Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • 400V
    Erre mit írjak ha vagy hatan kötekednek? Tudnék de akkor az sajna fájna, és jelenleg nem én személyeskedek meg trollkodok. Nehéz a kritikát elviselni.Komolyan értelmes választ adjak? Mit tegyek le az asztalra ha soha nincs egyetlen egy magyar szerver se?FC2 be jó ha fél évet ment az MH59 szerver azt is 70% ba zárva.Regéld már el milyen lehetőségek mellett mit lehet lépni. Állandóan a hírek másolgatás megy meg ezt láttam a fórumon meg hú ezt mondták az ED ék meg azt. Játszani kéne nem beszélni róla.Én nem fogok ilyen virtuális honvédségi dolgokkal foglalkozni, se kiképzésre meg gyakorlatokra meg ilyenekre járni. Én játszok heti szinten simán 10 órát minimum és nem kuncsorgok egy magyarnak se hogy csináljon már szervert.Próbáltam, igény semmi rá. Van egy csomó. Érdekes magyart sose látni.

Jövök szívesen amint lesz szerver. Amíg a nagy büdös semmit látom hogy soha nincs magyar szerver addig szerintem maradjon csöndbe a közösség azt repkedjetek singlebe.

Véleményt írtam amit jó páran nem tiszteltek. Szépen elkezdtetek személyeskedni majd védekeztem utána még én vagyok a troll meg még figyelmeztetnek is? Nézzetek már magatokba. Senki véleményét nem fikáztam amint írt véleményt.