Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oks. 😊
Akkor Gratulálok SnyperD-nek mert látom õ is fordította meg TruckerDave-nak is Gratulálok meg még azoknak akik fordították. 😊
Akkor Gratulálok SnyperD-nek mert látom õ is fordította meg TruckerDave-nak is Gratulálok meg még azoknak akik fordították. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
este 7 tõl fél kettõig elõtte ültem TruckerDave éjfélig nyomatta volt egypár gyökér fordító és voltak nagyon szép munkák is !
Már kész a magyar fordítás?? Csak azért kérdem mert én is szerettem volna fordítani. 😄
Mind1 így is jó, már nem kell nekem. 😄
Mind1 így is jó, már nem kell nekem. 😄
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
nemtom sztem a legtöbb szavazat a nyerõ egyes helyeken de most ezzel vagyok megveszve :
When we add support for account rebind, add information about that here.
Ezt írtam de ez értelmetlen segíccsé:
Ha támogatást adunk a profilok újra bekötésére, arról itt adunk információt.
When we add support for account rebind, add information about that here.
Ezt írtam de ez értelmetlen segíccsé:
Ha támogatást adunk a profilok újra bekötésére, arról itt adunk információt.
Nem csak a Dave et néztem azt azé mert itt a fórumon a Scania Dave felirat villog a pofámba 😄
Én ott is TruckerDave néven nyomulok. Az valami nagyon nem magyar. Olyanokat fordítót. 😄 Segíteni akart de hát nem sikerült.
ki az? mer ha nem te akk õ az akit este nyomron rúgtam volna meg mostis 😄
😄
Nem gond csak ott tartok 😄
am melyikre szavaztáé vedd fel vagy akaszd fel?
Hülye kérdés,de hol lehet szavazni?vagy megnézni?😄D
к.ιηтнуα.
Nemzetközi elismerés - most már a legjobbak legjobbjaival nézel szembe az Európai Kamionvezetõ Bajnokságon - vezess gyorsan és biztonságosan, és tegyél minket büszkévé! erre gondolsz? ez Tomee é erre szavazz
Nem gond, de vannak olyan szövegek amit 3-an is fordítottatok és ott aztán döntsem el melyik magyarosabb. 😄 Nehéz
Az állami bajnokságnál szavazz rám 😊
😄 Remélem az nem gond ha néhol a sajátomra szavazok dehát én úgylátom magyarosnak :/
Amelyiket gondolod ! Magyaros legyen és igényes 😄
Énis 😄 az a szar hogy ugye a cím Nagy betû minden szava, namost én akrom ezt javítani de ugyan az a szöveg csak nagy betûvel ezért nem engedi átírni ezért utálom ha valaki belenyúl
Ha van olyan ahol Tomee azt írta vedd fel te meg azt hogy akaszd fel a pótkocsit akkor melyikre szavazzak ??😄
Hülye kérdés lesz de Dávidnak hívnak?
Javítsd de ügyelj a nagybetûkre nézzen ki igényesen 😊
Oké, de elõbb belenéztem a fordításba és van egy rész amit dead zone-nak fordítottál, de az valami holttér, vagy ilyesmi a joystickoknál, meg kormányoknál.
mostmár csak a szavazások mennek gyere fel teis ész szavazz a jóra ( nem feltétlenül az enyém az! De jól nézd át mer vannak olyan szövegek amik jók de a többesszám el van cseszve!
Jó reggelt ! <#wave>#wave>
Be van fejezve a magyar 😄
gúd nájt
Na hát fordítottam 56 szót/mondatot, remélem nem rosszak. Ma is tettem valami jót a nagyvilágban. Jó fordítást!Jó éjt!
Én picit elõrébb mentem, az egyszerûbbekre. Ha valami már le van fordítva de szerinted nem pontos nyugodtan javítsd.
de jókat írok nem?
én
én végig annak nyomattam
Végül is az korrekt csak nem többes szám nem?