52658
-
#13103 Szinte az alap beállításokkal. :) így is szép nem? -
ntex #13102 Képadatokból ítélve 1280x1024, max? -
Lolluki #13101 Milyen graffal tolod és milyen géppel? -
Ubi52 #13100 Hát találkoztam a Convoy-ból a "18 Kerekű" papával Drezdában pihenő közben! :DD
Hátul a járdán.
KÉP -
Robi546 #13099 (bocs a 2x posztért!)
Egyébként ha jól hallottam akkor az ETS 2 után meg valami American Truck Simulator fog kijönni ? Azt is várom majd mert valahogy úgy volt hogy befejezik az ETS 2-őt aztán meg American Truck Simulator,ez igaz ? -
Robi546 #13098 Na igen kb. úgy mondjuk azért lehetne picit hosszabb most nem mondom hogy 6 óra legyen nemtom hány Km de egy 240 Km legalább lehetne fél óra de nekem így is megfelel. :) Egyébként ezen kívül nagyon tetszik a játék,még csak a demóval játszottam. -
#13097 Bocsi a kicsikért itt vannak a nagyobbak:
-
#13096 nekem is nagyon tetszik csak kár h letelt az idő.pedig má megvolt a saját gépem is.
-
#13094 Kiprobáltam én is a játékot nagyon jó lett szerintem főleg naplementébe estefele nappal mikor süt a nap szerintem egy kicsit túl fényes....
-
Lolluki #13093 Grafika és gép??? -
frank007 #13092 Hali. Valaki próbálta már felrakni az 1.1.1-es patch-et? Engem kidob az asztalra 10mp-cel telepítés elkezdése után. Az alap játékom 1.0.5 és az 576kb-ban vettem. Másnak is van ilyen problémája? -
#13091 Mesebeli -
#13090 Köszi a választ! Az szép kis távolság.. -
JohnBart #13089 A két legtávolabbi város cirka két és fél óra útra van egymástól (valós időben). -
#13088 Hivatalos oldalán kint van.. -
#13087 Mennyi a leghosszabb táv a játékban? Illetve mennyi idő alatt lehet megtenni? -
Lolluki #13086 Közepesen kúrva csúnya a graf felveszem magasra index stb olyan szaggatás jön meg belassulás, hogy eszméletlen!
Van valami gépigény róla??? :D -
#13085 ETSben 240 km-t kb 5 perc alatt megtetted..jó azért nem, de jóval kevesebb volt mint most -
Robi546 #13084 Próbáltam a demót,nekem is bejön.
Amivel még mindig van egy pici bajom: amikor rálépek a fékre kb. 10-15 másodperc kell hogy megálljon a kamion kb. 80-as tempónál, nem tudom hogy ez a valóságba hogy van de picit lassúnak tűnik persze ott az a sok rakomány/súly is.
Belső nézetben a kamion hangját tényleg nem hallani nagyon,sajnos. Egyébként ez a "távolság" se nagyon úgy lett ahogy mondták,szerintem,240 Km 15 perc alatt meg lett.
Ezeken kívül nagyon tetszik a játék!
További jó játékot mindenkinek! :) -
ming1996 #13083 oké köszi de ezt írja valahol -
fityusz #13082 Semmi, csak a demo-t kb 10 fuvar erejéig élvezheted..., utána letilt, és kéri a serial kódot. -
ming1996 #13081 én is kiprobáltam a demot és nagon jó minden benn van de mi a külömbség a demó és az eredeti játék között ???? -
#13080 Kipróbáltam én is, nekem bejövős, demo alapján -> 90%
Egy kérdés. Sok helyen látni képeket Merciről Volvóról, stb. hivatalos márkajelzéssel. Van már hozzá ilyen mod? Ha valaki tud légyszi dobjon egy linket. -
Csabi2007 #13079 Sziasztok! Arra van ötletetek mért van az hogy sokkal jobban szaggat a game ha felkapcsolom a világítást?? Simán észrevehető.. Valamint ha indexelek akkor mikor kivan gyulladva az index lassabb lesz a játék mikor elalszik újra gyors.. -
#13078 Na kipróbáltam a Demót!
Nem lett rossz a játék!
Engem egy Sokád kiengedett villogatott mind állat:DD
Mindenkinek jó játékot!
-
Blackmill1216 #13077 UKTS F*ck mindig keverem -
Blackmill1216 #13076 Akkor játsz ETS.GTS.UTK val :D -
fityusz #13075 Ez az ingyenes letöltési link, itt le tudod tölteni a demot, és ha megtetszett, akkor meg is tudod venni digitális formában. A Download Free trial-ra kattints.
http://eurotrucksimulator2.com/ -
#13074 Nagyon jó a játék ( ezt 1 órás demo alapján mondom ), viszont engem egy dolog zavar: ha belső nézetben játszom, akkor alig hallani a kamion hangját, másnál is így van? -
#13073 Aha értem, :D ebből is látszik hogy nem GTS. -
ntex #13072 Az elején ilyen futármunkákból kell ellenni amíg nem kapsz hitelajánlatot amiből belevághatsz a saját vállalkozásodba -
#13071 Az elején amíg nincs kamionod, addig mindig mással mész.. -
#13070 valaki legyenszíves belinkelné nekem vagy privátban elküldené az ingyenes letöltési linket?
előre is köszöntem!!!
-
#13069 Miaz má hogy minden fuvarnál más kamionnal kell menni? -
Hungarykum #13068 Nekem is megjött az ETS2. Most vettem át. -
#13067 Az ember már a monitor előtt sincs biztonságban az őrült autósoktól :D -
ntex #13066 Nekem is volt egy ilyen érzésem egy pillanatra, mindenesetre nem lenne jó ha sűrűn előfordulna :D -
#13065 Ez inkább direktnek hat, valóságot szimulál. -
ntex #13064 Nálam egyszer olyan is előfordult hogy egy T alakú kereszteződésnél jöttem balról, én mentem volna egyenesen kb 50-el kényelmesen, láttam hogy egy autó ott állt a kereszteződésben jobbról. Mikor odaértem lazán kifordult előttem balra, ha nem rántom el a kormányt jobbra akkor szépen beleütköztem volna a kiforduló autóba. Mintha ott se lettem volna kb olyan kényelmesen kikanyarodott előttem -