52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
    Szinte az alap beállításokkal. :) így is szép nem?
  • ntex
    Képadatokból ítélve 1280x1024, max?
  • Lolluki
    Milyen graffal tolod és milyen géppel?
  • Ubi52 #13100
    Hát találkoztam a Convoy-ból a "18 Kerekű" papával Drezdában pihenő közben! :DD
    Hátul a járdán.
    KÉP
  • Robi546
    (bocs a 2x posztért!)
    Egyébként ha jól hallottam akkor az ETS 2 után meg valami American Truck Simulator fog kijönni ? Azt is várom majd mert valahogy úgy volt hogy befejezik az ETS 2-őt aztán meg American Truck Simulator,ez igaz ?
  • Robi546
    Na igen kb. úgy mondjuk azért lehetne picit hosszabb most nem mondom hogy 6 óra legyen nemtom hány Km de egy 240 Km legalább lehetne fél óra de nekem így is megfelel. :) Egyébként ezen kívül nagyon tetszik a játék,még csak a demóval játszottam.
    Bocsi a kicsikért itt vannak a nagyobbak:

• HosszúGábor
    nekem is nagyon tetszik csak kár h letelt az idő.pedig má megvolt a saját gépem is.

• lorci
    Kiprobáltam én is a játékot nagyon jó lett szerintem főleg naplementébe estefele nappal mikor süt a nap szerintem egy kicsit túl fényes....

• Lolluki
    Grafika és gép???
  • frank007
    Hali. Valaki próbálta már felrakni az 1.1.1-es patch-et? Engem kidob az asztalra 10mp-cel telepítés elkezdése után. Az alap játékom 1.0.5 és az 576kb-ban vettem. Másnak is van ilyen problémája?
  • fuszhi
    Mesebeli
  • kem001
    Köszi a választ! Az szép kis távolság..
  • JohnBart
    A két legtávolabbi város cirka két és fél óra útra van egymástól (valós időben).
  • kem001
    Hivatalos oldalán kint van..
  • kem001
    Mennyi a leghosszabb táv a játékban? Illetve mennyi idő alatt lehet megtenni?
  • Lolluki
    Közepesen kúrva csúnya a graf felveszem magasra index stb olyan szaggatás jön meg belassulás, hogy eszméletlen!
    Van valami gépigény róla??? :D
  • szabii98
    ETSben 240 km-t kb 5 perc alatt megtetted..jó azért nem, de jóval kevesebb volt mint most
  • Robi546
    Próbáltam a demót,nekem is bejön.
    Amivel még mindig van egy pici bajom: amikor rálépek a fékre kb. 10-15 másodperc kell hogy megálljon a kamion kb. 80-as tempónál, nem tudom hogy ez a valóságba hogy van de picit lassúnak tűnik persze ott az a sok rakomány/súly is.
    Belső nézetben a kamion hangját tényleg nem hallani nagyon,sajnos. Egyébként ez a "távolság" se nagyon úgy lett ahogy mondták,szerintem,240 Km 15 perc alatt meg lett.
    Ezeken kívül nagyon tetszik a játék!
    További jó játékot mindenkinek! :)
  • ming1996
    oké köszi de ezt írja valahol
  • fityusz
    Semmi, csak a demo-t kb 10 fuvar erejéig élvezheted..., utána letilt, és kéri a serial kódot.
  • ming1996
    én is kiprobáltam a demot és nagon jó minden benn van de mi a külömbség a demó és az eredeti játék között ????
  • f2d
    Kipróbáltam én is, nekem bejövős, demo alapján -> 90%
    Egy kérdés. Sok helyen látni képeket Merciről Volvóról, stb. hivatalos márkajelzéssel. Van már hozzá ilyen mod? Ha valaki tud légyszi dobjon egy linket.
  • Csabi2007
    Sziasztok! Arra van ötletetek mért van az hogy sokkal jobban szaggat a game ha felkapcsolom a világítást?? Simán észrevehető.. Valamint ha indexelek akkor mikor kivan gyulladva az index lassabb lesz a játék mikor elalszik újra gyors..
  • Tomika boy
    Na kipróbáltam a Demót!

Nem lett rossz a játék!
    Engem egy Sokád kiengedett villogatott mind állat:DD
    Mindenkinek jó játékot!
  • Blackmill1216
    UKTS F*ck mindig keverem
  • Blackmill1216
    Akkor játsz ETS.GTS.UTK val :D
  • fityusz
    Ez az ingyenes letöltési link, itt le tudod tölteni a demot, és ha megtetszett, akkor meg is tudod venni digitális formában. A Download Free trial-ra kattints.
    http://eurotrucksimulator2.com/
  • tempi88
    Nagyon jó a játék ( ezt 1 órás demo alapján mondom ), viszont engem egy dolog zavar: ha belső nézetben játszom, akkor alig hallani a kamion hangját, másnál is így van?
    Aha értem, :D ebből is látszik hogy nem GTS.
  • ntex
    Az elején ilyen futármunkákból kell ellenni amíg nem kapsz hitelajánlatot amiből belevághatsz a saját vállalkozásodba
  • kem001
    Az elején amíg nincs kamionod, addig mindig mással mész..
  • kis kindertojás
    valaki legyenszíves belinkelné nekem vagy privátban elküldené az ingyenes letöltési linket?
    előre is köszöntem!!!
    Miaz má hogy minden fuvarnál más kamionnal kell menni?
  • Hungarykum
    Nekem is megjött az ETS2. Most vettem át.
  • allock #13067
    Az ember már a monitor előtt sincs biztonságban az őrült autósoktól :D
  • ntex
    Nekem is volt egy ilyen érzésem egy pillanatra, mindenesetre nem lenne jó ha sűrűn előfordulna :D
  • allock #13065
    Ez inkább direktnek hat, valóságot szimulál.
  • ntex
    Nálam egyszer olyan is előfordult hogy egy T alakú kereszteződésnél jöttem balról, én mentem volna egyenesen kb 50-el kényelmesen, láttam hogy egy autó ott állt a kereszteződésben jobbról. Mikor odaértem lazán kifordult előttem balra, ha nem rántom el a kormányt jobbra akkor szépen beleütköztem volna a kiforduló autóba. Mintha ott se lettem volna kb olyan kényelmesen kikanyarodott előttem
  • allock #13063