37039
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • InterC
    Ja, és a BUÉK lemaradt.
    Szóval BUÉK mindenkinek ! ! !
    Remélhetőleg mozgalmas és eredményekben gazdag lesz ez az év a DCSW és a mi számunkra is.
  • InterC
    Sokallod ? - Ugyanmár
    Ha jól emlékszem Hungarónál kb. 50 működőképes verzió figyel amiben még nincs is benne a Flnaker2, a LOMAC és az FC1/FC2/BS1 stb. többszörös verziói
  • VO101 tvr
    BÚÉK
    Srácok! A steam-es és hivatalos oldalról vásárolt tartalmak nem összefésülhetők egy játékba? Az open betaval már 3 verzió van fent a gépen és kezdem ezt sokallani.
  • wittman
    Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!
  • csolee
    BÚÉK Mindenkinek!
  • MiG man #7511
    BÚÉK minden online (és valódi) pilótának!!!
  • LeonSilver
    BUÉK bajtársaim!
  • Hecker007
    B.Ú.É.K.!!
  • krisztian005
    Boldog Új Évet!
  • SnowFox79
    Boldog új Évet mindenkinek!
  • 77pxdumbo
    Kívánok Mindenkinek eredményekben gazdag, Boldog Új Évet!
  • beci43
    Igen,vártam türelmesen,nincs semmi gond,csak a belső csatorna jelszavát nem tudom,így nem is tudtam veletek kommunikálni.Vártam egy félórát,aztán feladtam.
    Semmi gond,majd legközelebb!
  • Shifty
    Napkózben, vagy kora este probálkozz ts-en és légy egy kis türelemmel, mert nem mindig vesszük észre, ha valaki van az előszobában. Tegnap este is az lehetett, hogy mindenki már szerveren volt és olyankor nem látjuk ki szeretne belső csatornára bejönni.
  • Leon77
    Eredményekben gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!
  • gsg16
    BUÉK!!
  • beci43
    Szia Reaper!
    Tegnap próbáltam veletek felvenni a kapcsolatot este,jelszavas volt a szerver.TS-en is próbáltam,hiába...így jártam,csak reppentem volna én is veletek.
    BÚÉK!
  • Reaper
    Repülésben gazdag Boldog Új Évet mindenkinek! ;)

Aki esetleg repülne az év zárásaként, az megteheti a freeflight szerverünkön. Have fun!
  • Shifty
    Kedves, hogy is nevezzelek!

HDF kezdettel a VMH szervere fent szokott lenni a listában. Akik ide írogatnak topicba, azok nagy része érdekes módon megtalálja. Sőt, az 59-esek TS-e is látogatható, senkit nem bannolnak ki, ha véletlen arra jár.
    Ne adj isten, nem fut a szerver, egy 59-es tag kérésedre még el is indítja neked, ízlésednek megfelelő mission-al. A jelszóval védettségre pedig azért van szükség, mert néha vannak olyan tajparasztok, akik nem értik meg, hogy most nem 100 km-ről lövöldözünk egymásra, mert még ellenséges koalíció sincs. Szeretnél repülni a szerveren, akármilyen hihetetlen, de kérésedre az aktuális password-ot is elárulják.

Más. A Te általad emlegetett százados barátodnak mutattad már rá való hivatkozással megírt kommentjeidet? Mert szerintem, ha valamennyire is repülést szerető és értő ember, akkor Ő ilyeneket nem mondott és tanácsolt, hogy írd meg annak a sok hülye, semmi közük a repüléshez barom fütyiknek!

Szóval, ezzel a nincs soha magyar szerver dumával nem jó takarózni, a lehetőség adott!
  • InterC
    és akkor ahogyan várható volt: tatataaaaam

Ha minden rendben fog haladni akkor talán a nyárra lesz is belőle valami

http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1958569&postcount=628

• InterC
    SA-2 Volhov az lesz. A MiG-21-vel egy időben fog kijönni Becz Lacitól.
    SA-4-ről és SA-5-ről egyenlőre nem volt szó, de gondolom nem nagy ügy Neki összedobni, ámbár szerintem már azok a modellek is készen vannak, csak ugyibár volt néhány ökör orosz akik felcseszték az agyát, mikor Laci megmutatta a köz-nek a szabadidős tevékenység keretében elkészített II.VH-s cuccokat és azokat ez említett orosz egyének nem díjazták, mondván inkább a MiG-21-vel szöszöljön és ne a német tankokkal.
    No azóta nem igazán villant Laci, pedig szerintem simán leszarhatná az ilyen észlényeket. Szóval, ha szépen megkérjük, akkor szerintem lesz Krug és Vega is. Remélhetőleg még a MiG-23 előtt. Nagy realizmust azért ne várjon senki. Nem lesz egy SAM szimulátor, mert azzal már rendesen beletenyerelne az ED is a "hadititkosított" szarba
  • usarmyjhon
    SA-3-as Nyeva van , a többiről nem tudok hogy.
  • gsg16
    egyszer egy bölcs ember azt mondta,hogy:"hülyével ne vitázz,mert összetévesztenek vele!"
  • SnowFox79
    Erről Beczl Lacit lehetne megkérdezni hátha van rálátása. Jó lenne ha bővülne az eszközpark ezen a téren is.
  • Molnibalage
    A hidegháborús "klasszikus" SAM rendszerek modellezését egyébként tervezik? Értem ezalatt, a Volhov, Nyeva, Krug, Vega vonalat.
  • i robot
  • DonZorro
    Nem szabadulunk meg az ilyen "buzgóbuziktól" sosem Srácok... :(
  • beci43
    Mintha azt mondtad volna,még a könyvjelződből is törlöd az oldalt...
  • 42nd Intruder
    Régi szép emlékeket idéz ez a mostani, "magasan kultúrált" véleménynyilvánitási hercehurca...
  • 400V
    Ha annyira nagy a feszültség adhattok TS t és kulturáltan meglehet beszélni. Ennek a gyerekes én nagyobbat írok náladnak semmi értelme.
  • 400V
    Mellesleg az ED a kritikákból él. Ha nem fikázná senki a termékeit meg sorolnák a hibákat akkor nem javítanának meg fejlesztenének semmit.
  • DonZorro
    VALAKI tegyen már rendet itt!!! Leon!
  • 400V
    Erre mit írjak ha vagy hatan kötekednek? Tudnék de akkor az sajna fájna, és jelenleg nem én személyeskedek meg trollkodok. Nehéz a kritikát elviselni.Komolyan értelmes választ adjak? Mit tegyek le az asztalra ha soha nincs egyetlen egy magyar szerver se?FC2 be jó ha fél évet ment az MH59 szerver azt is 70% ba zárva.Regéld már el milyen lehetőségek mellett mit lehet lépni. Állandóan a hírek másolgatás megy meg ezt láttam a fórumon meg hú ezt mondták az ED ék meg azt. Játszani kéne nem beszélni róla.Én nem fogok ilyen virtuális honvédségi dolgokkal foglalkozni, se kiképzésre meg gyakorlatokra meg ilyenekre járni. Én játszok heti szinten simán 10 órát minimum és nem kuncsorgok egy magyarnak se hogy csináljon már szervert.Próbáltam, igény semmi rá. Van egy csomó. Érdekes magyart sose látni.

Jövök szívesen amint lesz szerver. Amíg a nagy büdös semmit látom hogy soha nincs magyar szerver addig szerintem maradjon csöndbe a közösség azt repkedjetek singlebe.

Véleményt írtam amit jó páran nem tiszteltek. Szépen elkezdtetek személyeskedni majd védekeztem utána még én vagyok a troll meg még figyelmeztetnek is? Nézzetek már magatokba. Senki véleményét nem fikáztam amint írt véleményt.
  • SnowFox79
    "Százados volt..." (Az én apukám meg erősebb)

"Pont Snow az meg más aki nem képes elviselni más véleményét. "

Elviseljük a véleményedet de TE már nem véleményt nyilvánítasz, hanem csak fikázol, személyeskedsz és sértegetni, lenézni próbálsz másokat mert olyan programot futtatnak ami Neked nem tetszik. Ha nem tetszik nem kell vele játszani. (inkább legózz, bár némi logikai tudás oda sem árt) Ha annyit játszanál a DCS vel mit itt sokan és látnánk, hogy valóban jelen vagy a közösségben akkor elhinnénk, hogy van alapja annak a sok fikázásnak de így sajnos mindenki csak azt látja, hogy a nőhiányodat jössz levezetni ide...

"Ezért vicces nekem ez a szoba pilóta vagyok századom meg ezredem van parancsot teljesítek meg védem a légteret. Mindezt felnőttek."

Ezt minden virtuális Század és Ezred tag nevében kikérem magamnak. Ha egyszer majd lesz bőr a képeden felvállalni azt amit tudsz és bejössz egy szerverre megmutathatnád mi alapján nézed le más képességeit addig szerintem maradj alacsonyan...

"Komolyan sírok a röhögéstől. Szimulátor :DDDD"

Írj egy jobbat. Mi itt leszünk, megvárjuk. Majd a százados segít...

"Beczl csinálja a magyar Miget körberöhögi. Tessék Lacika itt van az egész Mig rajza"

Ahogy a többiek is próbáltak rávezetni fogd vissza magad. Majd ha leteszel valamit az asztalra fejlesztés címén akkor talán TALÁN megengedhetnéd magadnak ezt a hangsúlyt bár akkor is orbitális bunkóság lenne. Így, hogy csak szarozod egy olyan ember munkáját aki sok mindent tett már ezen asztalra sokakat felháborít. Minimum egy bocsánatkéréssel tartoznál Beczl felé de ezt TE gondolom nem érted/érzed. (Meg a haveroknak nem tudnád mutogatni, hogy nézd mit írtam jól megmondtam nekik)

"Na télleg ágyő, még a könyvjelzőt is törlöm.(Utolsó üzenet időpontja: 2013. 12. 29. 08:53)"

Látom nem sikerült. Utolsó látogatásod a fórumon: 2013. 12. 29. 15:08

A másik fórumot meg poénnak csináltam, de kezdem azt gondolni komolyan szükséged van rá.

Ha ezt az üzenetet vagy ennek egy részét sértőnek találod az azért van mert annak is szántam.

Üdv.
    SnowFox
  • krisztian005
    Beczl-ék munkáját így leszólni ténleg túlzás. Az eddigi információk alapján valószinüleg az eggyik legjobban lemodellezett repülő lessz.
    Beczl az FC2-eshez készült Mig-21-et is ED és más hivatalos támogatás nélkül is a lehetőségekhez képest is nagyon jól megcsinálta, ráadásul ingyen.
    Az ismerősöd meg vagy nem szereti a repülést vagy nagyon elvan szállva magától, mert aki a repülést szereti az örül ha ilyen nagyszerüen lemodellezett gépek megjelennek és nem "körberöhögi", az ismerősöd ismer jobb szimulátort? Kiváncsi lennék mi az amit nem röhög körbe,

Amúgy az egés DCS-Falcon vita felesleges, mert bár mindkét szimulátor ugyan azt a témát közelíti meg de más-más oldalról. A Falcon inkább egy teljes háborút szimulál amiben repülővel lehet részt venni, a DCS meg inkább repülőket szimulál amikkel harcolni lehet. Kinek mi tetszik jobban azt válassza, inkább örüljünk hogy van miből válogatni.

Az meg hogy mi reálisabb, vagy mi kéne reálisabb legyen szintén szubjektív, engem az kevésbé izgat hogy egy rakéta minden paramétere 100%-ig úgy müködik mint az igazi vagy csak 80%-ig, jobban érdekel hogy a fülkében minden úgy müködjön mint az igazi gépen.
    Nekem nagyon nem jött be a Falconban hogy minden gép ugyan azt az MFD-t, radarképet használja ami az F16-osnak van, számomra ettől válik kevésbé realisztikussá egy szim.
    Bár nekem is fontos a rakéta paraméterei is de végül is azt csak kilövöm és fogalmam sincs róla milyen pontos de a fülke mindig előttem van és zavar hogy nem olyan mint az igazi.
    Ezért jó hogy van még két szimulátor és tud választani az ember.
  • Sidewinder
    Rendőrség. A szükséges 20 centi távolság a talaj és a lapátvégek között megvan:

• Papa01 #7481
    Köszi a linket! :) Nagyon szép vonalú kis gép!
    @Repvez: Köszi az infót, én is rákeresek! :) Én azt hittem, valami gond van és birkózik a géppel... :) Nekem picit erősnek tűnik közvetlen felszállás után direkt így megrángatni a gépet, de ki tudja.. :)
  • macleody
    Még a végén kedvet kapok egy kis minyózáshoz. Hónapok óta nem repültem.
  • Sidewinder
    3:13-nál nagyon durva. Mindenesetre érzi a gépet,az biztos.
  • repvez
    Magát az alaptipust ismertem mint a mitsubishi T2, viszont azt nem hogy kisérletestek vele ,mert eddig ugy tudtam, hogy a CCV program a csak amcsi volt. F16 és F15-öst is lehetett látni ilyen kacsa szárnyakkal.Most hogy rákerestem találtam még F4-est sőt még F-104-est is plussz szárnyakkal.

A felszállás után meg gondolom csak megnézte a pilóta, hogy minden körmányszerv megfelelően müködik e és hogy viselkedik a plussz vezérsikokkal.
  • whiteskull
    Te ezt úgy is jobban érted. :)))