Tûzijáték? Árvízkárosultak!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Van benne igazság. De ez csak a kományülésen derül ki majd.
értem a logikádat nem látok benne ellentmondást egyáltalán
(az meg hogy hogy jön a halászléfõzõ versenyhez a kereszténység, nem tudom de ez is biztos az én tudatlanságom miatt van)
Az egyebek után pedig, amiket felsoroltam... Hát, ami szemét marad a városban a "bulik" után... Asszem, az a bizonyos "többlet bevétel" elszáll a kukásokhoz, mert ugye milyen az ember: magasról tesz a környezetére, valaki majd úgyis feltakarítja utána. :S
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Vagy a busójárás?
S a kérdésre a válasz: ne. Merthogy az is csak mellverés. Ugyanúgy, ahogy Miskolcon az Opera-, Kocsonyafesztivál. Szvsz nem "csak" Pestet tartom eszementnek. Az összes megyeszékhelyen, és egyéb nagyobb városokban csinálnak (szerintem) felesleges banzájokat.
Arab money
...Jaj, nem, de hülye vagyok: "Megtapostam"-ot írtál. <#zavart2>#zavart2>
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Valahogy kiegyenlítítek egymást FSpofonnal a b*lf*sz mérlegen.
Voltam zárás elõtt. _______________
ha bántanak, visszatámadok
nem feltétlen helyes a megfogalmazás, de remélem kellõen bántó és szemfelnyitó
mindig is radikális voltam, az is maradok, az ilyen foghegyrõl nyilatkozó fellengõs, lenézõ embereket (mint FSpofon) mindig is megtapostam ahol lehetett (nem csak virtuálisan), mert mást nem érdemelnek
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Mert ezt csak úgy van jogod/jogotok eldönteni, hogy kinek van létjogosultsága, csak mert nem úgy gondolkodik mint te/ti.<#shakehead>#shakehead> Azok alapján amiket leírtál, példaértékû amiket teszel, ezt elismerem, de ezekkel a beszólásaiddal nem fogok soha (már) egyet érteni (természetesen nem csak veled, hanem azoktól a politikusoktól és szervezetektõl sem akik hasonlóan gondolkodnak, hazaárulóznak, meg ilyenek).
Tehát aki segíteni akar rajtuk, válasszon engem, mert rajtma keresztül többet ad, mintha a kormánynak, a "celebek az árvízkárosultakért" alapítványnak, vagy a "támasszuk fel Magdi Anyust" mozgalomnak juttatná el a pénzt.
Esetleg eljuttathatja a hitgyülihez is, ezáltal az árvíz károsultjai akciós áron vásárolhatják meg a lelki üdvösséget...
Az pedig a másik, hogy ott fennt a "nagy emberekben" nincs annyi, hogy a több milliós fizetésükbõl (amiért a legtöbb meg sem dolgozik) összedobjanak egy nagyobb összeget. Ezt is a kevés pénzbõl élõktõl várják el. De ezt el kell fogadni, ilyen ez az ország. Ezért tartunk itt ahol tartunk :S
Szerinted mi lesz a pénzzel? Eljut hozzájuk a fele? A negyedének?
Debrecenben se legyen virágfesztivál. Pénz kidobás. Miért csak Budapest mondjon le dolgokról?
Mondjatok le a netrõl, meg hasonló luxus, fölösleges dolgokról. Mégis minek a net, a TV, számítógép, meg minden ilyesmi? Csak hogy szórakozzatok, mikor más embernek meg nincs háza? Mondjatok le róla, és adjátok az árát a szegényeknek.
Az elkövetkezõ 10 évben pedig ne rendezzetek semmilyen családi bulit. Minek? Teljesen felesleges. Ne tartsatok se névnapot, se születésnapot, karácsonyt, húsvétot, semmit. Egy csomó pénz meg fogtok spórolni, és azt mind odaadhatjátok a rászorulóknak.
Aztán majd ha ezt mind megvalósítottátok, akkor gyertek vissza arról dumálni ,hogy ne legyen Pesten tûzijáték.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Komolyan basszus, legalább, egyszer az egyik tirpák vegye már a fáradtságot, hogy használja azt a rohadt internetet, és utána néz, hogy is mûködnek a dolgok mielõtt baromságokat hord össze!
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
sokan írják, hogy bõven van pénze az országnak tüzijátékozni, árvízben segíteni sõt még akármennyi pluszra. Sajnálattal kell közölnöm, hogy ez egy téveszme. Nagy szarban vagyunk, gyakorlatilag minden kiadást meg kell gondolni. Hogy honnan látom ezt? Már az önkormányzatok sem kapnak pénzt semmire. Óbuda önkormányzatához folyamatosan jönnek be a lakossági kérések, hogy ezt az utat meg kéne csinálni, itt egy kis parkosítást eszközölni, erre pénzt kiutalni stb... csak hogy az önkormányzatnak arra nincs pénze, hogy alapvetõ funkciókat ellásson, nem hogy még karbantartási és építési munkálatokat kivitelezzen... gyerekek nem szabad elhinni azt, amit a média meg a politikusok sugallnak. Sajnos az elmúlt kormányzatok alatt nagyon rossz irányba haladtunk, de a legrosszabb, hgoy még most is a legrosszabb irányba robogunk...
Tényleg nehéz felfogni, hogy nem ezen múlik a dolog? 100 millárdos nagyságrendû kár, 200 milliós nagyságrendû tüzijáték. 0,2%. Ez kerekítési hiba az excel táblában a kárbecslés rovatban. Ilyen pontosan fel sem mérhetõ a kár. Ekkora mennyiségû pénzrõl van szó...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM