374
Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára!
  • Renata100
  • Vlala #373
    Pedig nem drága a kondom.
  • lolSL
    rohadt vidékiek gondolom már mind megkapta a háza újjáépítését
    istenem és 2 hónap múlva megint itt fognak sírni hogy elöntötte a víz mert úgyis basznak védekezni megint
  • Vlala #371
    Tüzijáték? Árvízkárosultak!
    Karácsony? Vörösiszap-károsultak!
    Nyugdíj? Bűnbánó szavazók...
  • ShaiHulud
    -fav :D
  • Narxis
    Ezt csak a magyarkodók mondják. Nem kellene túlzásba vinni ezt a nagymagyarkodást.
  • theone91
    Neten nehezen megy... :D
  • Vlala #367
    A kormány és a polgármesteri hivatal egyhavi fizetését ajánlottam fel.
    A többi az illetékes elvtársakon múlik.

Ha nem érted a szarkazmust, az nem az én bajom.
  • theone91
    Teljesen igazad van, nehogymá' legyen olyan program, amely idegenforgalomból, vendélátásból képes profitálni.

Mennyi pénzt ajánlottál fel a károsultak javára?
  • Vlala #365
    Államalapítás? Bocs, azt ettől az évtől április 25-én ünnepeljük :)
    Szent István meg maradjon ott, ahol van, mert nekünk ÁRVÍZKÁROSULTJAINK vannak!
  • sz4bolcs
    Aha, tehát ezen spórolják meg a 150 milliót? :x
  • ShaiHulud
    hat ez szopas baz:( mondjuk ennek semmi koze az arvizhez. pedig mar vartam a showt iden is :(
  • theone91
    Na az Air Race-t is sikerült kivégezni magyarországon. Legalább semmi bevételt nem termel az idei ünnep... Végre sikerült szarráverni majd meggyalázni a Aug. 20 tetemét.
  • Vlala #361
    Ezek szerint 150 millió megy az árvízkárosultaknak? Megnézem!
  • ShaiHulud
    http://www.origo.hu/itthon/20100709-70-millio-forintert-rendez-tuzijatekot-a-kormany-augusztus-20an.html
  • Vlala #359
    Az nem körlevél, hanem kb. a harmincadik ismerősöm osztja meg az üzenőfalon, "hogy a jó édes anyjukat csapná agyon a ménkű".
  • sz4bolcs
    Engem még senkivel nem kovácsolt össze az aug. 20i tűzijáték, de lehet én vagyok a hülye. :) Szerintem a különböző szórakozóhelyeket kovácsolja leginkább.
  • exidor12
    Adjuk el Shadoweyes szerveit, abból lenne jó sok pénz. :)
  • Grandmaxter
    IWIW-en terjeng egy körlevél, azzal kapcsolatban, hogy legyen-e tüzijáték, vagy inkább az árvízkárosultakat kellene támogatni a tüzijátékra szánt összegből.Tüzijátékra szükség van mert hatalmas bevételt jelet a turizmusnak és a magyar államnak, amiből nemcsak az árvízkárosultakat, hanem még a gátakat is fejleszteni tudnák!
    Arról nem beszélve, hogy az elmúlt 20 év alatt sorra az állampolgárok feje fölött elprivatizált állami vagyon nyertesei vagyonát kellene elkobozni, talán még az IMF hitelt is vissza tudnánk fizetni azokból a vagyonokból!!!
    Augusztus 20. A NEMZETI ÜNNEPÜNK és nekünk magyaroknak méltó módon kell megünnepelni Szent-István napját! (Talán még azt is megkockáztatnám, hogy bizonyos baloldali aktivisták terjesztik ezt a körlevelet iwiwen, akik szeretnék elérni, hogy a magyar embereknél ne alakuljon ki egyfajta nemzeti összetartozás feelingje.)

A LÉNYEG HOGY KELL TÜZIJÁTÉK, MERT SOK BEVÉTELT JELENT EZ A VENDÉGLÁTÓIPARNAK, TURIZMUSNAK ÉS A MAGYAR ÁLLAMNAK!!!
  • Vlala #355
    Gondolkodtam, hogy május elsejei felvonulást írjak-e, de arra egyből ugrott volna a nép :)
  • theone91
    2006 óta nincs. Ergó jó a humorod... :D
  • Vlala #353
    Miva'?
  • Vlala #352
    És a Budapest Parádéról is.
  • 0Fritz0
    Csatlakozom!
  • 0Fritz0
    Tudom, hogy lelkes pártkatona vagy, de mivel én nem vagyok az, ezért hidegen hagynak a "most nem mi lopunk" siránkozások. :)
  • Balumann
    Iwiw-en meg a "mondjunk le a melegfelvonulásról az árvízkárosultak javára" xD
  • Vlala #348
    Megjelent a "Bojkottáljuk a tűzijátékot" mozgalom.
    Szegény, naiv emberek...
  • Vlala #347
    Igaz, ahhoz, hogy ötmilliárdos károkat megoldjon az Orbán-kormány, kellene huszonöt milliárd forint.
  • kamilla6666
    Lesz tűzijáték csak szerényebb a szokásosnál..
  • tikim
    na ja inkább a politikusok vagyonáról kellene lemondani az árvizkárosultak javára. pl kezdjük a pintér sanyi cégeivel, abból 1-2 település már meg is oldódna, aztán jöhet a többi "hazafi" :)
  • 0Fritz0
    Az MSZP idejében is ennyi volt a tűzijáték, csak az nem zavart.
    Azt tudjuk, hogy miért. :)
    http://www.origo.hu/itthon/20090803-a-tragikus-tuzijatek-szervezoje-rendezi-az-idei-augusztus-20at-is.html

A 100 millából meg mit lehetne megoldani, amikor csak egyetlen településen 5 milliárdos károk vannak?
    Ez az egész csupán egy csont amin lehet rágódni, de másra nem jó.
  • theone91
    A legjobb idevágó bejegyzés, amit eddig olvastam.
  • Vlala #342
    Lesz durrogtatás, de csak kicsi. Alig száz milla, mert ez már meg volt beszélve a haverokkal.

A többit pedig odaadják az árvízkárosultakat segítő alapítvány főnökének az új Audijára.
  • Emmegki
    http://velemenyvezer.blog.hu/2010/06/28/tuzijatek_megtartani_es_adakozni#more2114777

Teljesen egyetértek.
  • analfa
    egyébként most akkor mit szavaztak meg a fejesek? lesz durrogtatás vagy nem? ingyen vagy fizetve?
  • Daza500
    Ezt a tippet kínaiaktól kaptad , ugye ?
  • theone91
    Pfff. LoL.
  • FSpofon
    igazából ebből az építőanyag kéregetésből következik a megoldás.

nem "nekünk" kell téglát adni, hanem nektek. szépen le kell dózerolni az ilyen alsó/felsőzsolca féle telepeket, a sok-sok téglát meg eladni.

aztán abból meg az összekunyerált támogatásokból fel kell csapni egy kisebb lakótelepet miskolcon, jól elfér majd az egész társaság pár házban

aztán ha minden ember elhagyta akkor átvágjuk a gátakat és elárasztjuk mindkét falut, és rizsföldeket hozunk létre, ahova kijárhat az új telepek lakossága rizst szedni minden nap. ingyen is ehetnének belőle pár évig amíg megszokják a helyzetet. délután meg miskolcra járhatnának be 2. munkát vállalni, szemét szedés takarítás hogy ne legyen olyan hugyszagú a város.

persze ez nem egy tökéletesen kidolgozott terv, de ahhoz hogy ez a helyzet ne forduljon elő többé, ilyen drasztikus megoldások kellenek.
    *high five*
  • Freeda Krueger
    Csaknem.
    De kiderülni biztos nem fog :)
  • sz4bolcs
    Most nehogy már kiderüljön, hogy én szavazok egyedül a naplóba..