Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • krisztian005
    Beczl-ék munkáját így leszólni ténleg túlzás. Az eddigi információk alapján valószinüleg az eggyik legjobban lemodellezett repülő lessz.
    Beczl az FC2-eshez készült Mig-21-et is ED és más hivatalos támogatás nélkül is a lehetőségekhez képest is nagyon jól megcsinálta, ráadásul ingyen.
    Az ismerősöd meg vagy nem szereti a repülést vagy nagyon elvan szállva magától, mert aki a repülést szereti az örül ha ilyen nagyszerüen lemodellezett gépek megjelennek és nem "körberöhögi", az ismerősöd ismer jobb szimulátort? Kiváncsi lennék mi az amit nem röhög körbe,

Amúgy az egés DCS-Falcon vita felesleges, mert bár mindkét szimulátor ugyan azt a témát közelíti meg de más-más oldalról. A Falcon inkább egy teljes háborút szimulál amiben repülővel lehet részt venni, a DCS meg inkább repülőket szimulál amikkel harcolni lehet. Kinek mi tetszik jobban azt válassza, inkább örüljünk hogy van miből válogatni.

Az meg hogy mi reálisabb, vagy mi kéne reálisabb legyen szintén szubjektív, engem az kevésbé izgat hogy egy rakéta minden paramétere 100%-ig úgy müködik mint az igazi vagy csak 80%-ig, jobban érdekel hogy a fülkében minden úgy müködjön mint az igazi gépen.
    Nekem nagyon nem jött be a Falconban hogy minden gép ugyan azt az MFD-t, radarképet használja ami az F16-osnak van, számomra ettől válik kevésbé realisztikussá egy szim.
    Bár nekem is fontos a rakéta paraméterei is de végül is azt csak kilövöm és fogalmam sincs róla milyen pontos de a fülke mindig előttem van és zavar hogy nem olyan mint az igazi.
    Ezért jó hogy van még két szimulátor és tud választani az ember.