37041
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Caterpillar
    Viszont tud kapcsolni utánégetőt a Minyóra!
  • sakkay
    Az sem rossz..csak nehéz kilebegtetni
  • GaBika6
  • Caterpillar
    Nekem csak Tunguskám van...
  • sakkay
    Jön valaki DCS minyózni?
  • Caterpillar
    Normális banda....

• PhantomAss
    Köszönjük a segítséget Lacával kapcsolatban!
    Te is láthatod hogy normális banda vagyunk
  • Szabi #11847
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én csak azt tudhatom ami hozzám is eljutott, sokan írtatok sokfélét, ezért nem is foglalkozunk a privát üzenetekekel

viszont én továbbra is inkább azt tanácsolnám hogy nyugodjatok végre le ti is, remélhetőleg ő is megteszi ezt..

nem tudom, hogy Laco vagy bárki más hány éves, nem nyitogatok adatlapokat mielőtt válaszolnék valakinek, sőt még utána se..
    szerintem megkapta a kellő tiszteletet ameddig megadta ő is, de amikor elkezdet értetlenkedni, mi is úgy válaszoltunk neki, ahogy ő nekünk..

az hogy mekkora nagy valaki itt a topikban, sokat nem jelent a modi topikba, ha odajön hőbörögni olyan dolog miatt, ami már folyamatban van, majd többszöri jelzés után is folytatja, szerintem arról nem mi tehetünk

nyugodtan vissza lehet olvasni a modi topikban..

arra meg hogy töröltem a tegnap délutáni kommenteket IL2 topikból, amikre egyébként a moderálási elvek szerint bőven minden jogom megvolt, ugyanúgy kaptam a megjegyzéseket, de ha mindenki megkapta volna a kommentekért járó jogos felkiáltójeleket, biztos mindenki elégedettebb lett volna.. :DD

ui: részemről annyit tudok felajánlani, hogy ha sikerül végre lenyugodnotok, igyekszem megoldani, hogy Laco-ról is lekerüljön az utolsó pontja.. így csak 5 percenként írhat, nem nyithat új topikot stb, de nem lesz kitiltva..
  • sure
    ..oszt most nézem, mérnem műxik, hámer má nem odzsíddzsík vannak a \Sounds\Effects\Aircrafts mappában...

A lenyűgöző grafikához audiofil hangélmény is jár!
    Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.22. 17:50:21
  • repvez
  • beci43
  • beci43
    Mi volt itt gyerekek?Megint betévedt egy shrek?Csomó hsz-t töröltek.
  • repvez
    Na még a végén a hangokat is rendbeteszik? vagy ez csak a mig-15-nél lesz igy?
  • beci43
    Köszi Mester!Neked és Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!
  • zoltang
  • sure
    Valamelyik régebbi verzióban (talán még FC2-ben, de lehet, hogy valamelyik mod csinálta) földet érés után rágyújtott a pilóta
    Mint az 1993-as fairfordi MiG-29-esek ütközése után...

A másik kedvenc modom, amit mindig elsőnek teszek be manuálisan, az az eredeti eject.ogg hangfájl helyett egy hangos "uÁÁÁÁáááááááááá" -t tartalmazó ugyanilyen nevű fájl
    Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.22. 16:14:32
  • Fürtös
    Kikerem magamnak, en nem huzom az agyat! Tobbszor is megkertem kulturaltan ,hogy fejezze be,kerjen bocsanatot es el van felejtve.
    Mondjuk tenyleg orvosi eset a srac.
    Ha meg volt olyan hulye,hogy kiadta az adatait akkor meg viselje a kovetkezmenyeit.:-)
    Igazi IT zseni.
    Mar ki is talaltam mi legyen vele:-)
    Majd megtanulja,hogy ne kerkedjen azzal egy szabolcsi parasztgyereknek hogy o kicsoda...

Laca azon haborodott fel, hogy annak ellenere,hogy nyilvanvaloan az MM gyerek csinalta a fesztivalt, minket osztott ki az a masik admin,Szabi teljesen normalisan jart el.
    Az mar mas kerdes,hogy kicsivel tobb tiszteletet erdemelt volna,nem csak a kora miatt,hanem azert is amilyen szerepet jatszik a kozosseg eleteben.
    De ez mar csak egy a sok sajnalatos felreertes kozul. Minezt egy ilyen kis gyaszhuszar miatt :-(

Epp ezert,ezennel meghirdetem a 2015 os trollvadaszatot!
    Reszleteket privatban!
  • repvez
  • sakkay
  • sakkay
    Milyen az új messzer fm? Igen elgondolkodtam, hogy megveszem, csak az a baj, hogy 20%-ék egyenlőre a rá vonatkozó kedvezmény.
  • Papa01 #11834
    Nem tudom, sajnos az elmúlt időszakban nem tudtam követni a dolgokat, úgy ahogy szoktam.. :)) Jó áron voltak a cuccok? :)
  • sakkay
    Az is igaz, de a dk1 már komoly támogatottsággal rendelkezett, a DK 2 meg nem. Igaz új, de akkor is.
  • sakkay
    Nem egy hete volt ott leárazás Papa?
  • Caterpillar
    Szerintem nem sok változás történt... Persze megoldható, hogy szinte bármelyik játékkal menjen, de az ugye nem az igazi, sajnos a legnagyobb részét a melónak nem az Oculusos srácoknak kell meglépni, hanem a játékfejlesztőknek....
  • Papa01 #11830
    Urak, nem tudjátok, h nem Steam-es verzióban lesz valami komolyabb Sabre leárazás? :)
  • sakkay
    Hm...azt hiszem megint elkérem pár napra..komolyabb már a támogatottsága mint kora ősszel?
  • Caterpillar
    El tudok képzelni olyan scenáriót, ahol a sugárhányás cél, sőt időre minél előbb teljesítendő!

Mindenesetre Szatyi és Pezo is egy pontba nézős, ki tud többet orsózni párbajt vívtak természetesen Oculus-szal... Pezo csak annyit mondott:

"Hogy kell?! 60fok... Balkézzel! Jaaajjj, óóó hát ez nem olyan, mint a Gripen! Ez tök lassú..." by Su-33
  • sakkay
    Tuti kikapcsolható..mindenhol az, sokan nem is szeretik egyéb programoknál. Amúgy ahogyan írtad, videónál viszont kiváló. Oculusnál meg a sugárhányás elősegítő!
  • Caterpillar
    Szépen magyarosan, mélységélesség, namost DoF + Oculus => Hányás, mármint szó szerint elhányod magad....
    Ugye ezt a dolgot a szemed elintézi általában, FPS-ben akár jó is tud lenni, hisz ott a karakter szemét irányítod, mondjuk egérrel (ARMA pl).

A probléma ott kezdődik, ha fejmozgáskövetést is teszel az egyenletbe (legfőképp Oculus esetén).
    Mivel az Oculusban a szemed pont úgy viselkedik, mint egyébként amikor nem egy sík monitort nézel, nem szerencsés, ha a program dönti el hol legyen éles és mi, a szem / agy, úgyis megoldja akaratlanul.

Remélem erre ők is rájönnek és kikapcsolható lesz, mert videókészítéshez über, csak játszani ne kelljen így.
    Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2014.12.22. 13:13:45
  • krisztian005
    Jól néz ki.
  • zoltang
    Nem tudom ki látta, ki nem. Nem túl friss videó, nem túl jó minőségű, ha már az Edge-ről van szó...

Демонстрация движка EDGE DCS World

Utoljára szerkesztette: zoltang, 2014.12.22. 12:01:22
  • LeonSilver
    Oké Kiru
  • krisztian005
    Van arra is megoldás a gépben kell maradni

Ha jól emlékszek az FC2-es Mig-21 ben mintha szebb lett volna.
  • LeonSilver
    Én tudod min röhögök Lock On óta a mai napig? Az ejtőernyőn ahogy "földet ér" :)
    Olyan mókás...
  • Szabi #11820
    jól néz ki, bár az árnyék ultragagyi, főleg hogyha ezeket promo képnek szánták :D
  • krisztian005
    Nagyitottam rajta, mert most kis képernyőn nézem, az első kettőn valóban látszik de a többin én még igy se látom, bár nekem ez eddig is megvolt, a közeli texturák szép élesek voltak de a távoliak homályosak, de ez inkább a videókártyám miatt lehetet.

Én inkább a Skeleton animationsra figyeltem fel , bár szerintem csak a katonák gépies mozgását cserélik le, de jó lenne már ha a reptéren is lenne egy kis élet és lennének kiszolgálók, irányitók, de ez is kb akkor lessz mikor lessz dinamikus kampán is.
  • wittman
    Az első két képen pedig szépen látszik, de már Tom is írta...jól.
  • VO101Tom
    igen. a fókuszpont éles, a többi nem.
  • Seaweed
    Hmmm Ezek szerint vizualis melyseg?!
  • LeonSilver