Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • HungaroJET
    Hát OpenSource nem lesz azt fix.
    A mostani SDK-k is elég kezdetlegesek, (szerintem) és lehet, hogy le kell tenni előre a sok dodót, hogy megkapja egy 3-as fejlesztő.
    Erről persze Ők tudnának nyilatkozni, de köti őket a szerződés: nincs duma.
    Ez az AFM raksi dolog meg semmi különös. Fényezés. Eddig is paraméterezhető volt vagy 50-100 adat rakétánként.
    Gondolom annyi lesz a változás, hogy most tényleg mindegyik raksit egyenként végignéztek, mennyire fedik a valóságot azok az adatok amivel dolgoznak. missiles_data.lua, missiles_table.lua, warheads.lua és a séma leírások ahol biztos lesz 1-2 új script. Szerintem ennyi.
    Az pedig FC1 volt ahol minden gép saját tömeggel, de mind Su-27 hajtóművel nyomult ! ! ! Ez tényleg elég gáz volt Molni. :D
    Viszont Kutter az már FC2 volt ahol az sfm_aerod.lua és az sfm_engine.lua-kval szórakozva már meghekkelhető volt a repmodell és lehetett (jelen idő) már új gépeket is gyártani. (akár "valós" repmodellel is)
    No ez volt csak az über-gáz ! ! ! (bocs, ez is jelen idő) Néhányan meg is hekkelték a gépeket és használták is online. Putyin is telefonált 1x, hogy nézzek már utána, hogy mit tudna csinálni Ő, merthogy a Hyperlobby AviaSibir serveren a kilőtt hajtóművű Su-27-ek X-wing módjára repkednek és nem akarnak lezuhanni hiába lőtte rommá őket.
    Asszem azt írtam, hogy amíg a Server be nem teszi ezen fájlokat a IC alá addig ne reménykedjen, vagy tuningoljuk fel az Ő gépét is ? :D
    Volt is erről bőven vita EDe fórumokon.
    Szóval én örülök, hogy lesz FC3, de senki ne várjon nagy csodát. Akár bétának is nevezhetnék - de majd kialakul. Persze addig is 40 dodó mindenkinek: hogy GGTharos-t idézzem: sokszor 40 dodó és lesz támogatás a DCS:U.S. fixed wing-hez :D Tök jó nem ?
    Mondtam én, hogy lesz FC3. Miért is hagynák ki a "buliból" a "legegyszerűbben" előállítható és legjobban tejelő "szériát" ?
    Mert, hogy tejelni fog és dől majd a lé EDének az tuti. :)