így nem is csodálkoztam hogy 4k alatt nagy lesz az előrelépés.
Igaz ez a VR alatt nyújtott teljesítményre is, bár a DCS grafikus motorját tényleg ideje lenne végre csiszolni, értem ez alatt hogy idén ősszel (EDE szerint) végre megkapja a Vulkan támogatást.
Kiprópáltam az összes mappal, drámai a teljesítmény növekedés. Városok felett nem lassul szinte semmit, viszont továbbra is vannak olyan "pontok" a terepen, ahol visszaesik 30 fps környékére.
Bár gyanítom, ez nem a grafikus motorral áll összefüggésben, inkább CPU oldalon lehet valami bibi, gondolom a többszálúság támogatás hiánya okozza.
7700 K van a gépemben, gondolom ideje lenne egy upgrade valami erősebbre, de ezt már nyár környékére hagyom.
Érdekes, hogy a Supercarrieren továbbra is belassul a tíz darab pálcika emberkétől, de ezt továbbra sem a 3080 számlájára írnám.
Nagyjából ennyi, ha tehetitek és 1080 Ti, 2080 szintű kártyátok van, mindenképp cseréljetek, nagy előre ugrás lesz.
Érzésre is az egész sokkal simábban, gördülékenyebben fut, így nem lehet elmagyarázni, ezt meg kell tapasztalni.
Ka-50
https://sg.hu/cikkek/tudomany/143965/hadrendbe-allt-a-sorozatgyartott-szu-57
csak azért hozom fel, mert ugye van Cubanace-nak egy SU-57 projectje DCS-re. Hátha valaki nem ismerné.
https://www.facebook.com/CubanAceSimulations
Ka-50
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2021.01.09. 22:24:58
Microsoft Corporation
PC, 1 havi-tagság.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
@bunny:
én a vesém már rég eladtam 😊
GOOBY, pls
Ka-50
Másrészt a OpenXR renderscale-val óvatosan, mert nekem torzult vele a kép. Elég csak az FS-ben állítani (bár az új peccset még nem láttam, ott lehet már nincs ez).
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
300 forint az első hónap, kipróbálni ennyit megér.