Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Molni, nem tudom mennyit szórakoztál anno LOMAC, FC1-2 ill. a DCS szériéval.
Értem ez alatt most a játékot, tesztelést, modolást, mindent.
A lényeg az, hogy van egy pár DLL amiben benne van a "fizika".
Ez a fizika vonatkozik a harckocsira, hajóra, rakétára ugyanúgy mint a repülőgépekre.
A fizikával eddig sem volt gond, ezért is szeretjük a DCS-t a Flanker óta.
Persze mindig lehet hibát találni benne - mint Kutter is írta - és persze lehet javítani is. Most ez történik a raksikkal is, de gondolom nem lesz sok újjítás. Néhány új változót be lehet majd iktatni amivel komplikálják majd a képletet, de szerintem a raksik eddig sem voltak rosszul modellezve.
Persze lehetne minden egyes rakétához, bombához, gépágyú lövedékhez komplett Varacskos AFM repmodellt írni. A kérdés az, hogy érdemes-e.
EDe próbálja eladni a "terméket" és szépen kiszínezve az apróságokat is jó sok vevőt találni magának.
No, csak kapjuk már kézhez a terméket. Bár én szerintem, nem fogok kapkodni. Most is azzal a géppel repülök amivel csak akarok és ezt szerintem már EDe is tudja. :) Az SFM egyáltalán nem gond, az a néhány kabin sem, ami most még csak CMD (lásd lentebb), de megvenni csak akkor fogom az FC3-at, ha lesz F-15C kabinon kívül más is EDM formátumban.
Addig is nyomhatom F-16-val SEAD-ban ha akarom, vagy akár F-111-vel 48 darab Mk-82-vel. Online. Ez mind benne van a programban. DLL-ek-ben és a LUA-ban is.
Az FC3 "tűzoltás" és hiánypótlás gyanánt jön ki és persze azért hogy profitot hozzon. A legnagyobb jó a dologban, hogy végre talán teli lesznek a Szerverek mind a régi szép HyperLobby-s időkben.
Ezt nevezem én célpontokban gazdag környezetnek. :D
Ja, inkább Világnak. DCS-Világnak ;)