23835
  • poduka88
    Köszönöm válaszod!Hát össze nyomkodtam már minden gombot de nem csinál semmit !!
  • Carl Davies
    Akyyy: Sehogy.

Poduka88: Z azt hiszem (vagy u vagy o :D ) De írja amúgy az infópanelban.
  • poduka88
    üdv!! Farming Simulator 17-ben a vetőgépen hogy választok ki növényt ?
  • akyyy
    multiban hogyan lehet azt csinálni hogy nekem is és a hostnak is saját farmja legyen, de azért egymást is tudjuk segíteni ha épp nincs dolgounk stb? :)
  • endy papp
    Ha nem írtad volna akkor is sejtettem DDD......
  • Carl Davies
    Azért nem reklamálok, mert nem eredeti. Ezért nem is jelenik meg a modok közt elvileg. Frissíteni kellene ...
  • endy papp
    Nekem megnyitja,(a billen van nem,én azt nyomtam?)de már a játék betöltésénél mikor rányomnék a controllerrel az okéra csak egérrel engedi,ilyen (problém)volt már más moddal is, azt sem használom azóta mert ott jött még más is elő, sanszos hogy itt is lehet még funkcionális összeakadás,persze nem biztos nem teszteltem végig minden funkcióját.
    Igazából annyira nem látom a hiányát ha nem használom.
    UI: mindenki reklamálhat ,de attól még a játék nem változik a hibák sem tűnnek el,max ha a hivatalos fórumon írja le a sérelmeit az illető,akkor van esély hogy az illetékesek fontolóra veszik és majd javítják(vagy nem...)
  • Carl Davies
    Ja, a játékban sincs. (na mindegy, én nem reklamálhatok :D )
  • Carl Davies
    Értem, amúgy nekem nem akarja meg nyitni az i betűvel.
  • endy papp
    Köszi de nem az idő a lényeg ,csak rühellem mikor utána nem győzöm törölni felesleges e-mailt egy ilyen reg miatt,előre meg nehéz kiszűrni ,hogy valóban lesz é ilyen.....
  • Carl Davies
    Tessék. :D
    http://data.hu/get/10133187/FS17_GameExtension.zip

Amúgy 20mp volt regisztrálni.
  • endy papp
    Köszi ,de ezért nem fogok regelni.
    Ha majd megjelenik valahol máshol is ,akkor biztos kipróbálom ,mert vannak benne nagyon érdekes funkciók
    A bérmelók már nem kellenek,mivel forgácsból negyed óra alatt 45-50 ropit tudok keresni és az nem annyira uncsi,de már erre is csak ritkán jut időm annyi a dolog,pedig még fele föld nem az enyém.....
    Többek között ezzel "sanyargatom" magam,a nap végén max kölcsön mellett kisebb vagyont von le kamatra...
    LoanTax v1.1

A tejleadást már nagyon vártam,jól jön mikor "pénzzavarba" kerülök.....no meg a szállítás is "buli"
  • endy papp

We're proud to announce that more than one million players harvest Farming Simulator 17's fields already! Thx for your incredible support!
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.27. 09:06:02
  • dimre
    Egy érdekes mod, apró finombeállításokat tesz lehetővé (endy, bérmeló közben fejlődnek a nővények, ki/be kapcsolható, segítők munkaideje beállítható, munkaidőn túl túlórapénzt fizetsz, screenshot mod eltünteti a paneleket, nehezebb tárgyak felemelése, egérvezérlés, stb... )
    (más oldalon nem láttam, letöltés feltétele a regisztráció)

Game Extension
  • dimre
    Na megjött a tejesember
    MilchTrigger
  • JimKirk
    Jól teszi uram, ne foglakozzon vele!
    Utoljára szerkesztette: JimKirk, 2016.11.26. 19:22:02
  • endy papp
    Már vártam hsz.-od.
    Nagyon köszönöm
    Nos mivel nem értek a modderekedéshez,teljes mértékben elhiszem hogy így van ahogy írod,.
    Miért is kételkednék benne.
    Gondolom ezen kívül is van még csak nem írtad le.
    De ezektől függetlenül is ontják magukból a modderek a modokat szerencsére.
    Gondolom ezeket a hivatalos fórumba is leírtad ,jelezted a készítők felé hogy nagy a baj.......
  • n0tr3adY
    @endy
    Én csak egy dologra mutatnék rá :
    alap lemezes fs17 / steam pre-purchase : beta GE 7.0.0 (júliusi kiadás, FarmCon verzió) #nagyonsokmindennemműködik
    GE 7.0.2 : tipCollision (bárhova billentés / silófal collision-t nem exportálja)
    GE 7.0.3 : tipCollision fixed, ehelyett spline-ra (vonat,gyalogos, autók útvonala) kattintva GE crash.
    GE 7.0.4 : spline crash fixed, helyette foliage layer jobb kattal törölve GE crash
    GE 7.0.5 : korábbi crashek fixelve, erre összevissza működik a tipCollision és állitólag hibásan exportálja az alap mapot... Nem volt már ingerenciám a fentiek után letesztelni.

Pedig mintha valahol azt olvastam volna, hogy a modderekre támaszkodnak...
  • Caliph
    rakd le a gyári műhelyt,aztán máris olyan a feeling mintha ott javítanál :)
  • Carl Davies
    Van már olyan mod, amivel le tudok rakni egy műhelyt és ott tudom javítani a gépeket, vagy még a sima "odasétálok és megcsinálom" mod van?
  • endy papp
    Jó de a "valóságban" ilyen nincs hogy tárgyak csak úgy egy gombnyomásra ki-be ugrálna dolgokból......remélem érted az iróniát...
    Amúgy nekem tetszik a megoldás amit a vidi bemutatott.
  • endy papp
    A napról teljesen igazad van, de ha már itt is felhoztad a valóságot,te minden időben látod a valóságban a napot ???
    Valószínű ez a része amit te ennyire hiányolsz és vártál nem került bele,de itt (sg-n)mielőtt megvetted már megkérdezhetted volna hogy úgy van é ahogy ígérték és szeretnéd, mert akkor nem vennéd meg a játékot......
    Nem lényeges csak én is megjegyeztem.

Én sem vagyok sem promóter sem semmi, én is a valóságról ,vagyis a játékról írok csak én nem a hibákra hegyezem ki az összes mondani valómat ,hanem talán az erényeit teszem előbbre,mert vannak bőven aki nem így látja az egyszerűen...... ne játsszon vele és ha már a megvételnél tartunk ,ennyire elégedetlen valaki, kérje vissza az árát.
    Ha szerinted ennyi minden ugyan olyan mint az elődjeinél (2008????)vagy rosszabb ,mivel előtte ki is próbálhattad,nem értelek mire fel elégedetlenkedsz.???
    Ha az ""A játék érési rendszere szar úgy ahogy van, nem szinkronizálódik és ez semmit nem változott a 2008 óta, csak annyit, hogy bevezették a 3 fázist.""
    Akkor az utána következő részeit miért vetted meg ,hisz tudtad mire számíthatsz ,ahogy itt is.

Látszik hogy még mindig valótlanságokkal akarsz meggyőzni embereket azzal hogy a bérelt földeken így meg úgy érik a termés,de ezek szerint azon még nem gondolkodtál el hogy miért úgy ahogy.
    Megsúgom ott és azokon nem az a lényeg,hanem a küldetések teljesítése.
    A vetési váltásokban egyáltalán miért váltogatsz????
    Én az elején gyorsra tettem és semmi problémám vele.
    Nyilván ha pont olyan időben váltasz megkeveredhet az egész.
    Igen én is találkoztam olyannal hogy "kisebb kockákba" nem ugyan úgy érett be a termés ,no de bumm mi ezzel a gond ??
    Kb a 4 napi játékban (96 óra)2x, 12 földet művelek de kb 3-4 négyzetméteren volt, ami egyenlő a 0-val.
    Mindenki a valóságot hozza fel mindenben példánál ,nos akkor tessék úgy felfogni hogy ez így alakult és nem bug ,ahogy a valóságban én kevés földben láttam totál egyenletesen nőni a terményeket mindenhol.
    Amiket te ódáknak állítasz be részemről az is a játékról szól....
    Attól hogy ide leírod hogy te bizony megvetted és szerinted bizony nem ér az egész egy kalap ...art sem,hidd el, semmi nem fog változni,ahogy az én dicsérő szavamtól sem....
    Ott a hivatalos fóruma a játéknak ,na azt talán olvassák a készítők.
    Oda is leírtad ugyan ezeket a siralmaidat 2008-tól kezdődően....ja nem, ahogy val.színű most sem,akkor mitől várod a csodát az sg fórumtól????
    Hidd el én épp úgy tisztában vagyok a játék hibáival mint te vagy bárki más ,de talán picit jobban utána járok valaminek és emiatt nem írok olyat ami már aznap, pont az ellenkezője....
    Tőled idézek...
    "elkezdek egy nagy táblát vetni és mire a végére érek, az eleje már kel is ki. Még akkor is, ha lassúra teszem az érést,
    traktorista
    "Vetésben a lassú időbe bőven belefértem, még akár a közepesbe is, csak a gyorsból lóghattam ki"
    traktorista
    Most akkor hogy is van ez ,szerinted ez is fedi a valóságot ami a játékban van és leírtál???
    Így lehet arra adni amit itt te valóságnak állítasz be.....
    Jó lenne ha valaminek tüzetesebben utána járnál mielőtt leírsz hülyeségeket,bocs de erre már nem tudtam mást írni.

Megint a valóság: ,ott hogy gyorsítod-lassítod az érési folyamatokat vagy tán tudsz idő-térugrást végrehajtani?
    A 13-nál is ha ezt amit írtál megcsináltad hasonló eredményt kaptál,de gondolom egyértelmű miért?
    Akkor ez most hiba hogy ettől megkeveredik a játék ezen folyamata?
    Ha szerinted igen, a fentebb leírtak miatt ,akkor legyen az....
    Állítsd be egy valamire míg be nem érik és megszűnik minden gondod,de ha közben időutazót játszol ne csodálkozz a végeredményen.
    Nincs ezzel semmi gond már mint hogy, te szerinted szar az egész játék úgy ahogy van,leírhatod minden nap többször is semmi nem fog változni.
    Ezt megint bebuktad ahogy a 15-öt is .
    Még mindig a játékról.
    Az állatoknál levő hibákról ami a nap végi váltásnál volt még nem hogy te nem, de senki nem írt ide,pedig durva hiba volt ,persze el kellett volna oda jutni hogy letesztelje valaki és tudja miről is beszélek,én direkt nem írtam ,mert tudtam hogy előbb utóbb javítják és íme meg is érkezett.
    Ez csak egy a játék hibáiból, ami még most is van benne ,de ezektől játszható.
  • dimre
    Akit érdekel, kicsi, szűkös, de hangulatos térkép (15-ben is volt).

Old Streams Map 17

Hamarosan lesz ilyen is (nem csak a térképhez)

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.25. 23:17:12
  • traktorista
    Láttam egy videót még régebben, ahol egy napkorong vándorol az égen, pont úgy, mint a Flight Simulatornál. De ilyen nap nincs a játékban, csak fénykép égbolt. A fényeknek valóban van iránya és az árnyékok is vándorolnak, de ez már így volt a 2008-ban is, az idő múlását pont a fények irányából lehet érzékelni, mint a valóságban.
    Nem mintha olyan lényeges lenne amúgy, csak megjegyeztem.

Az érési rendszerről. Lehet csak nekem ilyen, de nálam még az egyéb tulajdonosok földjein is keverten érnek a növények, pedig azt nem is én vetettem. :D Gyakran látom, hogy a nagyobb táblákban vannak kockák, amik késési fázisban vannak. A játék érési rendszere szar úgy ahogy van, nem szinkronizálódik és ez semmit nem változott a 2008 óta, csak annyit, hogy bevezették a 3 fázist.
    Vetés előtt átváltok lassúba, de amikor visszaváltok gyorsba , akkor valami összezavarodik benne, mert most is egy nagy napraforgótáblán két fázis alakult ki. Vetésben a lassú időbe bőven belefértem, még akár a közepesbe is, csak a gyorsból lóghattam ki. Szóval ennyit ér az egész.
    Tudom te szeretsz ódákat zengeni a játékról, de én bizony leírom a valóságot. Hátha olvassák a magyar illetékesek is a fórumot és eljuttatják a készítőknek. Szerintem megtehetem, mert megvettem. Én nem vagyok a játék promótere, csak egy mezei felhasználó.
  • endy papp
    Nem tudom te milyen játékot kaptál.....?
    Állj oda egy napraforgó tábla elé és gyorsítsd az időt meg fogod látni hogy mozog az a nap,és vele az árnyékok is,szerintem.
    Az hogy teljesen nem körvonalazódik az alakja, az egy dolog,nem mondom hogy óriásit változott az égbolt ,de változott.

Nos ha te 3 órán keresztül(gyors érésnél) nem tudod elvetni akkor nagyobb vetőgépet használj,nekem még gyors érésnél sincs ilyen problémám soha,nyilván egy közepes és nagy táblán nem a 3 méteressel állok neki ,arra ott a 9 méteres,(vagy nagyobb)egyszer kell megvenni majd minden táblán még a piciken is használható.
    Félre ne érts, de nagyon nem számoltál utána és ilyen blődségeket írsz hogy "gagyi"
    Gyors érési ciklus 3 óra
    Átlagos 6-7 óra
    Lassú 13 óra
    Akinek az utóbbi kevés,az inkább kézzel álljon neki....
    Mellesleg asszem a 15-nél is ilyen intervallumok voltak,de ezt meg kellene nézni már annyira pontosan nem emlékszem,.
    A növekedési fázisok valóban csak a színükben változtak,ez van ezt kell szeretni vagy nem.
  • traktorista
    Értem, köszi. Akkor maradnak, mert ahhoz nem értek. :)

Már nem tudom hol láttam, de nem úgy volt az FS 17 esetében, hogy mozgó nap lesz az égen? Az akkor nem valósult meg, ugyanaz a textúra égbolt van. Mintha a napkelte és napnyugta időpontjain változtattak volna, korábban kel a nap és később nyugszik és úgy tűnik, hogy jobban elhúzódnak az átmeneti napszakok, hosszabban hajnalodik és esteledik. De más változást nem érzékelek.

A másik meg az érési rendszer, ami bosszant a gépek viselkedésén kívül. Ugyanaz maradt a kezdetek óta, ezen lényegében semmit nem változtattak. Reális időbeállításoknál nem igazán jó, hogy elkezdek egy nagy táblát vetni és mire a végére érek, az eleje már kel is ki. Még akkor is, ha lassúra teszem az érést, egyszerűen nem lehet szinkronizálni. Ez sajnos nekem még mindig nagyon gagyinak tűnik és a növekedési fázisok sem változtak semmit.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.11.25. 15:28:16
  • endy papp
    Amiket írtak azok változtak,amiket te (persze én is ) szeretnél nincsenek a listában....
    Az állatoknál ott történt változás,mivel ez amúgy is egy kisebb update volt ,gondolom még lesz egy átfogóbb is ,de hogy azok amiket szeretnél benne lesznek é ....hát
    Changelog
    Farming Simulator 17 Update 1.3.1

Added separate menu music volume setting (1.3.1)
    Added option for mod map updates to invalidate savegame cache files (e.g. tip collision map) (1.3.1)
    Fixed field of view setting (90° was very distorted) (1.3.1)
    Fixed Sosnovka bunker silos collision with chaff (1.3.1)
    Fixed Sosnovka manure heaps (1.3.1)
    Fixed error when loading some savegames (Callstack setMass invalid Entity) (1.3.1)
    Fixed error when creating a map mod from Goldcrest Valley (1.3.1)
    Fixed unloading to BGA bunker using conveyor belts (1.3.1)
    Fixed fertilizer missions being repeated many times (1.3.1)
    Changed Jenz HE700 income category to wood (1.3.1)
    Fixed animals cleanliness (1.3.1)
    Fixed animals food usage (1.3.1)
    Fixed pig tutorial cleaning (not enough space in trough) (1.3.1)
    Fixed toggling vehicle configurations with different collisions (1.3.1)
    Fixed error with wool palets in multiplayer (1.3.1)
    Fixed crash when loading old savegames (from version 1.1) (1.3.1)
    Fixed very low framerates and black artifacts on Mac OSX (1.3.1)
  • LeWyTy
    Jól látom hogy egy kutya vezet
  • dimre
    A konkurens oldalán találtam: kaki szórás
  • dimre
    Csak Editorral tudod kiszedni, nem fizikai objektek, csak dekorációs célt szolgálnak.
  • traktorista
    Feltettem a patchet, de sok változást nem érzékelek. A gépek mozgása ugyanolyan, megugranak. :)

Valaki nem tudja, hogy a bokrokat el lehet-e valahogy tüntetni? A Sosnovka pályán felszántottam pár gyepes területet, ahol bokrok is voltak, de azok továbbra is ott vannak, az eke sem szántja ki, a fűrész sem viszi.
  • endy papp
    Már tölthető az újabb update.
    Farming Simulator 17 Update 1.3.1 (*)
  • endy papp
    Nekem a 15 is állandóan benn volt a gépben(2 évig) ahogy most a 17 is ,de a 15 sem karcolódott meg ....mitől is???? a meghajtó nem egy "karcgép"
    Nyilván ha ki-be rakosgatod nagyobb az esély rá de arra meg az előttem szólók megadták a választ.
  • nono28
    Köszi szépen!
  • endy papp
    Ahogy már több éve is szalma-fű 25-25% szilázs50%
  • nono28
    Sziasztok!

Teheneknek miből lehet nagy tápértékű ételt csinálni?
  • Carl Davies
    Ja, láttam Marhus oldalon, de az inkáb bentre való, betonra
  • Z33noo
    Keress rá jutyúbon, tényleg létezö cucc, bár elismerem a "villás paraszt" régebb óta van és megszokottabb
  • Carl Davies
    De akkor legalább egy parasztot, villával a kezében raktak volna oda. :D Nem egy ilyen robot porszívót vagy mi ez.
  • huhuhorgasz
    Üdv mindenkinek!

valaki nem tudja megmondani a termények maximum árát? tehát hogy mennyi a legmagasabb ár amennyiért el lehetne adni? vagy hol lehet utánanézni, hogy melyik termény "mennyit ér"?

előre is köszi a segítséget