37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ne viccelj, azok a legfontosabbak. Animált szemgolyó kell a katonákba, meg ultraHD 4K-s textúrák, hogy a borosta recéi vagy a ground crew szemüvegén a karcok se maradjanak le.
-
sakkay #24919 Valami agysebész lehetett
-
Úúúúúúúúúúú... mit találtam :D :D
Ez még az 59-esek ősrégi fórumáról van.
-
...oszt akkor még legyenek benn szélre hajladozó fák meg animált ground crew is ám!
Nekem nincs Nevada meg Normandia, azok már használnak kettőnél több CPU szálat?
Mert szerintem ezidáig a LOMAC/FC/FC2 és a DCSW Kaukázus is inkább CPU limites, a maximum 2 szál miatt.
Az FC2 vicces volt, már 2 CPU szálat tudott, tehát egy Core i-7-est 25%-osan kihajtott, miközben az alsó-középkategóriás VGA 50-60-70%-on ment csak. Ezen pofozgattak valamit, s utána már a VGA kihasználtság is 100% közelébe került, jelentősebb FPS növekedés nélkül. -
Ez az amikor technikailag nem hazudnak, de mindenki tudja, hogy pont azért fogalmaznak így, mert nem egyértelmű. -
Jah, valóban így van. Előbb azt írták heteken belül, most azt írják 2 hónapon belül...
Meg is jegyezte valaki a fórumban hogy ez azért nem ugyanaz, mire azt írták hogy a "2 hónapon belül" is benne van a néhány hétben, ha azt mondanák hogy "pár hónap" van a kiadásig akkor az azt jelentené hogy több mint 2 hónap.
Nagy gengszterek ezek... -
Sakkay kolléga szerint (#24909) ez már nem aktuális dátum. -
Köszi. A két ünnep között még lenne is bennem lelkierő kipróbálni dolgokat benne. 2 éve porosodik a használt X52 Pro és 1 éve a "egyszer jó lesz" alapon megvett TIR5... -
Azt írták a fórumon hogy a következő hetekben, még lehetőleg idén szeretnék kiadni a Kaukázus 2.5-öt. -
Solt #24911 Az lesz.... a kérdés, hogy melyik évben! -
Talán karácsonyi ajándék lesz -
sakkay #24909 NA azt szerintem még ők sem tudják. Pár napja írták, hogy pár héten belül, tegnap meg azt, hogy 2 hónapon belül...na most akkor melyik
-
Ez még idén várható papírforma szerint? -
sakkay #24907 Eladó-mivel a haveromnak nem úgy jött össze az év vége(eredetileg neki lett volna eladva):
I-5 3570k 3.4 Ghz-Hypertx3 hűtővel. Az eredeti-soha nem használt-Intel hűtőt is adom ,
ajándék.
AsrockZ77 pro 3 alaplap
2x8Gb Hiperx ram 1666 Mhz vagy több azt meg kell néznem-a ram elvileg garis, ha megtalálom a papírt róla
A proci 4.3 Ghz fut, nem is piszkálom, szóval az alaplappal és a hipertx hűtővel egyben adom csak. A ram eladó külön is.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.07. 08:34:25 -
sakkay #24906 A kaukázus igen. -
A 2.5 és új map ingyenes lesz és minden korábbi vásárolt modul menni fog rajta? -
Itt van például ez. Ez még a régi konfigommal készült, van azért füst meg minden és annyira nem szörnyű.
De... egyedül vagyok.
-
Persze, hogy fut, csak az a nem mindegy, hogy hogyan.
Én nem rég cseréltem le a cuccom. i5 3450 (nem volt húzva), 16 GB RAM, GTX770. Egyedül, örömrepkedve tök faszán ment, szinten minden csutkára húzva.
De ha mondjuk egy komoly csatában vettem volna részt, ahol mondjuk több 100 földi egység mozog, füstöl még az Isten nyila is és repked több tucat légi jármű... nos szerintem lett volna olyan -1 FPS-em, és a probléma az, hogy a mostani cuccal sem lenne eget verően több, szerintem. -
Az a vicces ahogy az ED admin reagál ugyanerre a kérdésre facebookon, egyszerűen belinkeli a hivatalos minimum és ajánlott rendszerkonfigot. Szóval ezek szerint egy Core i3 2.8GHz-en 8 GB Rammal, nVidia GTX 770 vagy ATI R9 280X kártyán ennek futnia kell (minimum konfig).
A várható fps-re nem válaszolt
-
Szerintem nincs az a hardver amin ez a fos normálisan futna. Nem repültem már több mint egy éve. A Javelint is minek vettem meg, nem is értem :) Lehet inkább elpasszolom az egész cuccot, aztán baxódjanak meg :) Tavaly vettem egy RX480-as, 8GB-os VGA-t, na mondom majd most szétrepülök mindent. Erre a max. fps-em majdnem duplája lett, a min. meg ugyanannyi. Vagyis Batumi mellet pl. a város fölött kemény 20fps. Hát mondom gratulálok :) -
Hát pedig szerintem majdnem borítékolható, hogy a "várni öt évet mire a hardware majd utoléri őket" fog játszani Tom.
Mint tudjuk EDét qrvára nem érdekli, hogy milyen hardver kell a szoftveréhez. -
Ez tök jól hangzik, kérdés ha a már most a határait feszegetik, akkor mit fog kezdeni az a rendszer ha majd valaminek történnie is kell a térképen? Az a system memory configuration a játékra vonatkozik, vagy a csak a térképre elkülönített erőforrásra? Mi fog történni, ha egy kabinbelsőben ülve számolni a complex engine management-et, aerodinamikát, belső rendszereket, sérülés modellt, AI viselkedést, és akkor a netkódról még szó sincs. Reméljük ha megvan a végleges compile ahol összevonják az elkészült részeket egy kódba, nem akkor jön a fejvakarás, hogy basszameg, három gépen kellene futtatni, vagy várni öt évet mire a hardware majd utoléri őket ahhoz, hogy akadás mentesen szépen fusson. VR szemüvegen is... -
Fasza lesz ez - magasról :D Remélem azt az ótvar, elbaszott elefántfüvet ki lehet majd kapcsolni. Az valami elképesztően gagyi
-
sakkay #24897 Ezt írták, hogy:
For the updated Caucasus map for DCS World 2.5, we’ve spent a LOT of time and effort to add a lot more detail to the world. In fact, we are right against the edge of what our system memory specification can handle. This is particularly true from lower altitudes where it is more easy to see these details. This is why most of our updated Caucasus map images to date have been from lower altitudes. For today, we’d like to show off how the map looks from a nose-bleed altitudes of 20,000 feet. The biggest changes from the 1.5 map you may note are the terrain projected shadows, realistic haze, view distances, forest rendering distances and coverage, and the improved elevation mesh resolution (no more pyramid mountains). -
sakkay #24896 Ja már az is megvan
figyi
-
Ez csakis a véletlen műve lehet.... valamit elbasztak ;) -
sakkay #24894 Ezt olvastam a fórumon egy tesztertől:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Because the Original Plan was to simply port the Old DCS Caucasus as is to the T4 Engine, and Label that DCS 2.5.
That plan didn't pan out, as there were obvious issues w/ the old Caucasus in the new Engine.
Instead Caucasus was Literally re-built from the ground up w/:
-New Higher Resolution Terrain Mesh
-New Higher Resolution Textures
-New Object Textures
-New Airfield Textures
-New Collide-able Trees and Forrest
-New Deferred Shading and PBR Ready Assets.
-Extensions of the Map's Area.
And a bunch of under the hood stuff.
Caucasus for 2.5 is essentially and simply an entirely new map module, nothing from the old Caucasus was kept, every aspect has been re-done.
__________________ -
sakkay #24893 Megjött a proci!!!
És az is van benne, nem tégla!
-
sakkay #24892 Köszi 
-
Solt #24891 Jól hangzik, használd egészséggel! :) -
sakkay #24890 Ez lett a végén:
asrock fatal1ty z370 gaming k6 home
Kingston 16GB DDR4 3000MHz Kit(2x8GB) HyperX Predator Intel XMP
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.05. 20:50:41 -
sakkay #24889 Köszi. -
Solt #24888 Nem az alaplap "tudja" 2666 Mhz-ig, hanem a CPU (kávé). Efelett tuningnak számít. Az, hogy az alaplap milyen 3000 Mhz-s modulokat támogat biztosan, azt az alaplap gyártójának a honlapján találod meg, de elvileg a ram gyártója is közzéteszi, hogy milyen CPU-l lett tesztelve, mihez ajánlják az XY modult.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.05. 18:33:18 -
sakkay #24887 Srácok gyors válasz kellene. Ha egy alaplap oc-ben tud(csak) egy ramot akkor az gáz, kell valamit tenni? Máshogy kérdezem. Veszek egy alaplapot 2666 Mhz ig tudja a ddr4 ramot és 4200Mhz az oc. Én egy 3000 Mhz ramot akarok bele. Menni fog? Az alaplap automatikusan megoldja? -
-
-
sakkay #24884 Faxa. Úgy néz ki, hogy hamarosan lesz eladó. Lassan érkeznek a dolgaim. -
wolfhgb #24883 Boldogot Feri battya! :) -
wolfhgb #24882 Ramnal nem igazan tud mi elhasznalodni, igy nem is erdemes a korat firtatni, nem veletlen az elettartam gari sem. :) mint a jo bor!!! :) -
sakkay #24881 Ha valami élettartam garanciás, és eladom akkor annál , hogyan kell számolni a használtságot? Ramról van szó amúgy.