• zolcsika080104
    Üdv Mindenkinek!

Rég nem írtam ide ,attól függetlenül szoktam még farmozni,fórumot is olvasgatom mindig.Jelenleg a Hofbergman mapot játszom ill ismerkedek vele,de mint korábban is írtátok modderek nélkül max egy hét és unalmassá válik a játék függetlenül attól melyik sériáról is beszélünk.Namármost itt a 19 mindenkép több opcióval és valszeg ezt a modderek tudnák inkább több lehetőséggel felruházni a moddolt mapok fejlesztése terén.Annyi remek megvalósítható ötlet van a tarsolyomban ,hátha valamelyik modder elolvassa és elkészíti.A dinamikus talaj és élethű pocsolya valamint az,hogy az eső ne essen az épületeken ill a járműveken belül is,ennek alapnak kellene lenni ha megoldható.endy írta valahol de endy logikáját nem nehéz követni ha beleéli magát az ember.Tehát minden mindennel összefüggő termelés,ne csak eladásra hanem a farmbővítésnél is.Pl Homok agyak fa stb be a megfelelő gyárba onnnan ki az építőanyag akkor lehetne farmot bővíteni,azt is kockáról kockára ablakról ablakra stb.Plussz nem ártana néhány story a játékba ez sem csupán csak az én ötletem.Olyan story is ahol a semmiről kezdesz földed sincs géped sincs.De ezt a részt itt látványossá tenni videokkal pl bemész egy nagygazdához melót keresel,ő meg felvesz megbeszélitek a fizetséget stb.eteted a jószágait meg minden minden munka hozná a pénzed az eltelt időnek megfelelően.S ekkor vehetnél üres telket annak is lennének sokféle méretei ki mekkora gazdaságra vágyik.Oda meg lehetne építeni bármilyen anyagű és méretű házat gazdasági épületet.Nem pedig a játék elején ott van kiépítve minden.szép is lenne ill nem.Ha az ölömbe hullana hol az élvezet hol az öröm,hogy ezt én értem el? hóban fagyban esőben forróságban.Ez csak ez a néhány apró dolog reálissá és élvezhetővé tenné a játékot hiszen pontról pontra útmutató lehet annak aki nincstelen anyagilag ,de lélegben gazdag.Remény a tanácstalan fiataloknak,hisz játék formájában elsajátítható lenne az hogyan kell szép életet élni.Útmútató lehet az idősebb korosztálynak is ahhoz hogy hogyan lehet irányt váltani ,ha az a termelési ág bebukik amit épp csinál.Ilyen opciókat is tennék bele,hirtelen és drasztikus árcsökkenést .egyenlőre ennyi.
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.08.29. 06:53:25