23835
  • atesz25
    Sziasztok

Tudnátok tanácsot adni, hogy mi okozhatja azt, amit a képen is látni fogtok. Este sötétben fényesen csillognak a gépek.
    Amire rájöttem: csak ezen a mapon. A gyári mapok-on nem.
    Szép napot

Üdv Atti
  • FrezeR
    A modderek újra alkotnak! :)

• FrezeR
    Ez pont olyan hülyeség, mint hogy a játékban be lehet állítani ugye az időszakos kötelező szántást, de a szántásért meg pontlevonás jár. Logikátlan dolgok :)
  • Rikike77
    Sziasztok
    A preciziós dologgal próbálkotzom, de valami a gyomírtással nem stimmel, ha a permetezőt használom akkor fasza minden és 100% a környezeti pontszám viszont a várt hozam hozam alatta marad attól mint amit lehetne. Ha viszont a kapát használom a permetező helyett a hozam max viszon a gyomírtás nem a környezeti pontszám esetében. Ez így normaális?
  • Caliph
    hát amikor szó volt a season pass csomagról,akkor pont ilyenek lettek jósolva hogy kb ezt kapja a nép . már ha ez annak a része
    viszont a partnership jelentheti azt,hogy a volvo támogatja őket,cserébe ingyenes lesz és lényegében igy volvo reklámnak számít az egész

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.06. 11:59:56
  • eta32 #23428

Hol kell fizetni...már szaladok is a kasszához.....
    Mint egy falat kenyér annyira kell ez is a játékba....
  • FrezeR
    Volvo Is Coming To Farming Simulator 22!

• Caliph
    hello!
    működő fa autoloader van jelenleg? ami eddig volt elromlott,duplán ir minden irányítási betűt
    kikapcsoltam az összes modot,csak ezt teszteltem úgy sem jó
  • GEPES
    Sziasztok!

Játszik még valaki rajtam kívül Follow me moddal?
  • FrezeR
    Jó-jó értem én, infláció ide vagy oda 10 db eszköz nekem nem ér meg 5 ezer Ft-ot, amíg az alapjáték továbbra is 10 ezer Ft-ért megvehető több mint 400 géppel. Ok, hogy nem új a játék már, de ezek a DLC-k ilyen kevés tartalommal szerintem túlárazottak.

És akkor a többi DLC-ről nem is beszéltünk, így összesen együtt 29 Euróért megvehetők, az kb 12 ezer Ft most. Tehát ezekkel kapunk 29 gépet/eszközt ennyiért, szemben az alapjátékkal ami megjelenéskor 15 ezer körül volt 400 géppel és 100 nagy márkával. Hol itt az arányosság? Simán pofátlanul hasznot akarnak húzni kis dolgokkal. Arról ne is beszéljünk, hogy max 1 év múlva kiadnak egy platinum editiont mindennel együtt vagy 8 ezerért. Mindegy, nem akarok én akadékoskodni, meg értem, hogy az üzlet ilyen, de ez akkor sem tetszik így, NEKEM :)
  • eta32 #23423
    Ha már kubota dlc,.... ezeket ,miért a modderek csinálják meg???????
    Ja ez már munkát igényelne hogy benne legyen....
    Gusztustalan pofátlan banda...
  • Caliph
    #23419 hát ugye kinek mennyit ér meg. az a több mint 5000 forint köszönhető a szar forint árfolyamnak,a rekord áfának,ha ezeket leveszed már barátibb. ha hozzáadod hogy németben mennyi az átlagfizetés,ez ott poton pénznek számít.
    de ugye kinek mit intézett a kormánya,illetve kinek mennyit ér.
    torrentezd le,aztán év végén egy bundleban vagy karácsonyi akcióban behúzod 1-2 ezer forintért,és a lelked is megnyugszik kissé hogy hogy azért adtál érte valamennyit
    nekem kb nem ér semmit,a gépeket nem használnám,van modban jobb,az hogy nem ülhet utas a fülkében kb nem érdekel,szal még torrentezni sem fogom nem hogy megvenni :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.06.29. 10:46:02
  • dimre
    Sajnos vastag bőr van a pofájukon. nagyjából átnéztem a DLC tartalmát, az alapgépekre raktak kb. 8-10 új skint azt csokólom, ezt a modderek ingyé csinálják, és még egy két extra dolgot is beletesznek.
  • komiki
    A mai világban ingyen nem dolgozik senki,meg aztán nem is kötelező megvenni.
  • FrezeR
    Van pofájuk elkérni érte több mint 5 ezer Ft-ot. Az alap játék árának a fele. Abban van sok-sok gép, ebben meg vagy 8-10? Picit érdekesen gondolkodnak.
  • eta32 #23418
    A vicc kategória netovábbja hogy meg kell venned a kubota dlc hogy legyen utas a gépekben melletted...
    Ezek ennyire éhesek vagy csak szimplán idióták...inkább az utóbbi....de én megszavazom nekik mindkettőt....
    A javítás is egy vicc ahogy az utolsó 2 is az volt.....

Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.06.28. 07:38:06
  • FrezeR
    Na itt az új javítás. Vajon most mit csesznek el vele? :D

Farming Simulator 22 Update 1.6.0

Bugfixes & Changes
    Added dual wheel config support to Trelleborg TH400 tires
    Fixed animal husbandries manure output being limited to straw consumption
    Fixed color configurations with large number of options in multiplayer
    Fixed game crash after changing certain advanced FSR settings
    Fixed issues with mod bales when 3d model is used from basegame and only textures from the mod
    Fixed localization for collectibles in mods
    Fixed mod input bindings being overwritten
    Fixed prices page “Selling” price display
    Fixed Rostselmash 2375 and Versatile WD4 displayed max speed in shop
    Fixed Salek ANS-1900 AI support
    Fixed usage of “fold all” input action when tools are attached that cannot be folded
    Fixed Xerion 5000 map hotspot type
    Improved drawbar behavior on Köckerling Allrounder 600
    Improved Lemken Solitair 12 working behavior
    Improved performance when toggling minimap size
    Replaced Lemken Koralin 9-840 default wheel config
    Slightly increased max. distance of high pressure washer
    Various smaller visual and functional fixes on vehicles
    When changing one of the FSR 1.0 options, the AA setting is automatically set to TAA - however, in game it is revealed that in fact TAA is not active.

New additions
    Added multiplayer permission “Cut trees”
    Added passenger support for various vehicles (requires Kubota DLC)
    Added setting for adjusting framerate limit
  • Balázs 17
    Sziasztok
    Aki játszott a farmers dynasty játékkal, tudna mondani hasonló kezdő gépeket ide a farming simualtor 22-be?
  • Rozsdika
    Szia Carl! Sajnos nem találtam olyan vetőgépet, esetleg van neked van olyan, és meg osztanád azt nagyon megköszönném. Előre is köszi.
  • Carl Davies
    Olyan mod vetőgép kell, ami tudja a lóherét.
  • Rozsdika
    Sziasztok! A Great western farm térképpel játszom, és az a problémám hogy lóhere van a növények között, de sajnos semmivel sem tudom elültetni, mert a vetőgépek nem tudják a növényt. És semmilyen vetőgépet nem találtam rá. Ezt hogy lehet orvosolni. válaszokat előre is köszönöm.
  • dimre
    Nálam is ez a két térkép a kedvenc, és pont az tetszik benne, hogy semmi nincs pár alap dolgot kivéve. Az meg pláne nem zavar ha nem sétálnak rajta keresztbe kasul vagy nem száguldozik egy-két autó, meg lehetne csinálni, ha csináluk egy fix úthálózatot, és arra berakjuk a gyalogosokat, autó forgalmat.
    Két (több) angol gamer is főként ezeken játszanak, őket szoktam nézni a Youtube-on Sim Farmer , Stevie 4K Gaming
  • Caliph
    kedvenc mod map?
    nekem no mans land,meg most western wilds,bár az lehetne nagyobb.
    meg ezekről a mapokról még mindig hiányzik nekem az élet,lehetne egy városka valamelyik sarokban ,meg több előre telepített eladási pont. tudom hogy ezek a mapok arról szólnak hogy szabad kezet kapunk mindenben,de nekem elég lenne csak ha a farmot kéne felhúzni nulláról,meg a gyártási láncokat :)
  • GEPES
    Köszönöm szépen a választ.
    Hátha lessz egy új verzió,ami jó lessz.
  • Caliph
    köszi pont ilyesmi kellett :)
  • dimre
    Talán ez segít
    Sell Price Trigger

Ha szabadtéri legelőkhőz szeretnéd, ott nem működik, a zárt istállóknál meg mindegyiknél van, csak olyan tároló van amit neked kell feltölteni.

Szerintem kis ívben fordulsz vissza, próbálj kihagyni egy-két sort, nem igazán tökéletes a mod, fordulóknál gyakran szoktak bénázni a kővető gépek.
  • GEPES
    Sziasztok!

Nekem a Follow-me módról lenne kérdésem.
    Az a problémám vele,hogy kombájnnal nemigazán működik nálam.
    Amikor kiérek a föld végére,és megfordulok,a követő kombájnra azt írja ki hogy ismeretlen ok miatt abbahagyta a munkát.
    Ez mitől lehet?
    Nagyon megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni.
    Gyári STEAMES játékom van,és fenn van a legfrissebb frissítés is.
    Nagyon szépen köszönöm,ha valaki tud ebben segíteni.
    Legyen szép napotok!
  • Rikike77
    Sziasztok
    Avval kapcsolatban tudna valaki segiteni, hogy működik az állatoknál a hígtrágya? A normál trágyával semmi bajom, de a hígat bárhová is rakom nem kezd el töltődni...
  • Caliph
    akkor még egy: olyan mod létezik e ami a hudon irja hogy az aktuális hónapban épp mi megy a legjobb áron? pls gyapjúért márciusban adják általában a legtöbbet,szal pl az óra alá irja ki ha március hónap van,hogy best price: cotton :D
    vagy valami hasonló,lényeg hogy ne kelljen menübe nézegetni állandóan. tudom,kényelmes vagyok :D

ok találtam egyet,tesztelem,belinkelem hátha másnak is igénye :D

pricecompanion
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.06.12. 12:45:01
  • Caliph
    ahoy...ha csirkeólnál nem pakolom el a tojás raklapokat akkor magyaráz a játék folyamatosan hogy nincs több hely. ilyenkor ami termelődik tojás az elveszik,vagy ha lesz majd hely a raklapoknak,akkor szépen lepakolja ami bent ragadt ?
    van esetleg valami mod amivel bővíteni lehet hogy több raklap férjen ?
  • FrezeR
    Így azért szaporább :)
  • dimre
    Csak úgy mellesleg :)
  • eta32 #23401
    Igazából nem oly egyszerű vele dolgozni mint a földön levő gépekkel ,talán nem is oly gazdaságos de nekem jó buli és kicsit változatosabb mint az alap ...
  • eta32 #23400
    Már van olyan fűkasza ami rendesen kardán hajtással tudja a mögötte húzott :akár gyűjtő kocsit akár bálázót működtetni így nem kell a follow my mod sem...
    Konkrétan le is modelezték és működik ,nem csak utána kötöm és a levegőben hajt, lóg a kardán...
    Rendfelszedőben és bálázóban is van már kiterjesztett rendsodró plussz karokkal...
  • Caliph
    legjobb már nekem is fent van :) füves munkákhoz egy áldás :)
  • dimre
    Semmi konkrét, csak kíváncsi voltam működik-e.

Régebbi részeknél nagy kedvenc mod volt, talán most is. Tesztelgetem, hogy mennyire hasznos.
  • eta32 #23397
    Már van hozzá mod és csak le kell tölteni semmi egyéb flik-flak
  • eta32 #23396
    Igen használom-nám ha játszanék a játékkal...
    Működik,legalább is a minap repültem vele,igaz permetezni nem használtam most csak repkedtem...
    Mert van gondod vele ,vagy a működésével?
    A nyár nekem nem kimondottam a szimezésről szól a többi is áll ilyenkor,egyszerűen nincs rá időm energiám...majd a tél közeledtével talán....
  • dimre
    eta32 a helikoptert használod, működik rendesen ?
  • FrezeR
    Na hát ezért írtam át a hatótávját a szkennernek. Bár így is kellett vele szórakozni, de nem mindegy h 40x kell körbemenned a földeden vagy csak 10x :)