23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
n0tr3adY #21304 Chrome
Enyhe zavart érzek...
Az, hogy a vizes póton nappal nem folyamatos a "tükröződés".. (bal oldala / vége) , hogy nem csillan be rajta a case munkalámpája..
De hogy éjjel fekete a króm, best of 2018.
Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2018.11.20. 10:13:29 -
endy papp #21303 Üdv.
Azt meg tudja valaki mondani hogy a pach-et-javítást le lehet é törölni,kiszedni,vissza állítani a játékot az előtte levő állapotára úgy hogy azt ne kelljen újra telepíteni.
Dobozos verzió.
Számomra csak vissza lépésként kezelem,összességében semmit nem tett hozzá érdemben csak még jobba össze kuszálta azt ami eddig is szar volt.
Így még az sem és nem úgy,működik ami eddig ment...
Igazából ha nem lesz más megoldás újra rakom, a mentéseim kiszedem és vissza rakom,pach nélkül.
A GIANTS meg nagyon de nagyon "szégyelje el magát". és még finoman fogalmaztam.
Lesz itt még javítás bőven.
Ilyen ütemben,talán Karácsonyra ,eléri az FS 17 szintjét,de mérget nem vennék rá,lehet simán tavasz,mire úgy tudom minden funkcióját használni.
A kormányosoknak még annyit,ne szenvedjetek,ez egyértelműen billre és controllerre készült.
Talán majd a jövőben elérik vele a 17 szintjét ami a kormi és egyéb beviteli eszközök,kezelését illeti.
Egy példa a G27 kormival együtt nem működik az a vezérlő SAITEK panel amit kifejezetten erre terveztek találtak ki.
A 17 pik-pak minden gond nélkül kezelte ,nem így hogy közbe a controllerrel keveri.
De ez még nem lenne akkor gond de konkrétan ez a kombó javítás után,használhatatlan,kifagy tőle a játék és az egész PC.
Előtte (pach) is volt ,de sikerül kiküszöbölnöm ,több óra, újra beállítással.
Tovább nem is részletezem ,mert ilyenek hogy nem menti el azt amit eddig a kormánynál a főmenü beállításnál ,új beletett grafikai funkció nem működik normálisan ,bugos....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.20. 09:44:15 -
endy papp #21302 Nos az első belépés alkalmával ,most ott tartok mint csütörtök reggel mikor legelőször elindítottam a játékot.
Totál mindent kezdhetek elölről,az összes beállítást újra kell kezdeni.
Hogy örülök én ennek......
Ami nem tartott sokáig ,totál kifagyás,kilépés csak kijelentkezés után.
Pedig még hivatalosan meg sem jelent.
Minden pach után ez lesz akkor nagyon király lesz -
endy papp #21301 Még jó hogy ingyenes ,mikor már egyszer megvettük,áthúzták a 17-ből kb pár óra alatt meg volt.
Ezeknek benne is kellett volna lennie alapból még ,mi legyünk hálásak....vicces fiúk ezek ott a Giants-nál.
Hirtelen most csak ennyi sikerül...
-
#21300 We will release some Mods for FS19 this week. They will show up in the ModHub and, of course, are free for everyone. Here is the plan:
Giants Mods this week -
endy papp #21299 Tölthető a javítás .
Farming Simulator 19 Update 1.1 (*) All Languages 1.7 GB » Download » Changelog Update 1.1 (*) Please note that this update cannot be used for the Steam or Mac OS X version of Farming-Simulator 19. If you have a Steam or Mac OS X version your game will be updated automatically. This update contains all prior released updates.
Ez is előbb jött akár csak a megjelenés,persze nem baj....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.19. 21:55:47 -
endy papp #21298 Azért valahol érthető nem? ,ha te lennél a helyükben...... -
endy papp #21297 Na most értem a küldi végére.
Kicsit érdekes dolgok jönnek itt ki,ha csalni szeretnék.
Mint mondtam küldi,amcsi map ,legnehezebb szint, 8-as mező, tengeri aratás, +23,371 amit kapok érte.
Most a végén ha lemondom, -60,092
Igaz az elején picit eltoltam,mert kb felét a küldinek adtam így nem tudok pontos végső árat,de ha a végén maradt fele termény duplán számolom,akkor kapok érte ha nem a küldinek adom össz 90.000 körül.
Nos ha ebből levonom a 60-at marad a legjobb jóindulattal is 30.
Igaz ha lenne nagy pótom hozzá kamionom egy másik leadóban többet kapnék érte ,mivel ezek hiányában csak vonattal tudom leadni,így azért csak ennyi a végső haszon...akkor talán elérné a 45 is ,értelem szerűen több mint a 23.
Ha netán bérelnék leadáshoz az előbb említett gépeket,akkor meg a bérlet vinné el.
Nehéz szinten nem oly egyszerű ez.
De abban igazad amit írtál ha dobod és jó termény ára leadod ,(dobod a küldit) jobban jössz ki belőle,de ez akkor is ügyeskedés csalás.
Persze ha úgy vesszük a modok is azok valamilyen szinten mert némelyik megkönnyíti gyorsítja,olcsóbbá teszi ilyen-olyan formában a munkád.
Már van olyan siló amibe mindent tudsz tárolni majd végtelen kapacitással......még meg sem jelent a játék,gondolom pár héten belül a pénz csalás is befigyel.....
Persze nincs ezekkel gond mindenki úgy tolja ahogy neki szimpi ,csak egy kis eszme futtatás volt ....
-
Thothem #21296 A tékában lett tiltólistás. ;)
Bocs, nem voltam egyértelmű.
Utoljára szerkesztette: Thothem, 2018.11.19. 21:47:13 -
endy papp #21295 Pontosabban ?? Nem lehet rendelni?
Nem hiszem hogy ne lehetne holnap megvenni valamelyikben?
FS 19 Boltok.
Szerinted ez kinek üzlet?
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.19. 21:21:44 -
Thothem #21294 Valószínű mégis Steam 2 óra lesz először, a Giants/hazai forgalmazó ügyvédjei jól dolgoznak, tiltólistás lett a 19. :D -
endy papp #21293 Igazán nincs mit.
Nekünk olyat nem adnak mert még elmondanánk a hibáit is a játéknak és az ugye nemgyerebe a készítők szerint.
Azért is van majd egy A4 lapnyi pach lista és ez még szerintem csak kb a fele.
Na igen a 2 óra nem sok de ha komolyan érdekel szerintem el lehet dönteni,hogy tetszik é,no meg eléggé részletesen benn van a hsz-imban mi merre meddig,láttál vidiket hogy néz ki .
Ja a mentés szerintem is működni fog,vagy nem.
Ezért nem is wazelogatok,főleg nem FS-t,ennek nem lehet mellé nyúlni ,persze ízlések és ficamok.
De igazából szavam sem lehet mert a FS17-nél mikor kijött a Platinum DLC az egyik fórum társunk @Gerileveri@ a SAD GAMES-től aki a hazai kiadások forgalmazója.
Volt oly kedves hogy felajánlott egy tisztelet példány csak úgy ingyen,mivel értékelte az itteni sok éves "munkám",
Írtam is róla itt egy "értékelést",jó kis map volt az is, toltam rajt nem keveset,teljesen más hangulata volt,mint az alap mapoknak,abból vettek át rengeteget,a 19-be ,mind a map objektumokból mind a gépekből egyaránt.
Valószínű ezért is az amcsi mapot tolom először.
Pár óra és a steam-esek tolhatják itt a hivatalos megjelenés. -
Daditsx #21292 Szerintem működni fog mentés. -
Thothem #21291 @Endy
Köszönöm még egyszer.
Én a WoT miatt gondoltam, hogy belenézek a közvetítésekbe, hátha itt is van olyan, hogy a Community contributor-ok megkapják a friss cuccot marketing célokra, mint a Wargamingnél, de csalódtam. Mindegy is már.
Viszont. A Steam 2 (játék)órás visszatérítési ideje nekem kevésnek tűnik, két óra alapján nem tudom eldönteni, hogy akarom-e vagy nem. Szóval, ha kiveszem a tékából, majd meggondolom magam és kell egy saját példány, a tékás mentése klappolni fog a sajátba?
@Daditsx
Ez mifelénk úgy működött, hogy papíron (a Teccsé irodán) vettél 2 bálát, utána a kocsmában 3x2 deciért vettél még 8-at a traktorostól. Papír is volt, meg olcsó bála is. :D -
Daditsx #21290 Ez nem csalás. Magyar hozzáállás. Lopunk ahol tudunk. :) -
endy papp #21289 Ja ja értelek, én is így gondolkodtam az elején,de nem akarok csalni mert akkor megint csak oda lyukadunk ki hogy....lépten-nyomon átverem magam és akkor minek is farmozok????
Ennyi erővel nyomok plusszba pár százezret majd ha lesz pénz csalás és még a küldivel sem kell foglalkozni,nyomom a saját földjeimen.
Igaz picit kuszán írtam le az előbb....
Na de nem véletlen hogy a legnagyobb földnek álltam neki majd a legkisebb kombival aratni,küldiben....
A legnehezebb szinten ahol alig adnak pénzt bármiért is,de elhatároztam magam az elején lesz ami lesz de,így tolom...
Ennél fogva, hosszú karriernek nézek elébe.....jövő ilyenkor állok neki az európai mapnak és máris eltelt a 2 év.... -
#21288 nem,agricultural simulator 2012. rakás állat,fejlszethető farm,a segítők igy működtek ahogy leírtam,a gép piszkolódása megoldva,mozgás is élethűbb,gumi hatású kerekek,a keréknyomot valami nagyon faszán eltalálák,bár sima textúra volt mint itt is,de valahogy volt mélysége,és egy csomó minden amiben verte akkor az épp aktuális farming simet,viszont egy merő bughalmaz volt az egész,így ismét a farming jött ki győztesen...aztán volt még egy próbálkozás 2013 névvel,már dinamukus talajjal! de szintén bughalmaz,nem működő dolgok,szal egy - két óra múlva unistall,és reménykedtél hogy a farming megcsinálja mindezt,jól :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.11.19. 17:14:05 -
Daditsx #21287 Azért endy, mert a küldis takarmányt el lehet adni és az ugye jóval több pénz, mint az a fillérek amit adnak a küldik.
Learatod a terményt, bedobod a tárolódba és dobod a küldit. A termény megmarad, ha nem a küldis területen belül van. Bálára is igaz. Csak ki kell tolni a területről vagy lerakni bárhol máshol. Jó kis bérkiegészítés. -
endy papp #21286 Hát én bizony ott tárolom de a vasúti tárolókba ,
Igazából így nem kell venni az elején tárolót,a küldiét és a sajátom is ott tárolom.
Most szerencsém is van mert vonattal simán egybe le tudom adni,nem kell külön hurcibálni a 14000 póttal ami van,az amcsi 8-as földön aratok tengerit ,a 2. legkisebb kombival tizen x órája és alig vagyok túl a felén ,de ráérek mivel amúgy sincs mit csinálni,a 2 saját földemen amit vettem ,fejlődés fázisban van a termény.
Hozzá tenném már van mod tároló is,
Nem tudom nekem még arrébb van mire lesz elhelyezhető saját tárolóm,nincs is hova lerakni,pénz pénz hiányában.
Vissza térve,miért ne tárolhatnád a sajátodba? miért kellene ezt javítani.
Mint írtam is ha nem adod le a küldi célállomásra és lemondod a küldit pénzlevonás.
Mellesleg rájöttem ,hogy küldinél nem éri meg munkást felvenni,simán elviszi a haszon egy részét a melós bérköltsége.
A saját föld az más.
Ki van ez találva csináld magad mozgalom.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.19. 16:38:06 -
Daditsx #21285 Csak én nem látom, hogy javítják azt a küldinél, hogy a learatott takarmányt ne tud a saját tárolódba önteni? :)
Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2018.11.19. 16:18:46 -
endy papp #21284 A küldetéseknél rosszul írtam korábban ,bocsesz,
Ha lemondod a megkezdettet, bünti a vége ,egy akár 23000-nél mínusz 13000 levonás
Értelem szerűen arányos.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.19. 16:13:16 -
endy papp #21283 Köszi.
Konkrétan az amcsi mapon nincsenek gyalogosok,remélem ezután látok párat.
Az összes oszlopról a villanyvezetéket ellopták a lomisok,hiányzik...
Szép hosszú lista,de ezzel még tuti nem lesz vége..... -
endy papp #21282 Nos pont ezért is írtam le több sorban a tapasztalataim,benyomásom,teszteltem elég sokat.
Nem holmi össze-visszaság alapján.
A YT.vidiket és a közvetítéseket felejtsd el ,azoknak (tisztelet a kivételnek,abból van kevés) közük nincs az igazi farmozáshoz.
Itt első sorban a játékról van szó.
Szerinted a yutuberek mennyire vannak képben a rég vagy akár a mai farm működéssel.
Ingyen kaptak egy példány ,vagy ép megvették ,azt ezzel próbálnak népszerűek lenni.
Egy sem arról szól hogy bemutassák elmondják hogy épül is fel miben lett jobb vagy rosszabb.
Ezért is vannak fele más érzéseid.
Én itt csupán azért bátorkodtam kifejteni mi merre mennyi hogy pár új vagy épp régi "" virtuális földtúró parasztnak"" mind ezt jó értelembe véve,bemutassam a játékot.
Innen mindenkinek ott a döntés a kezében BUY and no BUY
Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz ,de viccet félre téve, megveszed.
Sokkal jobb és hangulatosabb mint a 17,pedig az is jó .
Teljesen más alapokra épül a karrier,itt ha nem csal valaki, nincs hamar meggazdagodás ,de ezt már korábban kifejtettem.
No meg úgy összességében minden érintettem valamilyen formában.
Ha kérdésed vagy bárkinek van szívesen válaszolok.
Nyilván ehhez is kelleni fognak idővel,a módok,mivel sokkal jobbá és élvezetesebbé teszik a játékot,de egyáltalán nem kötelező, anélkül is szerintem vállalható,vagy minimálissal.
Nos a gépigény csak azon múlik a grafikát mennyire tolod max közeli állapotba.
A minimum és a maximum gépigény is le van írva,de próbáld ki valamilyen formában tippeket nem tudok adni.....és kiderül.
Én amennyire meg tudom ítélni ,saját tapasztalat ,nincs különösebben nagyobb gépigénye mint a 17-nek.
Nálam simán fut full grafon,de meg is van a vasam hozzá.
A készítőknek sem az a cél hogy erőmű kelljen hozzá,mert akkor kevesebben tudják megvenni.
-
#21281 A javítás ezeket tartalmazza:
"General
- Various vehicle and tool fixes
- Tweaked some crops
- Rebalanced animals and husbandries
- Fixed various dog issues
- Fixed horse functionality
- Fixed the cirrus clouds
- Fixed rain collisions
- Fixed some shader display issues
- Fixed sound playback in various gameplay scenarios
- Improved the helper AI
- Fixed player movement issues
- Fixed flashlights in Multiplayer
- Fixed canola knives for various headers
- Fixed seat suspension
- Fixed ridge markers
- Fixed the player nodes
- Fixed parked car lights
- Fixed particle effects
- Fixed BGA functionality
- Fixed dynamic hose display
- Polished both basegame maps
- Fixed dynamic scaling of AI traffic collision box
- Fixed fill volumes
- Pedestrian system fixes
- Fixed milk statistics
- Weather system tweaks
- Fixed Night to Day transition
- Various loca fixes
- Added resolution scaling option (Windows/Mac)
- Improved default mapping of various gamepads/steering wheels (Windows/Mac)
- Added support for attaching steering wheels while the game is running
- Other minor tweaks and fixes
Stability and performance
- Improved performance on low-end systems
- Fixed CPU meshes
- Fixed performance warnings
Menus and HUD
- Fixed translation inconsistencies for all languages
- Adjusted the UI in certain screens
- Improved Multiplayer management controls
- Fixed invalid in-game menu state when ShopConfigScreen is exited from external call
- Updated store with missing items
- Fixed various sync issues in Multiplayer
- Fixed player permissions after merging the game
- Fixed horse cleaning in Multiplayer
- Fixed forklift in Multiplayer
- Fixed input context and Pause display if the sync occurs during Pause
- Fixed husbandry issues in Multiplayer
- Fixed GFX display on client side
- Fixed sounds in Multiplayer
- Fixed client side player position issues in Multiplayer" -
Thothem #21280 Kettős érzés munkálkodik bennem.
Olvasom Endy leírásait és kedvet érzek, hogy megnézzem/kipróbáljam a 19-et.
Tegnap úgy döntöttem, kiművelem magam kicsit. YT/Twitch közvetítések. Na, azok alapján elment a kedvem, még a nézésétől is. Lehet csak én nem találtam meg a megfelelő streamereket, de beszélni alig tudó csókák kínlódtak össze-vissza rendszer nélkül. A külföldiek jobbak voltak, de azok is csak ide-oda kaptak, igazából szisztematikus bemutatót egyik sem csinált. (Igaz több is azt ígérte a közvetítés címében.)
Mi a gépigénye a 19-nek? Úgy értem a guruló krumplimon élvezhetően elfutna? (AMD FX-6300, 16GB RAM, Radeon 7790 1GB) -
endy papp #21279 Pár infó a gépekről,újításokról.
Párat kiemelve.
Mindet nem fogom felsorolni,csak párat szemezgettem,a teljesség igénye nélkül.
Igazából minden téren történ kisebb nagyobb változás fejlesztés.
Jó hogy egyszerre tudok futtatni több FS-t is így könnyű összehasonlítani a két játékot,ki-be lépkedek,egyikből a másikba.
Bővült, átalakult a kamion paletta ha nem is sokkal ,szépen kidolgozottak belül is,persze amolyan Giants modra mert azért minden gépen picit olyan érzésem van mint ha műanyagból lenne,de határozottan a 17-hez képest ég-és föld,ha felkapcsoljuk a világítást,műszerfal is világít,hangjuk is klafa,
A hangjuknál a levegő hang,mint ha jobb lenne,a külső és belső hangok között markánsabb jobb-nagyobb az eltérés.
Sajnos van vissza lépés is, konkrétan 1 db kamionon tudunk hátsó csatolót felszerelni.
Az átrakó kocsikhoz érdemes benézni: Az első mindjárt egy "komoly" fejlődés,egy azon póton tudjuk szállítani a vetőmagot-műtrágyát.
Vetőgép utántöltésre tökéletes.
A pótkocsi paletta is bővült de nem is akárhogy ,van már olyan pótunk ami egyszerre több különböző (2) termény tud szállítani.
Igaz nem multi funkciósak,a kialakításukból adódóan,(alul ürítősek) arra ott a többi régebbről ismert.
Némelyik átszabható,kapacitás bővíthető,ez némely átrakó kocsinál is áll.
A legkisebb az első(erre nekem is fórum társam hívta fel a figyelmem egyszerűen nem figyeltem) többszörösen bővíthető és paletta szállítóvá alakítható.
A bálázók is bővültek,van egybe bálázó csomagoló.
De tovább megyek ehhez kapcsolódóan van új nagy fűkaszánk,BIG M450 ami után tudunk kapcsolni bálázót ami egyszerre csomagol is.
Hogy még mit azt meghagyom nektek,1 pótot próbáltam az tuti elvontatja.
Hogy azért nektek is hagyjak némi felfedezni valót,az "egyebek menübe 2 is van" érdemes benézni....
A gépek vásárlásával csak módjával,ha sok van egy helyen eszi a PC rendesen.
Köszönöm a figyelmet
-
endy papp #21278 Köszönöm,
Már megérte ,ha csak 1 ember is elolvasta.... -
endy papp #21277 Nyilván mindenki a neki tetsző megoldást választja,nincs ezzel semmi probléma.
Így kerek a Világ.
Veled ellentétben én jól el szoktam lenni a gyári mapokon.
Most is így látom.
Mint írtam is az amcsi megy de szerintem ha megunom simán átváltok az európaira,ha ezt nézem és ismerve magam,tuti tavaszig tolom rajtuk,de benn van hogy 1 évig.
Addigra meg már mindig jönnek az igényesebb többfunkciósak.
Szerintem ,most még az eddigieket nézve ezek sikerültek a legjobban ,de simán benn van hogy hónapok óta nem farmoztam érdemben,(direk).
A 17-ben az úgymond európai(sonova)vagy hogy a tökbe hívták ,látod még a nevét sem tudom,konkrétan 0 azaz nulla órát töltöttem,körbe szaladtam rajt és annyi.
Nálam most háttérbe szorultak a többi (más játékok) azokat untam meg picit.
Volt amelyikbe az elmúlt hónapban 60-70 órát bele toltam .
Vissza térve az első pach infóra ,kíváncsiságból rámentem a multira és ezt az infót tolta a képembe.
A 17-nél is már a megjelenés napját jött az első pach,majd gyorsan a második,mivel ott az indulásnál nagyobb gondok voltak.
Én ahogy látom, és tapasztalom,itt a legnagyobb gond hogy itt picit elkerülte a "kordé a szamarat eset figyelt be náluk"
De talán jobb is így hamarabb kiderültek a bugok.
Vissza térve a 19 küldikre ,még jó hogy van a vonat sokat segít a csóróság idején (nehéz szint) a teljesítésben.
Komolyan mondom ennyit a 17-ben összesen nem használtam ,mint itt az elmúlt 15-16 órában amit eddig érdemben beletoltam összességében.
Ami az égboltot illeti azért tiszta időben is bedobhattak volna pár bárány felhőt csak úgy a hangulat kedvéért ,ahogy éjjel a hold mellé a csillagokat.
Így túl steril nekem picit.
Na de majd remélem ez is változik idővel a modoknál tuti.
Már készülnek,jönnek rendesen,itt ajánlanék is egyet,csupán mivel a minap valaki kereste nálam,a 17-nél.
Nem realisztikus,de sokszor megkönnyíti az ember munkáját.
Lifting heavy things v1.0
Kipróbáltam műkszik.
-
Balázs 17 #21276 Farm Manager 2018?
Jó kis game, csak nem foglalkoznak már vele, pedig lehetne sokkal jobb is -
#21275 Mint ahogy írtad, szakítva az eddigi szokásos előrendeléssel, idén nem rendeltem meg, kipróbálom a virágboltban, utána majd köpködök. Egy-két hozzászólás már volt, és okos dolognak tartom, "majd ha akciós lesz" én is megveszem. De legfőképp nem az ára miatt húzom az időt, inkább a jó modokra várok, ahhoz meg sok-sok idő kell, az első egy-két hónap alatt nem igazán lesz semmi érdemleges. Ezt már tapasztalatból tudom, tavasz körül már lesznek hosszú távon használható kidolgozott, és nem konvertált modok, addig meg van millió más játék. Mindezt azért, mert nem igazán szeretem a Giants által kreált gépeket, térképeket, általában sablonosak, ha nem muszáj nem is használom őket.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.11.18. 20:41:47 -
komiki #21274 Köszönjük az infót endy papp.Azért látom nem lesz itt gond a játékkal előbb utóbb.Jó volt a hosszú,értékelésed is. -
endy papp #21273 Hivatalos Infó.
"Farming Simulator 19
The Farming Simulator 19 update will be available at the release date (Nov. 20. 2018)" -
endy papp #21272 A C&C-ban ilyen,mikor rég próbáltam még bugos volt de az elképzelés ez,hogy majd a végtermék valaha ha megjelenik milyen lessz...
Sok mindent lehetne másképp,
Most a legnehezebb fokozaton tolom amcsiban minden 500 dodo,a szerves a híg trágya ,a fű a szilázs mind ezt a biogáznál leadva.
Szerinted fogok vesződni a szilázzsal,ja aj majd mikor már,nem ilyen csóró leszek.
Az üzem anyag fogyasztás szerintem dettó 17,hogy aztán függ é a szinttől?,szerintem nem,de jó ez így mert amúgy is csóró vagyok.
A 4 méteres eke 2.5 üzem óra alatt konkrétan 62%-ban elhasználódott,pirosba van,hamarosan vihetem a szervizbe.... -
Tuningtrabi #21271 Sajnos nem tudom én sem. Nem is érzékeli a beállításoknál. Sem a fék sem a kuplung pedált. Csak a gázt. Bízok a frissítésben. -
#21270 ezt a segítőt is átdolgozhatnák már,egy korábbi játékban már volt is rá jó példa,nem jut eszembe a játék neve. Ott úgy működött hogy felvettél embert,napi fix bérért ha dolgozott ha nem,volt skill fája,fejlődött stb. A munka úgy nézett ki hogy megadtad melyik földön mit csináljon,alárendeltél traktort megfelelő munkagéppel aztán a csávó a farmról kizötyögött a területre,megcsinálta a munkát aztán visszajött a farmra és szólt hogy főnök kész vagyok... valami ilyen kéne ide is a kövi részbe :) -
endy papp #21269 Mit küzdöttünk a korábbi részekben ha az AI forgalom,akadályozta a bérmunkást és leállt miatta.
Ez már a múlté.
Időben leáll ha érzékeli hogy közeledik felé a gép,bérelt munkással.
Sajna az Amcsi map ahogy elnézem még nincs itt-ott befejezve .
Vannak olyan "elemek" amik az Európaiban benne vannak.
Sínek mellett rámpák a vonat ki berakodását megkönnyítendő,helyenként mint ha elfogyott volna a fa,a földek mellől....legalább is ezt a benyomást látom helyenként.
Ami még a befejezetlenségre utal,a gyalogosok hiányoznak az Amcsi mapból.
Maptól függetlenül helyenként még mindig átmennek a termények a gépeken eszközökön, az ígéret itt sem jött be...
Apróságok de azért na.... -
endy papp #21268 Akkor nem tudom mi lehet nálad,pedig a 27 pedáljai is ugyan azok mint a 25-é.
Nálam így néz ki a logitec profiler,hátha ez segít
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.18. 12:04:06 -
endy papp #21267 Engedjetek meg pár gondolatot.
"Rövid" összegzés azok számára akik vásárlás előtt állnak.
Tuti vétel csak ajánlani tudom.
Minden elfogultság nélkül mondom.
A hibái ellenére is ,amik rövid időn belül javítva lesznek,de így is simán különösebb gond nélkül játszható,akár egyetlen mód nélkül is tolható a karrier,sőt igazából így van benne a legnagyobb kihívás,(persze embere válogatja) természetesen pénzcsalás nélkül értendő mind ez.
Tegnap,ma....eléggé bele merültem.
Nehézségi szinttől függetlenül is, nem bánja meg aki megveszi és hosszú távra tervezi a farmozást.
Elindítottam a karriert a legnehezebb szinten,mit mondjak elég sokat sakkoztam hogy azt az 1 misit ,mert más nincs,(ez is kölcsön,,amit a játék,Bank ad,vonja a kamatot utána) hasznosan költsem el.
Ha valaki kihívást keres csak ezen érdemes tolni.
Higgyétek el nagyon kevés az ,de ha okosan költöd el figyelembe veszed hogy majd a küldetésekben is tudod a gépeket használni, ezáltal pénzt keresni,hogy ne a bérlet vigye el a küldikben szerzett pénzt (sokszor majd felét) oda kell figyelni,de természetesen pont elég arra hogy elindítsd a vállalkozásod és sikeres gazda légy.
A küldikhez annyit,(már írtam korábban) menthetők nincs idő korlát,ha vissza mondod nincs bünti,munkást bérelhetsz az adott feladathoz,közbe te csinálsz mást)
Értelem szerűen nem fogja helyetted elvinni a raklapot A-ból B-be,de ez amúgy sem nagy zsuga.
Vissza térve a karrierre.
Hogy mikorra ,nos azt még nem tudom de ahogy az árakat ,nézem úgy összességében,min 1 év,nyilván nem ez számít hanem a vele eltöltött órák ,szerintem kb több száz,passz nem tudom megmondani,de nem kevés .
Nyilván sok összetevőtől függ.
A többi szint sem a gyors meggazdagodásról szól,csak azokban elsőre látszólag gyorsabb az előbbre jutás.
Amcsi map ,konkrétan 2 földterületet ( kb közepes nagyságú) tudtam megvenni és hozzá a gépeket.Alaposan átgondolva mit is vegyek el is fogyott az 1 misi.
Pl: tegnap kipróbáltam majd az összes műveletet ,de mindet még nem.
Jött is a nagy meglepi,nagy,piros pont a GIANTS-nak megint.
Ha a műtrágya szóróba szilárd műtrágyát teszel de közbe nem fogy ki és kellene mésszel kezelni a földet,semmi gond,kiüríted úgy hogy ami kijött később újra betölthető,vagyis ott marad a raklapon.
Ez által nem kell még egy eszköz,ami nem kis kiadás.
Ugyan ez vonatkozik a vetőgépekre,permetezőkre,is.
Még hogy nincs újítás.
A szántás még jobb lett ,élethűbb.
A pure farmingban levő ehhez,vicc kategória.
Nyilván nem C&C .
Lényeg, szerintem a talaj textúrát tuti átdolgozták,úgy összességében.
A grafika ,ami ugye elég lényeges elem a játéknak,egyértelmű így a napszak változással mozgó felhőkkel jobb esővel,nem tökéletes,de jobb.
Azért a csillagokat éjjel hiányoltam...
A gépek eszközök is szebbek jobban kidolgozottak, többféle kép testre szabhatók.
A hangok sokkal élethűbbek jobbak,mind a környezet mind a gépek eszközök é.
Bug van benne bőven minden téren ,de együtt lehet velük élni ,még így is simán tolható a játék,nyilván helyenként elég nyögve nyelősen.
De szerintem pár hét múlva már csak rossz emlék lesz ...remélem.
Minden vezérlővel használható,így vagy úgy.
Itt még vannak gondok rendesen,mert pl: nálam G27-Saitek panel kombó.
De keveri a controller vezérlővel,billel,nem mindent lehet oda kalibrálni,ahova szeretnéd.
Controllerrel,billel szerintem hibátlan,sokat nem próbáltam ,de amit az ment.
De összességében a hibák mind betudható "korai megjelenésű teszt fázisnak" ,én így fogom fel.
Igaz az elején én is ki-ki keltem magamból de hamar túllendültem rajt.
Még a karrierről.
Itt nem csak földeket veszel hanem területek,így totál semmid nincs még egy szál fát sem vághatsz ki.
Értelem szerűen gyengébb szinten vannak dolgaid.
Egy tehenet-lovat-disznót tyúkot birkát ,nem vehetsz,komolyabb befektetés nélkül.
(Kutyus az olcsó és "irányítható" ugatni még nem hallottam...)
Garantált a hosszú távú farmozás így megnövelve a játék élettartamát.
A gyapot mit úgy termény szép újítás,működik rendesen,de amilyen kevés jön le egy nagyobb táblából és amennyit fizetnek érte,nem az elsők között kell rá befektetni.
Zab is van mint új növény ,de sokat nincs mit írni róla.
A lovaknak kell.
Nos ők is új színfoltjai a játéknak,lovagolhatsz rajtuk,ezáltal nő az értékük,de le is kell csutakolni őket.
a nevüket is testre szabhatod.
Bővebben minden le van írva a játékban.
A fakitermelés is átértékelődött ,már más szemszögből kel megközelíteni,pontosabban nincsenek erdők amit ha megveszel(régebben 17-be meg sem kellet venned) és kivágod a fát.
Vannak fák egy adott területen,de nem abból fogsz meggazdagodni,az árak is amolyan fs17-ek,de nagyon nem mélyültem bele,csak az új gépeket próbáltam végig ,kifejezetten tetszett a darus szállító kamion.
Az Európai map is nagyon szép és tetszetős ,talán még jobban kidolgozott helyenként mint az Amcsi.
Vonat is átesett pici újításon ,már raklapos dolgokat is szállíthatsz velük ,sokszor jól fog jönni.
A városok a mapokon nagyon részletesek kidolgozottak (nyilván idő hiányában csak felületesen futottam át rajtuk) az igazi farmer amúgy sem a kaszinóban tölti az idejét,hanem napestig a földet túrja.
Nyilván lehetett volna még egy csomó újítást bele rakni a játékba,de aki rég tolja az FS-el tudja hogy a modderekre eléggé rá van építve a játék,hogy ez jó vagy nem mindenki döntse el maga.
Gondolom azért nagy részt már képbe vagytok vele mi merre meddig ,de ha betéved valaki ide akkor legalább valamilyen képet kap a játékról ,mielőtt megveszi.
Habár aki lewazerolja és eldöntötte hogy juszt sem veszi meg ,miért is támogatná a GIANTs,de sír hogy milyen @ar a játék,annak úgy is írhatok bármit.
Bármi kérdés van szívesen állok rendelkezésre,ha tudok.
Modderkedéshez nem értek,de lesz itt olyan aki igen.
Köszönöm a türelmet hogy végig olvastátok csupán a köz érdekét szemelőt tartva szerettem volna megosztani a tapasztalataim.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.18. 11:47:54 -
Tuningtrabi #21266 Hali!
Akármit próbáltam csak a pedálok közül csak a gázpedált érzékeli a játék.
Bízok benne, hogy a javítás segít majd. -
zolcsika080104 #21265 ugyanez a sorrend és ugyanígy zajlott az esőzés nekem is.Akkor meg nagyon jó mert tud kis esőt neg nagyot köszi mindent.