23835
  • endy papp
    Köszi az infókat
    Amit írsz hibát az bug felsorolás közt szerepel majd javítják,a többi 30-40-el együtt,vagy ami még lesz.
    Gondolom össze várnak egy csomót és akkor.
    Igazából holnap lesz 1 hete hogy kijött....
    Én meg a fa ipart teszteltem.
    Szál fát semmilyen formában nem éri meg leadni sehova,max 1600 amit ad egybe érte igaz nem gallyaztam le hanem úgy ahogy volt bele dobtam a leadóba.(mindegyik kb ugyan azt a pénzt adja.
    Viszont ugyan ezt a fát ,ha forgácsot csinálsz belőle,majd 9000 ad így már jobb de ugye ezzel azért van némi munka mire a leadóba kerül.
    Igaz a lerakható hely ahova még le lehet adni az egy ezressel kevesebbet ad de úgy meg ne kell szállítani.
    Aszem ha megunom a küldiket tolom a faipart azt mindig is szerettem.
    Azt majd ha lesz elég alapanyag pénz,az állatokhoz akkor nekiesek azoknak.
  • SzocsA
    Hát a mostaninál ha megálsz a szántóföld közepén és abbahagyod beszántja azt ami már egyszer be volt szántva vagy vetve.

Kipróbáltam a malacokat, 100 dbnál 1:48 óra a szaporodás. Ehhez kell 6000 l víz, 12000 szalma, 6400 volt nekem a kukorica 1/4 3500 volt a búza ez is 1/4 be, a maradék kettő meg még nem volt! ez hat napig elég lesz azt írja! MEgéri akkor? elég sok termést elzabálnak :D

És 1200 ért lehet eladni őket :D a kétszáz csak akkor ha el is szállítod őket különben még azt is levonja....
  • endy papp
    Naná mégis hogy gondoltad....
    Ráereszted akárhová és tudni fogja kikerülni az akadályokat stb..,meg még meg is fordul
    Ez a 13 óta így működik....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.01. 11:34:59
  • SzocsA
    Szántóföld helyén nyírod vele a füvet nem randomra akárhol! a képen a 24esen vagy! úgy még én nem próbáltam....

Szerintem annyit kapsz érte amennyiért veszed... mindjárt kipróbálom...
  • endy papp
    Állatokról nem tudok infókat,mivel csak a robot van bérbe,kell a mani...
    De ezek szerint a cocik jól hoznak a konyhára,de kérdés mennyit kapsz értük.

• endy papp

Na az nem kevés.
    Ki van ez találva, hogy ne gyorsan legyél milliomos....
    A bérletnek az a lényege szerintem ,én így csináltam csinálom ha nem kell a gép mert végeztem vele ,megyek vissza adom így nincs tovább költség.
    Vagy vegyél ,de mint tudjuk az sem olcsó...
    Nálam a fűnyírást tökéletesen csinálja a melós pedig nőből van.....
    "Punci nyírja a füvet"
    Szép munát végeztél...

• SzocsA
    36 malacom van és 5 óra a szaporodási ráta :D szerintem ezzel lehet majd a legjobban keresni, mivel ez az új fejlesztés ebben a játékban.... 62 juhom van és 15 óra a szaporodási rátám!
    Mennyi a szarvasmarhánál? nincs még silom....
    A termelékenység 78%, csak búza meg kukorica van nekik adva, ahhoz hogy 100% legyen a maradék kajákkal is fel kell tölteni amit írnak? kell neki még cukorrépa vagy burgonya, meg repce és napraforgó meg szójabab. Ha csak kukoricát adok nekik akkor nem lesz 100%os a termelékenységi rátám?
    Nincs még hozzá cuccom meg kevés kukoricám van...
    Ha majd lesz több termékem akkor adog nekik...
  • SzocsA
    Hát lizingelni sem éri meg a járműveket, vettem földet 2őt nekiálltam segítővel nyomatni, napi 150 000 elmegy erre :D

Nekem nem jó a kaszálás vagy a fűnyírás nem megy segítővel miért?
  • Hunter of Deer
    Ahol a kaját adod nekik ott kell "összelapátolni" a kiszórt kaját és visszaönteni az etetőbe.
  • tothg80
    Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy a tehén tenyésztésben nagyon csökken a tisztaságom, tudnátok segíteni hogy hogyan tudom azt növelni? elörre is köszönöm!
  • dimre
    Elállt az eső Angliában, és felébredtek :D, ez vlsz sok játékos életét megkönnyíti, elhelyezhető válaszfalak terményekhez
    (FS-UK) Grain barrier sections

Térképcsinosításhoz, elhelyezhető zászlók
    (FS-UK) Placeable Flags
  • dimre
    Készülő modok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A minőség nem kétséges ("Modding Welt")

Fliegl Tandem HKL Pack
    Készitők: Crouwler / da-hoffi

Ha minden jól megy, ígéret van ennek az átkonvertálására is

BGA
    Készítő: Manuel

• Triantafillo
    Ez mondjuk eszembe sem jutott... Már nem az, hogy visszaolvassak, - na jó, az sem - hanem ez a Halloween dolog.
    Akkor bocs a fölösleges hsz-ért és köszi a választ.
  • endy papp
    Olvass vissza pár hsz.
    Mindenkinél halloween van-lesz
  • endy papp
    Persze persze ,már lehet erre is van csit....
    ÁÁÁÁÁ dehogy csak viccnek szántam,
    Nálam még csak a fele van meg ,így én még nagyon csóró vagyok,de te 0-24-be tolod így nem is csoda hogy ott tartasz,te egy "sztahanovista" vagy a szó jó értelmében,nem véletlen hogy a sosnovkán tolod...
    Én is így álltam neki ha kell 50 nap hogy meglegyenek a földek akkor annyi a játék a lényeg.....
    Így aztán nekünk eléggé időt álló befektetés lesz,ez,remélem mire kijön a 19 már meg lesz mindenem és milliomos leszek....,..ja a kezem meg bele ért a bilibe.
    Én órákat el töltök tesztekkel...jó móka
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.31. 20:42:39
  • Triantafillo
    Találkozott valaki olyannal, hogy a gyalogosok úgy mennek mint a zombik?

Utoljára szerkesztette: Triantafillo, 2016.10.31. 20:35:52
  • endy papp
    Ja ja az van .
    Azt még nem írtam hogy mikor belépsz a küldibe inaktívvá válik a növények fejlődése a menüben,még ha szeretnéd se tudod állítani,azt írja "nem",azért ezt kivehetnék mert ha akarom be kapcsolhatnám mint minden funkciót.
    Oké hogy a boltot is letiltja ez idő alatt(küldik)de had döntsem el én .
    De lehet programozás szempontjából ez is megvalósíthatatlan.....
    Permetezéssel már találkoztam permetezővel,alig fizet rá,a többit meg csak úgy mert miért is lenne oly bonyolult folyamatok...
    A lényeg nagy föld ,aratás-betakarítás,szántás,a többi lófütty...
    A permetet és hígtrágya kiszórást is alig látni este ha termény van rajt meg csak "repülő nézetből tudod rendesen.
    Az elmúlt pár évben előre léphettek volna ha már ennyire fontos lett a játékban de ez így elég gagyi.
  • dimre
    Zúg a traktor szánt az eke gyere elvtárs ....., nem a meggazdagodás a lényeg, a részvétel, mert eddig is mi volt, kinek nagyobb a gépparkja méregetés ment (persze csíten vette), a játék lényege meg nem érdekelte V. Pityuékat.
    Én belehúztam a bérmelókba (steames teljesítmény miatt, "segíts minden gazdának"), itt tartok :
  • endy papp
    Mindent ki kell próbálni tesztelni ,én is csak ezért tudom mert rászántam nem kevés idő....
    De hogy az első kérdésedre válaszoljak, nem számol időgyorsítást,szerintem az már programozói csoda lenne ha az ilyen tranzakciókat is tudná követni.
    Az állatokról nem tudok sokat ,mert még gépem is csak 2 van,nem hogy más.
    Asszem a kövi javítást fel sem rakom míg a küldiben benne van az okosság,vagyis a bug,most olvastam a hibasorolásba.
    Legalább ebben valami kis pénzt tudok gyűjteni,nem sok de valami,még csak nem is csalás.
    Tartok tőle ez nem az a farm szim lesz ahol pik-pak meggazdagodik a paraszt...
    Hogy ez jó vagy nem mindenki tegye ahova szeretné,nem véletlen írtam korábban,húsvétra már állataim és a hozzá való,földek gépek is lesznek...talán ....vagy nem
  • dimre
    Igen percet akartam írni, csak az óra mod miatt benéztem, persze másfél óra alatt nem szárad el. Még arra tudok gondolni, hogy bérmunkánál egy külön generált állapotot hoz létre, ki van iktatva minden funkció a vásárlás is, ezért letilt minden egyéb fejlődést is. Az idő megvan mert az alapján számolja a munkádat, amikor elfogadjuk a képernyő is elsötétül pillanatra míg betölti a gépeket.
    A bérmunka is addig lesz amíg fel nem vásárolod az összes földet , utána a gazdák kinyalhatják a . Van pár munkafolyamat amit sztm nem csináltak meg, szecskázás, bálázás, fűnyírás, vagy trágyázás szilárd trágyával, permetezés perme-telővel.
  • SzocsA
    De mivan ha 120× időgyorsítással mész és bemész küldibe? akkor hogy számolja az időt?
    Nekem a krumpliszedés volt 174 perc de 104 percnél befejeztem és kaptam érte 160 000 pénzt.

Állattartást ki csinál? Nekem juhok vannak 40 db +1 lett eddig szaporulat 19 óránként van +1 120 dball kipróbáltam lement 8 óra valamennyire a szaporodási ráta.
    Ez mennyi sertésnél? Ha eladok 100 dbot akkor is csak 300 000ret keresnék vele de kb 50 nap után jönne össze annyi.
    A gyapjú is csak 2000 liter jön össze egy raklapon amiért kapok 14000ret 7000 a literje.
    Az a baj, hogy a malacokat nem tudok még tartani mert nincs pénzem földre meg nincs még szalmám sem.
    nem is tudom mivel éri meg igazán foglalkozni?
  • endy papp
    Ja gondoltam hogy amiatt ez a mozgás mint ha a hivatalos oldalon olvastam volna.
    Köszi az óra-dátum linket,korábban én is láttam de még azt hittem nem jutottak el idáig,fel fel nézek az oldalukra de egyenlőre még nagy a csend.....
    Jó azért tudni főleg ha teszt van és pörgetek hol is járok a napokban no meg úgy szeretem ha tudom melyik nap jön a Jézuska....
    De azért ez a halloween-es dolog úgy kellett nekünk mint egy falat kenyér....
    A hibalistát meg végig sem olvasom,Majd talán később,elég volt hogy láttam a szántásról a képet....
    Nálam detto ez volt,jobban szántottam belső nézetből a legnagyobb ekével ,mit az AI...

A küldiket már annyira kiveséztem teszteltem ,nyilván rengeteget meg is csináltam,ma is fedeztem fel egy okosságot bennük...,nem tudok egyet érteni veled ebben.
    Miért ?
    Egyszerű matek.
    Ezt mondjuk nem is értem?????
    ""Küldik alatt vlsz. a nővényelszáradás miatt nem növekszik a saját vetés, hosszabb bérmunka, pl. cukorrépa betakarítás < 150 óra alatt simán elszáradnának."""
    Mi az hogy 150 óra ,talán elírtad és percet akartál,biztos, mivel ilyen nincs a játékban talán ha szálanként szednék ki a földből akkor tartana eddig.....
    Most valós időkről beszélek mivel a játékban 1 perc az a valóságban is annyi(nyilván nem időgyorsítás mellett)
    A küldik alatt mint már írtam korábban is a játék idő telik rendesen,de a növények nem növekednek,de nem azért hogy el ne száradjanak,ha nem mert szerintem a készítők vagy csak így tudták megoldani,vagy direkt nem akarták el venni a játékidődből azokat az órákat amiket küldikkel töltesz,én szívesebben látnám ha a küldik alatt is rendesen telne az idő,de ez van sajna,
    Erre is van megoldás meg kell venni az összeset.....ja ha az olyan egyszerű lenne csalás nélkül.
    Szóval ha 1,5 órás is lenne egy küldi ami ugye a leghosszabb , igazából 80 percnél hosszabbal még nem találkoztam de legyen 1,5 órás(még mindig valós időről beszélünk), akkor sem szárad el .
    Magyarázat:
    Nem azt kell nézni mennyi a kiírt rá ,mindet még a leghosszabbat is fele idő alatt lehet teljesíteni,nekem legalább is mindig sikerült.
    Itt jön az hogy lemértem.
    Minden érési ,betakarási szakasz 6 óra .
    Nos 3 betakarítási szakasz van,(érési 4)az ugye 12 óra,ez után még mindig van 6 óra(3.betakarítási szakasz) mire elszárad a növény.
    Akkor ugye van elég idő mindenre ha max 2 óra lenne egy küldi akkor is mivel utána már dolgozhatsz simán a földjeiden.
    Bocs ha picit szájba rágósan hosszúra sikeredett, de esetleg valaki hasznát veszi
  • dimre
    Eladási adatok: Steamspy FS 17
  • dimre
    Végre nem egy guruló vödörben kell vizet szállítani
    (Modhoster) Garant Kotte TAS 30000
  • dimre
    Halloween

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.31. 14:47:33
  • joceruza
    Nem gyenge az a lista..... Jó szórakozást a fejlesztőknek.
  • dimre
    Árpa és búza textúra mod
    (Modhoster) Forgotten Plants Wheat/Barley

Elhelyezhető multitároló
    (Modhoster) Multi Storage Shed
  • dimre
    Itt van Marhu oldalán egy valós óra amiben a napokat is számolja, az emberek állítólag a halloween miatt mozognak úgy mint a zombik.
    Ne csüggedj semmi sem tökéletes, íme a hibalista amivel meg kell birkózniuk a fejlesztőknek.
    Küldik alatt vlsz. a nővényelszáradás miatt nem növekszik a saját vetés, hosszabb bérmunka, pl. cukorrépa betakarítás < 150 óra alatt simán elszáradnának.
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.31. 12:22:54
  • Caliph
    azt hittem az időgyorsítás jelzését hiányoltad,sorry
  • endy papp
    Majd fényképezd már le hol jelzi a hud hogy hanyadik napon tartok épp.....
    Amiről te beszélsz az az időgyorsítás ha esetleg nem tűnt volna fel...
    Ebből következik már amit írtál ha 120-at mutat akkor 120. napon tartok épp.
    Bocs hogy nem egyről beszéltünk.
    De közbe rájöttem a 15-nél is mod volt az ami kiírta.
    A készítőknek még nem sikerült ezt az óriási feladatot leküzdeni.
    Remélem itt is lesz rá hamarosan,mod.
    Mellesleg nem gond, mert van olyan ahol a játékon belül fel tudok jegyezni mindent,(persze ez is mod) ezt is majd fel írom hogy a 28 napnál tartok.
  • Caliph
    "Pörgettem az időt az 5.napon ,ami ugye nincs jelezve ,én legalább is sehol nem találkoztam a hudon és máshol sem vele,kimaradt a 17-ből sajna,de miért nem fért el???"

az óra és a pénz jelző között mutatja hogy hányszoros időgyorsítással játszol épp,ha ezt hiányoltad.
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.10.31. 11:03:54
  • endy papp
    Szia Zolcsika
    Rég jártál felénk!!!
    Nos amit írtál lényegében igaz.
    De azért azt a farm szimet annyira ne várd mert talán soha nem kapod meg.....de bár csak ne lenne igazam.
    Az már más kérdés hogy kinek mi ér meg ennyit.
    Sajna ennél rosszabb játékokra is adtam már ki a többszörösét úgy hogy nekem "megérte"
    Persze,mindenki döntse el maga ,van itt olyan aki steam-s árat sem sajnálta érte ,de sokan warezzal nyomják..
  • endy papp
    Ezt a bozót vágó micsodát nyugodtan kukázhatod,ahogy a 15-nél is kb 1 év után volt olyan ami használható.
    Itt ez szinte a 0 jó 10 azért van...fps tudja produkálni
  • Zoli0801
    Szia Endy mindenkinek szép napot!
    Szóval olvasgattam a hozzászólásokat véleményeket sz.tem tutira nem érdemes kb 6 vagy 7 ezret ezért a szoftverért kiadni,lényegében egy jobb mod mapban több újítás van mint ebben az állítólagos újban.sSámomra akkor érne az egész valamit ha teljesen valóságszerűvé tennék a játékot minden tekintetben.365 napos időjárás, évszakok váltakozása, időt persze lehetne pörgetni.Azért nekem ne mondja senki ma itthon a valóságban is ha leadsz egy pót tengerit azért annak az árából simán tudod a gépeid fejleszteni, ha ügyesen csinálod.A szimulátor lassan élhetetlenebb mint a magyar valóság,lehet direkt magyar pályakezdőknek találták ki,hogy lehet a semmiért küszködni.
  • endy papp
    Pár érdekes kép.
    Itt mindenki úgy mozog mint ha zombik lennének

A fő út majd végig ilyen...

• endy papp
    Én sem találkoztam ilyennel.
    Tegnap picit tesztelgettem ,célirányosan.
    Így aztán picit át mentem negatívba.
    Egy mondat erejéig az eső-jégeső egy vicc még mindig.
    Pörgettem az időt az 5.napon ,ami ugye nincs jelezve ,én legalább is sehol nem találkoztam a hudon és máshol sem vele,kimaradt a 17-ből sajna,de miért nem fért el??? na szóval az 5.napon jött az első "nagy a kereslet" és utána a hetedikig még 3-4.
    Sajna ez is így ahogy van kuka.
    Alig kerüli el árban az aktuális legmagasabb árat,így aztán nagyon sok értelme nincs rá gyúrni.
    Elgondolkoztam hogy az alacsony eladási árak az aránytalan magas földárak miatt rá vagy kényszerítve hogy csak béreld a gépeket,vagy pénzcsalást vegyél igénybe.
    Könnyűn tolom,ez ugye 3x annyi mint nehézen....na ott mikor jön össze egy komolyabb géppark???
    Persze a 7.nap körül ami ugye 168 óra játék időt takar biztos már jut gépekre is.
    Addig mennyi küldit kell megcsinálni???
    Ami ugye azt jelenti az idő telik de a növényeid ha vannak a saját földedbe egy centit nem nőnek...
    Az is aránytalan hogy (nem mértem de kb 50. nap után kezdenek a gépek olyan állapotba kerülni hogy el kell adni ,legalább is a készítők gondolom ilyen céllal tették bele ezt az opciót..
    Na megnézem én aki 1200 órán bele tesz.....
    Már az első nap volt föld aminél ez a kép fogadott,nem is egy.....
    Jelenleg nincs elérhető küldetés "na ne má ember...."
    Nagyon sok jó és új dolog bele került, de még mindig ha nincsenek állataid,az elején nem nagyon kerül rá,meg a hozzá tartozó gépparkra,akkor elég értelmét vesztett mókuskerék ez a farmozás.
    Vissza térve még a küldikre ,még mindig az első napon,már egyre kevesebb a jó pénzes meló ,mivel fogynak ki a növények a földből és azok is úgy fejlődnek ahogy a sajátjaid,azaz sehogy ha közbe küldikkel töltöd az időt.
    Még a fa bizniszt nem teszteltem nagyon,de valaki írta hogy ott is csak a helybe járás van...
    Nem tudom meddig bírom ezt a felállást,de valószínű az első komolyabb értelmes (legyen miért termelni,stb,stb,) modmap véget vet ennek.
    Remélem minél előbb össze dobnak a modderek.
    Félre értés ne essék nem,3. nap alatt akarok mindent de nem is a 40.-en
    Aki már oda jutott a "karrierben" elmondhatná,az állatok leadása,a tej biznisz is ilyen "soha nem jutsz előbbre" koncepcióra épülő ágazat.
    Még megérhetem és vissza megyek a (15 Ackendor mapra)
    De rémélem azért erre nem kell rákényszerülnöm....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.31. 08:46:09
  • dimre
    Alapvető hülye kérdés, földterületet lehet eladni, (emlékeim szerint volt ilyen opció az előző részben)?
    Véletlenül félre nyomtam, indítás helyett vásárlást, kerestem, de nem találtam eladási lehetőséget a térképen, leírásokban sincs rá utalás (ha nincs marad az .xml szerkesztés).
  • joceruza

Még jó hogy le lehet rögzíteni a bálákat....
  • mokuci74
    Sajnos a merlegek itt sem mukodnek, illetve mukodnek csak nincs ertelme logolas/statisztika nelkul..... :(
  • dimre
    Láncfűrészes fadaraboláshoz "colostok"
    (Modhoster) Metermass

joceruza #19466 "Lapos", sógorék konvertálják a 15-ös térképüket talán nem lesz lapos
    Alpenflair 17