52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Ryder159
    Na lejárt a Demó. Tapasztalatok:

Délben érkeztem meg Bécsbe, és akkora dugó volt hogy 20 percig araszolgattam, mire egyik utcából eljutottam a másikba.
    A forgalom eléggé intelligens lett. Ha nagy a forgalom és nem tudsz kimenni a kereszteződésből, egy idő után megáll egy autó és elenged. Még rám is villog.
    De úgy vettem észre hogy a STOP táblát nem ismerik és megállás nélkül áthajtanak rajta. És néhány mellékúton csak 60-al mennek, mikor 90-el lehetne.
    Ebben a játékba végre ha sötét van akkor az tényleg sötét. Lámpa nélkül az orrodig sem látsz.
    A kamion rendszáma a telephelyedtől függően változik.
    Az eső nagyon szépen mutat a szélvédőn.

Nem gondoltam volna de nekem nagyon bejön a játék. Az eddigiekhez képes sokkal-sokkal jobb. Persze vannak hibái de majd javítják őket...
    Te is MAn-nal gurulsz? én is xD.... Szép borulás

• flashkah
    köszi szépen, sose találtam volna meg :)
  • bullseye9
    Szép napot.

Jó hír, úgy tűnik, elfogadja a játék az STDS modokat, behelyettesítve, átírva a megfelelő def-ekkel:

Kérem, ne írjatok privátot, ígérem, ha kicsit több időm lesz, megpróbálom felvázolni, hogyan raktam bele.
    Köszönöm a türelmet.
    Gyorsba annyit, hogy a " def\vehicle\truck\scania.r\" cabin és chassis mappában lévő fájlokat kell átírni.
  • Narelinn
    Kormányt lehet még (windows7-nél) - Eszközök és nyomtatók fülnél, kiválasztod a kormányt és kalibrálás. Tapasztalatom még nincs ebben, mivel nincs kormányom, ezt is csak hallottam.
  • fuszhi
    Nagyon tetszik a game
  • tempi88
    Sziasztok!

Van valakinek Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch kormánya? Mik a vélemények róla, illetve tudtok esetleg valamilyen alternatívát ebben az árkategóriában?

Előre is köszi :)
  • fuszhi
    Hát ezt még gyakorolni kell. Amúgy a DFGT kormánynak van egy Logitech Gaming Szoftverja és azon belül Options és azon belül Global Device Setting.. rányomsz és a megnyílló ablaknál átálítod a Steering Wheel Settings és átálítod a Degres of rottationt , de nem ikszelgetsz semmit Azt hiszem ha felhúztad 900 fokra már jó lesz nekem elsőre jó volt.
  • Fehercsoki
    Ebben a játékban mekkora a bejárható terület?
  • flashkah
    Valaki játszik kormánnyal? Én nem tudtam normálisan beállítani. Logitech Driving Force GT-m van látja is a játék, működik is csak az a baj, hogy eltekerem kb negyedéig a kormányt, a kamionba a kormány meg már ütközésnél van. Tipp hogyan lehetne beállítani?
    Ja ja, elnézést. mostmár megtaláltam... :))
  • nenus
    De lehet!
    A DEMO módban nem is lehet a tükröket állítani!! köcsögség.....
  • fityusz
    Két különböző játék, egyedül a közös, hogy mindkettőben kamionokat kell vezetni.
  • kis kindertojás
    valaki meg tudná mondani mi a különbség az ets2 és a STDS között?
  • Warrior888
    Érdemes, elég sok mindent. Ha nem haragszol nem fordítom le az egészet, írd be google fordítóba ha annyira érdekel, a nagy részét érthetően lefordítja. :)
  • Scania20
    Telepedik!!
  • Csabi2007
    Most vettem meg a játékot nagyon bejön!!:) Egyébként érdemes felrakni az 1.1.1 et?? Valaki megtudja mondani, hogy miket javít magyarul?? Előre is köszönöm!!
  • Scania20
    akkor nem tom!!!
  • rarma
    Ott is ugyan az a helyzett , ott is ha feljebb veszem lefagy. : (
  • Scania20
    Próbáld a felbontást feljebb venni
  • rarma
    Na itt olyan nincs hogy 200% vagy 300% -os grafikai beállitás, minimum az egyéni -64% van jelenleg , és ami a legnagyobb az a 125% de annál lefagy.
    Valaki más nem tudja hogyan tudom élesebbre venni a képet ?.

• darkstreet89
    De amúgy majd a Demo-t is használhatod teljesként,ha lesz hozzá serial számod! :)
  • Scania20
    jaja
  • darkstreet89
    Euro truck Simulator 2 / Off topik-ba tedd fel és mindenki jól jár :)
  • Scania20
    És szerintetek valamikor fenn lesz a teljes az oldalon?
  • TruckerDave
    A mirorr 2-es linkről 5 perc alatt lejött :D Eredeti még nincs meg, mert leltározás miatt zárva voltak :D Majd vissza megyek később érte :)
  • kisambyy
    A teljes játékot valamelyik torrentről le lehet tölteni?
    Huh megkönnyebültem! :D 10x-szerre próbálom és végre 10 percet ír. VÉGRE :)
  • HosszúGábor
    csak a demot
  • kem001
    Akkor miért nem próbálod másik szerverről?
  • Scania20
    Hello.
    A hivatalos oldalon a teljes játékot le lehet tölteni??
  • HosszúGábor
    nekem 20 perc alatt lejött
    20 perc??? Nekem legalább még 2 óra hossza. Ezt nem értem mi a szar van!!!!
  • Csabi2007
    "És tud valaki tanácsot adni a tisztább képminőségre? mert ha lejjebb vagy éppen feljebb teszem a 1280x960 -ról egyszerűen lefagy a játék." A lefagyás nem tudom mért van de a homályosság az azért van mert a grafika beállításokban van egy %-os beállítás. NA azt minél feljebb veszed annál tisztább lesz a kép.. 200-300%-on már jó.
  • Warrior888
    képet majdnem berakta...
    namég1x:
  • Warrior888
    Azért ezt kicsit túlzásnak érzem. 80-as táblánál (óra szerinti) 89-ért 550 euro bírság?
    Egyébként nagyon rendben van a játék, eszméletlen hangulatos a kanyargós országutakon terelgetni a gépet. :)

• Robi546
    20 perc és lent a Demo,én még elvagyok maradva mert suliban voltam. :D
  • AudiQuattro
    Mekkora már,az elején csak kisfülkés kamiont lehet venni,pót egy oriásnak tűnik mögötte :D
  • rarma
    Ez gyári hiba lehet benne? mert kiprobáltam ugye ami a képen látható microsoft office-al, és notepadal is és ugyan az a helyzet,a mentésnél, a game.sii ha megnyitja az ember így néz ki.

És tud valaki tanácsot adni a tisztább képminőségre? mert ha lejjebb vagy éppen feljebb teszem a 1280x960 -ról egyszerűen lefagy a játék.