37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • beci43
    Köszi a feltöltést,nagyon jó,de hibás a csomagolt fájl...Feltennéd mégegyszer?
  • gsg16
    be scanneltem az A10C, szimulátor módjának, a dobozos verzióhoz adott,magyar nyelvű kézikönyvét,hátha érdekel valakit.ötletes a fordítás helyenként,például "esküvői torta szimbólum".
    LETÖLTÉS
  • gsg16
    "Airfield Diagrams"
    "A-10C HAT switch mapping"
    fent a fejlécben ezt a két linket,nem lehet javítani?
  • Caterpillar
    Ez jó kérdés, de ahogy néztem eltérő, nem hasonlít egyik gépére sem, szóval gyanítom azonos mindenhol, bár azt sem tartom kizártnak hogy igényeknek megfelelően átszabható legyen.
  • Molnibalage
    Ja, tényleg. A JMHCS az minden gépen azonos, vagy az adott gép HUD szimbolikáját használja a valóságban?
  • Caterpillar
    Amelyiken a lehúzott bal hajtómű látszik, ott vigyorog a hud képe a jobb felső sarokban.
  • Molnibalage
    Melyik képen?
  • Caterpillar
    A mini HUD úgyis kapcsolható vérpistike opció, bár ha mondjuk lenne JHMCS akkor mindjárt más lenne a leányzó fekvése! :D
  • 59th Ducky
    Fainak a képek, de ezt a HUD követi a nézőpontot dolgot igazán hanyagolhatnák, tiszta életellenes xD
    Az üvegen csillog a nap a védett fedezékben álló F-15-ösön meg úgy látom megoldatlan fog maradni ennél a játéknál ;)
  • HungaroJET
    Megintcsak SimHQ

Egyenlőre nem látható új F-16 modell

Újabb Screenshot-ok
  • LeonSilver
    Talán majd a Longbow Combat-helo.
  • gsg16
    Azért Őt megcsinálhatnák igazán:
  • GaBika6
    Kis kedvcsinyáló:

• Molnibalage
    Egyelőre nincs rá időm. Be kéne fejezni az F-15 "cikkemet". (Igazából könyv, 200+ oldalas egy rakás melléklettel és linkkel.)

Aztán a BMS4 modot be kéne fejezni, stb. A sor legvégén van. Majd, ha egyszer nagyon nagyon ráérek.
  • HungaroJET
    Molni, miért nem töltöd le és próbálod ki a World-öt ?

DCS World

INGYEN HASZNÁLHATÓ - LETÖLTÉS:
  • Nesu
    Nálam is van hasonló ,viszont egy Alt-Tab és újból vissza a játékba megoldja ezt a zavart .
  • HungaroJET
    Ha a SimHQ-s képekről van szó, akkor azokat szerintem utólagosan megpiszkálták. Azokat majdnem biztosan, amelyeknél a sarkoknál van az a sötétítés (majd mások megírják, mi ennek a neve) - persze láttam már ilyet más játékokban is - szóval az is lehet, hogy új Feature lesz.
    Pár kép pedig teljesen zárt felhőzet alatt készült - azt is vedd figyelembe.
    A hiperkék ég pedig lehet MOD vagy utólagos Photoshop meló is.
    De az is lehetséges, hogy megint variáltak a HDR-en, shadereken, színeken EDéknél.
  • Molnibalage
    Csak a screenshotokat nézem. Az FC 1.1 tesztelgetése óta nem repültem egy percet sem egyik változattal sem. :)
  • HungaroJET
    Néhány screenshot-ot közzé tehetnétek Majonur-val együtt, csak hogy mi is lássuk mi az ocsmányság tárgya :)
    Remélhetőleg nem valami ronda trágya :D
  • HungaroJET
    Molni, ezt a HDR dolgot folyamatosan változtatják a shaderekkel együtt a Varacskos Báták óta.
    Most melyik verziót futtattad ? World 1.2.0-át ? Nálam a HDR Normálra van téve.
    1.0.0.8-ig a WARM beállítást szerettem, de utána TÚLSÁGOSAN színes és kontrasztos lett a kép.
    A többi:
    Aero Interface engedélyezve. Vsync ki. Full Screen ki.
    Általánosságban elmondható, hogy a Full Screen tiltásával sok problémától kíméli meg magát az ember.
    MSAA, TSDAA nincs engedélyezve - ezeket a Catalyst-val állítom 16-16-ra, Tessellation 64-en.
    Cockpit és Tree Shadow engedélyezve, a maradék többi maximumom.
    Nálam így rendben van minden 2giga graf és 8giga rendszer memóval.
    Egyetlen gond van csak: ha F11-vel ugrálok a repterek között vagy a térképen egymástól jó távol lévő dolgokra kukkantok F2/F7-vel, majd vissza: akkor előbb-utóbb, 4.-5. váltás után eltűnnek a felhők, vagy totál szétcsúsznak az árnyékaikkal együtt hosszú "szalagokká" :(
  • majonur
    Oke koszi, de a A-10, Ka-50, alatt miert nem jelentenek problemat? Meg egyebkent igazabol nem elek-halok a Windows gadget-ekert, de meg sose kellett kikapcsolnom oket, semmifele program miatt.
  • 59th Ducky
    Na a gadget-eket alapból illik kikapcsolni játék alatt :)
    Valóban okozhatnak galibát, főleg az erőforrás figyelők
  • majonur
    Hat, peldaul most a legfokepp az, hogy folyamatosan bevillognak a windows 7 gadget-ek az asztalrol, meg neha kiugrik az aztalra, meg meg mas inditasi problemak.
  • Molnibalage
    Ilyen színeket az életben nem láttam még az égbolton...
  • gsg16
    mi az ami szar benne?
  • Molnibalage
    Csak én érzem azt, hogy a HDR miatt steril és ocsmány a képek egy része?
  • majonur
    Sziasztok! Nalatok DCS World egyebkent jol mukodik? En inkabb a normal DCS A-10C-t inditom el, ha mar valaszthatok ,(fent van ez is, az is), nalam eleg szar a World egyelore.
  • HungaroJET
    Új FC3 Képek a SimHQ-n

Katt a linkre ^

• Molnibalage
    Szinte semmit. Néhány tucat órát repültem, főleg azt nézve, hogy milyen teljesítményt mutatnak a gépek.
  • HungaroJET
    Molni, nem tudom mennyit szórakoztál anno LOMAC, FC1-2 ill. a DCS szériéval.
    Értem ez alatt most a játékot, tesztelést, modolást, mindent.
    A lényeg az, hogy van egy pár DLL amiben benne van a "fizika".
    Ez a fizika vonatkozik a harckocsira, hajóra, rakétára ugyanúgy mint a repülőgépekre.
    A fizikával eddig sem volt gond, ezért is szeretjük a DCS-t a Flanker óta.
    Persze mindig lehet hibát találni benne - mint Kutter is írta - és persze lehet javítani is. Most ez történik a raksikkal is, de gondolom nem lesz sok újjítás. Néhány új változót be lehet majd iktatni amivel komplikálják majd a képletet, de szerintem a raksik eddig sem voltak rosszul modellezve.
    Persze lehetne minden egyes rakétához, bombához, gépágyú lövedékhez komplett Varacskos AFM repmodellt írni. A kérdés az, hogy érdemes-e.
    EDe próbálja eladni a "terméket" és szépen kiszínezve az apróságokat is jó sok vevőt találni magának.
    No, csak kapjuk már kézhez a terméket. Bár én szerintem, nem fogok kapkodni. Most is azzal a géppel repülök amivel csak akarok és ezt szerintem már EDe is tudja. :) Az SFM egyáltalán nem gond, az a néhány kabin sem, ami most még csak CMD (lásd lentebb), de megvenni csak akkor fogom az FC3-at, ha lesz F-15C kabinon kívül más is EDM formátumban.
    Addig is nyomhatom F-16-val SEAD-ban ha akarom, vagy akár F-111-vel 48 darab Mk-82-vel. Online. Ez mind benne van a programban. DLL-ek-ben és a LUA-ban is.
    Az FC3 "tűzoltás" és hiánypótlás gyanánt jön ki és persze azért hogy profitot hozzon. A legnagyobb jó a dologban, hogy végre talán teli lesznek a Szerverek mind a régi szép HyperLobby-s időkben.
    Ezt nevezem én célpontokban gazdag környezetnek. :D
    Ja, inkább Világnak. DCS-Világnak ;)
  • Sanyo
    Lefordítottam a rakétákat, remélem nem írtam hülyeségeket. Javítsatok ki, ha tévedtem.

Lesz T-2 Buckeye is, láttam hogy HungaroJET is hozzászólt az ED fórumban. Kérlek szóljatok ha van valami új infó, sajnos nem tudok naponta megnézni mindent.
  • Molnibalage
    Nekem az eddigi kommentekből és kiposztolt txt fájlokból az jön le, hogy a légiharc rakéták hírből sem ismerték a fizikát.
  • Caterpillar
    Főt hajtok tudásod előtt, én nem ástam bele magam az FM fájlokba, bár azért valóban kíváncsi lennék mit számolgat pl pont hanghatáron.. vagy inkább mit kéne hogy számolgasson!
  • HungaroJET
    Kutter ne parázz már. Ez az egész AFM túl van misztifikálva.
    Eddig sem volt gond a hangsebesség környéke és fölötte.
    Az egész azon áll vagy bukik, hogy mennyire akarják gépigényessé tenni az AFM számításokat.
    Yo-yo telinyomhatja egy rakás képlettel a DLL-t és sokan csak azt veszik majd észre az egészből, hogy Qeva lassú a progi.
    Becz Laci se fog kispályázni szerintem, de a lényeg az lesz, hogy ne kelljen majd NASA szuperPC a MiG-21 szimhez.
    A DCS:F-15 pedig szerintem is valós. Nem véletlen az új külső és most már a belső modell is, de persze szőba jöhet az F-18 és az F-16 is.
    Túl nagy a csönd EDénél. Szerintem karácsony előtt jön majd a következő DCS meglepetés :D
  • 59th Ducky
    ? = ? xD
  • Caterpillar
    Én csak egyet kérdeznék ezzel kapcsolatban:

DCS module = AFM
    F-15 + hangsebesség = ?
  • 59th Ducky
    Ja és az FC3 changelog-ja vastagabb ám, mert a beszúrt leírás csak a raksi fejlesztést ecseteli, de várjuk ki a hó végét és okosabbak leszünk :)
  • 59th Ducky
    Hacsak nem a DCS: F-15C lesz az a fixed wing project. Mert a jelek elsőre
    erre utalnak, mármint az új külső modell + kabin fejlesztés.
    Innen már csak 1 lépés a kapcsolható kabin + scriptelés
  • HungaroJET
    Hát OpenSource nem lesz azt fix.
    A mostani SDK-k is elég kezdetlegesek, (szerintem) és lehet, hogy le kell tenni előre a sok dodót, hogy megkapja egy 3-as fejlesztő.
    Erről persze Ők tudnának nyilatkozni, de köti őket a szerződés: nincs duma.
    Ez az AFM raksi dolog meg semmi különös. Fényezés. Eddig is paraméterezhető volt vagy 50-100 adat rakétánként.
    Gondolom annyi lesz a változás, hogy most tényleg mindegyik raksit egyenként végignéztek, mennyire fedik a valóságot azok az adatok amivel dolgoznak. missiles_data.lua, missiles_table.lua, warheads.lua és a séma leírások ahol biztos lesz 1-2 új script. Szerintem ennyi.
    Az pedig FC1 volt ahol minden gép saját tömeggel, de mind Su-27 hajtóművel nyomult ! ! ! Ez tényleg elég gáz volt Molni. :D
    Viszont Kutter az már FC2 volt ahol az sfm_aerod.lua és az sfm_engine.lua-kval szórakozva már meghekkelhető volt a repmodell és lehetett (jelen idő) már új gépeket is gyártani. (akár "valós" repmodellel is)
    No ez volt csak az über-gáz ! ! ! (bocs, ez is jelen idő) Néhányan meg is hekkelték a gépeket és használták is online. Putyin is telefonált 1x, hogy nézzek már utána, hogy mit tudna csinálni Ő, merthogy a Hyperlobby AviaSibir serveren a kilőtt hajtóművű Su-27-ek X-wing módjára repkednek és nem akarnak lezuhanni hiába lőtte rommá őket.
    Asszem azt írtam, hogy amíg a Server be nem teszi ezen fájlokat a IC alá addig ne reménykedjen, vagy tuningoljuk fel az Ő gépét is ? :D
    Volt is erről bőven vita EDe fórumokon.
    Szóval én örülök, hogy lesz FC3, de senki ne várjon nagy csodát. Akár bétának is nevezhetnék - de majd kialakul. Persze addig is 40 dodó mindenkinek: hogy GGTharos-t idézzem: sokszor 40 dodó és lesz támogatás a DCS:U.S. fixed wing-hez :D Tök jó nem ?
    Mondtam én, hogy lesz FC3. Miért is hagynák ki a "buliból" a "legegyszerűbben" előállítható és legjobban tejelő "szériát" ?
    Mert, hogy tejelni fog és dől majd a lé EDének az tuti. :)
  • 59th Ducky
    Bár nem vagyok szaki, de az én olvasatomban az AFM fejlesztések (finomítgatások) a következő elveket követik:
    Ha közel valóságos aerodinamikai csomagot kapna minden "repülő" objektum a játékban az irdatlan mennyiségű alapadat és aerodinamikai képlet valós idejű számolgatását jelentené amihez komoly szerverpark lenne optimális, de ez gondolom nem újdonság.
    Az egyszerűsített képletek, közelítő adatok már PC-hez is elegendők, de csak karcolgatják a valóságot.
    Nyilván ezen képletek, alapadatok folyamatos "feltúrbózása" folyik párhuzamosan a sz.gépek számítási sebességének növekedésével.

A pénzköltésről meg csak annyit hogy ha legális PC-s vagy akkor vajon mennyit költöttél már Op.rendszerre, Office-ra, Segédprogramokra, stb.
    Nem beszélve a méregdrága SDK segédprogikra 3DS max, Photoshop, stb.
    De mondhatnám a saját példámat, hogy az AutoCAD sem egy olcsó játékszer.
    Fejlődnek és évente jönnek az új verziók és ha nem is minden évben de megveszed az újabbakat, mert bár látszólag kevés új dolgot tudnak, de fejlődni kell a korral. Ehhez képes a játék nem is annyira vastag költségkiadással jár.
    Na de egy FSX-es komolyabb modellű gép is 40-70 dollár a sovány rep.modelljével akkor azt hiszem nincs is min duzzogni.
    És végezetül említsük meg azt is, hogyha a DCS jelentős része open source lenne akkor sokan tudnának hozzányúlni és a sok próbálkozóból biztosan akadna olyan is akinek a munkája kézzel foghatóan előre lendítené a minőséget.