Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én csak azt tudhatom ami hozzám is eljutott, sokan írtatok sokfélét, ezért nem is foglalkozunk a privát üzenetekekel
viszont én továbbra is inkább azt tanácsolnám hogy nyugodjatok végre le ti is, remélhetőleg ő is megteszi ezt..
nem tudom, hogy Laco vagy bárki más hány éves, nem nyitogatok adatlapokat mielőtt válaszolnék valakinek, sőt még utána se..
szerintem megkapta a kellő tiszteletet ameddig megadta ő is, de amikor elkezdet értetlenkedni, mi is úgy válaszoltunk neki, ahogy ő nekünk..
az hogy mekkora nagy valaki itt a topikban, sokat nem jelent a modi topikba, ha odajön hőbörögni olyan dolog miatt, ami már folyamatban van, majd többszöri jelzés után is folytatja, szerintem arról nem mi tehetünk
nyugodtan vissza lehet olvasni a modi topikban..
arra meg hogy töröltem a tegnap délutáni kommenteket IL2 topikból, amikre egyébként a moderálási elvek szerint bőven minden jogom megvolt, ugyanúgy kaptam a megjegyzéseket, de ha mindenki megkapta volna a kommentekért járó jogos felkiáltójeleket, biztos mindenki elégedettebb lett volna.. :DD
ui: részemről annyit tudok felajánlani, hogy ha sikerül végre lenyugodnotok, igyekszem megoldani, hogy Laco-ról is lekerüljön az utolsó pontja.. így csak 5 percenként írhat, nem nyithat új topikot stb, de nem lesz kitiltva..