Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telepítette már valaki újra, másik gépre a játékot ?
Amikor indítom kéri a kulcsot, megadom neki, és azt írja "Túllépted az internetes aktiválások számát".
Ez azt jelentené, hogy a kulcs egyszer használatos volt, és újra meg kell vennem, ha az új PC-n akarok játszani ?
Nos kipróbáltam,van egy újabb 3.1 ezt próbáld meg, nálam működik a seasons-al együtt is ,betölti.
Canadian Village Map v3.1
Azt azért hozzá tenném hogy az összes mod nélkül próbáltam, mivel nálam modokkal nem ment.
Nyilván valamelyik moddal ütközik ahogy korábban írtam is, hogy melyikkel azt csak te tudod kiszűrni kizárásos alapon .
X universe Home, sweet home
Dobj egy linket letöltésit ,kipróbálom nálam hogy muzsikál és mindjárt kiderül mi a szitu<#nemtudom>#nemtudom>
De simán lehet egy mod ami össze akad a seasons moddal vagy magával a map-al és emiatt nem tölti be.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.06.17. 20:35:24
De megnyugtatlak amiket te vársz ebbe a játékba a C@C-ba benne vannak-lesznek.
Az FS-be szerintem még úgy 5-6 év -talán.....<#zavart2>#zavart2>
Ja hogy az meg más szempontok miatt nem felel meg az ízlésednek.
Így jártál.....a farmozást felejtsd el,<#wave>#wave> számodra már rég nem alternatíva,olyan farm szimet amit te vársz soha egybe nem fog megvalósulni,de lehet hogy csak én látom rosszul,akkor sorry....<#wink>#wink>
Mi meg felpattanunk a lóhátra és elvágtatunk a naplementébe.......<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.06.14. 07:28:34
Aki ezekbe reménykedik annak nincs nagy elvárása. Marék legot elészorsz és ráírod "Claas" és máris össze-vissza csinálja magát. Ilyen emberek véleményét jobb, ha nem is hallod/olvasod. A gépek márkája csak külcsiny. Nekem8, hogy Fendt vagy John Deere vagy mi van a gépre írva. Működése ugyan az és a játékhoz vajnyi keveset ad.
Tartalmat várok! Egyik a dinamikus talaj, másik a manage-elhetőség és normális mesterséges intelligencia. A Ginats-tól és nem valami bugos, félig-meddig működő modtól. Mert ha valami üres szart kiadnak megint, mint az fs17 volt nem lesz vétel a részemről ez se. És érzem, hogy ez lesz, mert sok hülye van aki egy redvás John Deere traktoré megint megvenni. Fél évet elbasztak két fizetős dlc-re meg a hibák javítására. Ebből következik, hogy nem maradt elég idejük normális játékot összedobni. Mért is tennék, ha a parasztok veszik, mint a cukrot? Eléraksz valami trailer videót aminek a játékhoz semmi köze és elhinted, hogy lesz kutya ami úgy fog működni, mint az fs17-be a tyúk (sehogy) és máris megveszi. Marad a ráncfelvarott fs17 ami egy ráncfelvarott fs15. Tehát meg lehet venni harmadjára is az fs15-öt. Vagy negyedjére, ha megvetted a dlc-ket és vigyoroghatsz a kutyán.
Visszanézve nagyon sokat változott pozitív irányban a hiányosságok ellenére, amik lényegében a játékosok kívánságain alapulnak, persze a sikert és beépített hasznos tartalmakat a moddereknek is köszönhetjük.
Én kicsit tartok az új motortól, az ismeretlenségi tényező miatt, vlsz. lesznek hibái, de inkább remélem, hogy sokat fog javítani a mostani grafikán. Mindent meg lehet csinálni, csak idő, pénz, és szakember kell hozzá, a Giants nem egy óriás fejlesztő cég, csak a nevük sugallja ezt.
Az analizálós vidiről, érdekes dolgokat feszegetett Werner, de ő is csak találgatott, és reménykedik az összetettebb tartalomért. Július közepén Farmcon-on már lesz kipróbálható demo verzió a helyszínen.
A németek az ezres Fendt-ben reménykednek, és titokban a Claas-t is várják a játékba.
Balázs 17
Három térkép lesz, a mostani platinum tuningolva (remélem nem ez lesz az amerikai térkép), plusz ígértek amerikai, és európai tájakat (kockásítva <#sir>#sir>).
A képek alapján akár lehetne egy kicsit felturbózott 15 is....<#help>#help>
A vidit meg nagyon nem is kommentálnám....
Gondolom ilyet szeretnének ,ami soha nem fog megvalósulni,már csak azért sem mert 2db GTX 1080Ti sem hajtaná ki full grafon,
No meg nem is tudnák megcsinálni.....<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.06.12. 22:47:19
Német, feliratozva a lényeg lejön.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2021-re meg jöhet a Claas 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.06.12. 12:07:04
Ha netán műtrágyázni lenne kedved.
Másra nem való......
Remélem így már sokkal szebbek lesznek a növények stb.
Sokan már most sírnak, hogx a gépigény nagyobb lesz... hasonló cipőben járt az egyik focis játék is, évekig tartotta ugyan azt a grafikai motort, mert a legtöbben még mindig az 512es videókártyával akarnak játszani 😄
Aztán váltottak és jobbak lettek az eladások... FS mai napig szép, de biztos, hogy rengeteg mindenben korlátozza őket, hogy tartsák ezt az alacsony gépigényt, ezért is remélem, hogy most lehet a legnagyobb változás a játék történetében
Ilyen modoknak nagyörülnék
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.06.07. 00:33:28
A megjelenés ekkorra várható.
Megjelenés: 2018.10.30.
-Melyik a legújabb játék?? 2017?
-Logitech g29 + shifter meg sailtek x52pro-t össze lehet jól kombinálni a játékhoz?
-Játszótársakat keresek. (realisztikusabb jellegű játékra)
-Valahova lehet csatlakozni?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Sokan várták ezt a térképet, sőt a Twitch-en lehet élőben nézni, hogy épül a map, a leírás alapján több mint egy év munka van benne (mérete 1,75 GB !!!).
Hopfach
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.06.02. 00:40:06
Ha itt vissza olvasol 2 oldalt szerintem mindenre megkapod a választ.
Értelem szerűen a linkeket is olvasd el amik a hsz-hoz tartoznak azok az adott mapról írnak.
Én már rég farmozok,de ennél élethűbb komplexebb mapot még nem láttam ,már ami a valóság és az élethűség irányából közelíti meg a farmozást.
Persze ez nem jelenti azt hogy neked megfelel,de elsőre szerintem eltelik jó pár óra mire egyáltalán átlátod és megérted mi miért is van.
Ha meg még több oldalt vissza olvasol találsz más map ajánlásokat akár tőlem akár mástól.
Így neked kell döntened melyikbe vágsz bele.<#wink>#wink>
Olyan mapot tudtok, ami a hof bergmannál is sokoldalúbb?
Mondjuk sokat nem játszottam még a Hofon sem, valaki írna egy kis ismertetőt, vagy mutatna egyet, ahol olvashatok a térkép lehetőségeiről. Egy hete, hogy megvettem a 17et, sokat nem nyomtam még...
Köszi előre a segítséget!
Mostmár értem angolra forditva miért nem adott találatot
Kilometeranzeige 1.5.3.1 (28.03.2018)
Ölwechsel+Ölpaletten 1.5.3.1 B (30.03.2018)
AdBlue für Fahrzeuge + Addons 1.5.3.1 A (25.05.2018)
Igen, azok nem elérhetöek, ha meg tudnád adni a nevüket ahogy rákereshetek szuper lenne.
A drivecontrolt már ki is próbáltam, az tökéletes . "Pontosan erre vágytam" 😄
Sorolom <#vigyor2>#vigyor2> (első négy link BPG oldala, lehet reggelni kell, vagy máshol keresni)
- Kézifék, parkolófék
- Kilométerszámláló
- Olajcsere
- AdBlue
- DriveControl
Mi az az addon (addonok) amit használsz üzemanyag és sebesség kijelzésére?
Tegnap teszteltem a még nagyobb földnél.
Újabb frissítés érkezik a HBR-hez, ha érdekel valakit, este Snookie live-ban ez lesz a téma.
Meg ez nem olyan hogy meguntad az aratást aztán rábízod a segítőre amig te mondjuk behordod a terményt,vagy vetsz egy másik trakival 😄 monoton 😄
Lehet volt már, én ma akadtam rá (ahogy sejtettem az árral kapcsolatban, bár még kicsit korai, és remélem csak becsült ár)
endy, tudom régi térkép, de tele van extra tennivalókkal. pl. nem extra, csak a méret, és a fizetség <#wow1>#wow1>
A kérdésedre nem tudom pontosan a mikéntjét hülyeségeket meg nem szeretek írni...így passsz<#nemtudom>#nemtudom>
De gondolom nem annyira ördöngös ,mivel nekem 2 vinyó figyel a gépembe ,így gondolom csak átmásolom ,legalább is eddig ha kellett valami a régiből így cselekedtem asszem,...<#confused>#confused>
Variációk a bocikaja gyűjtésre <#wink>#wink>
Kérdés, régen át tudtam helyezni a FS/mods stb. mappát másik meghajtóra, gondolom most is lehetséges, csak már elfelejtettem a mikéntjét. Helyhiány miatt szeretném átrakni, ha valaki leírná a megoldást, megköszönném. Homályosan rémlik, hogy egyszerű, átnéztem a mappákat, de nem találtam utalást a célhelyre, öreg, és vak vagyok.
FS17_mCompanyGraphics.zip
Pedig nekem is a gugli segített ,csak tudni kell keresni.....<#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.29. 17:03:57