Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Fürtös #11838 Kikerem magamnak, en nem huzom az agyat! Tobbszor is megkertem kulturaltan ,hogy fejezze be,kerjen bocsanatot es el van felejtve.
Mondjuk tenyleg orvosi eset a srac.
Ha meg volt olyan hulye,hogy kiadta az adatait akkor meg viselje a kovetkezmenyeit.:-)
Igazi IT zseni.
Mar ki is talaltam mi legyen vele:-)
Majd megtanulja,hogy ne kerkedjen azzal egy szabolcsi parasztgyereknek hogy o kicsoda...
Laca azon haborodott fel, hogy annak ellenere,hogy nyilvanvaloan az MM gyerek csinalta a fesztivalt, minket osztott ki az a masik admin,Szabi teljesen normalisan jart el.
Az mar mas kerdes,hogy kicsivel tobb tiszteletet erdemelt volna,nem csak a kora miatt,hanem azert is amilyen szerepet jatszik a kozosseg eleteben.
De ez mar csak egy a sok sajnalatos felreertes kozul. Minezt egy ilyen kis gyaszhuszar miatt :-(
Epp ezert,ezennel meghirdetem a 2015 os trollvadaszatot!
Reszleteket privatban!