Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • SnowFox79
    "Százados volt..." (Az én apukám meg erősebb)

"Pont Snow az meg más aki nem képes elviselni más véleményét. "

Elviseljük a véleményedet de TE már nem véleményt nyilvánítasz, hanem csak fikázol, személyeskedsz és sértegetni, lenézni próbálsz másokat mert olyan programot futtatnak ami Neked nem tetszik. Ha nem tetszik nem kell vele játszani. (inkább legózz, bár némi logikai tudás oda sem árt) Ha annyit játszanál a DCS vel mit itt sokan és látnánk, hogy valóban jelen vagy a közösségben akkor elhinnénk, hogy van alapja annak a sok fikázásnak de így sajnos mindenki csak azt látja, hogy a nőhiányodat jössz levezetni ide...

"Ezért vicces nekem ez a szoba pilóta vagyok századom meg ezredem van parancsot teljesítek meg védem a légteret. Mindezt felnőttek."

Ezt minden virtuális Század és Ezred tag nevében kikérem magamnak. Ha egyszer majd lesz bőr a képeden felvállalni azt amit tudsz és bejössz egy szerverre megmutathatnád mi alapján nézed le más képességeit addig szerintem maradj alacsonyan...

"Komolyan sírok a röhögéstől. Szimulátor :DDDD"

Írj egy jobbat. Mi itt leszünk, megvárjuk. Majd a százados segít...

"Beczl csinálja a magyar Miget körberöhögi. Tessék Lacika itt van az egész Mig rajza"

Ahogy a többiek is próbáltak rávezetni fogd vissza magad. Majd ha leteszel valamit az asztalra fejlesztés címén akkor talán TALÁN megengedhetnéd magadnak ezt a hangsúlyt bár akkor is orbitális bunkóság lenne. Így, hogy csak szarozod egy olyan ember munkáját aki sok mindent tett már ezen asztalra sokakat felháborít. Minimum egy bocsánatkéréssel tartoznál Beczl felé de ezt TE gondolom nem érted/érzed. (Meg a haveroknak nem tudnád mutogatni, hogy nézd mit írtam jól megmondtam nekik)

"Na télleg ágyő, még a könyvjelzőt is törlöm.(Utolsó üzenet időpontja: 2013. 12. 29. 08:53)"

Látom nem sikerült. Utolsó látogatásod a fórumon: 2013. 12. 29. 15:08

A másik fórumot meg poénnak csináltam, de kezdem azt gondolni komolyan szükséged van rá.

Ha ezt az üzenetet vagy ennek egy részét sértőnek találod az azért van mert annak is szántam.

Üdv.
    SnowFox