Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • GaBika6
    Nem érted! Nem azzal van baj, hogy régi vagy nem régi, hanem jó vagy nem jó szimnek. Mi játékosok egyre többet és többet akarunk, ami természetes. Egyszer majd Te is belátod! Ha nem lenne más csak nemmondomkianevétmertnemlehet játék, akkor az lenne az etalon. Ha régi egy játék de jó, akkor attól még sokan játszanak vele. Clod se mai csirke és szar is volt (én vélemény), de mára mára már az egyik legjobb szimulátor. Úgy gondolom sokaknak azért nem tetszik, mert nem egyszerű játék! A példádhoz meg ott a RACE Injection! Milyen régi és nem csilli villi, de mikor legutóbb játszottam vele tömve voltak a szerverek! Szóval teszteld csak a jó játékot, mert nekem is tetszik, de nem keverem a szimulátorral még ha annak is mondják, mert nem az. Ettől még gondolhatod másképp, azzal nincs baj csak ezt itt nem hiszik el neked. Az aranysast jól látod! Ha komolyan gondolod a szimulátorozást gyere közös repkedésre, aztán meglátod majd hogy a háború nem BF3. Ez nem gonoszkodás szívesen látunk!