Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ludowik #13985 Itt ment el a dolog pont azon amit írsz és ez az én saram Én nem mondtam hogy repszimként jobb soha! De az a játék sem árkád még ha vannak olyan részei is.Hiszen amiktől örökölt azok is ezen alapultak. Az hogy idejétmúlt ahogyan számol az lehet, és ha nem a pénznyerőzésre mennének vele hanem a fizikába feccölnének többet fejlődne az is. És ez jobb az tuti,és ez közelebb van a valósághoz az lehet de akkor most mi van az árkád ez meg pro szim ennél árnyaltabb a kép. Ezt megéltem autó szimesként is. Mikor a game fölött eljárt az idő árkádá vált előtte míg nem volt jobb pro szimnek titulálta mindenki. Védtem mert láttam az autószimek fejlődését és tudtam hogy az új rossz irányba megy mégis én lettem akit elkezdtek leépíteni. Itt nem megy rossz irányba a dolog nem ismétlem a két rendszer közül ez a jobb. De megint azt érzem hogy amit én látok az nem jó.