23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
TTSS #19798 Milyen modok ezek? Van, ami érdekelne engem is, van amelyik "csak" tetszik... -
endy papp #19797
Látom ráértél nagyon ....mint a kifestőben -
#19796 Kitapétáztam a képernyőt, csak úgy dől az input
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endy papp #19795 Azt már most is tud DDD.
De van hogy még ennél többre is képes.... -
Carl Davies #19794 Meg jó lenne, ha tudna átlósan dolgozni a munkás. -
#19793 Az FS 2011-ben a gyári mapon nemcsak szögletes földek voltak és azokkal mégis elboldogult az AI. Igaz, hogy sokszor pontatlanul haladt, keskenyebb sávokat kihagyott, de nekem érdekesebbnek tűnt, mint az utána következő részekben. A 2013-tól kezdődően a föld koordinátáihoz igazították a mozgását, előtte meg tetszőlegesen meghatározható volt, nekem az jobban tetszett. -
#19792 Erre talán majd megoldás lesz az auto tractor mod ha elkészül ehhez a részhez is. :) -
endy papp #19791 Az AI témához még annyit hogy csak addig használható ,míg nem találja szembe magát egy ilyen és ehhez hasonló földekkel.
Ezekkel úgy sem tud mit kezdeni.
Amúgy meg a játék borítóján rajta van 3 éves kortól már használható......aki csak erre tud hivatkozni egy adott moddal kapcsolatba valószínű ő is itt tart......
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.13. 10:18:26 -
#19790 Ez így van. A lényeg hogy úgy gondolom,ha nincs akadály,a szántás tökéletes. Mindenki azzal jön hogy a valóságban így-úgy,majd linkelik ezeket a modokat amik a három éves gyerekeknek való. Gyönyörű amikor túlszánt kemény métereket,csak mert lusta az ember befejezni. A nem négyzet vagy tégla földekkel akkor sem tud mit csinálni.Az AI-nak vannak hibái. Sok. Az már más tészta. Lehetne sorolni napestig. Tetszik hogy próbálkoztak,de az nem hogy nem jött össze nekik. -
endy papp #19789 Sajnos vagy nem, valóban ez az oka,de elég sok helyen pont emiatt vissza tolat (nem szántásnál)így nem sok minden marad el vagy semmi.
Pl: vetés ,tárcsázás permetezés
Megfigyeltem néha vetésnél még a hegyoldalra is felmegy a fordulónál mert ott valahogy nem érzékeli az akadályt.
De aratásnál is tud némely kombi akkorát fordulni hogy szinte lemegy a térképről.
Sokszor pont emiatt hogy az akadályok útjában vannak ,pl a répa burgonya,(Holmer Terra Dos T4)kombi fordulásnál legyúr annyi termést hogy egy kisebb föld termése veszik oda..
Lehet tényleg jobb lett volna a a fiók aljába hagyják ,ha már jobban nem sikerült megcsinálni,de igazából nem annyira rossz,csak oda kell rá figyelni mit is csinál,
Pont amit írtál amiatt szereti önállósítani magát.
Azt jó újításnak tartom hogy már a rendsodrot is tudja vinni melós
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.13. 09:43:06 -
n0tr3adY #19788 dimre, joceruza : mindkettőtöknek igaza van. Nem hibás az AI, de ugyanakkor hibás is.
Bekerült ugyanis az az új "ficsőr", hogy kikerüli az akadályokat. Ami igazából egy népvakitás, mert ha a gép előrevetitett fordulási sugarába bekerül egy ún. "rigid body"-s test, abban a pillanatban el is kezdi a fordulási manővert. Ha olyan, akkor épp a föld kellős közepén...
Gyakorlatilag egy olyan hitvány megoldást alkalmaztak, amit inkább tartottak volna meg a fiók legalján...
-
#19787 Gondolom félreértettél. Az AI-nak más baja van. A szántás szerintem úgy jó ahogy van. Ilyen modokat alapból nem használok mint az alábbi. -
#19786 Az AI nem annyira hülye, az ekénél nincs jól beállítva az érzékelő, gyárilag az első vasnál van, aki a modot csinálta a hátsóhoz állította, ennyi.
A föld szélét elszokták dolgozni, gondolom ezért linkelted, én is szoktam, és leszarom ha a "fél hülye AI" nem tudja rendesen megcsinálni.
-
endy papp #19782 Lehet állítani a nagyságát a hudnak.
Mondjuk ettől még látszani kellene csak kicsiben.
Igazából nálam 100%-ra van állítva de mindig minden látszódik ,soha nem tűnt el semmi....
Biztos ez is a kontroller miatt van....
Ellenben ez még javításra szorul ,a víz nem az erőssége.....még várni kell a remek munkára.....
Kotte Universal Pack 1.0 LS17
Akár honnan próbáltam nem ismeri a vizet,csak gondoltam szólok....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.12. 23:14:49 -
#19781 Igen, ez logikus. Nem akkora nagy baj, de elég sok funkció megváltozott a 15 óta. Hozzá vagyok szokva már, aztán rá kell jönnöm, hogy teljesen más billentyű csinálja a 17-ben ugyanazt, ezért jó néha a súgó. Többnyire el van tüntetve F1-gyel, de néha elő kell hoznom. -
endy papp #19780 Én aztán lesz@rom ki szidja ki nem.
Csak saját magát szívatják vele az illetők,én meg röhögök jókat....
Ja ja kontrollerrel ,nekem így kényelmes,semmit nem kellet beállítanom ,minden gép funkció működik,alapból.
Nyilván egeret azért néha kell ,mert a modok miatt ,de ez elenyésző , a billhez hozzá sem nyúlok,max ha egy mod csak annak a kombinációjával megy de ez is elenyésző.
-
#19779 A súgópanel nagysága miatt nem látod, a sok info nem fér ki a panelra, nálam az ekénél szokott "eltűnni" a területekre korlátozás szöveg. -
#19778 De te ezek szerint kontrollerrel játszol. Meg nekem nem is az Y az aktuális billentyű, hanem a Z , pedig semmit nem állítottam át. Talán eddig is az volt, de most nincs a súgóban. Mielőtt kapnék a fejemre, nem warezzal tolom. :D Megvettem én is a lemezes változatot, majd elválik, h megérte-e. Mindenesetre most már van alapom szidni őket. :D -
endy papp #19777 Nálam most is írja,bal felső sarokban súgó.
Válassz magot "Y" -
#19774 A patch után már nem írja ki a vetőgépeknél a játék a segítőben, hogy mivel válasszak magot. De ezt még az irányítási menüben sem írja, ott csak az van, hogy eszközhasználat 1,2,3,4
Próbálgattam, aztán szerencsére meglett, hogy a Z-vel kell. Az előző részben talán O volt a billentyű.
Tisztán emlékszem, hogy a patch előtt kiírta.
-
#19773 Kárpótlásul amíg nem lesz tejszállítás mod.
Az előbbi hsz.-dhez, ez pont egy olyan mod, ami igazán megdobja a játékot. A Giants nem csinálja meg (ill. kivette), Marhu, és barátai kitömi (hibátlan modokkal) a hézagokat. -
endy papp #19771 Jó de tejjel még nem tudom megtölteni...tudom írták hogy hamarosan az is lesz,na nem mintha anélkül ,nem működne a játék,de na....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.12. 21:00:48 -
#19769 Csak állok,igen! Mondjuk ha két ürítés közt ülsz a trakiban és hallgatod a kedvenc zenédet (ami a legjobb újítás),közben rendesen tengeri beteg leszel. Fenomenális ez az érzés. IGEN! Ezt javítani kellene sürgősen. Csak azért akasszam le a pótot vagy száljak ki,mert pár pancser nem tud játékot csinálni....nem.
Valakit az sem zavar hogy olyan modokat használ amit még az LS 11-be sem mertem volna beletenni, én nem vagyok ilyen. Ami bent van gyári cucc,az legyen jó! -
#19768 "Itt van mire vágytál, világító ágytál" , helyett a várva-várt
Kotte Universal Pack V 1.0
Német barátainknak (Farmer_Andy), remek munka
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.12. 18:06:02 -
endy papp #19767 Na ez gyorsan ment ,már mint a mod kijavítása.
Ha valaki szeretné hogy pontosan szántson az AI,akkor használja ezt.
Cayron 200 - helper v1.1
-
endy papp #19766 Ja azt néztem én is,hogy most is ugrik.
De azért sikerült úgy megpiszkálni ami mod eke eddig jól szántott azt is el..ták,ahelyett hogy a benne levőket javították volna...
Talán ennyi fért bele nekik az elmúlt 2 hétbe.
Ezért is írtam lesz itt még javítás,nem egy(remélem).....a következő fél évben.
-
#19765 Sajnos a gázadásra megugrást nem javították, de az is lehet, hogy ők nem tartják hibának, pedig szerintem nagyon irreális.
Nem tudom mekkora fejlesztő csapattal dolgoznak, de ahogy nő a játék és bonyolódik, összetettebbé válik, egyre több hiba fog előjönni, amit néhány ember nem fog tudni érdemben korrigálni. A 2011-ben még messze nem volt ennyi probléma, igaz jóval szerényebbek is voltak a lehetőségek, hamar meg lehetett unni a játékot. -
endy papp #19764 Szerintem akkor meg is adtad magad a kérdéseidre a választ.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.12. 12:09:51 -
Lucifer001 #19763 Az igazság az , hogy nem . Magyar nyelvét tartalmazza e ? Menüben nem választható . -
endy papp #19762 Nálam gond nélkül felment.
Eredeti?
A magyar nyelvet is tartalmazza? -
Lucifer001 #19761 Próbálom frissítést telepíteni . Farming Szimulátor 2017 ( Hungarian ) nincs telepítve .. -
endy papp #19760 Nos akinek nélkülözhetetlen már töltheti az új verziót ami műkszik rendesen.
RealTime v2.1.0 -
endy papp #19759 Lesz itt még javítás dögivel....
Legalább is kell hogy legyen.
A fórumot(hivatalos) böngészve van még bug rendesen benne .
Megy a sírás rívás....
Ja a szántás NEM került javításra ,az AI még mindig nem tud normálisan szántani,de tartok tőle nem is fog.
Szerencsére lelkes modderek csináltak kb 1 hét alatt olyan 3 méteres ekét ,ami centiket sem hagy el, nem négyzet alapú földön sem
A többi ekével is lehet szántani ha magad végzed,de az AI-val nem érdemes.
-
endy papp #19758 Igazad van nem vitatkozom.
Én is belső-külső 70-30%-ban tolom de belsőben ha áll,külsőben is,csak akkor látszódik igazán ,mivel menet közbe amúgy is billeg, nekem benn van a dinamikus kamera,ez még rátesz egy lapáttal...így nem különösebben veszem észre.
Vagy te csak állsz és úgy farmozol??? és azt figyeled hogy épp salsa vagy csa csa csa van műsoron....
Speciel a 15-nél is simán átsiklottam felette és itt sem fogok eret vágni miatta,mivel ahogy írtam is nem általános és mindenhol jelentkező hiba.
2 napja tolom játékban,(persze több de a teszt mapokon eltöltött időt nem számolom,az kb 3x ennyi)amilyen kevés gépem van eddig nem is találkoztam vele ,csak a teszteken ahol direkt ez irányba figyeltem a gépeket.
Nyilván a kosár meccsek nekem se a szívem csücskei,mivel az életben sem csipáztam soha,de ez van.
-
#19757 Üdv!
Steam-es verziós FS17-em van és az lenne a problémám hogy ha a mods mappába vannak a módok és nem a játékon belül töltöttem le akkor fagy a játékom csak akkor nem fagy ha pdlc mappába másolom a dokumentumokban.
Eddig nem csinálta csak a frissítés óta.
Más Steam-es felhasználónak is csinálja ezt?
Előre is köszönöm válaszotokat. -
#19756 Engem zavar,mert 90%-ban belső kamerával nyomom. Attól hogy belerakták azt a rengeteg pluszt, még illő lenne foglalkozni a gondokkal. A 15 minden hibája benne van. Kevesebb időt kellett volna a kosárlabdával és a táblákkal foglalkozni..... -
endy papp #19755 Az tuti ezen a részén még lenne mit javítani,de....
Tudom picit illúzió romboló.
Én elnézem nekik mivel annyi pluszt tettek ezen a részen hozzá a játékhoz hogy engem annyira nem zavar.
Dinamika a földön az elkaparó belesüppedő kerekek,stb..
Most ki is fejteném bővebben:
Persze a teljesség igénye nélkül mert nem fogok minden pótot-tarkit minden terheléssel kipróbálni....
Amire jutottam ,a mostani teszt egy 20000l műtrágya szóró.
A teljes tele töltésnél traki húzta,tök mindegy melyik,ha nem az aszfaltos(főutak) utakon volt akkor ment a "dance",aszfalton nyugiba van,a pót is és a traki is.
Ha szétkapcsolom őket vagy ha leállítom és kiszállok megszűnik,minden dance.
Mind ezt ha fél terheléssel vizsgálom,(10000l)akkor semmi tánc.
Valahol, jót akartak ők csak nem igazán találták el az arányokat,a dinamika és a terhelés-súly összefüggésében.
A 15-nél is így vissza gondolva majd mindig akkor volt ez ha túlterhelt vagy valami egyéb befolyásoló tényező volt.
A lényeg én egyértelműen a dinamikus talaj és terhelés rossz megválasztására gondolnék.
Természetesen minden trakinál és pótnál nem áll fen ez a jelenség,de mivel elég nagy a választék ,azaz széles a paletta így nagyobb a hiba lehetőség is.
Szerintem ezen részével sokat nem fognak csinálni,persze jó lenne de nem oly egyszerű hogy minden a terhelés súlyelosztás arányában klappoljon,minden típusnál és minden talajon egyformán.
Köszönöm figyelmet. -
endy papp #19754 Azt hittem nagyobb a gond de hála isten hamar meg lett a bűnös,hiába amennyit a 15,módjaival @akodtam már szereztem némi gyakorlatot,ütközések terén.
Hogy el ne kiabáljam működnek egyenlőre,majd kiderül idővel a többi
Ja míg el nem felejtem a "real time mod" kavart be akinek benn van törölje.
Gondolom majd javítják hamarosan.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.11. 18:21:29 -
#19753 Patch után várható volt, meg kell várni amíg a modderek is patchez igazítják modjaikat. -
#19752 Vagy csak elsiklottam felette, vagy a táncoló gépekről nincs szó a javításban.....