Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a traktorista pálinkával müködik
Sajna a napraforgó animáció nem működött, de amúgy fizikai viselkedésre nekem tetszett.
Ezek a mostani 2015-höz csinált Fortschritt-ek pocsékak ilyen szmpontból, a régi 2011-hez csinált mezőgépes Fortschritt kombájn sokkal jobb. Valami nagyon el van szúrva ezeknél, ilyen az a zöld is, amit linkeltél, de próbáltam már a kéket is, sajnos hajítófát nem érnek.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.09.21. 20:37:44
Szerintem is kevés az igazán jó mod ami minden szempontból megfelel.
De lesz ez még rosszabb is lehet.
Én ezért szelektálok mielőtt végleg használnám,így elég sok időm el is megy vele de legalább olyannal játszom ami nagyjából megfelel a kritériumoknak és az ízlésemnek.....
Majd egy linket dobhatnál és is had "szakértsem" meg ...<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.21. 19:53:09
Jó lenne valami szigorú kritériumrendszert csinálni a készítőknek, hogy csak szabványosított modokat fogadjon el a játék. Nagyon sok a kompatibilitási probléma.
Aztán másik nagy probléma a járművek fizikája, a modok sokszor pocsékul viselkednek, rossz a rugózás, hirtelen megállnak, nem érezni a tömegüket, billeg mint egy papírdoboz.
Most viszont találtam egy régi Rostselmash kombájnt, nagyon jó mozgási tulajdonságai vannak, lendületben marad gázelvétel után, kiváló a rugózása.
De való színű hogy én nem tettem be a többi módot ami kellett hozzá a maphoz és azért.
Ami a lényeg hogy neked jó és bejött <#eljen>#eljen>
A múltkorában volt még ilyen régi kombim valamelyik map-al jöttek le hozzá de töröltem így azt már nem tudom,átadni.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.09.21. 16:03:25
Geringhoff Maispflücker
X universe Home, sweet home
Remélem elég "old timer"
СК-6 «КОЛОС» <1.0>1.0>
Fortschritt_E512_Barna_Pack.zip <22.1 MB>22.1 MB>
Működik mind kettő persze" kukorica"módban "
Szotyi combájnok
De általában lehet így is úgy is ahogy írtad.
Ha adott mapon nem működik simán a kukorica vágó kombi és asztal, akkor kell keresni hozzá valót (már mint a szotyihoz)
Ha nem találsz szólj ,de szerintem nem okozhat problémát.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amúgy meg moddolással úgyis csinálnak hozzá iyleneket akkor meg? amúgy csak át kell szerkeszteni nem kell újra megcsinálni a cuccot.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Csak belekeveredtem mert a minap letöltöttem egy verzióz de az spanyol volt mapon belül minden<#falbav>#falbav> .....elég nekem a német-angol....<#wink>#wink>
Ez a link rar majd ki kell csomagolni ott van a többi.
Ha valami kell még szóljatok felhajtom....vagy bármi segítség.
Ha megnézitek a vidiket azok is segíthetnek eligazodni
Ott van a letöltési oldalon 4 db is.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.13. 20:01:45
A 2.2-höz volt egy pdf formátum is ott nagyon jól le volt írva mi-mire jó,de nem annyira bonyolult csak talán elsőre. <#wink>#wink>
Ahogy az előbb is írtam a "súgó panel" mindenhol eligazít mi kell egy adott helyhez(gyár-üzem,stb..)
Sőt még kis táblák is vannak lerakva ha azokhoz is közel mész ad egy segítséget.
Ha bárhol elakadsz szívesen segítek.<#wave>#wave>
Infók, letöltés itt.
Ackendorf v2.3
A modokat neked kell letöltened de ha megtalálom a korábbi verziót akkor abban elég sok benne volt a letöltésben asszem.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.13. 19:48:08
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A kérdésem az hogy te melyik fatelepre gondolsz?
Mi az hogy sima raklap?
De mindegy is.
Itt lehet Leier és Karton palette raklapokat "gyártani"
Leier, Karton palette raklap üzem.
Mellesleg majd mindenhova kell raklap így érdemes azok gyártásával kezdeni az elején hogy legyen mindenhova elég,mert elég sok gyár-üzem van és nyelik rendesen.
A tojáshoz kell mind kettő.
De a 2.3-nál már van a Dosen palette,mellett még egy is azt kell a sörüzembe,na meg leier is.
Ami a lényeg, minden üzem ,gyár ,üvegház, stb stb.. rendelkezik egy ilyen "súgó panellal amihez ha (gyalog) közel mész akkor kiírja pontosan hogy ott mire van szükség ,úgy mint termény,raklap egyéb.
"Súgó panel"
Ha bármi kérdésed lenne vagy elakadtál valahol nyugodtan kérdezz,én már a 2.2-vel közel 200 órát elszöszöltem de ezzel is már a 24.óránál járok....de ritkán van rá időm sajna.
Leszedtem a farm expert 17et de nem lehet traktorok között váltani, meg automatán csinálni semmit sem,
Igazából az tetszik, hogy sok mindent lehet benne termeszteni, de hogy tarktort sem kellene venni a játékban úgyis lehetne játszani vele....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.11. 17:40:05
Ha valaki tolja az Ackendor map-al és nincs kedve sokat targoncázni a raklapokat,mindegyik fajtát gombnyomásra fe-le rakja.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Picit jöhetett volna előbb de még így is jókor van.
it Runner plateau v1.0
Ha nem pótkocsira szeretné felrakni itt egy működő kamion is hozzá.
MAN_ITRunner
A póthoz meg ez.
Мод ITRunner DLC Pack
Minden nap elcsodálkozom, milyen buták az emberek jelentős hányada, ahogy fejlődik az elektronika, robotika stb (lényegében helyettünk gondolkodnak, cselekednek), talán a fejlődésnél gyorsabb iramban butul az emberiség. Nem tudnak végiggondolni egy ok-okozat folyamatot, az ilyenek gondolják pl. hogy a paradicsom gyárban készül, és nem egy élő nővényen terem, de számtalan példát lehetne idézni. A legszomorúbb az egészben, mikor elmagyarázzák neki, és nevet a saját butaságán (de még akkor sem érti, fogja fel). Lehet extrém a példa, de sajnos valóságos, főleg a fiatalok (persze nem tanulta meg 18 év alatt) nagyon alultápláltak szellemi tartalommal.
Nem vagyok, és tartom magam egy IQ bajnoknak (lehet még a limitet se érném el), de talán az alapvető ésszerű dolgokat fel tudom fogni.
Bocs kicsit off lett.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.09. 18:47:21
Láttam egy képet most a játék honlapján egy tavon ringatózó csónakkal. Azt nem tudom, hogy bele lehet-e ülni majd, de lehet javasolni a készítőknek a halászat, horgászat, tógazdálkodás megvalósítását is.
Döglött disznók
KillerCrock videója
Emlékszem, Marhu fórumán mennyire kiverte az etikai biztositékot a döglött disznó modom (UPK-val csináltam) <#guluszem1>#guluszem1> Pedig ez is hozzá tartozik, hogy komposzként landol (jobb esetben) a szántón.
@endy papp
Mindenkinek, aki egy picit is szeretne belelátni ebbe az egészbe, és nem csak a végeredményt kérdőjelezi meg 😊
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Nem tetszik az állatvédőknek az FS 17
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.09.07. 22:26:35
Amúgy a Giants költségvetésének a nagy részét a licence díjak teszik ki. Brutálisak lehetnek. De anélkül senki nem venné meg noname gépekkel.
Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2016.09.07. 22:15:57
A polygonszámra visszatérve meg, a spintires is volt említve, ott is van dinamikus talaj, hasonló megoldással, és ott sem kellett egy Paks2, hogy elmenjen rajta. És ott még a víz is szimulálva volt, nem is akárhogy. Nyilván a motor is befolyásolja, hogy milyen hatékonyan dolgozza fel a proci meg a VGA az adatokat, de ehhez én nem értek annyira mint te.
Szerk.: Előttem jó hogy most írták. Az adókra még nem is gondoltam.
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.09.07. 21:05:44
Leegyszerűsitve : minél több polygon van a képen, annál nagyobb a terhelés a VGA-nak / processzornak = nagyobb gépigény.
Mondok egy, az FS-re levetitve egy egyszerű példát :
13-ban valaki kiadott egy ásóboronát, cirka 384.000 polygonból állt. Az a 384.000 polygon 10 Giantses pótkocsi egymás mellé téve.
A dinamikus talaj története ugyanez. Ha figyelmesen megnézed a C&C egyik postolt képét, ott tisztán és világosan látszanak a háromszögek a földön.
Ahogy mész rajta, úgy számolja folyamat a physX / cpu a háromszögek változásait. 1-2 mozgó gépnél ez még oké. De ha már 5-6 traktor + hozzá való pót/stb lesz a képen, valószinűleg egy i7+gtx970 kombó is el fog hasalni alatta.
És akkor az 5-6 traktoros képen még nincsenek nyitható ajtós épületek, fényforrások, fák, stb...
A másik, hogy ők kemény licenszdijakat fizetnek a gépek után. Mellette fenntartanak két irodát, fizetést adnak a dolgozóknak és adót fizetnek. Szóval nem hinném, hogy aranykolbászból van minden Giants dolgozónál a kerités.
Egyébként én nem tudok még 1 ilyen, relative *kevés* tanulással könnyen moddolható játékról.
Vagy várni arra ami talán soha nem fog megjelenni,és az csak egy "fél talicska szar" lesz.....<#hehe>#hehe>
Igénytelenség ide vagy oda,fát lehet vágni<#taps>#taps> a dagonyázást meg többit,majd odagondolom.....<#idiota>#idiota>
Csak hogy tisztán lássunk, a Cattle and Crops-ot fejlesztő csapat, FÜGGETLEN, és korábbi kiadott játék nélküli csapat. Tehát saját forrásaikból fejlesztenek, ami ha csak valamelyikük nem euró milliomos akkor nem túl sok.
A Giants a Steam szerint 1,1 millió példányt adott el az FS15-ből, és ez csak az a játékok száma amitt a steam-en is regisztráltak! Ha belevesszük a dobozos verziók árát, meg a különböző promóciókat is akkor is számolhatunk példányonként kb. 25 euróval(lehet keveset mondtam). Ez 27,5 millió euró(nagyjából)! Nyilván ez nem teljes mértékben az övék, kell illetéket fizessenek a steam-nek, meg minden egyéb kereskedő ráteszi a maga százalékát, de ez akkor is nagy összeg. Ezért a pénzért ők csináltak két év alatt egy játékot, ami nagy részben a 15-re alapszik.
Nekem nem az a bajom, hogy a modderekre építenek. Fantasztikus közösség a FS modder közösség, ezt bárki bizton állíthatja aki már néhány modot letöltött a játékához. Ezt a közönségeset ki kell használni, viszont ki is kéne szolgálni egy olyan játékkal aminek az alapjai legalább rendesen le vannak téve. És ezzel van itt a baj. A játék alapja egy talicska szarral egyenlő. Egy 5-6 éves játék motorra építenek, és olyan alap dolgok sem kerültek bele most már a 17-be amit már több konkurencia is használ, lásd dinamikus talaj.
A legidegesítőbb, hogy szarnak a játékosok fejére. Nekem ne adja be senki, hogy ennyi pénzért két év alatt csak arra jutottak, hogy néhány új modell, növény, állat bekerült a játékba illetve lehet kosarazni meg táblákat gyűjteni.
Ez a tipikus esete annak, hogy a célközönségről le akarnak húzni még egy adag bőrt ugyanazért a játékért amivel már lehúztak egy adagot a 15-el, illetve a 13-al.
Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.09.07. 19:30:58
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Egy élethűen működő fizikai motorra, univerzumra aztán már nagyon sok mindent rá lehetne húzni, útépítéstől kezdve, a vasúton át a bányászatig. Csak ehhez bizony már intelligencia is kéne, meg sok pénz.