Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • SnowFox79
    Na a probléma így orvosolható, hogy az AI gépekhez vagy nem nyúl hozzá a DCS parancsnok -kivételt képeznek az alá rendelt egységek- vagy kiveszem a Combined Arms támogatást a küldetéseimből. Erről a dologról nem én fogok dönteni hanem TI, mert ez a küldetés Nektek készült és nem nekem :-)

Sajnos ha elrejtem a térképen a légi egységeket akkor is látszódnak....

Ha kiveszem CA irányítás alól akkor nem mennek sehová...

Majd azt még ki fogom próbálni, hogy ne látszódjon semmi a map-on. hátha az segít, de ma biztos nem, mert nagyon vidéken vagyok.

A küldetésben minden légiegységről ami CA által irányítható üzenetet kap az adott oldal. Ha ezeken kívül máshoz nyúl az sajnos annak az egységnek a működöképtelenségét okozza.

Ezt hajlandó vagyok a briefing ben is jelezni de más helyett nem tudok cselekedni. GSG biztos megérti és nem fogja piszkálni őket ahogy Te sem Wittman. De az aki nem olvassa a briefing-et vagy tojik rá (biztos lesz ilyen is) az mozgatni fogja őket.

Molni.

Ez egy olyan szinten dinamikus küldetés, hogy minden AI földi egység random jelenik meg. Ezek nem vezérelhetőek. DE. A frontvonalon vannak olyan AA egységek amiket lehet vezetni, Ezen kívül vannak olyan egységek (tankok, lövészpáncélosok, AA egységek, ellátójárművek) amiket szintén CA val lehet irányítani. Ezen egységekkel el lehet foglalni reptereket, meglepetést lehet okozni a Humán légierőnek esetleg fel lehet számolni az ellenséges földi csapatokat, segítve ezzel a pilóták dolgát. A CA-s kapott helikoptereket is amik akkor aktivizálódnak amikor a CA-s egységeket elmozgatják a helyükről. Ezen egységek szintén képesek meglepetéseket okozni. A terület felett AI CAP géppárok járöröznek. Ha bármelyik olyan ellenséges légijármüvet észlel amelyik átlépte a frontvonalat, azonnal keresni kezdi és támadás alá vonja. Az AI vadászok nem ugranak egymásra csak akkor ha pl. az egyik F-18as géppár üldözni kezd ellenséges csapásmérőt aki a saját CAP örjáratára húzza rá a 18asokat. Ekkor egymásnak esnek majd az összecsapás után visszatérnek a saját területükre örjáratozni.
    A Humán vadászok a csapásmérőket biztosítják ill. az ellenséges CAP gépeket támadják, semlegesítik.

Nagy vonalakban ennyi.

Ja és a MIG-21 ki lett véve mert amikor beült valaki 21-esbe, 5-10sec re teljesen megállt a szerver. Sajnos amíg ezt nem javítják addig a 21 csak a gyakorló küldetéseimben kap szerepet.

Üdv.
    SnowFox