37052

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Okas. Azért pár körre elvinném megnézni a modellezés mélységét is. Már azon is eléggé csak lestem, amit az F-15 SE III-ról írtak.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.04. 13:49:34 -
Nem érted! Nem azzal van baj, hogy régi vagy nem régi, hanem jó vagy nem jó szimnek. Mi játékosok egyre többet és többet akarunk, ami természetes. Egyszer majd Te is belátod! Ha nem lenne más csak nemmondomkianevétmertnemlehet játék, akkor az lenne az etalon. Ha régi egy játék de jó, akkor attól még sokan játszanak vele. Clod se mai csirke és szar is volt (én vélemény), de mára mára már az egyik legjobb szimulátor. Úgy gondolom sokaknak azért nem tetszik, mert nem egyszerű játék! A példádhoz meg ott a RACE Injection! Milyen régi és nem csilli villi, de mikor legutóbb játszottam vele tömve voltak a szerverek! Szóval teszteld csak a jó játékot, mert nekem is tetszik, de nem keverem a szimulátorral még ha annak is mondják, mert nem az. Ettől még gondolhatod másképp, azzal nincs baj csak ezt itt nem hiszik el neked. Az aranysast jól látod! Ha komolyan gondolod a szimulátorozást gyere közös repkedésre, aztán meglátod majd hogy a háború nem BF3. Ez nem gonoszkodás szívesen látunk!
-
Ludowik #13985 Itt ment el a dolog pont azon amit írsz és ez az én saram Én nem mondtam hogy repszimként jobb soha! De az a játék sem árkád még ha vannak olyan részei is.Hiszen amiktől örökölt azok is ezen alapultak. Az hogy idejétmúlt ahogyan számol az lehet, és ha nem a pénznyerőzésre mennének vele hanem a fizikába feccölnének többet fejlődne az is. És ez jobb az tuti,és ez közelebb van a valósághoz az lehet de akkor most mi van az árkád ez meg pro szim ennél árnyaltabb a kép. Ezt megéltem autó szimesként is. Mikor a game fölött eljárt az idő árkádá vált előtte míg nem volt jobb pro szimnek titulálta mindenki. Védtem mert láttam az autószimek fejlődését és tudtam hogy az új rossz irányba megy mégis én lettem akit elkezdtek leépíteni. Itt nem megy rossz irányba a dolog nem ismétlem a két rendszer közül ez a jobb. De megint azt érzem hogy amit én látok az nem jó. -
Black Sails. Most ment le az első évad, egész jó. -
wittman #13983 Melyik filmből van ez a részlet, mert ez hatalmas. -
wittman #13982 Senki nem akar bannoltatni ember!
Senki nem pro szinten kezdet, mindenkinek meg kellett tanulni az alapokat keményen és nagyon sok órák hosszát gyakorolni, repülni. Mindent meg lehet tanulni, hogy a komplex dolgokat is alkalmazni tud onlány, mikor 4 gépes kötelékben kell dolgozni. -
Ludowik nem akart senki megsérteni, mert mi nem olyanok vagyunk hogy hogyan baxunk ki a másikkal és annak örüljünk. Segítünk ha valaki segítséget kér. Itt még1x leírom arról van szó, hogy idősebbek is vannak és olyanok akik valóban repülnek, repültek már gépet és nem csak abból indulnak ki hogy egy játék mit tud. Tehát van viszonyítási alapja. És nem versenyezni kell, mert ez nem arról szól ki nyer vagy veszít. Ez nekem és sokunknak egy kellemes időtöltés. De azt meg kell értened teszterként, hogy a nemmondjukkianevét játék nem számol olyan értékeket a játékban, mint a clod vagy a dcs. Ebből azt a következtetést vonom le egyértelműen és ha kell egyenletben levezetem és kitesszük bannerba, hogy nem lehet közelebb a valósághoz mégha repülnek is vele és jó időtöltés. A bos is szar ebben a tekintetben, de én élvezem, de nem vitázok azon, hogy jobb szimulátor, mert nem az. Élvezem vele a repülést igen, de reménykedem, hogy valamikor modokkal ha máshogy nem helyrepofozzák a hiányosságait, mert tud olyat amit a társai nem. Tehát a baj forrása itt a fórumon mindig az, hogy idejön valaki és el akarja magyarázni nekünk hogy az ő játéka UGYAn OLYAN.
-
Ludowik #13980 Sajnos nincsen dórikám se messerem se sabrém pónit csak ami benne van repültem azzal kezdtem és simán fel szállok leszállok vele meg nem esek lapos dugóba. Pont azért mert már repültem a típust igaz máshol de ott egy pöttyet harapósabb a gép mint itt,vagy direkt elbakják az is lehet. A dórát sem tanultam meg egy nap alatt én sem majd ha nem négynapi megélhetésembe fog kerülni megveszem,de ha csak azt tudja minimum akkor beruházok rá esküszöm és akkor megkövetek itt mindenkit. Milyen modult repülök nos cliff 3 ból próbálok mig 29s vel repülni de nagyon szar a mérleg szerintem elfogadható ha azt nézzük nem feccölök bele elég időt. Nem vagyok vérpista sehol inkább az élvezetért foglalkozom egy régebbi fejlesztésű játékkal mert itt vannak hiányosságok,mind a játék mind a magam részéről is. Akik találkoztak már velem és beszéltek is tudják hogy csak azt nem bírom benyelni ha nem sikerül mindent maradéktalanul végrehajtani. És mivel az ottani teljesítményeim miatt teszteri pozíciót kaptam védem a mundért. Bannoltassatok ha akartok nem sértődök meg érte
. Tudom melyik játék melyik összetevőit használja mindkét játék. És ez lehet jobb lesz de amíg az itteni paraméterekkel nem leszek olyan amilyen elvárható a társaság részéről addig nekem az a jobb. És ha nem árkád számomra és még sok száz társam számára sem akkor csak lehet igazunk valamilyen szinten. Igen túllőttem a célon de legalább látom milyen szinten ragaszkodtok ti ehhez és milyen jól össze kovácsolódott a társaság. Természetesen nem a repülés mint olyan a gondom mert az mindkét rendszerben szeretném legalább elfogadható szinten elvégezni. Hanem az hogy itt annyira komplex néhány dolog ,és tekintve a szakmai hiányosságokat nem tudom az elvárható módon sem teljesíteni. Magyarul nem igazán szórakoztat. -
Köszönet érte mindenkinek! 

-
wittman #13978 Köszi a Su-25-öst!
Ja és majdnem elfelejtettem: MiG-21Bis MH skins
Köszönni nem nekem kell, hanem 59th_Jack-nek főleg. Mivel template nem van, így a hibákról természetesen tudunk, szóval ennek tükrében tessék használni! -
F-15E Strike Eagle 3-ban emlékszem hogy mennyi időm ráment hogy megtanuljam a gép rendszereit az Authentic módban. Ez előtt nem találkoztam ennyire a valós elnevezésüket használó és rendszereket szimulálni tudó szimmel.....TWS, RWS, LRS, SRS, STT, RWR, MFD, GMT, MAP, ....blinde zone a GMT-ben a radaron..... miiiiivvaaaaaaan???? 
Ez a szim volt számomra a következő lépcső fok a komolyabb szimulátorokhoz.
kép
Ha jól tudom a Janes F-15 ennek a folytatása.
Wittman! Csak neked!
Su-25 Sturmovik
-
Janes F-15E-je engem is érdekel hogy hogyan lehet működésre bírni!
Az a kemény még ebben a szimben hogy valós távokat kellett lerepülni. Eltartot pár óráig egy egy Operation Desert Shield vagy Storm küldetés.
Repvez.
Na jó még egy F-15E modult még bevállalok ;)
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.04. 10:22:58 -
0:00-0:37-ig a lényeg
Mindent elmond a mai "szimulátor" hozzáállásról. Nyehehehe.
-
Alap game! Imádtam! Wittmanhoz hasonlóan szintén kazettáról ->betölti, nem tölti, fejállítás csavarhúzóval, na most már loading és örülünk...:-D -
wittman #13973 Na akkor majd megírom, hogy sikerült-e. -
Én anno mindent kipróbáltam, hogy futtatnu tudjam, amit a simHQ-n vagy máshol találtam, a Steam-es trükköt is. Nem ment. Vagy főmenü mködött vagy vagyok klikkelgetve a repülés, de a kettő együtt soha. -
wittman #13971 Mindenkinek bocsánat, hogy ennyit videót linkeltem, de nagyon visszajött az a évezred forduló, mikor 433@488MHz-es cerkával 128MB Ram és Voodoo 2 -vel nyomtam éjszakákon keresztül. Az akkori kézikönyv is etalon a számomra, a DCS már kezdi azt szintet elérni. Mint írtam csak ezért vettem meg gyáriban, mert persze ezen sem volt semmilyen másolásvédelem a lemezen...
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.04. 08:52:16 -
wittman #13970 Benéztem, csak az egyik videón a tagnak hozzá volt adva a játéklistájához, mint nem steam-es játék, mert lehet ilyet is.
Feltelepítem a mai nap az biztos. 1.17-es D3D patchel. -
Hol? -
Na ezt futtatni nem tudom sajnos a mai gépen, így ez kimaradt. -
-
Kismillió helyről leszedhető, én is játszottam az updatelt hires változattal a cikkíráshoz. -
-
mennyit nyomtam....kemény! -
-
wittman #13962 tényleg uccsó :)
-
wittman #13961 Na uccsó!
Most látom hogy steam-en is fent van.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.04. 01:52:45 -
wittman #13960 Áááá nem bírom abbahagyni a videókat...ebből telepítés lesz...:)
Jane's F-15E videók -
Na, akkor közkívánatra ide is berakom!
A tudjátok mi, de nem mondhatjuk ki a nevét játékot istenítőknek, valamint azoknak akik szerint minden repülőszimulátor, amiben repülők vannak. Jöjjön hát egy példa az ugyanolyanra... 
Ugyan olyan...
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.04. 01:34:10 -
-
wittman #13957 Anyám borogass:
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.04. 01:24:15 -
wittman #13956 Én spectrumon nyomtam...kazettáról persze meg Sanyo magnóval. Betölti nem tölti... -
wittman #13955 És hozzáteszem pl. itt van ez légitankolós videó is, már akkor minden működött rajta és sosem volt bugos, most meg tankoljál DCS-ben bugos szar az egész. Ha tankolsz F-15C-vel utána már sosem fogy ki a keró, talán már megjavították. -
wittman #13954 Nekem még mindig ez a csúcs. A LockOn és DCS még mindig nem tudja hozni ezt, kivéve az A-10C, amit Jane's F-15E hozott. Én igazán ezzel szerettem meg csapásmérést. Elvileg készül a DCS F-15E modul is 3rd party-ban. Igaz a LockOn és DCS-t az orosz csapásmérők miatt szerettem meg, meg hát a nagyvas...
Amúgy itt figyel a polcomon a gyári dobozos változat. A kézikönyve miatt vettem meg 12 ezerért, az MM-ben árulták.
Hány-hány full kampányt nyomtam le. Felszállás full fegyverzet+3 tök, légitankolás mikor már szárazok voltunk sokszor 8 gépes kötelék, megvárni mindenkit, hogy feltankoljon, harci feladat végrehajtása, kötelék összerendeződés, tankerrel újra randevú, majd leszállás. Hányszor volt ez ám éjszakai bevetésen! Imádom!
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.04. 01:12:37 -
A mediafire link még működik. -
Lysandus #13952 Raid over Moscow Spectrumon, vagy Commodre-on? :-)
Mondjuk ott az űrben még "valós" fizika volt, nem ez a "vízben úszós", mint mostanság. :-)
-
Lysandus #13951 "Incrusion by hostiles at 124 degrees 12 angels 70. Can you intercept?"

Nem tudom, én kerestem anno, de nem találtam. Az EF2000 azért volt szimulátor, mert az akkori hardware színvonalon maximálisan modellezte a repülést. Meg a D.I.D. - a cég is eltűnt már - a katonai szimulátorból butította le a játékot. -
pontijonny #13950 Én evvel bíbelődtem sokat még annó
-
Azt hittem csak az én német nyelvvizsgám (sosem lesz már meg :) ) ment rá a szimulátorozásra :)
A DID EF2000 volt az abszolút ever best of, még ma is borsózik a hátam ha meghallom ahogy az AWACS a jellegzetes hülye hangján dadogja a célinformációkat, vagy azt az elbaszott sziréna hangot, ami akkor szólalt meg, ha lehetett indítani a raksit. Nem tudjátok, nem lehet esetleg valahonnan beszerezni még valami emulátoros verziót vagy dosbox alá? Fizetnék is érte, hogy újra rámehessek a quick combat 3. pályáján a 3 Mrijára vagy CRV-7-el a duzzasztó gátra. :)
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2015.03.04. 00:04:01 -