24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Kicsi off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endy papp #21089 köszi
-
McEachran3 #21088 https://www.youtube.com/watch?v=hT7RAMl0gTo
Pofonegyszerű. -
endy papp #21087 Ez engem is érdekelne....
Ha lehet kérném a linket,talán nekem is segít,persze ha elbírok vele...
-
McEachran3 #21086 Közben sikerült feloldani az FPS korlátot egy youtube videó alapján, és csodák csodája nőtt az FPS-em 30-at. Ez az engine amit használnak egy rakás szar :) -
McEachran3 #21085 Sziasztok.
Ez csak nálam fordúl elő vagy másnál is borzasztóan röcög a játék? 40%-on fut maximum mind a CPU mind a GPU, és van 40 vagy kevesebb FPS-em, nem értem. Másrészt ez csak nekem újdonság hogy a játék lockolva van 60 FPS-re? -
Ezzel csak a fákat tudod kijelölni, tuskóhoz még nem láttam jelölőeszközt. -
McEachran3 #21083 Köszi :) Már töltöm is.
Igazából most kostóltam bele ebbe a seasons módba és nagyon tetszik, elég nagy előny azok a mapoknak amikbe bele van építve ez. -
endy papp #21082 Én ezt tudom ajánlani.
HOF BERGMANN RELOADED V1.0.0.6
Mivel elég tág volt a meghatározásod...
Ha megnézed a letöltések számát gondolhatod olyan "rossz" nem lehet....no meg toltam rajt én is nem keveset....eléggé összetett .....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.10.05. 14:57:08 -
endy papp #21081 Ilyen jelölőről nem tudok (már mint spray)
Ha emlékeim nem csalnak van olyan elhelyezhető tárgy ,kicsi zászló-tábla amivel ,meg tudod jelölni a helyet így könnyebb lesz majdan eltávolítani.
Hirtelen ezeket találtam ,PONY RIDING V1.0.0.0
FS17 Country Billboards v1.0
Placeable Crop Signs v1.0
Ha nem tetszenek ezen az oldalon keresgélj.
FS MODHUB
Igazából ezeket el tudod távolítani a tuskó kiszedés után....magyarán eladod. -
Thothem #21080 Sziasztok.
Alig egy éve kezdtem el játszani az FS17-el. Modokat nem igazán használok (VehicleSort, FollowMe, "mérőszalag", lerakható betonelemek).
Most kezdtem a favágással foglalkozni, nem nagyban, csak a földek mellől az útban levő fákat szedegetem ki, hogy nyugodtan kaszálhassak. Ott a problémám, hogy a nagy fűben elvész a tuskó.
Szóval valami olyasmi modra lenne szükségem, ami jelöli - akár csak egy kis jelölő spray folttal - a tuskókat. Hogy ne kelljen szemkigúvadva keresgetnem őket. Átnéztem pát oldalt, de nem találtam hasonlót. Létezik ilyen?
Köszönettel:
Thothem -
McEachran3 #21079 Sziasztok.
Kidolgozott hangulatos kis mapot keresnék, hálás lennék ha dobnátok pár linket. -
ElBanday #21078 Köszönöm a gyors segítséget!
Igazad volt, valami mód zavarja.
-
endy papp #21077 Elméletileg nem....
Vagyis nem kell más hozzá
Arra kell csak figyelni a modok leírásánál hogy tudja é az adott mod ezt a funkciót,mert nem mind van erre "kiképezve"
Olyan is lehet hogy egy adott mod üti őket ,vagyis a Hose System módot és emiatt nem műkszik
Próbáld ki csak ezeket más modok nélkül ha úgy megy akkor neked kell rájönnöd melyik nem fér össze velük.
Nálam is volt asszem régebben hasonló probléma... -
ElBanday #21076 Sziasztok!
Egy kis segítségre van szükségem!
Letöltöttem a Hose System módot a hozzá ajánlott (By: Wopster) Zunhammer SKE 18.5 PUD,- Fliegl STF 25000 VC, Kotte FRC módokkal együtt.
A játékban megjelennek, de nem tudom a tömlőket csatlakoztatni, valamint az eszközökre helyezni(tárolás céljából).
A kérdésem az, szükséges-e valamit még a GE-ben is ügyködni a működéshez?
-
Daditsx #21075 Nem a rosszat keressük. Jót keressük csak nem találjuk. A rossz tulajdonságok meg adják magukat, mert a szemünk előtt van. -
Balázs 17 #21074 mivel Amerikában ez elég elterjedt építési stílus, főleg színekben, mit vársz?
Ti valamiért mindig a rosszat keresitek a játékban... -
nem lepődnék meg ha az amcsi map a 2015ös westbridgek hills vagy mi egy kicsit újított változata lenne,de ha mégsem,hangulatban és szintekben viszont biztos!Ugye a trailerben is a johndeere egy olyan épületben van ami abban volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy ja,csak a grafikát a játékmotort kéne turbózni,esetleg fizika,a tartalmat már évek óta úgyis a modderek adják...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.10.01. 10:30:06 -
endy papp #21072 Mondjuk az is vicces hogy a megjelenés előtt bő 1 hónappal még 1 nem sok annyi képkockát sem láttunk az amcsi mapról...... 
Gondolom még sehogy nincsenek vele hamar összeollóznak valamit azt itt van örüljetek....de ne legyen igazam,ez az európai map annyira nem fogott meg, de ezt már tudjuk korábbról hogy map készítés eddig sem volt az erősségük,de míg nem lesz értelmes mód map addig a pár hónapig én azért kihúzom ezekkel is valahogy.
A csilli-villi graf meg kell ma már alap,hogy eladhatóbb legyen valami ,nekik a tartalom eddig is csak ráadás volt ,már amit majd "új" tartalomnak lehet nevezni.
Ez a gaz téma az biztos hogy nagy plusz pont nálam ,a többit meg majd meglátjuk...
Gondolom az elején mindenki csak lovagolni fog ....kb 1 napig utána már uncsi lesz....de ott lesz a blöki majd azt jól felmérgesítjük, a végén még megharap....
-
Újabb gyöngyszem, újdonság nélkül. Az első pár comment a káprázatos grafikáról szól, ami persze kozmetikázott, nagyon sokan bedőlnek még a csili-vili látványnak.
A térkép hibátlan, mármint a log fájl tiszta, nem ír hibát ?
-
McEachran3 #21069 Sziasztok.
Kb. egy év kihagyás után szeretnék egy új mentésbe belevágni. Kiválasztottam már egy NAGY mapot, és keresek modokat amiket tudnék használni nagy földek megművelésére. Érdekelne bármilyen olyan mod ami nektek bejött és hiba nélkűl működik, jöhet bármilyen gép, eszköz amit ajánlani tudtok.
Előre is köszönöm! -
nono28 #21068 Sziasztok!Van olyan mód ami okozhatja azt hogy lassabban tellik meg a kombájn?Így kevesebb termény lesz! -
endy papp #21067 Nagyok király 
Ha nem is pont ilyen ,mert ilyet még én sem láttam,de hasonló már van a 17-ben....
Majd lesz alapból is ilyen a játékban 2025-ben......
De mit akarsz, ilyen már lesz ez is fejlődés....
-
Nekem pl. ez egy újdonság, csak nem lesz benne a játékban
talán mert nincs is:D -
endy papp #21064 Új előzetes,nagyon sok újdonságot ez sem mutat.....
-
endy papp #21063 Ez csak a játékból áll
-
endy papp #21062 -
Én főként ezeket a német oldalakat használom, ha kell regisztrálj, nézelődj, letöltéseknél a saját módjaik között keresgélj, ott vannak javarészt a perfekt modok. Szinte az összes modgépen megtalálod a DH-t, műszerfal világítás, IC, alap, és sok mást, ez nagyon fullos: Fendt 1050 (gumiabroncs nyomás csökkentés/növelés, belső nézetben, IC, és a gombokkal is tudod vezérelni a különböző funkciókat).
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.09.10. 21:16:28 -
Guppi2 #21060 Sziasztok.
Látom itt a hozzászólásokat és nekem úgy tűnik, hogy most mindenki az FS 19-ről beszél.
De mi van a 17-tel? Tudom, rengeteg mód jön ki rá. És szinte fele selejt. De még aki a 17-tel játszik annak sem könnyű válogatni a rengeteg mód között. Én például most a Dynamic Hoses rendszerrel felpakolt gépekre gondolok. Ilyenek lesznek alapból a 19-be? Vagy csak módként lehet újra megvárni amíg valaki megcsinálja?
Szerintem ez alap elvárás lehetne már.
Vagy az IC , is.
Még a 17-ből is hiányoznak azok a gépek amik rendesen megvannak csinálva. (Tisztelet a kivételnek)
Műszerfalak világítása, visszajelzői, beépített GPS ami a vezetőfülkében van. Miért nem működnek???
Hiányolom azokat a nagy vasakat amik ilyennel fel vannak vértezve!
New Holland T9 , Case IH qvadtrack , John Dere 9 és még sorolhatnám a csuklós nagyokat!
Ha valaki tud ilyent kérem ossza meg velünk, hogy mi is próbára tegyük! -
Dinamikus talaj nem lesz, de legalább az eső nem fog átesni a tetőkön (ha jól értelmeztem, még dolgoznak rajta).
A környezet építésére mentek rá, nem a termelési lánc fejlesztésére, hát majd meglátjuk, én azért megvárok valami jó modmapot, a négyzetes gyári térképekből eleget láttam eddig.
Alap, egyszerű dolog a GPS, mégsem építették be, a courseplay is csak modként lesz, bár azt írják fejlesztették az AI-t, ezt két évente elmondják, mégis olyan hülye, hogy az első akadálynál pl. fánál elakad, és abbahagyja a munkát.
Összességében nézve eddig egy nagy nulla, az új márkák, felület, talán a küldetés rendszer ami újdonság lesz 35 euróért (Steam), mondanám a hülyének is megéri, én is meg fogom venni, azért lehet várok valami (karácsonyi) akcióra , és persze a jó modokra. -
Farming Simulator 19 features – What’s Confirmed?
-
Ebből pár dolog megtalálható a Farmer's Dynasty ban. -
zolcsika080104 #21056 Üdv Mindenkinek!
Rég nem írtam ide ,attól függetlenül szoktam még farmozni,fórumot is olvasgatom mindig.Jelenleg a Hofbergman mapot játszom ill ismerkedek vele,de mint korábban is írtátok modderek nélkül max egy hét és unalmassá válik a játék függetlenül attól melyik sériáról is beszélünk.Namármost itt a 19 mindenkép több opcióval és valszeg ezt a modderek tudnák inkább több lehetőséggel felruházni a moddolt mapok fejlesztése terén.Annyi remek megvalósítható ötlet van a tarsolyomban ,hátha valamelyik modder elolvassa és elkészíti.A dinamikus talaj és élethű pocsolya valamint az,hogy az eső ne essen az épületeken ill a járműveken belül is,ennek alapnak kellene lenni ha megoldható.endy írta valahol de endy logikáját nem nehéz követni ha beleéli magát az ember.Tehát minden mindennel összefüggő termelés,ne csak eladásra hanem a farmbővítésnél is.Pl Homok agyak fa stb be a megfelelő gyárba onnnan ki az építőanyag akkor lehetne farmot bővíteni,azt is kockáról kockára ablakról ablakra stb.Plussz nem ártana néhány story a játékba ez sem csupán csak az én ötletem.Olyan story is ahol a semmiről kezdesz földed sincs géped sincs.De ezt a részt itt látványossá tenni videokkal pl bemész egy nagygazdához melót keresel,ő meg felvesz megbeszélitek a fizetséget stb.eteted a jószágait meg minden minden munka hozná a pénzed az eltelt időnek megfelelően.S ekkor vehetnél üres telket annak is lennének sokféle méretei ki mekkora gazdaságra vágyik.Oda meg lehetne építeni bármilyen anyagű és méretű házat gazdasági épületet.Nem pedig a játék elején ott van kiépítve minden.szép is lenne ill nem.Ha az ölömbe hullana hol az élvezet hol az öröm,hogy ezt én értem el? hóban fagyban esőben forróságban.Ez csak ez a néhány apró dolog reálissá és élvezhetővé tenné a játékot hiszen pontról pontra útmutató lehet annak aki nincstelen anyagilag ,de lélegben gazdag.Remény a tanácstalan fiataloknak,hisz játék formájában elsajátítható lenne az hogyan kell szép életet élni.Útmútató lehet az idősebb korosztálynak is ahhoz hogy hogyan lehet irányt váltani ,ha az a termelési ág bebukik amit épp csinál.Ilyen opciókat is tennék bele,hirtelen és drasztikus árcsökkenést .egyenlőre ennyi.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.08.29. 06:53:25 -
akkor majd csak 23.án veszem meg... -
Ott a kutya csak a pajta mögött van :) -
Daditsx #21053 Én a képen nem látom a kutyát. :)
De azért tényleg nagy poén, hogy a borítóképre ráfér majdnem minden ami új a játékba
-
endy papp #21052 A kutyát kihagytad.....
-
és a képen az össze újdonság: john deere,gyapot és lovak,mindez 7000ért :D
Nekem azért van szavam :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.24. 11:17:53