23835
  • dimre
    A bozótvágó régi kedvenc újratervezve (remélem FSH mappon hasznát fogom venni)
    Ahwi H600 v 1.0

Nem bírom megunni, sem abbahagyni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Alakul a kolhoz (tiszta sims mániám lett)

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.31. 03:29:27
  • endy papp
    Nyugodtam ki merem jelenteni hogy a 15-nél majd az összes mapot így vagy úgy végig néztem,ami mint tudjuk nem kevés,(eszeveszettensok) sokat ki is próbáltam,(250 MB alattiakat nem ,mert azokon semmi nincs) talán ha 10 volt hibátlan,de abból is 5-6 ami rendesen futott.
    Asszem ez egyenlő a nullával....
    Amin igazából toltam több száz órát ha jól emlékszem 3 volt mert azért én is finnyás vagyok.....
    Remélem itt azért jobb lesz a helyzet ezért is mondtam el leszek az alap mapon.
    Mellesleg ha nem egy extra map(Ackendorf fs2015) akkor totál ugyan azt csinálod pár extrával fűszerezve,amit néha látsz,ha igazán a földtúrással vagy elfoglalva, erős kompromisszumokkal,persze a maga nemében mind jó....
  • Carl Davies
    Óvatosan az ilyen helyeken! Kicsit nagy volt a pót aztán beleért a tetőbe, majdnem kiugrott. :D
  • joceruza
    Aminek nagyon örülnék,az egy free steering opció a Drive Control mod-ba.
    Ha valaki nagyon unatkozik és ért is hozzá,megcsinálhatná.....
  • joceruza
    Csernobil nekem is jobban bejön,de annyira "lapos" a map hogy csak na. Hiába lesz millió elhelyezhető cucc,akkor sem lesz az igazi. A gyári mapokon csak az elején nyomom,tesztelgetés céljából. De hogy huzamosabb ideig azon toljam,az ki van zárva. Nekem azok a mapok jöttek be eddig is amik a nulláról lettek csinálva.Változatos vidék,földek,utak,stb. A Two Rivers is hasonlít kicsit az alap térképekhez,de az utolsó nagyon bejött.
    Nincs mese,várok. Addig meg elbohóckodok.
    A modokról meg annyit,hogy elég finnyás vagyok ezen a téren. Nem rakom be azt a sok hulladékot.
  • dimre
    Viszont az alaptérképeket ki lehet csinosítani, ahogy látom a modderek nagyon nyomják az elhelyezhető tárgyakat, objektumokat.
    A 15-nél az elején csak dekorációs cuccokat csináltak, most meg fossák a tárolókat, pedig gyárilag bárhova leöntheted a terményt, ki érti ezt.
    Nekem az amis map még nem jött át a lelkivilágomba, zöldCSernobil viszont magába szippantott, azon "elmélkedtem", nem kell térképet készíteni, elég ha sok elhelyezhető cucc lesz a játékhoz, ingame testre szabhatod az "élőhelyed". Kevesebb helyet foglal, és erőforrást is kíméli (RAM, Proci, VGA), nekem ez így tetszik, nem kell nagy méretű szarokat letölteni, tesztelni, mert minél több dolog van benne, annál több a hiba is, ami már jelentősen visszafogja a játék futását. Egyedül a fizikai objektumokat (épületek, oszlopok, sziklák stb.)nem lehet "lebontani, variálni" a játékon belül, minden más változtatható, ja és a terep sem változtatható de áttextúrázható ha nem tetszik.
    Furcsa, de nem igazán erőforrás igényes a játék, de ha telepakolod "jobbnál-jobb" (ezt a sz@rul kivitelezettekre értem) modokkal húzza a barna csíkot maga után a géped, és egy modolt térképhez kell nafta, pláne ha nem hibátlan (németeknél, már szokás megjegyzésként odabiggyeszteni a modokhoz, hogy log-tiszta), de egy hibátlan full extrás futtatásához is fél Paks teljesítménye kell.

#19461 Annak én is, az egyik kedvencem már a 13-as rész óta. A leghangulatosabb az összes közül

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.30. 20:02:15
  • joceruza
    Akkor ne vedd meg mert akkor a gép előtt fogsz ülni. Akinek van élete,nem annak való a játék. Ha neked nincs időd, mi nézzünk utána annak hogy te mit szeretnél?Amíg ezt az üzenetet írtad, megnézhetted volna az árakat. Nem tart tovább.
    DE CSAK NEKED: ennyibe kerül
    Gondolom már videókat is néztél róla ami megint csak az idődet rabolta.....

És ne haragudj ha megbántottalak!
  • aZsandar
    Ilyen, amikor az ember sajnálja rá az időt, mert VAN ÉLETE, és EZÉRT minél kevesebbet szeretne a gép előtt tölteni. :-DDD

De majd végignyálazom, köszi! :-D Vagy nem is, inkább a nőmmel leszek, minthogy itt... :-DDDDDDDDDDDDDD
  • Rozsdika
    köszi a segitséget.
  • joceruza
    Tudnék örülni mondjuk egy Two Rivers-nek.
  • endy papp
    Ha nagyon egyszerűsíteni akarom a választ.
    Nincs...
    Még korai ,az igényes és jó mapokhoz idő kell.
    Ha így haladok kb húsvétig simán kitart ez.... addig meg úgyis lesz valami jobb.
    Addig meg folytatom a rabszolga munkát.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.30. 19:21:53
  • joceruza
    Amúgy van már olyan map ahol érdemes elkezdeni egy új játékot? Az alapokat hagyjuk....
  • joceruza
    Ilyen amikor az ember csak Facebook-ra használja a netet.
  • endy papp

De a többi sem rossz....ha vissza olvas szerintem mindenre megkapja a választ,amire meg nem az nem is lényeges....
  • joceruza
    "Amúgy hol, mennyibe kerül?"

Ez a legjobb kérdés az internet világában......
  • aZsandar
    Adjon Isten!

Hallom, hogy grafikailag jobb, de még nem varázsolt el, amit eddig láttam.
    A legfontosabb kérdés, van már végre beszélgetési lehetőség multiban???
    Jó lenne ezt is kipróbálni, mielőtt pénzt adok érte... ;-)
    Amúgy hol, mennyibe kerül?

Köszi!
  • endy papp
    Attól tartok ez az olajretek dolog egy nagy kamu vagy bugos vagy nem tudom.
    A tesztek alapján semmi értelme, legalább is a mapon az adott föld színei nem változnak azzá amivé kellene, bele kultizás után.
    Mert ugye az vagyon írva hogy 30%-al nő a terméshozam,ahogy a szántás és trágyázás permetezés után,is százalékosan.
    De ha valakinek ez irányú javaslata észrevétele van szívesen veszem.
  • endy papp
    Az enyém enélkül is magyar és semmit nem kellet csinálnom......
  • gyuri35
    Ha esetleg valaki még nem találta volna meg,így lehet magyarítani a játékot,nálam frankón működik
  • endy papp
    Na igen eszeveszett tempóban tolják ki magukból,de ez csak nekünk jó.
    Ha valaki eddig nem kapcsolta be a dinamikus kamera mozgást az tegye meg ,valami eszméletlen jó tőle belső nézetből,főleg a szántás.
    Totál dinamikus a mozgás,tényleg nem lehet mondani hogy totál sík az egész föld.
    Most toltam egy 70 perces szántást,minden percét élveztem...
    Pedig a 13-nál szántottam utoljára ott is csak kb 1órát,no meg teljesen felesleges volt.
    Igaz azért sokat dob az élményen a 3 mocsis nézet....
    Ebben a tarkiban elég sok mindet mutat a kijelző,megint csak piros pont a készítők felé.
    Sebesség,fordulat ,játék idő,pillanatnyi fogyasztás.
    LCD kijelző
    Más:: ha valaki nem szeretne szántani ekével ezzel hatékonyabb tud lenni.
    Hogy mit ki nem találnak....
    Szántás kultivátorral.....XD
    A tükrökről még nem esett szó azok is komoly fejlődésem mentek át.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.30. 11:33:08
  • dimre
    Özönlenek a modok, úgy látszik nem mennek temetőbe.
    Kolompérkombi (Krumplis Holmer)

(Modhoster)Multi Storage Shed

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.30. 09:36:38
  • dimre
    Textúra, színjavító mod (későbbiek folyamán jönnek a nővények)
    (Modhoster)Forgotten Plants Landscape
  • joceruza
    Szerintem piszok jó bálát pakolni. Jobban lefoglal mint a szántás,vetés,aratás....
  • endy papp
    Nálam ezzel a bárhova bármit (terményt,egyebet)lerakhatok felszedhetek sok piros pontot kapott a játék.
    Pl: a keverő kocsival sem kell a bálákkal tökölni(persze aki szeretne ott a lehetőség) bár honnan tele tudom pakolni a kocsit a poén hogy a szalmát szénát külön külön tudom üríteni
    Másik nagy piros pont: az elhelyezhető tárgyakat könnyebben gyorsabban le tudom rakni
  • endy papp
    Ha valaki szeretné szervizelni a gépeit eszközeit ennek a modnak segítségével megteheti.
    Van vidi is hozzá ami megmutatja elmagyarázza a lényegét és hogy is működik.
    Igaz német nyelven ,de én egy kukkot nem érteni german,de minden világos.
    Szerintem jó kis mód és ami a lényeg hasznos ,igaz valamelyest könnyít a pénzköltésen,mondhatni könnyítés de aki akarja használja aki nem nem,lényeg ezzel soha nem kell eladni a gépeket mert elértéktelenednek ,csak javítani,bizonyos összegért de megéri minden szempontból.
    Repair your vehicles v1.0

Azért érdekes hogy még a hivatalos oldalon is van fenn pénzcsalás....
    Money Tool

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.30. 08:00:52
  • Gerileveri
    Volt ilyen csajom is :D
  • endy papp
    Grat volt türelmed és kitartásod az nem vitás.
  • endy papp
    Ja köszi az infót.
    Akkor amcsi mapon(én azt tolom)a 7-8 ha-on lesz értelme, jóval olcsóbb lesz,ha arányaiba számolom,annak amit írtál ,mert azok kisebbek.
  • endy papp
    Tegnap nagy ekével tetem egy próbát úgy mond kis földön munkással,na nem ez lett az év szántása,nem győztem utána szántani.
    Vagy a föld a hibás mert a másik végét úgy ahogy "jól" csinálta de ott is volt némi munka utána,vagy tényleg nem való nagy eke viszonylag kis földre,nagy tábla földem még nincs kivi leszek ott mit művel a rabszolga,mert ez katasztrófa volt.....
    A "jobbik" vége
    Szántásból megbuktál paraszt.
    Ez a rosszabbik,mennem kellet kijavítani kis ekével a szántást....
    Jó hogy nem a közepén eresztette le az ekét.....
    "Szántás" miatt elbocsájtva.....XD.
  • Laca54321
    SZiasztok! Az amcsi pályán mi értelme van a vonatnak? Látom, hogy a fát el lehet vele vinni meg 3 helyről be tudom vele gyűjteni az árut, de a leadó helyek mint a sínektől jóval odébb vannak...
  • joceruza
    164 juró darabja.
  • dimre
    Rám tört a kreativitás
    Tereprendezés Green Csernobilban

Bocimintás trakor
  • joceruza
    Nem tudom. Nem adtam el őket. Majd megnézem.
  • LeWyTy
    Ne törjön rá az emberre az USA Country feeling
  • SzocsA
    Elérte a zöld csík a maxot a 23 és a 24 es területen snovoskán a 23 as 70 000 rel a másik meg 63 000rel lett olcsóbb!

joceruza

Mennyiért lehet eladni a bálákat?
  • Desert
    Beállításoknál állítsd át, a Vásárlást.
  • dimre
    Fanyüvőknek egy aranyos darab
    Krone Emsland farönk szállító
  • Rozsdika
    sziasztok. a játék nagyon tetszik. csak lenne egy kérdésem.ha meg töltöm a vetőgépet és elkezdek vetni a segéddel akkor miért nem a vetőgépből számolja a magot.és miért a pénzem fogy .választ előre is köszi.
  • joceruza

Nem a legszebb,de jó volt megrakni.....
  • SzocsA
    MErt lement a bayern meccse, mire megcsináltam de 160 000 adott érte...