37045

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Főleg a koax szerintem. -
sakkay #12259 Repkedek a Kamovval-kényszerűségből-és olyan szinten könnyű repülni mondjuk a minyohoz képest, hogy hihetetlen. Netudom mi a fő ok-modern és teli van automata rásegítőkkel', vagy a koaxiális elrendezés teszi(meg persze az óriás + erő, de az alap) -
sakkay #12258 Hová tűntek a kék erők? Elbújtak? Vagy el lettek ásva
Olyat lehet esetleg kérni, hogy közelebb legyen a heli pod a front vonalhoz?
-
sakkay #12257 Így van..na meg ugye a szoros térkép fullos lesz.
Most lőttem le kamovval, gépágyúval 2 cobrát. Fejfordítós üzemmódban! Kurva jó volt. -
Caterpillar #12256 Nem, a Nevada az első új map lesz, a régi marad, de nem kap meg minden új fícsört => túl sok idő lenne újraalkotni, vagy valami ilyesmit magyaráztak.... -
gsg16 #12255 és akkor csak a nevada map lesz?illetve csak az alatt fog futni az új motor? -
sakkay #12254 Helikoptereseknek örömhír. Az EDGE tudni fogja a fákat fizikailag is, továbbá a radar sem mehet rajta keresztül úgy mint a-kihagyom a mondat végét
. A rossz hír az, hogy a régi map ezt nem biztos, hogy tudja használni. Nincs kizárva, de ígéret sincs rá...
-
Solt #12253 Lebuktam... :D -
Na de melyik év vége...?? :D :D -
SnowFox79 #12251 Na a probléma így orvosolható, hogy az AI gépekhez vagy nem nyúl hozzá a DCS parancsnok -kivételt képeznek az alá rendelt egységek- vagy kiveszem a Combined Arms támogatást a küldetéseimből. Erről a dologról nem én fogok dönteni hanem TI, mert ez a küldetés Nektek készült és nem nekem :-)
Sajnos ha elrejtem a térképen a légi egységeket akkor is látszódnak....
Ha kiveszem CA irányítás alól akkor nem mennek sehová...
Majd azt még ki fogom próbálni, hogy ne látszódjon semmi a map-on. hátha az segít, de ma biztos nem, mert nagyon vidéken vagyok.
A küldetésben minden légiegységről ami CA által irányítható üzenetet kap az adott oldal. Ha ezeken kívül máshoz nyúl az sajnos annak az egységnek a működöképtelenségét okozza.
Ezt hajlandó vagyok a briefing ben is jelezni de más helyett nem tudok cselekedni. GSG biztos megérti és nem fogja piszkálni őket ahogy Te sem Wittman. De az aki nem olvassa a briefing-et vagy tojik rá (biztos lesz ilyen is) az mozgatni fogja őket.
Molni.
Ez egy olyan szinten dinamikus küldetés, hogy minden AI földi egység random jelenik meg. Ezek nem vezérelhetőek. DE. A frontvonalon vannak olyan AA egységek amiket lehet vezetni, Ezen kívül vannak olyan egységek (tankok, lövészpáncélosok, AA egységek, ellátójárművek) amiket szintén CA val lehet irányítani. Ezen egységekkel el lehet foglalni reptereket, meglepetést lehet okozni a Humán légierőnek esetleg fel lehet számolni az ellenséges földi csapatokat, segítve ezzel a pilóták dolgát. A CA-s kapott helikoptereket is amik akkor aktivizálódnak amikor a CA-s egységeket elmozgatják a helyükről. Ezen egységek szintén képesek meglepetéseket okozni. A terület felett AI CAP géppárok járöröznek. Ha bármelyik olyan ellenséges légijármüvet észlel amelyik átlépte a frontvonalat, azonnal keresni kezdi és támadás alá vonja. Az AI vadászok nem ugranak egymásra csak akkor ha pl. az egyik F-18as géppár üldözni kezd ellenséges csapásmérőt aki a saját CAP örjáratára húzza rá a 18asokat. Ekkor egymásnak esnek majd az összecsapás után visszatérnek a saját területükre örjáratozni.
A Humán vadászok a csapásmérőket biztosítják ill. az ellenséges CAP gépeket támadják, semlegesítik.
Nagy vonalakban ennyi.
Ja és a MIG-21 ki lett véve mert amikor beült valaki 21-esbe, 5-10sec re teljesen megállt a szerver. Sajnos amíg ezt nem javítják addig a 21 csak a gyakorló küldetéseimben kap szerepet.
Üdv.
SnowFox
-
Solt #12250 Én is optimista vagyok... :D Év vége... -
sakkay #12249 Meddig?
Tegyék meg tétjeiket. Mivel én javíthatatlan realista-optimista vagyok-február!(most ez az optimista rész)
-
Caterpillar #12248 2014 December soha nem volt ígérve, na jó, de kb 2 óráig, majd erre módosult:
We hope to release DCS World 2 in early 2015. This is not a promise but simply our best estimate given the current development status as of December 2014. We also cannot promise that each feature listed above will make it into the initial release. -
-
Solt #12246 Én kellemesen csalódnék, ha addig megjelenne! :D -
sakkay #12245 Az a ti bajotok, hogy türelmetlenek vagytok 
Amúgy Leon december volt az ígéret..remélem nem 2015 lesz belőle..mármint december. -
Caterpillar #12244 Nézd, ha az kijött, akkor ez is kifog... Plusz-minusz 10 év....
-
DN4ever... :D -
Caterpillar #12242 Nem... 2012 április volt az ugye A-10C -vel
-
Nem tavaly decemberre ígérték azt a szart? :) -
sakkay #12240 SnowFox oldalán pl. engedve van. Én is szeretek nézegetni. Amúgy kifogás nincs, gyere repülni, itt az ideje. Mindjárt jön az EDGE és minden rendben lesz
, addig meg tanulgatod.
-
Frenky #12239 Sziasztok! Olyan pilótákat keresek, akik a WWII-es gépeket kedvelik, és jönnének is online repülni!
Egyre többen vagyunk és várunk minden érdeklődőt, a DCS World MAGYAR Felhasználók csoportjába.
A Google+ on is elérhető a DCS World Magyar Felhasználók csoportja.
Üdv, HUNter
Utoljára szerkesztette: Frenky, 2015.01.05. 18:51:44 -
bgabor #12238 Mindegyik modul elérhető steamen is, csak fokozatosan kerülnek fel. Pl: Most jött ki a Hawk modul, ami már megvehető a digitalcombatsimulator.com-ról, de még kb egy hónap amíg a Steambe is felveszik. Együtt repülni tud bármi bármivel, ezért kellett alájuk a közös platform, a DCS:World. -
Küldetésszerkesztőben lehet engedélyezni spectator slotot. Hogy ezek oldalakra vannak-e korlátozva, vagy mindent látsz, azt nem tudom. -
Külső nézetek gondolom le vannak tiltva? Ha nincsenek, akkor tudnám nézni, hogy ki mit csinál és hogyan működik. A Falconban is sokszor jópofa nézni, ahogy az MI által vezetett hadjárat zajlik. Ha ezt emberek csinálnják még mókásabb lehet. Azt azért megnézném, hogy milyen, amikor nem a buta MI átlal vezérelt légvédelem vadászik rád. -
Caterpillar #12235 Tulképp semmi, a sima DCS World keretprogram és más semmi... -
Tegyük fel, ha csak "megfigyelőként" akarnék csatlakozni megnézni ezt a nagy mission-t, akkor mi szükséges ahhoz?
(Jelenleg még a DCS World sincs lent... Abszolút nem repülnék csak megnézném nagyon talán, hogy hogyan zajlanaka a dolgok. Nincs rendes joystickom sem, csak tesztelési céllal van egy ősérgi Saitek Cyborg Evo-m...) -
Mi a gond a nem steames DCS World-el? Mindegyik modul felinstallálható alá (Az A10c-t steamen vettem meg, gond nélkül elfogadta a kódot telepítésnél), sőt a beta verziók meg eleve csak erre jönnek ki. Online meg tökmindegy, hogy ki honnan lép fel, kompatibilisek, hiszen a program ugyanaz. Árban megint ugyanaz (kb), a weblap dollárban, a steam euróban számol. Ami miatt nem érdemes két külön helyre feltenni, mert értelemszerűen a játékban csak azokat a modulokat látja megvásároltnak, ami az aktuális keretprogram alá van telepítve. Így viszont a weblapos DCSW a nyerő, nem a steam. -
oops: 192/min, nem sec. -
Marci_ #12231 Steam DCS modulokat tudsz integrálni stand alone DCS worldbe, visszafele nem. Vagyis FC3-at be tudod rakni a nem steamesbe, Modul Managernek fel kéne ismernie, ha mégsem, akkor ha a DCS weboldalról leszeded az FC3-at és installálod a stand alone könyvtárba, így működnie kéne.
A BS1 ről sok fogalmam nincs, ezt találtam:
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/modules/dcs_black_shark_2_upgrade/
(bocsi még friss a reg nem tudok URL-t beszúrni)
Molni, én azt nem értem miért nem akkor szándékoztad megvenni a "kötelező" programokat amikor már kint vannak azok a típusok amiket repülni szeretnél?
-
Nem értem ezt a steam/ nem steam problémát. Az A-10-em lemezes, a CA meg steam-es, úgyis csak a serial kell. -
Hát nemtom biztos így van, de én pl. megvettem dobozosan a DCS Blackshark-ot, ami most ugye 1.0.2-esre van patch-elve, aztán megvettem a steam-en a FC3-t, most meg a gyártó oldalán a Mi-8-at. (mikor hol olcsóbb...)
Rohadtul örülnék, ha egy programba tudnám a 3 modult beletenni, de ehelyett van egyszer a KA-50 önállóan, aztán a DCS World+FC3 a steamen, meg van a DCS World+Mi-8...
Ugye a helyet meg csak foglalja a HDD-n feleslegesen...
Tegnap kicsit megörültem, hogy valami upgrade lesz a Ka-50-re a DCS BS 2 állapotra, de sajna nem... Üzletpolitikának azért ezt nem nevezném...
Ötlet esetleg az egyszerűsítésre???
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2015.01.05. 13:53:37 -
Mivel a megnövekedett beállítási szög miatt lassul a forgószárny, így többlet teljesítmény kell az állandó fordulatszám (192/s) megtartásához. A többlet teljesítmény nagyobb nyomatékot okoz, mely nagyobb reakciónyomatékkal jár. A faroklégcsavar ezt a reakciónyomatékot kompenzálja, tehát be kell lépni, hogy megtartsa a helikopter az irányt.
Az egyesített vezérlőkaron (EVK) a tekerhető markolat a gázkompenzátor, az EVK melletti karok a hjmü üzemmód karok (105%). Alaphelyzetük elegendő a normál üzemű repüléshez. A gázkompenzátort utoljára Mi-1-esen kellett manuálisan piszkálni minden pillanatban, itt már nem szükséges, mert össze van kötve mechanikusan az EVK-val (emelésnél a kényszerpályás kar ráteker kismértékben). Hirtelen emelésnél lehet talán szerepe a manuális továbbtekerésnek, de ezt is lekezeli a hjmű fordszám szabályzó és a szabadturbina fordszám szabályzó. A hjmű üzemmódkar pedig magashegyi repülés esetén használatos. -
Nem figyelsz, a DCS A-10-et is kipróbáltam, amit csak azért vettem meg, mert anno azt hazudták, hogy ez kell majd. A Ka-50-is csak ezért vettem meg. Tehát eddig kb. 50 dollárt baszattak el velem a nagy semmire, mert DCS World és későbbi modulok miatt ami érdekel is - F-15C, F-16C, F/A-18 változatok - ezek egyike sem kellett volna. Szóval igen, rég repültem vele, de azóta nem látta azt a pillanatot, hogy miért adjak neki újra esélyt pont akkor... -
77pxdumbo #12226 Nézd meg a tengely beállításokat. Nem maradt e benne a kollektív mellett valami más is. Először, amikor próbálgattam kontrol beállításokban a Z tengelyen a ciklikus kar is rajta volt alapból, meg a pedálon is. Aztán mindenféle ökörséget csinált elsőre. -
Mindegyik modul elérhető lesz Steamen? A külsős is? Ha egyik Steam-es a másik meg nem, akkor nem mennek együtt? Ha igen, akkor ez a fejlesztés megalol szintje... -
Caterpillar #12224 "...hamarosan..."

-
bgabor #12223 Műküdik rendesen, csak érdemes a Steamről megvenni az összes kívánt modult, nem pedig a fejlesztő cég honlapjáról.
Egyébként szerintem éppen idén lesz nagyon jó éve a DCS Worldnek, hamarosan kijön az új motor és már megérkezett a külsős fejlesztők moduljainak (repülhető gépeinek) első hulláma. -
GálTomi #12222 A dcs egy nagy rakás......bugtenger. De ha ezt és a napi háromszori dcs működése leállt üzeneteket nem veszed figyelembe már majdnem jó is lehetne... -
Caterpillar #12221 CA-hoz egyik se kell, és fillérekből megvan.. Kipróbálod, megnézed ha tetszik örülsz, ha nem elrakod és reménykedsz, hogy majd egyszer jó lesz...
Az a kedvencem mikor úgy fikázod, hogy tán az FC1 volt az utolsó amit láttál közelről. És itt most nem arról van szó, hogy igazad van e vagy sem, hanem arról, hogy fogalmad sincs milyen.
Sőt most jut eszembe, a Su-25T ingyenes, leszeded, megnézed és minden kiderül...