52658
-
#13062 Na lejárt a Demó. Tapasztalatok:
Délben érkeztem meg Bécsbe, és akkora dugó volt hogy 20 percig araszolgattam, mire egyik utcából eljutottam a másikba.
A forgalom eléggé intelligens lett. Ha nagy a forgalom és nem tudsz kimenni a kereszteződésből, egy idő után megáll egy autó és elenged. Még rám is villog.
De úgy vettem észre hogy a STOP táblát nem ismerik és megállás nélkül áthajtanak rajta. És néhány mellékúton csak 60-al mennek, mikor 90-el lehetne.
Ebben a játékba végre ha sötét van akkor az tényleg sötét. Lámpa nélkül az orrodig sem látsz.
A kamion rendszáma a telephelyedtől függően változik.
Az eső nagyon szépen mutat a szélvédőn.
Nem gondoltam volna de nekem nagyon bejön a játék. Az eddigiekhez képes sokkal-sokkal jobb. Persze vannak hibái de majd javítják őket... -
#13061 Te is MAn-nal gurulsz? én is xD.... Szép borulás
-
flashkah #13060 köszi szépen, sose találtam volna meg :) -
#13059 Szép napot.
Jó hír, úgy tűnik, elfogadja a játék az STDS modokat, behelyettesítve, átírva a megfelelő def-ekkel:
Kérem, ne írjatok privátot, ígérem, ha kicsit több időm lesz, megpróbálom felvázolni, hogyan raktam bele.
Köszönöm a türelmet.
Gyorsba annyit, hogy a " def\vehicle\truck\scania.r\" cabin és chassis mappában lévő fájlokat kell átírni. -
Narelinn #13058 Kormányt lehet még (windows7-nél) - Eszközök és nyomtatók fülnél, kiválasztod a kormányt és kalibrálás. Tapasztalatom még nincs ebben, mivel nincs kormányom, ezt is csak hallottam. -
#13057 Nagyon tetszik a game -
#13056 Sziasztok!
Van valakinek Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch kormánya? Mik a vélemények róla, illetve tudtok esetleg valamilyen alternatívát ebben az árkategóriában?
Előre is köszi :) -
#13055 Hát ezt még gyakorolni kell. Amúgy a DFGT kormánynak van egy Logitech Gaming Szoftverja és azon belül Options és azon belül Global Device Setting.. rányomsz és a megnyílló ablaknál átálítod a Steering Wheel Settings és átálítod a Degres of rottationt , de nem ikszelgetsz semmit Azt hiszem ha felhúztad 900 fokra már jó lesz nekem elsőre jó volt. -
#13054 Ebben a játékban mekkora a bejárható terület? -
flashkah #13053 Valaki játszik kormánnyal? Én nem tudtam normálisan beállítani. Logitech Driving Force GT-m van látja is a játék, működik is csak az a baj, hogy eltekerem kb negyedéig a kormányt, a kamionba a kormány meg már ütközésnél van. Tipp hogyan lehetne beállítani? -
#13052 Ja ja, elnézést. mostmár megtaláltam... :)) -
nenus #13051 De lehet! -
#13050 A DEMO módban nem is lehet a tükröket állítani!! köcsögség..... -
fityusz #13049 Két különböző játék, egyedül a közös, hogy mindkettőben kamionokat kell vezetni. -
#13048 valaki meg tudná mondani mi a különbség az ets2 és a STDS között? -
Warrior888 #13047 Érdemes, elég sok mindent. Ha nem haragszol nem fordítom le az egészet, írd be google fordítóba ha annyira érdekel, a nagy részét érthetően lefordítja. :) -
Scania20 #13046 Telepedik!! -
Csabi2007 #13045 Most vettem meg a játékot nagyon bejön!!:) Egyébként érdemes felrakni az 1.1.1 et?? Valaki megtudja mondani, hogy miket javít magyarul?? Előre is köszönöm!! -
Scania20 #13044 akkor nem tom!!! -
rarma #13043 Ott is ugyan az a helyzett , ott is ha feljebb veszem lefagy. : ( -
Scania20 #13042 Próbáld a felbontást feljebb venni -
rarma #13041 Na itt olyan nincs hogy 200% vagy 300% -os grafikai beállitás, minimum az egyéni -64% van jelenleg , és ami a legnagyobb az a 125% de annál lefagy.
Valaki más nem tudja hogyan tudom élesebbre venni a képet ?.
-
#13040 De amúgy majd a Demo-t is használhatod teljesként,ha lesz hozzá serial számod! :) -
Scania20 #13039 jaja
-
#13038 Euro truck Simulator 2 / Off topik-ba tedd fel és mindenki jól jár :) -
Scania20 #13037 És szerintetek valamikor fenn lesz a teljes az oldalon? -
#13036 A mirorr 2-es linkről 5 perc alatt lejött :D Eredeti még nincs meg, mert leltározás miatt zárva voltak :D Majd vissza megyek később érte :) -
#13035 A teljes játékot valamelyik torrentről le lehet tölteni? -
#13034 Huh megkönnyebültem! :D 10x-szerre próbálom és végre 10 percet ír. VÉGRE :) -
#13033 csak a demot -
#13032 Akkor miért nem próbálod másik szerverről? -
Scania20 #13031 Hello.
A hivatalos oldalon a teljes játékot le lehet tölteni??
-
#13030 nekem 20 perc alatt lejött -
#13029 20 perc??? Nekem legalább még 2 óra hossza. Ezt nem értem mi a szar van!!!! -
Csabi2007 #13028 "És tud valaki tanácsot adni a tisztább képminőségre? mert ha lejjebb vagy éppen feljebb teszem a 1280x960 -ról egyszerűen lefagy a játék." A lefagyás nem tudom mért van de a homályosság az azért van mert a grafika beállításokban van egy %-os beállítás. NA azt minél feljebb veszed annál tisztább lesz a kép.. 200-300%-on már jó. -
Warrior888 #13027 képet majdnem berakta...
namég1x: -
Warrior888 #13026 Azért ezt kicsit túlzásnak érzem. 80-as táblánál (óra szerinti) 89-ért 550 euro bírság?
Egyébként nagyon rendben van a játék, eszméletlen hangulatos a kanyargós országutakon terelgetni a gépet. :)
-
Robi546 #13025 20 perc és lent a Demo,én még elvagyok maradva mert suliban voltam. :D -
#13024 Mekkora már,az elején csak kisfülkés kamiont lehet venni,pót egy oriásnak tűnik mögötte :D -
rarma #13023 Ez gyári hiba lehet benne? mert kiprobáltam ugye ami a képen látható microsoft office-al, és notepadal is és ugyan az a helyzet,a mentésnél, a game.sii ha megnyitja az ember így néz ki.
És tud valaki tanácsot adni a tisztább képminőségre? mert ha lejjebb vagy éppen feljebb teszem a 1280x960 -ról egyszerűen lefagy a játék.