23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#21352 olvasgatom neten hogy jelenleg a lovak elég jól hoznak. 5000ért megveszed és ha full felfejleszted 50k ért el lehet adni.
minden nap lovagolni kell vele meg csutakolni ,meg persze kaja pia -
endy papp #21351 Ja ja megnéztem az előzetes vidiket valami hasonlóra gondoltam.
Nos sajnos igen ......Jó példa erre a Gold Rush:The Game. arany ásós játék.
Megjelent ,de olyan szinten félkész volt hogy még a készítők is nem győzték kérni az elnézést folyamatosan, de tolták a javítást mindig hozzá.
A megjelenés után 1 évvel lett olyan amilyennek kellett volna lennie először.
De ugye ez a felhasználóknak sovány vigasz.
Konkrétan fél évig volt hogy el sem indítottam....annyira használhatatlan volt bármire is.
Sajna ma már ez a tendencia,félkész alfa béta állapotú játékokat tolnak a képünkbe készként és csodálkoznak hogy sok a warez.
Ennél aztán már csak az jobb mikor fél év után már javítások sem nagyon jönnek a játékhoz ,holott még bugzik rendesen.
Ez van....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.24. 10:02:35 -
#21350 hamarosan megjelenik,űr lövöldés,birodalom építős,saját űrbázissal , termelő modulokkal,flottával stb...hogy milyen lesz nem tudni,az előzőhöz kellett egy év megjelenés után hogy rendberakják,úgy látszik ez a divat mostanában :D -
endy papp #21349 A hetvenes évek végén mikor megjelent a csillagok háborúja még érdekelt volna ez a fajta ,akármi,de már nem kötne le...
Azon kívül hogy a vidiben(a játékot nem láttam) gyönyörű a grafika,mondjuk nem oly nehéz az űrben szépet alkotni,nem tudom mi is ez????
De aki szereti annak tuti szórakozás....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.24. 01:40:41 -
#21348 Valszeg az X foundationra gondol,itt is szintén várós :) -
endy papp #21347 na kíváncsivá tettél melyik az ,ha nem publikus jöhet privibe is... -
endy papp #21346 Most erre mit mondjak .....igazad van...... majd a 21-ben jó lesz ......vagy nem.....
Azt már rég tudjuk mindketten ezek (Gianst) a modderek ötletei nélkül még mindig a 13-nál tartanának,áááá még ott sem
Ebben ígértek annyi újítást amit nem szégyeltek aztán ami ,igazából nem is az az sem működik,Pl.-nak itt a BGA mióta van az FS-ben????? az sem működik egy késznek mondott ,már 1 javítást megélt játéknál.
Szerinted mikor ilyenek tapasztalok látok nem nyílik ki a bicska a zsebembe,de hamar túlteszem magam rajt.......
Na megyek megnézem azt a 850MB modot hogy is működnek a legújabbak,mit szelektáljak.
Nagyon el tudok lenni velük...
Közbe rengeteg funkciót kipróbálok,farmozok és le@arom a többit -
#21345 Off Fogok szimulátorral játszani, de nem farmossal, ha minden jól alakul, és sikerült a készítőknek tanulni az előd csúfos bemutatkozásából akkor rá se nézek jó darabig az FS-re : -
#21344 endy, az a bajom, és azért köpködök, mert ha megígérnek egy újítást, csinálják már meg normálisan, direkt erre a területvásárlós, oda pakolom ahova akarom (keretek között) cuccra voltam kíváncsi. Nagyon elszomorít, hogy ezt nem tudták megvalósítani, egy fél órát szöszmötöltem el egy épület lerakással, és azt is csak a dombtetőre tudtam elhelyezni. A többi újdonságnak nevezett maszlag még lecsúszik, már megszoktam a kirakat csili-vili belül üres dolgokat, évek óta ez megy, mindig a modderek munkájának gyümölcsét élveztem, a Giants csak a játék motorját adja. És igen, jó térképet sem egyszerű csinálni az elavult játékmotorhoz, nem fog rendesen futni, de erről sem a modderek tehetnek, totálisan megértem azokat a régi motorosokat akik még a 17 megjelenésekor azt mondták, nekik elég volt pl. Marhu (az ő ötleteit sem vették figyelembe). Épületek lerakásánál meg tudta oldani az emelés-süllyesztés, fokozatos forgatás dolgot, hogy valamelyest normálisan illeszkedjen a tájba, a Giants meg nem, milyen érdekes, a kamera forgatást is tőle nyúlták le, régen, ha emlékszel, nem láttad hova teszed le az objektumot. Lényegében ua. a játékot vesszük meg évek óta felújított külsővel, mint egy régi autó amit kifényesítenek, de a motorja csak köhécsel, és menni is alig tud.
Volt már olyan gyári térkép ami bejött, persze modolva (Norgeholm)
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.11.23. 23:33:01 -
endy papp #21343 Nos igen a 17-re is teljesen igaz mind ez ,mégis megvetted.
Több ezer órát bele toltál ,pedig az égbolt már akkor olyan volt mint egy mosott festék paca,és nem mozdult semerre semmi, sem a felhők sem a nap, ja azt nem is lehetett soha látni ahogy a holdat sem...de ezek szerint az is jobban bejött mint ez.
Ott kedvedre vághattad a fát,füvet, bárhol bár menyit,volt minden istállód,mindenből,semmiért nem kellet különösebben megdolgozni,habár azért nehéz fokozaton ott sem ment pik-pak mindez ,minden mod és pénzcsalás nélkül.
Akkor eddig elég realisztikus,a 17.
De talán az összes játékosnak ha a 10 százaléka tolta azon.
Mi is volt ott az újítás a 15-höz képest,még ennyi sem....
Mégis az volt a jó...szerinted
Itt a gépekre azt mondani,
"gépek visszanézek rá, mert ez így siralmasan gyenge eresztés"
Nem tudom egy játékot nézünk é?????
Majd csinálj pár képet full hd-ban pár traki belsőről külsőről de lehet kamion is ,a 17-be és a 19-be és tedd egymás mellé,majd linkel ide be hogy én is megnézhessem,nálam valahogy nincsenek ilyen tapasztalataim,nem mondom hogy a külső eget rengetően megújult, de ha csillogna mint a tücsök valaga akkor az lenne a gond,de a belsőnek köze nincs az elődökhöz.
Pedig én csak full HD 60Hz-en tolom,sajna csak ennyire futja
A hangokról nem is beszélve,szint ugyan ez a helyzet.
Persze 1 hangszóróból nem jön ki olyan hang mit nálam 5.1-ben erősítővel kikeverve a hangokat ahogy azt kell.....
Ha ezek után te a 17-szebenek ,jobbnak látod gondolod akkor szerintem ezt a játékot engedd el ,később sem ajánlom vételre,kifejezetten lebeszéllek róla ne hogy egy fillért is adjál érte,ez már nem a te farm szimed.
Muszáj lesz másik farszim után nézned.
Persze mindenki döntse el magának...te így látod,ne hogy azt hidd ha később megveszed olcsóbban ,attól jó-jobb lesz, még ha kerül is bele egy rakat mód ez akkor ugyan az,
"a szokásos nagy rakás sz@r feltupírozva A la Giants módra,"
Azért mert neked elvből, csípőből még egyetlen egy gyári map nem tetszett,mert "csakazértsem" alapon,attól még egyik sem annyira rossz,nem mondom az amcsi picit félkészre sikeredet,helyenként,de akkora gond nincs mint azt sokan beállítják.
No de majd a mod mapban mutass a 17-ben ami visz mindent, had fikázzam már körbe mindet amitől te esetleg beájultál...ne HBR mert azt én ajánlottam neked is ,nagy sokára elkészült az is KB 1 év,mire minden működött ,igaz abban minden volt mind a búcsúban,ja és a legjobb modderek egyike készítette.
De szarul is futott az optimalizációt nem igazán sikerült megoldani,de ellensúlyozta az a sok minden ami talán egy gyári mapban sem lesz benne soha, de mással nem kellet foglalkozni a készítőknek,mert más minden adott volt.
No de ha így csinálnák a Giantsnál akkor 4 évente készülne el egy map,akkor még hol a többi fejlesztés,kapnánk 6-7 év alatt egy farmszimet,
A C@C az olyan részletes lesz hogy besírsz tőle ,a fű száradása és egyéb dinamikusan változó tényező,van már most benn ,csak kérdés elkészül é valaha ,és akkor érdekel é valakit,igaz már ilyen félkésznek sem nevezhető állapotába is bele toltak rengeteg lóvét a játékosok....
Különben szerintem soha sem készülne el.
Most már féláron is oda adják vagy alatta csak valakik még toljanak bele lóvét ,mert nem készül el még 2021-ig sem.
Pl :van olyan része amire már hónapokkal fél éve,ezelőtt azt mondták írták kész van ,de látva(kipróbáltam akkor) elmenekültem tőle,most nem mennék bele mélyebben a részletekbe.
Vissza kanyarodva ide.
Azért lehúzni valamit mert nem működik még minden rendesen ,és nem úgy ahogy te elképzelted, majd javítják....de sok minden így marad.
Vannak olyan játékok amik még bétának is rosszak az első hónapokban,vagy tovább és mégis kész játéknak árulják.
Vissza térve az épületek elhelyezésére az az elődökben sem ment jobban ,domboldalba ott is elég érdekes volt elhelyezni,vagyis engedte mindenhova de lógott füle-farka minden irányba itt most el lehet ,igaz a megvalósítás nem a legjobb ezen nincs is vita,de ha nem is javítva lesz ,de már készülnek hozzá a modok,igaz még kezdetleges ,de ahogy láttam ,tuti rövidesen lesz olyan ami megoldja jól ezt a problémát, már akinek ez az.
Vannak sík területek ha nagyon olyanra vágysz, minden mapon,az amcsin tuti több is ,a másikat nem néztem annyira , most az a gond hogy dimbes dombos ,emlékszem minden ki azon sírt anno a 17-nél hogy biliárd asztal.
Nektek sem jó ám semmi minden @szar
Ha csak a hibákra koncentrálnék minden játékban szerintem egyet sem vennék meg....
Persze azért minden @art én sem veszek meg,de ha szerinted és többek szerint ez az akkor azt vettem így jártam...
Pár kép csupán nem végleges csak próbák voltak de gond nélkül kialakítottam egy jó kis állattartó blokkot-részt,több helyen is és nem voltak szint szintkülönbségek.
Ja halkan megsúgom neked is meg a többieknek MAX 10 istálló-ól helyezhető el egy mapon.
Szerintem ez bőven több mint ami az elődökben volt és elég is.
Mindegyikből 1 kicsi 1 nagy.
Ja hogy ott az egyetlen tehén istállóban (ugyan akkorában) ami mindig adott volt, nem tudtad bárhova lerakni ,több ezer szarvasmarha épp úgy megfért mint 15 ...és ugyan ez igaz volt a többi állatra, ,na ez megint realisztikus és jobb volt mint most.
Ja hogy a mostaniban van már ló is ,ááááá ez sem újítás modként már volt a 13-ban is, igen csak nem ebben a formában.
Hidd el, leírtam többször is ,nem vagyok teljesen elégedett,nyilván lehetne jobb (hibamentességet most hagyjuk) de elfogadom és tolom vele ,a modok ömlenek napi szinten,a mapok nyilván nem mert azért annak kell min fél év ,de igényesebbhez még 1 is.
Addig simán el leszek a gyári mapokkal nehéz szinten,mert nekem nem az a cél hogy minél előbb a végére érjek.
1 hete tolom (nagy részbe tesztelek ,de nyomom a karriert is ,de a modokat is muszáj kipróbálni tesztelni) rengeteg gépet eszközt kipróbáltam,de csak előre lépést láttam,hol többet hol keveset.
Ugyan ez érvényes a játékra úgy összességében.
Hidd el nem akarlak én meggyőzni semmiről,mást sem, főleg aki így áll hozzá azt nem is tudnám,el lehet menni és tolni a másik farm szimmel vagy a Fs15-el mert hallottam már olyat is hogy ez a rész is csak copy.
Kíváncsian várom beszámolód milyen volt a másik farmszimekkel farmozni...
Pár kép hogy és hol kell elhelyezni ha nem szeretnél dimbes dombos részeket ,amcsi map.
Még csak teszt jelleggel de van ami végleges és tökéletes.
Mint írtam is korábban ,mind ez kb 3 millába fáj és akkor még nincsenek benn állatok.
Az elődökben mikor is kellett ennyit bármire is elköltened úgy hogy ha azt számolod mire farmozod össze ezeknek az árukat és akkor még nem volt hasznod ,mind ezt a legnehezebb fokozaton.
-
n0tr3adY #21342
Better Quality
-
#21341 Biztos jó helyen írtad át?
Telepítés helye:\Farming Simulator 19\x64 steam_emu nyisd meg jegyzettömbel vagy amit használsz, a Language=english írd át hungarian-ra.
Első virágbolti benyomásom, főként az épületek elhelyezéséről, ez így egy nagy nulla, ilyen szarul kivitelezni, még hogy a talaj dinamikusan változik lehelyezéskor. Ez a hét vicce, ha megszakadtam akkor se tudtam viszonylag elfogadható magasságig letornázni egy épület alapját. Igaz tudtam, hogy a gyári térképek agyongiccsezett sz@rok, mesterkélt táj telerakva felesleges objektumokkal, csak hogy szebb, élethűbb legyen, és véletlenül se tudjál lehelyezni valami hasznos épületet ahová teszem azt be tudnál hajtani valamelyik gépeddel. Röhejes, hogy hegyet kell mászni azért mert be szeretnék állni a garázsba, vagy leöntsem a terményt a tárolóba, bezzeg a szántóföld közepére bármit le lehet rakni, még ha dimbes-dombos is. Szerényebb játékokban is van legalább egy rohadt talajsimító eszköz, itt mássz fel a Mount-Everestre a mezőgazdasági gépeddel csak, hogy le tudj parkolni. Itt megálltam a játéktesztelésben, a szokásos nagy rakás sz@r feltupírozva A la Giants módra, talán tavasszal ha lesznek normális mapok, gépek visszanézek rá, mert ez így siralmasan gyenge eresztés 2018 tájékán. Caliph-nak tökéletesen igaza van ez két fillért nem ér. -
LazyB #21340 https://fs17.lt/farming-simulator-2019-update-v-1-1/
-
LazyB #21339 Üdv mindenkinek! Engem az érdekelne hogy hiába állítom be hogy magyar nyelvű legyen akkor is angol marad, miért is? -
endy papp #21338
Steam-es az Instant Gamingen már van 27euróért.
Update,:10 perce még volt már elvitték,
Ja ja meg értem a te álláspontodat is ,mindenki maga dönt......
A steam max karira árazza le ezt.
Szerintem Karira sem lesz olcsóbb most a Black Friday miatt,de persze ez sem biztos.. -
#21337 Természetesen van igazság abban amit mondassz. Én úgy gondolom lehet egy olyan része is ,hogy ha látják hogy anyagilag (mert más úgyse fogja érdekelni) nem lesz olyan sikeres a 19 mint a 17 volt,akkor talán elgondolkodnak mit ronthattak el.És TALÁN seggberúgják magukat a 21re,és letsznek valamivel többet,jobbat,azt megvennék a népek,jönne a pénz,mi playerek élveznénk a játékot,szal mindenki jól jár. Csak kicsit dolgozni kell vele.
És igen,meg fogom venni,mert a 17 is szinte az utolsó napikig toltam az új rész megjelenéséig,simán megérte,ez is meg fogja, mert sok órám lesz benne tuti,főleg ha a mod közösség beindul. Csak mint irtam , ez lesz az én kis szabadságharcom :) Ahogy nézem már szépen árazzák lefelé,van ahol már 5300 Ft ba kerül,úgyhogy esélyes hogy karácsonyra a fa alatt lesz. Steamen még mindig 34 euro... -
endy papp #21336 Én is ismerek olyat aki több milliós új (nem akcióst) kocsit vesz és nem használja csak azért hogy neki legyen olyan is.....
A silót a földemre raktam le ,nyilván máshova nem engedi nem fogom keresgélni,hogy hova,jó és hova nem .
Ha nagyon kell akkor kukorica szecskából csinálok.
Majd ha odajutok hogy kelleni fog ,biztos lesz a modok között olyan siló ami ezt egyszerűbben megoldja,eddig mindig így volt....
Már most 1 hét távlatából csak úgy ömlik a sok mód ,vannak már elég hasznosak is,amik megkönnyítik a farmozást és kiküszöbölik a GIANTS hiányosságait ,Bugjait.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.23. 11:07:00 -
Daditsx #21335 Pedig én is ismerek olyan embert aki megveszi akcióba annak ellenére, hogy nem játszik már vele! És nem csak azért, hogy a polcon legyen, hanem, hogy a steam könyvátába. :)
A földedre kell lerakni a silót és abba tudod erjeszteni. Az is bugos-os, mert vannak bizonyos pontok ahol engedi/nem engedi önteni. Ezeket a pontokat kell keresgélni. :) -
endy papp #21334 Előre leszögezném nem vitázni szeretnék csupán a tényeket írnám le.
Először is annyit, én azért 1 év múlva fél áron nem veszek meg játékot ,de szerintem te és más sem hogy a polcon meglegyen,ha már előtte 1 évig warezzal végig toltad és meguntad már nem játszol vele,mert miért is tennéd ,egy eredeti példány attól hogy fél áron van és semmi újat nem tud adni mutatni miért is adnál érte pénzt,én nem adnék,nem is adtam soha,igaz warezzal sem toltam egy játékot sem.(nem csak az FS-re értendő)
Ha tévedek akkor bocs, de te akkor egy különleges kivétel vagy, én minden részét a megjelenés napján megvettem,de ha nem így tettem volna hanem úgy ahogy az előbb leírtam eszembe nem jutna pénzt adni később érte, főleg ahogy írod mindegyik csak az elődjének a másolata....
Nem bántásból írom,mert minden évben leírom,aki nem vette meg ne reklamáljon,az meg hogy majd egyszer megveszi a de a megjelenés napján warezzal tolja és majd egyszer megveszi,vagy nem,mert féláron van ,nem jogosítja fel arra hogy 2 évente jobbat várjon én így látom,ennyi.
Értelek én hogy bugos és szerinted nem jobb meg a szokásos szöveg,de ha mindenki így gondolkodna ahogy te is még ennyi fejlődés és fejlesztés sem lenne.
Én amivel foglalkozom a való életben a magán szférában, ha nekem 2 év múlva ugyan annyit fizetnének a munkámért,vagy kevesebb bevételem lenne évről évre csak helybe járás lenne ,rég abba hagytam volna azt amit most csinálok és mással foglalkoznék.
Hozzá tenném a 17 ,1000Ft-al drágább volt mint a 19,most akkor lehet reklamálni.
Gondolom minden olcsóbb lett az elmúlt 2 évben.
Így nem is értem ha sokak szerint(szerinted is ugyan azt tolták a képünkbe) akkor miért is baj hogy olcsóbban jutsz hozzá.?
Na de kanyarodjunk vissza az szilázs témára.
Az egész egyenlőre egy katyvasz,bugos és szerintem az 1.1-be is az,most az 1.0-al tolom,korábban leírtam miért is.
Ahogy írtad levágtad a füvet és szilázzsá erjesztetted.
Hol???? Mert nekem konkrétan nem csak a BGA-ban nem engedte lerakni a füvet hanem az elhelyezhető bunker silókban sem.
Ezért kérdezem hol erjesztetted szilázzsá a füvet?
De lehet az 1.1-be változott.
Nos kipróbáltam,meg kell venni a BGA-t és csak akkor engedi ott lerakni (erjeszteni a silókban),de CSAK is a szecskát amit a kukoricából nyerünk.
Ez eddig még jó is, életszerű.
De a szilázst konkrétan hiába öntöd a leadóba(garatba vagy elé) a számláló mutatja de pénzt nem kapsz érte.
Na ezért is nem szórakozok én ilyenekkel ,na meg a pénz is ló@asz,ha egyáltalán majd valamikor megtudjuk mennyi is az annyi.
A 17-ben a BGA-ba leadni füvet ugye nem lehetett ez nem is kérdés mert a szilázsról írtál (én csak a 19 kapcsán hoztam fel hogy ott benne van az 1.0 verzióba,gondolom rosszul. )
Maradva a szilázs leadásnál.
Az 1.1-ben ha jól emlékszem ,már hiányzott,ahogy te is írtad hogy nem tudtad leadni és a listában sem szerepelt.
Az enyém pedig eredeti.
Ezért is írtam hogy te az 1.1 warez verziójával tolod....
Ez is hiba bug egyértelmű nincs is ezen mit problémázni.
Reméljük javítva lesz,így ennél fogva csak azt tudom írni hogy most nálam az 1.0 -ban 500 a leadási ára ,legnehezebb szinten,FS 19.
Mind ez igaz minden nehézségi szintre,értelem szerűen a szilázsnál.
Egyértelmű hogy bugos ,az 1.1-ben sem sikerült javítani.
Igaz azt írtam hogy azért nem használtam a 17-ben a BGA leadom a szilázst opciót mert eleget csináltam,a 15-nél,de elég rég volt hogy ,toltam azt a részét.
Ennél fogva elfelejtettem ,hogy azért nem foglalkoztam vele mert az a része és a favágás is egy felesleges idő töltés lett volna.
Számomra tuti...
Természetesen modok nélkül értendő minden ,mert ott volt a szilázs leadásra olyan leadó hely ami viszonylagosan jól jövedelmezett.
A faforgácsra szintén ,azzal is csak ezek után foglakoztam, ,mellesleg imádom a famunkákat,már a kezdetektől fs15....
Gondolom idővel itt is lesz(fs19)
A kedvedért utána néztem,az áraknak ,mivel azt állítod mekkora biznisz volt....a fs 17-ben
Szerintem te kevered a 15-el ott valóban mindegyik nagy biznisz volt.
A 17-ben kb 700-800 dodo (mind egy hogy eurót írok) az ára az istállónál is kb e körül mozgott. Könnyű szinten.
Közepesen :400-600
Legnehezebb szinten,ha leadod a szilázst min ez 200-300(de van hogy kevesebbet dob a gép) között mozog,ha te ebbe jó bizniszt láttál akkor ,erre nem tudok mit mondani....
Mondjuk wareznál nem csodálom hogy kevered a szezont a fazonnal....
Ha a kukoricával össze vetem,eleve annak jóval magasabb az ára (ha úgy adod le mint kukorica) és még nem is kell vesződni a szecskázással és erjesztéssel,mert ugye elsősorban arra találták ki,a silózást(a való életben is ) de természetesen a fű kevesebb befektetést igényel és határtalanul rendelkezésre állt,ahogy a fa is.
Na itt már meg is bukott az egész realitás ,mivel hol van bármi is ingyen, korlátlanul rendelkezésre álljon bármikor,csak vágni,kell és jön a haszon.Mert bizony a 17-ben és elődeiben is ez volt....
Mindenki a realisztikusságért sír azt mikor itt van akkor meg az sem jó....
Ezért is tetszik a mostani (19)amire azt írod hogy majd kell bizonyítaniuk,nos itt már megtették ,mivel itt teljesen más minden.
Ezen részére azt mondani hogy utánzat ,merő felelőtlenség....nyilván van benne az is amit az elődöktől vettek át,jó is rossz is.
Keményen kell tolni hogy pénzhez jussál,a legnehezebb szint ,meg majd hogy horror....
Megnéztem hogy ha az ólakat mindenből csak 1 leraksz ,területvétellel együtt,(van egyenes is azon jobban néz ki de drágább) 3 milla körül mozog és akkor még nem töltötted meg állatokkal, nem etetted ,stb....
Mellesleg az fs 19-nél nem kell bevetni a területet fűvel mert van olyan amin már az van ha azt veszed meg csak vágni kell.(amcsi map de ez most lényegtelen)
Vissza térve megnéztem az árakat az fs 15-nél is.
Könnyű szint,BGA szilázs. 3200
Közepes:1600
Nehéz szint:800
Csupán a tisztán látás végett írtam, hogy akkor mikor is mennyi volt az ára a szilázsnak,nyilván mindenki döntse el magának neki épp melyik a több és nagyobb biznisz.
Zárszónak : én is tisztában vagyok a játék hibáival le is írtam ,nem vagyok tőle elájulva ,többre és jobbra számítottam,de őszintén a versenytársak ,még csak a felszínt karcolgatják,egyenlőre.
A C@C-tól sokat várok,de hogy az mikor lesz egy komplex játék mert azért ez a maga nemében az ,volt mindig.
Nincs meg de mihelyt kész lesz ,tuti vétel ,már ha olyan lesz amilyenre tervezik.
Mellesleg ott lesz az állatok közül marha igaz eléggé összetettre ígérik ,már ami a tartását illeti,(lehet lesz más is de semim erre utaló jelet még nem láttam) azt csókolom,az állattartás ennyiből áll a 21. században a virtuális világban.
Nem mondom hogy az fs komplex ezen a téren de legalább mindig van megújulás újítás ha ne is sok.
-
Daditsx #21333 Előbb vedd meg a tyúkólat. De megsúgom nem sok pénz van bennük. Jobban jársz ha a búzát eladod, mint hogy a csirkéknek adod. -
lacapapa2 #21332 Sziasztok!
Új vagyok a játékban, szeretném megkérdezni, hogy lehet csirkéket venni és nevelni. Odáig már eljutottam, hogy tyúkólat tudnék venni, de a kereskedőnél sehol nem találok tyúkot.
Köszönöm előre is! -
#21331 igen,irtam korábban hogy a törttel játszom,és nézem is épp,hogy az 1.1 update tartalmazza a bga javítást,szal most megint elrakom kicsit,mire kijön arra is a törés.
Ez most az én kis saját "szabadságharcom" , miszerint nem vagyok hajlandó teljes árat fizetni egy 17 utánzatért,ami egy 15 utánzat.
Akciósan meg fogom venni,dobozosban hogy teljes legyen a polcon a sor,de teljes árat szerintem nem ér. Ha a következő jobb lesz,természetesen meg fogom venni teljes áron,de sokat kell bizonyítaniuk sajnos.
Barnt meg azért írtam,mert angolul játszom,tudom hogy van magyar nyelv benne :)
A bga meg a 17ben jó biznisz volt, a fő nyíráshoz minimális pénz elég volt,és jól is hozott
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.11.22. 18:26:28 -
endy papp #21330 Ha csak ez lenne a legnagyobb gond....persze ez is lényeges mert hogy néz ki.
De nem is értem először van króm ,gondolom senki nem 5-10 pótot használ egy mapon ,nem hinném hogy akkor erőforrás kellene neki ,de lehet tévedek.
Egyszerűen nem bírják rendesen megcsinálni,ennyi,a többi csak duma olcsó kifogás.
Majd lesz mód, ahol festhető lesz és átfestem...röhögnék ha a modderek meg tudnák jobban csinálni...
Olvastam egy fórumon (német) hogy milyen már, itt a sok épület és még mindig nincs egy nyitható ajtó elhúzható kapu rajt,jó az ólakon van....de hogy csak egy akkorát bírtak össze hozni az elmúlt 10 évben az már több mint szégyen rájuk nézve.
Biztos azok is erőforrást zabálnak.....
Nem bír és nem is akar kilépni a Giants a saját árnyékából
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.22. 17:46:54 -
n0tr3adY #21329 Rossz hir :
"I get an answer from stefan Geiger, the crome cylinders are too smooth, there is no light reflection, the same for the milk trailers. And if we make more reflection, this needs too much performance."
Szóval marad a hót sötét króm éjszakára. Nájsz.
-
endy papp #21328 Ha vissza olvasol akkor rájössz többek között,miért is tolom még egy darabig az 1.0-val.
Abban nem így van.
De szerintem te Warezzal tolod,azért írtál "barnt"
Ennél fogva, ha nem így van akkor én kérek elnézést ,ha meg igen akkor nincs miről beszélni.
DE a fő gond most nem a Warez ,ne hogy megsértődj, a fő gond GIANTS.....
Persze ettől függetlenül nem így kellene lennie....
Majd javítják ,tudod mindig ez a szöveg egy """kész játéknál""""
Nálam szilázs nincs csak fű (majd írom miért is ) de az 1.0 ban írja hogy lehet leadni itt.
Ezért is ezzel próbáltam.
Nem változott a helyzet ha megvettem se.
Leadni engedi,de nem kapok érte pénzt.
Pedig a beöltés számláló mutatta a mennyiséget.
Valószínű a szilázzsal is ez van nálam ,de mondom az enyém írja listában.1.0 verzió.
Emlékszem mikor kipróbáltam a 1.1 verziót ott már a listában úgy szerepelt mint nálad,vagyis nem listázta mint leadó helyet.
Mellesleg van mérleg is (na nem mint ha számítana bármit is) ,de nem működik,nehéz lett volna megcsinálni ,asszem a mod mapokon már a 13-bn is volt....
Sok minden van itt ami Bugzik rendesen....
Megmondom őszintén az FS 17-ben is csak dísznek volt számomra a BGA ,egy kg-ot nem adtam le,egy mapon sem soha.
Valószínű itt is ez lesz a helyzet.
Elég volt a BGA-zásból a 15.ben.
Én mos más irányból közelítettem meg az egészet.
Más alapokra helyeztem,az egész farmozást és így elleszek vele egy jó darabig...remélem.
A Giants meg míg nem javítja, kapja be...
Nekem amúgy sem egyszerű a kedvem szegni nem adom fel oly könnyen,olyan vagyok mint a véreb ha szagot fog ,ne engedi.....
Nem veréb ,mert azért ne nézzenek már madárnak....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.22. 15:39:30 -
#21327 de a bga bunkerbe nem is enged lerakni semmit erjeszteni,abból gondoltam hogy talán meg kéne venni...na mindegy ,csalok magamnak egy kis pénzt és kipróbálom,ha nem jött be akkor biza restart és megyek más irányba :) -
Daditsx #21326 Ha a területre rázoom-olsz látod, hogy az ilyen épületek szürkék és nem zöldek. Tehát az nem tartozik hozzá. :) -
#21325 Na én is elkezdtem,farm manager nehézségen , az eu pályán...gondoltam fű siló jó és viszonylag egyszerű pénz volt 17ben is,azzal kezdek: krone fűnyíró,alap felszedő kocsi,medium bunker,egy homlokrakodó meg egy annaburger pót amivel fel lehet emelni a bga leadójáig a hátulját,nem kell futószalagozni vagy rakodni,na meg egy traki és egy viszonylag nagy föld. lizingelt vetőgéppel gyors be is vetettem fűvel,aztán gyorsnyírás bunkerba hordás taposás erjesztés,össze is jött gyorsan 250.000 siló...megpakolom a pótot irány bga,nem lehet leadni...nézem az eladási árakat,csak a barn vesz silót....
most meg kéne vennem a bga-t hogy tudjak magamnak eladni ? :D vagy hogy képzelték ? :D -
endy papp #21324 Szívesen örülök hogy segíthettem....
Nos igen kell alá a vas ha ki szeretnéd használni a szép grafikát.
No meg addigra van esély hogy rendbe rakják a játékot....
a17 nél, volt erre megoldás egy hengerel végig toltad és tiszta lett,kiszedte belőle.
A modok között keresd meg tuti van hozzá ,én már nem találnám ,meg mivel 10GB ,már nem egyszerű keresgélni.
A minap itt már kérdezte valaki nincs é hozzá ha vissza olvasol megtalálod.
Azért is írtam. no meg jó az .
Pl most hogy tervezgetem hogy hov rakom majd a dolgokat ha odáig eljutok ,jó hogy van elé mani rá .
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.21. 20:37:33 -
Thothem #21323 @Endy
Köszi az informatív leírásaidat. Többek között ez is ösztönzött arra, hogy kölcsönkérjek egy olyan Steam accot, amin megvan a 19. Ki is próbáltam. Végérvényesen fent marad a 19 a kívánságlistán.
DE
Mivel írtam, hogy guruló krumplin játszom, ezért az első beruházás egy VGA lesz. 15-17 FPS nem elégséges. Majd utána jön a 19.
Addig is, megyek vissza 17-re a birkáimhoz meg a báláimhoz, ide hallatszik a bégetésük, mert már 3 napja nem néztem rájuk.
Szerk.:
Pénzhack program? Minek?
Erről jut eszembe, az állandó probléma a 17-nél, hogy a bunkersilót nem lehet rendesen kipucolni? Letiportam 2000m3 silót a biogáznál(Goldcrest V.), majd felszalagoztam pótkocsira. Mikor szemmel láthatóan kifogyott, a számlálón még volt bent 0,6-0,7m3. Próbáltam a szalagot végigjáratni rajt, oda-vissza, keresztbe-hosszába, de nem szedte fel. Notepad++ megoldotta, de gondolom, nem ez a normál módja...
Utoljára szerkesztette: Thothem, 2018.11.21. 20:32:48 -
endy papp #21322 Na mondtam én nem sokat kellett várni,erre sem.
Már a minap valaki nagyon akarta ezt, most itt van tessék mindenki használja kedvére .
Annyit adsz magadnak amennyit szeretnél........
Money Cheat Tool v1.0
Megérkezett a nagy raklap szállító mod is.
FLIEGL SDS 350 v1.0.0.0
Nagyon beindult a mod készítés.... -
endy papp #21321 Annak örömére hogy sikerült beállítanom a vezérlőket ,egy próba favágás rakodás ,picit nyögve nyelős mert még meg kell szoknom az irányítást,a 17-nél egyszerűbb konfigolni oda ahova én akartam,nem ahova engedte...
Amúgy jó ez a kamion meg a többi új erdészeti gép,na nem mint ha oly sok lenne de elég,főleg hogy nincs is mit nagyon kivágni velük.
Ezeket az ólakat bármelyiket a nagyot elég lerakni bárhova is .....valamibe biztos ütközik ,valamiért mindig reklamál,csak próbálgattam hogy majd hogy legyen...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.20. 23:01:30 -
Daditsx #21320 Itt az eredménye, hogy a 17-hez 3dlc-re baszták el az időt és nem maradt elég a 19-re. Eleve csúszás is volt és még így se sikerült jól. De szerintem abból több pénzt bezsebeltek, mint ebből. :) Lehet megérte nekik így is. Most lesz több hónapjuk kijavítani a hibákat és reménykedhetnek, hogy azok akik refoundolták újra megveszik, ha majd kész lesz. -
endy papp #21319 a játéknak is akkor kellett volna...... -
n0tr3adY #21318 1-2 hónap múlva jön a kövi patch...
-
endy papp #21317 Na ez még egy érdekes és vicces dolog.
Eddig nem volt ilyen map (17Platinum DLC) most hogy megjelent a 19 érdekes mód máris kijött a 19-hez....
Ha netán valakit érdekel.
Estancia Lapacho v1.0.0.0
Megnézem én is nem másért hogy össze tudjam hasonlítani az eredetivel...
De ha jó akkor dobom "armagendont"...
-
endy papp #21316 Akkor lopjál....innentől küldiben a betakarított termény megtartom és elküldöm a GIANTS-nak....
Ne itt van paraszt ebből gazdagodj meg ha tudsz és még a nyakába akasztok egy jó kis adósságot....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.20. 19:54:08 -
endy papp #21315 Az egész játék felemásra és félkészre sikeredett,az amcsi map főleg befejezetlen.
Nem véletlen hogy nem mutogatták sokáig,nem nagyon volt mit.....
Jelen pillanatban olyan a map mint ahol atomot dobtak,előtte a csóringerek lelopták az összes villany vezetéket az oszlopokról,de a kocsikat még hajtják a robotok,a madarak meg szerencsére immunisak így azért nem vagyok annyira egyedül.....
A Skynet irányít mindent.....
Kínomban már csak jókat röhögök az egészen.
Több órám ment rá arra mire rájöttem miért fagy ki a játék ha a motor indítást az előre "Giants idiótán beállított" G27kormi,át szeretném rakni máshova,ja mellesleg több gombra is ugyan olyan funkciók voltak előre betéve.....
Komoly elvárás manapság hogy szeretnéd a neked tetsző helyre rakni egy adott funkció gombját.
De most jó működik minden faszányosan.
Elmentettem a beállításokat így ha megint reinstall lesz az újabb pach után,csak bedobálom a dolgokat a megfelelő helyre...
Ja a G27 csak kormányzás ,fék-gáz ,váltófülek guggol-ugrik,ja meg a kamera váltás közelítés azt csá...
13 gombról letöröltem mindent ,beállítást így feleslegesen vannak.
Most akkor hogy is van????????
A fs17 2 évvel ezelőtt simán tudta az összes gombot kezelni bárhova bármit tehettél.........
Még jó hogy van a Saitek panelom,így azért műkszik majd minden még a darukat is sikerült belőnöm,igaz van olyan beállítás amit hiába rakok egy tengelyre mint ha nem is érzékelné(mivel a panelon is van joystick.) csak egérrel hajlandó működni....
Ha csak ezt a részét emelem ki és nézem(vezérlő beállítás) akkor nettó kalap@ar az egész úgy ahogy van.
Ja a tengelyeket az elején beállítottam többször is ,vagy tízszer megtettem (holtjáték, érzékenységG27) mind hiába nem menti el ha kilépek és vissza....
Mind ezek ugyan ilyenek maradtak a javítás után is.
Megspékelték a következővel.....
Jött hozzá ez,valami eszement aki kitalált még egy funkciót a grafikai beállításokba,amitől csak rosszabbul futott a játék,holott szerintük direkt azért került bele hogy gyengébb gépeken is jól fusson,igen ha 100% alá veszed jobban fut de cserébe a grafika vetekszik az fs13-al.....
Ha 150-et közelíted ,de mehetsz 200-ig, akkor cserébe semmivel sem lesz szebb viszont diavetítés max 30 fps-el...
@ Zolcsika tedd fel a javítást ,a felhőkkel volt bajod ,most olyanok lettek mint amilyet szerettél volna...
Mondjuk nekem annyira nem tetszetek,de neked biztos bejönnek.
No de én így is """""szeretem""""",ha már megvettem,tolom vele, ha kell még fél évig is 1.0-val,addigra csak kiadnak egy komplett értelmes pach-et
Komolyan mondom nagyon sok jó és új dolog van,de a sok baromság sajna elnyomja.
Abban biztos vagyok ezzel nagyon öngólt rúgtak.
Nem véletlen a steam értékelések nagy része nem éri el a 2 órát gondolom égett a refund vonal rendesen.
Ebből nehéz lesz az elkövetkező 2 évben kimosakodni a Giantsnak.
Még valami.
Mi az hogy kiadnak egy javítást és több új gép bekerül , bálákat is lehet venni, zsákban új termékek,ezek valahogy nem hiányoztak a játékból anno ,ja azt mondák volt képük, hogy ingyen adták?????
Még jó hogy a pach nem egy fizetős DLC-be jött....
Volt egy vágóasztal 14 méteres john deere ami bruttó 1 dodóért vesztegettek,vettem is a pach előtt hamar 3 gondoltam jó lesz az később,ha már beindul a "ganélapátolás"
Persze ez kikerült.
Na farmerok hajrá,ugorjatok fel a pacira és ugrassatok.....
Ja azt nem mondtam. eddig azt sem lehetett ,most került csak bele....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.20. 19:46:03 -
zolcsika080104 #21314 a realitásról beszéltem nem a játszhatóságról.Elvégre simulátor.Innetől kezdve kb 6 éveseknek.Rögtön a semmiből te azt mondod legolcsóbbat vetted értem én,59 ezer euróért a legkisebb földhöz.A valóságban nincs ennyi egy jó új traktor ráadásul 1 -kb 3 hektárig egy jó erős kisebb traktor is megteszi,a valóságban 3 milláért induló traktor és vadi új felszereléssel együtt.9000 euró.Ez annyira irreális lett hogy a valóságban hamarabb elkezdhetsz gazdálkodni mint játékból és az idődet is hasznosan töltöd el. erről ennyit. -
endy papp #21313 Látom nem nagyon jutott el amit többször is leírtam USA map....
Szerinted itt kidolgozott egyhuzamban....