Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ludowik #13980 Sajnos nincsen dórikám se messerem se sabrém pónit csak ami benne van repültem azzal kezdtem és simán fel szállok leszállok vele meg nem esek lapos dugóba. Pont azért mert már repültem a típust igaz máshol de ott egy pöttyet harapósabb a gép mint itt,vagy direkt elbakják az is lehet. A dórát sem tanultam meg egy nap alatt én sem majd ha nem négynapi megélhetésembe fog kerülni megveszem,de ha csak azt tudja minimum akkor beruházok rá esküszöm és akkor megkövetek itt mindenkit. Milyen modult repülök nos cliff 3 ból próbálok mig 29s vel repülni de nagyon szar a mérleg szerintem elfogadható ha azt nézzük nem feccölök bele elég időt. Nem vagyok vérpista sehol inkább az élvezetért foglalkozom egy régebbi fejlesztésű játékkal mert itt vannak hiányosságok,mind a játék mind a magam részéről is. Akik találkoztak már velem és beszéltek is tudják hogy csak azt nem bírom benyelni ha nem sikerül mindent maradéktalanul végrehajtani. És mivel az ottani teljesítményeim miatt teszteri pozíciót kaptam védem a mundért. Bannoltassatok ha akartok nem sértődök meg érte
. Tudom melyik játék melyik összetevőit használja mindkét játék. És ez lehet jobb lesz de amíg az itteni paraméterekkel nem leszek olyan amilyen elvárható a társaság részéről addig nekem az a jobb. És ha nem árkád számomra és még sok száz társam számára sem akkor csak lehet igazunk valamilyen szinten. Igen túllőttem a célon de legalább látom milyen szinten ragaszkodtok ti ehhez és milyen jól össze kovácsolódott a társaság. Természetesen nem a repülés mint olyan a gondom mert az mindkét rendszerben szeretném legalább elfogadható szinten elvégezni. Hanem az hogy itt annyira komplex néhány dolog ,és tekintve a szakmai hiányosságokat nem tudom az elvárható módon sem teljesíteni. Magyarul nem igazán szórakoztat.