23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Daditsx #21384 17-nél is volt ilyen, ha warez. olvass lejjebb jó páran kérdezték már. -
LazyB #21383 Hali! Nekem lenne egy olyan problémám hogy játék közbe feldobja hogy vegyem meg a játékot az általa megadott linken, majd lerakja kicsibe a játékot és feljön a honlap ahol meg lehet online vásárolni. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
-
endy papp #21382 Na ettől szakadtam...
Nos igen vannak,érdekes új fejlesztések....
Majd a C@C topicba lécci nézz be intéztem irányodba pár kérdést,ha lesz időd válaszolj rájuk .
Köszönöm előre is.
-
#21381 Bocsi igen ez egy zárt csoport, de feltöltöttem máshová, így talán jó lesz.
Videó -
endy papp #21380 Nem tudom megnézni... -
#21379 Azért vannak itt érdekes dolgok :D
Videó -
endy papp #21378 Azért mert nem tudsz valamit hogy működik még nem feltétlen bug.
Ezért emiatt megint nem kell félre raknod a játékot....
Most nem emlékszem,a játékba hol láttam olvastam ,honnan a rákból is tudnám máshonnan.
Asszem a játék betöltése közbe olvastam ,de nem biztos,ha agyon ütsz sem tudom megmondani de tudom és kész...
Ez direkt ilyen a gyomirtás az első-második növekedési ciklusba kell elvégezni!!!!!!!
Utána a betakarítás előtt már haszontalan......
Halkan megjegyezném a való életben is így működnek a dolgok......
A farm ház nekem eddig olyat írt hogy nem vagy fáradt,igaz csak teszteltem,
Ahol tolom a karriert meg nincs rá pénzem.... no de én szeretek 0-24-be nyomulni ,soha nem pörgettem az időt a teszteket kivéve .
De aludni jó csak ahogy látod érhetnek meglepetések ha nem vagy tisztában mi mikor érik be és egyes folyamatokat mikor kell végezni.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.26. 11:42:37 -
#21377 hétvégén mentem még egy kört azért,ültettem búzát árpát,meg próbálgattam pár dolgot. raktam le farmházat,lehet benne aludni,órára pontosan be lehet állítani mikor akarsz kelni. Kicsit túltoltam,közben szépen beérett a vetés,viszont a gaz benne volt,mondom sebaj,aratás előtt lepermetezzük...hát nem takarította el. most nem tudom hogy ez bug vagy feature :D mindegy,félreraktam,kell még patch,addig tolom mással :D -
endy papp #21376 Már megint csak ismételni tudom magam ,nem véletlen hogy nálam az 1.0 van fenn.
Olvastam a cikket,sajna igen.
Igaz az enyém nem steam-es,nem tudom ott vissza lehet é rakni erre. -
Daditsx #21375 Pár mód van bent. De kivettem őket, de semmi változás. Steam-es 1.1.1
De most redditen találtam egy cikket amibe megjegyezték, hogy a fű nem éri el a 2. növekedési fázist. Akkor úgy néz ki ez egy hiba az új patch-be. -
endy papp #21374 Na akkor @asza
Pedig elhiheted nem írtam volna le ha nálam is bugos lenne ,képekkel is tudom bizonyítani ,na nem mint ha bár mit is kellene....
Modok esetleg ?,habár nálam amennyi benn van tuti nálad a fele sincs és mégis működik hibátlanul.
De a modoknál érdemes megnézni a log fájl mappát ,mert sok mod logol rendesen error-t mutat,nem egyet dobtam már miatta,a 17-ből tanulva már nézem melyik jó.
Habár 1-2 most is van benn de míg nincs olyan jobb addig marad és nem okoz problémát...
Próbáld meg nem gyorson ,mert eddig csak lassún és általánoson próbáltam,gyorson aszem nem.
az enyém mint írtam is korábban 1.0
Steam-es?
Melyik verzió 1.1? -
Daditsx #21373 Nem warez. Kezdtem másik map-on új mentést és annál se nől tovább citromsárgánál. Beléptem, 5 napot tekertem és nem ment tovább. -
endy papp #21372 Ha ilyen ütembe haladnak és ez is még béta ,teszteljék az userek...
Akkor lesz itt még javítás dögivel,asszem megvárom az ez után következő 2. addigra talán több bele kerül...
Ez így még elég karcsú csak amolyan "tűzoltás" ahogy az első 1.1 is az volt....
Az tuti ilyen bétákkal nem fogok szórakozni,tesztelgesse akinek kellet volna....
Farming Simulator 19 Update 1.1.2 Beta (*)
A hivatalos oldalon nem találtam a javítási listát így ennek hiányába más oldalról linkelem...
FS19 update v1.1.2 Beta
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.25. 10:52:47 -
endy papp #21371 A pénz csalásnak egyszerűbb és gyorsabb módja ,azt nem mondom ,hogy jobb mert itt 1 millánként adod hozzá,de elég érzékeny és simán 2-3-4 is ugrik előre.
De praktikus ha benn vagy a játéka és pénz hiányába nem tudsz valamit kipróbálni de a játékba egy bill lenyomása után gyorsa jön a mani.
-
endy papp #21370 A tiéd warez verzió???
1.0 vagy 1.1 az enyém 1.0 az 1.0-át nem sokat toltam,a korábban leírt okokból ,most nem részletezném megint.
Ha nem akkor én kérek elnézést,ha igen tudod a választ, meg kell venni, EREDETIBE, de nálam majd nem minden úgy és abban az időbe működik ahogy leírtam.(jós nem vagyok)
Nos én nem saját ültetett füvet próbáltam,adta a gép a terület vásárlásakor már rajt volt ahogy az 1-20-as esetébe.
Majd egyszer kipróbálom azt is de most szerintem ezt már jobban kivesézni nem kell és még csak a fűről esett szó....
Már el volt ültetve a játék által.
Amcsi map:(ravenport) már volt fű rajt...bal alsó sarokban,nincs földterület jelölés.
A 20-as mellett a bolt alatti.
A másik 20-as földterület ,már itt is be volt vetve.
Ez olyan szántó mint az 1-es ,azért is van jelölés.
Mindegyiken az a szitu amit korábban leírtam működik rendesen.
Az idő gyorsításhoz csak a 120-at szabad ilyen esetben használni.
A moddal 12000 a fű 1 centit nem nőtt azt a játék nem tudja lekövetni ami nem is csoda de néha jól jön bizonyos esetekre.
De kipróbáltam az általad írt 1-est is.
Nos itt már érdekesebb dolgok alakultak.
Itt már nem teljesen általam a korábban leírtak jötte ki végeredményre,de csak idő eltérésben a végeredmény dettó,de ez nem róható fel nekem ,elvégre minden földterületen nem tesztelhettem a a fű növekedését ez a program generálja...
Lassú növekedés időre állítva.
Kevesebb mint 1 nap alatt történt az első növekedés kb 3 órával.
De a többinél mint( pl: a 20-as )írtam is 7 óra.
A következő 2.ciklus az 17 óra alatt következett be (citrom sárga) betakarítási
Hogy ez direkt így van é programozva területenként más vagy random , én speciel örülök neki hogy ilyen.....,vagy bug szerintem nem az.
Az utolsó ciklus végső betakarítási.
Itt 20 óra kellet,hogy végsőbe érjen azaz (narancs sárgába) megjegyezném a nem általam birtokolt és ahogy írtad bele nyírt területen is rendesen vissza nőtt.
De amit most fedeztem fel be@arás a gyom is 3 fázisban nő és különbözőek nem csak nagyságra fajtára is jönnek elő minden fázisban ,ez a része is fantasztikusan meg lett csinálva el kell ismerni,valami gyönyörűen néz ki.
Na itt is van eltérés a korábban leírtakhoz mert ott ilyeneket nem láttam,azért is írtam azt amit,de lehet csak elkerülte a figyelmem.
Az is megfordult a fejemben hogy lehet a gyom is kihatással van a növekedési fázisokra,ha nem gyomlálod...vagy független ettől,de tetszik ez az egész úgy ahogy van
A bérmunkát ne keverjük ide ott más a kiosztás azt a gép generálja,még ha bele is vágtál az nem a te területed volt.
Mellesleg nálam az is épp úgy nő mint a sajátom a végső (narancs sárga) fázisig.....,mivel azt meg a program generálja
Na ezt a fű témát jól kiveséztük körbejártuk....
Meg mondom őszintén minél többet tolom ezzel a játékkal annál inkább nem tudom letenni,még a hibái ellenére se....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.25. 09:18:12 -
Daditsx #21369 Akkor nálam bugos a fű. Ravenport 1-es területet vettem meg. Gyors növekedésen is 4 napot tekertem és citromsárgánál nem ment tovább a fű. Sőt, vállaltam bérmunkát 19-es területen is, és miután belevágtam már ott se nőtt tovább. Az legalább 7-8 nap. XD -
endy papp #21368 Semmi gond ,de azt tudod hogy a tyúkokról írt szösszenetemre válaszoltál amit @lacapapa2@-nek írtam.....
Nos igen nem mind egy hogy növekedési vagy (érési) betakarítási fázis,mivel a fű nem fog elszáradni soha mint a többi (haszon) kultúrnövény.
Az alábbiakat már általánosságban mindenkinek írom.
Picit pontosítanék magamon.
Mentségemre legyen mondva a fő "projekt" az ültetett fa növekedésének nyomon követése.
Ehhez kapcsolódva ,megnéztem,a fa 2 ciklus után már vágható de értelmetlen mert még kicsi és val.színű sok pénzt nem tudunk belőle csinálni.
Én azt mondanám érdemes megvárni a legvégső fázist,ha teljes haszonnal szeretnénk értékesíteni.
Nos a fű.
Az idő gyorsítás miatt pici eltérés lehet.
Lassú növekedés mellett teszteltem,értelem szerűen ez változik a többiben.
Én csak teszteknél használom,mert meg tudja kavarni a dolgokat,a növekedésben,még a gyári beépített 120-as is.
A mod 12000 idő gyorsítást meg kifejezetten csak különleges alkalmakkor ajánlom.
Egy pl: a fű növekedést konkrétan nem tudta lekövetni a játék,gondolom a többi haszon növénynél sem jobb a helyzet.
Érdekes a fa növekedést nem zavarta.....két szempillantás alatt 12 méterre nőtt....
Az első növekedési ciklusra 1 napot írtam,rosszul .... valójában kb 6-7 óra
A második növekedési ciklus 1 nap, ez után már vágható(kaszálható ha jobban tetszik) nos itt már nem növekedési(zöld) ciklusban van értelem szerűen,hanem érési-betakarítási ciklus,vagyis (citrom sárga)
A végső betakarítási ciklusát megint 1 nap , (de méréseim szerint picit, pár órával kevesebb) után éri el,(narancs sárga) ez után már nem nő tovább (mint írtam el sem szárad mint más növények) és itt érhető el a legnagyobb hozam.
A letaposásra is érdemes figyelni még a fűnél is ,erről írtam lentebb.
Az első ciklus után a gyom első fázisában megjelenhet.
A gyomnál eddigi tapasztalatom szerint random ,hogy hol és mikor melyik földön jelentkezik,milyen fázisban,ahogy a meszezés hiánya is.
A gép amit dob.
Apropó gép mit dob.
Konkrétan a fa növekedést figyelve a 14. napon jött az eső, de ez is random mert van olyan mikor már a 4. nap esik....
Összefoglalva a fű kérdést,komoly gondoskodást igényel ,még ez is ,ha max hozamra törekedünk.
Ha nem veted újra ,akkor is újra nő ahogy a cukor nád is,de érdemes időnként szántani és trágyázni is,stb stb.
Nos ha innen (csak a fű oldaláról) közelítem meg, hogy a játék (egyesek szerint ) ló @szt sem fejlődött nem újult meg.....azért így már egészen más aspektusba helyezi a kritikusokat.
Természetesen mindenkinek lehet és kell is véleményének lenni ,még ha az túlnyomóan negatív is .
Én is fogalmaztam meg nem kevés negatívumot a játékkal és a készítőkkel szemben.
De azért nettó hülyeségeket felesleges írni ,mert aki legalább annyit foglakozik egy adott játékkal mint én , mert szereti és érdekli, az ezekre az "állításokra" hamar rácáfol,....akár pár nap távlatában már.
Köszönöm mindenkinek hogy meghallgatott és elolvasta és elolvassa a szösszeneteim.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.25. 06:17:42 -
endy papp #21367 Még pici adalék hozzá hogy érhetőbb legyen.
Egyszerű mint a faék.
A letöltött zip-et kicsomagolod ott benne van maga az indító "alkalmazás parancs"
Na én ezt kiraktam az asztalra parancs ikon ként ,így bármikor kéznél van elérhető sehova nem kell belépnem ,semmit,nem kell megnyitnom több kattintással.
Ezt dupla katt és már írhatod is az összeget a neked szimpatikus mentést kijelölve (kipipálva) majd a kis felugró ablakra rábökve leokézva ,tolhatod a játékot.
Mikor belépsz az adott játékba akkor látni fogod az összeget ,ha mentesz utána már mindig ott lesz.
Viszont ha utána úgy döntesz hogy mégse kell akkor ugyan ezeket a műveletek megismételve ,akár nullázhatod is a pénzedet.
Bocs ha picit szájba rágós lett,de te kérdezted hogy kell....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.25. 04:10:57 -
endy papp #21366 Nem mondom hogy amit @Dimre@ barátom ajánlott nem jó.
De én ezt használom tesztjeim során,szerintem ennél egyszerűbb jobb nem kell fillérre pontosan annyit írsz be amennyit szeretnél ,csak ezt a kis progit elindítod, mielőtt belépsz a játékba mented és már tolhatod is.
De részletesen le van írva itt ahonnan letöltöd .
Plusz van vidi is hozzá ha nem menne.
Money Cheat Tool v1.0
Most nézem a vidi valami egészen mást mutat.
Lényeg én kiraktam az asztalra parancs ikonra és onnan indítom amikor épp kell.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.25. 03:55:32 -
Daditsx #21365 Rosszul írtam. Nem növekedési, hanem betakarítási fázis. -
Daditsx #21364 Nálam a fű 3 nap után is csak az első növekedési fázisba van. XD -
#21363 Nézd meg ezt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kitt2000 #21362 pénz mod-nál mit kell beírni? -
endy papp #21361 Mondhatni majd minden le van írva a játékban.
a menüben, de nem oly ördöngösség főleg a tyúk,adsz nekik búzát és annyi.
Megvenni a ketrec külső oldalán található sárga trigerben állva tudod,ez ott van kívül ahogy a kis kapun be tudsz menni,ha a megfelelő helyre állsz akkor megnyitod a párbeszéd ablakot ,a súgó mutatja (F1) melyik billel tudod megnyitni és annyit olyat veszel amilyet szeretnél,persze az ólnak a korlátain belül maradva.
Tojás kívül lesz karton dobozokban.az előbb leírt triger mellett..
azt leadod ott ahol engedi a játék az információba megtalálod a helyét.
Miután egyet is veszel a menübe az állatok szimbólumra rákatt és látod az összes meglévő állatod ólad állapotát.
A tyúkokat kivéve a többit szállíthatod akkor olcsóbb az ára ,nincs szállítási költség. -
lacapapa2 #21360 Köszönöm szépen.. Esetleg tudnál segíteni abban is hogy van e valami leírás hogy mit hogyan kell csinálni stb? -
endy papp #21359 Köszi. Közbe meg lett csak az alábbiakat teszteltem....
Nos nyugodtam vissza térhetsz a fs 19-hez ha csak azon akadtál fenn 1 hét távlatában hogy nem tudod megoldni a talaj egyengetését.
Itt van egy mondanám tökéletes ,kipróbáltam (teszteltem ) nagyon jól működik úgy kis földön mint nagyon .
Nem mondom hogy nem macerás picit de csak először.
Ott és oda csinálsz egyenes placcot ahova szeretnél és akkorát.
Nyilván valamilyen korlátai vannak ennek is de ahhoz képest mit tud....
Az előbbiekbe amit ajánlottam azt nyugodtan felejtős ehhez képest.
endy papp
Groundleveler Placeable v1.0
-
#21358 Tess, időgyorsító: Dash Time -
endy papp #21357 Ez a mod arra lenne hivatott amit @Dimre @ barátom leginkább nehezményezett.
Még béta ,de azt írják fejlesztik tovább.
Erről beszéltem ,hogy módokkal előbb utóbb meg lesz oldva,ebben tuti biztos voltam.
Ha valakinek segít az egyengetésben az objektumok elhelyezése során.
Straightening MOD v0.1.5.0
Van róla egy vidi is.
-
endy papp #21356 Ja ja semmi gond és sem jókedvemből írom teli az oldalakat
Na igen pach az kell még hozzá pár és biztos lesz is.
Most is leginkább modokat töltögetek tesztelgetek,pont azért amiért te is,annyira nem erőltetem a játékot.
Igazából a rengeteg teszt alatt is farmozok,már annyi mindent funkciót gépet kipróbáltam.
De még messze nem mindet...
Már jöhetne az "ultra"idő gyorsító,mert így eléggé hosszadalmas.
Most rámegyek aszem az állattartásra, kivi vagyok ,hogy pontosan ott is mi merre mennyi...
Ahogy látom a 17-hez le is állt a mod készítés már alig van új...de ez érthető is
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.24. 12:41:28 -
#21355 Lehet hogy irtad,átsiklottam felette. Én is csak azért irtam ide,hogy aki esetleg pénzkeresésre menne rá,és szintén elsiklott felette,tudjon erről a lehetőségről. Látom én a pozitiv oldalát is,de sokkal sokkal több is lehetne :)
mint irtam nyilván órákra le fog kötni,csak még kell egy-két-há komoly javító tapasz.
Addig nem tervezem tolni,aztán mire javítják már lehet ott is lesz a polcon,a javításokat ritkán törik meg -
endy papp #21354 Én ezt már 2 hete tudom,a megjelenés előtt már szó volt róla,vidikben is mutatták.
De ha az első irományaim figyelmesen elolvasod,tudnád te is.
Ugye aki egy játékot csak a negatív oldaláról közelíti meg és látja ,annak beszélhet az ember,egyből lehúzza,majd később kezd rájönni hogy azért mégsem annyira gáz ez a játék az összes hibájával együtt.
Ezt általánosságban értem.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.24. 12:10:12 -
endy papp #21353 Üdv.
Pár teszt eredmény , amit végeztem.
Én már csak ilyen vagyok szeretem tudni mi merre van a játékban,no meg a kétkedőknek is szól hogy azért itt is változások történtek,de akit nem lehet meggyőzni annak úgy is tök mind egy....
Nos amikről szó lesz a szösszenetemben az 4 dolog.
Elsőként kezdem a bugos-al
"Értesítések a megnövekedett keresletről."
Ez konkrétan egy "barkóba ki lő téged tarkóba"....
Az idő pörgetés közben jött az üzenet jobb oldalt felül a képernyőn,de csak ennyi amit az előbb írtam,annyival kiegészítve hogy hol Pl:istálló.
Oké ,megnéztem nem látni hogy más színűre váltott volna bármelyik "termény" hogy esetleg a parasztja megtudja mit is lenne érdemes oda szállítani ,mire van nagyobb kereslet....????
Mindenhol néztem, még a menüben talán valahol megtalálok egy olyan kiírást amit még szépen a 13-ban láthattunk ,de ezt az évek során egyre jobban leegyszerűsítettek,arra hogy más színnel jelölték az épp aktuális.
Nos erre utaló jelet egyszer találtam 12 nap elpörgetése során ,a fa növekedése miatt volt rá szükség majd erről később írok.
Akkor láttam hogy narancs sárgára váltott az aktuális ,de konkrétan az egész sor ,vagyis mindenre vonatkozott volna "elvileg"
No de mit is várhatok a ha még a BGA sem működik......
Annyira sikerült leegyszerűsíteniük hogy te magad találd ki hol mikor mit....nonszensz....
Remélem javítva lesz ,már ha tudják a készítők egyáltalán...
Ha valaki esetleg tudja megoldást szóljon ,akkor vissza minden ,nem ez volt a teszt elsődleges célja de ha már napokig pörgettem az idő az ültetett fa (fenyő)növekedés miatt ,több mindenre is fény derült
Mint írtam is az ültetett fa növekedése volt a fő cél.
A fenyőt teszteltem mert ezt lehet bárhova míg a nyírt csak a termő földre,itt nem történt változás.
A nyírt nem teszteltem,ha valakinek ingere van rá tegye meg,majd egyszer én is ha lesz 1200 pörgetés,így már 120-al nagyon untam.
Itt megint változott az elődökhöz képest.
Eleve nem az a fajta fenyő van most ami eddig megszokott volt,jó egy kis új színt látni.
A növekedés 5 fázisban történik, ahogy én tapasztaltam nincs különösebb különbség hogy épp a növények növekedése a menüben mire van állítva,szerintem erre nincs kihatással a fenyőé,de miért is lenne.
Pontosan nem tudom de ha az emlékeim nem csalnak a 17-nél 4 fázisba nőtt meg a véglegesre ,de ott nem 2 nap kellet 1 fázisnak hanem több asszem 3,de lehet 4 ,annak idején azt is teszteltem.
Egy fázishoz 2 nap kell így 10 nap alatt éri el a végleges magasságot,utána már nem nő tovább(megnéztem)
A játék leírása azt írta csak a tejesen kifejlődött fákat lehet kivágni,na ezt nem néztem ,de ha oda kerülök vagy valaki emiatt nem tud aludni ,járjon utána... szerintem előbb is ki lehet csak nem adnak értelem szerűen annyit érte az értékesítés után.
Fű:
Eközben is hogy hasznosan teljen az időm,a fű növekedést is teszteltem.
Itt is van változás.
Mint tudjuk az összes terményt le tudjuk taposni ,NEM kell már külön mod hozzá mint a 17-nél,ha a föld terület a miénk és nem a segítő dolgozik rajt mert nagyon helyesen akkor nincs ilyen.
Vissza térve a fűre is érvényes a letaposás de itt idővel 2 növekedési ciklus alatt újra nő ,míg a termények nem ha egyszer letapostad annak annyi.
A levágás után több fázisban több nap alatt nő meg (lassú ciklusra állítva) 1 naponta nő egyet,.
Lehet a 17-nél is így volt de ott mindig mindenhol rendelkezésre állt így én (de szerintem más sem ) nem figyeltem soha.
Az első után még nem lehet vágni(ez nem változott) utána már igen,a 3. után lesz teljesen végleges állapotában.
No de ezzel nem ússzuk meg ennyire nem egyszerű a 19-ben füvet HATÉKONYAN termeszteni.
Miért is ? mert a fű is épp oly gondozást igényel mint bármi más növény (Pl: búza stb,stb..)
A fű is gazosodik, gyomlálást, gyomirtást ,szántás,meszezés,műtrágyázást,szóval mindent igényel mint a többi haszon növényünk..
Vissza térve a gyomra tesztjeim során arra is fény derült,hogy az is 2 ciklusban nő... nem csak úgy...
Így azért tolódik a játék idő rendesen,pedig csak a fűről beszélünk ,ami ugye elengedhetetlen az állattartásaink során.
-
#21352 olvasgatom neten hogy jelenleg a lovak elég jól hoznak. 5000ért megveszed és ha full felfejleszted 50k ért el lehet adni.
minden nap lovagolni kell vele meg csutakolni ,meg persze kaja pia -
endy papp #21351 Ja ja megnéztem az előzetes vidiket valami hasonlóra gondoltam.
Nos sajnos igen ......Jó példa erre a Gold Rush:The Game. arany ásós játék.
Megjelent ,de olyan szinten félkész volt hogy még a készítők is nem győzték kérni az elnézést folyamatosan, de tolták a javítást mindig hozzá.
A megjelenés után 1 évvel lett olyan amilyennek kellett volna lennie először.
De ugye ez a felhasználóknak sovány vigasz.
Konkrétan fél évig volt hogy el sem indítottam....annyira használhatatlan volt bármire is.
Sajna ma már ez a tendencia,félkész alfa béta állapotú játékokat tolnak a képünkbe készként és csodálkoznak hogy sok a warez.
Ennél aztán már csak az jobb mikor fél év után már javítások sem nagyon jönnek a játékhoz ,holott még bugzik rendesen.
Ez van....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.24. 10:02:35 -
#21350 hamarosan megjelenik,űr lövöldés,birodalom építős,saját űrbázissal , termelő modulokkal,flottával stb...hogy milyen lesz nem tudni,az előzőhöz kellett egy év megjelenés után hogy rendberakják,úgy látszik ez a divat mostanában :D -
endy papp #21349 A hetvenes évek végén mikor megjelent a csillagok háborúja még érdekelt volna ez a fajta ,akármi,de már nem kötne le...
Azon kívül hogy a vidiben(a játékot nem láttam) gyönyörű a grafika,mondjuk nem oly nehéz az űrben szépet alkotni,nem tudom mi is ez????
De aki szereti annak tuti szórakozás....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.24. 01:40:41 -
#21348 Valszeg az X foundationra gondol,itt is szintén várós :) -
endy papp #21347 na kíváncsivá tettél melyik az ,ha nem publikus jöhet privibe is... -
endy papp #21346 Most erre mit mondjak .....igazad van...... majd a 21-ben jó lesz ......vagy nem.....
Azt már rég tudjuk mindketten ezek (Gianst) a modderek ötletei nélkül még mindig a 13-nál tartanának,áááá még ott sem
Ebben ígértek annyi újítást amit nem szégyeltek aztán ami ,igazából nem is az az sem működik,Pl.-nak itt a BGA mióta van az FS-ben????? az sem működik egy késznek mondott ,már 1 javítást megélt játéknál.
Szerinted mikor ilyenek tapasztalok látok nem nyílik ki a bicska a zsebembe,de hamar túlteszem magam rajt.......
Na megyek megnézem azt a 850MB modot hogy is működnek a legújabbak,mit szelektáljak.
Nagyon el tudok lenni velük...
Közbe rengeteg funkciót kipróbálok,farmozok és le@arom a többit -
#21345 Off Fogok szimulátorral játszani, de nem farmossal, ha minden jól alakul, és sikerült a készítőknek tanulni az előd csúfos bemutatkozásából akkor rá se nézek jó darabig az FS-re :