52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Boxer HUN
    Api... A # -et hagyd ott, ahol van... Azzal a scriptben zárod az adott sort (ne futtassa). Amit 6.-al jelöltél meg, az csupán demonstrációs sor. A tényleges rádió csatornák előtt ne legyen #.
  • FrezeR
    Most akciósan tényleg 6 ezer. Viszont ha később veszed meg olcsóbban azzal is támogatod őket és ez a lényeg :)
  • Szentis fiu
    szia!
    Irtam priviben
  • ntex
    Akarom írni 8000,-
  • ntex
    Egy őszinte vallomás következik a játékról:

Nem szoktam ilyet érezni, de most tényleg sajnálom hogy nem tudom megvenni eredetiben ezt a játékot. Mivel tudom hogy nem egy nagy költségvetésű csapat készítette, és az előző epizódokhoz képest iszonyat nagyot fejlődött a program, ha lenne felesleges 6000 forintom ezt úgy megvenném mint a huzat, mert a játék bizony minden forintját megéri. És egy ilyen teamet támogatni kellene azzal hogy megveszem a játékukat. Tudom hogy ezzel Pavelék nincsenek kisegítve, de ha olcsóbb lesz 100%-os vétel lesz számomra.
  • gomze
    Torrenttel 15 perc a demo! 600KB/s
  • kiskamionos17
    Sziasztok! Lassan haladok én is! :)

• razor1997
    Asszem F4 és ott a tető világításnál pipa be,mondjuk nem biztos eddig még nem jutottam el.
  • razor1997
    Felmész a rádió honlapjára amit be akarsz majd rakni.Letöltöd az online műsort elindítod és a lejátszóba (WMP vagy Winamp tökmind1) és a fájl tulajdonságaiban megkeresed azt a stream linket ahonnan az online rádió is veszi az adást aztán bemásol és kész is.Ha így se jó akkor csinálok majd egy videót.

A konfigról szólva nekem eléggé behúzza fullos grafon 400% rendereléssel (25-35 fps).Most éppen 200% on játszok és várom még az AMD frissítését is hátha segít.Konfigom az aláírásba
  • Lolluki
    srácok szereltem fel a tetőre reflektorokat és nem világít miért lehetséges ez???
  • v43 001
    Profil létrehozásról és a beállításokról van benne pár szó. De azért egy pár sort ír arról is (játékmenetről).
  • DIESEL DOG #13181
    Nekem így elsőre tetszik a játék, sokkal élvezetesebb mint az előd... sokkal élethűbbre sikeredett.

Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én a HDR-t kikapcsoltam, engem zavar ez a túlzott csili-vili, plusz én nem használom a játék belső élsimítását, külsőleg CCC-ből van vezérelve. Nálam speciel a belső élsimítás alatt irreális fps csökkenés volt, így viszont nem hogy jobb és szebb, de gyorsabb is. Kicsit az optimalizáció nem sikerült szvsz.

Ettől eltekintve nagyon jó játék, csak ajánlani tudom! ;)
  • norbee46
    Oksa köszi!
    Tehát akkor játék menetről , karrierről nem említ semmit?
  • balazsgigi
    Nekem ultra-n,vsync kikapcs,színjavítás kikapcs,egész szépen elmegy.
    X4 640,6870,8GB ram

Nehogymár csalással akarjatok játszani!
  • v43 001
    Egy kis alap tájékoztató van, de nem sok minden van beleírva.
  • marko37
    Van benne igazság én csak közepes graffon tudom nyomni
  • norbee46
    Kérdezném azokat a tulajokat akik már megvették a game-t hogy van-e a dobozban tájékoztató füzet vagy leírás?
  • bmwcrash
    Szia!
    én ott elkadtam hogy hogy tudok berakni a lejátszási listába egy stream linket:D
  • jocking
    Na, látom kijött a cucc. Viszont több helyen olvastam, hogy nagyon zabálja a gépet. Ez mennyire fedi a valóságot?
  • szabii98
    jó ezzel nincs gáz..most egyáltalán nem jeleníti meg őket, pedig semmihez nem nyúltam
  • norbee46
    Sziasztok!

Nekem már csak jövő hét szerdára lesz meg a game. Mai kiszállításról le csúsztam sajna!
    Addig marad a demó.
    Jó játékot mindenkinek!
  • gabikamionos
    Halli mindenkinek lene egy problémám az hogy mindent kiválasztotam a játékba és amikor menék már fuvart vinni akor kilép és hibát ir ki miért van az ?
  • KiruHoshino
    Az ETS 2 támogatja a winamp-os webrádiót?
  • razor1997
    Csináltam nektek egy képet hogy is kell pontosan megcsinálni a rádiót:
  • ronso
    Vegyél fel hitelt...
  • Sóschips
    igen
  • frank007
    A patchel kapcsolatban, ha letöltöm a demót és utána aktiválom a kulcsommal, ez akkor is müködik, ha én boltban vettem és nem letöltöttem a játékot?
  • kem001
    Ünnepnap van mindkettő napon, szóval kizárt.
  • Blackmill1216
    Valaki nem tudja hogy Hétfőn illetve Kedden nyitva lesz a CD GALAXIS?
  • v43 001
    A Rádió 1-nél és a Music fm-nél nekem is segíthetne valaki :S
  • TaRka0107
    Valamelyik kedves fórumtárs belinkelte a sajátját. Elég jó rádiók vannak benne.
  • szabii98
    nem jeleníti meg a rádiókat..beraktam újra, a rádió 1-el próbálkoztam, most meg nem tudom megnyitni...
  • TaRka0107
    Nagyon kafa lett! Ezt vettem:)
  • rarma
    Üdv mjociko ! !

Írtam neked privát üzit ! !
  • landwir
    Hannoverbe ott találtam kereskedőt
  • Hungarykum
    Grafikát maxra felvettem (mindent magasra és ultrára). Egyáltalán nem szaggat, de a renderelés lehetne több is mint 125%.
    STDS-ben 400%-ra volt téve.
    Meglátszik, hogy csak 125%-on van, mert kb úgy néz ki, mintha nem lenne Antialiasing.

Eddig csak 2 fuvart vittem, de egész jó!
  • Gázfröccs
    Köszi a válaszokat!
    A pénz csalást próbáltam úgy mint GTS-ben, de itt nem mükszik.
    A bankban én is gondolkodtam , akkor lehet, hogy felveszek pénzt csak attól félek, hogy nem tom visszafizetni.
    Valaki tudja-e hogy mennyi egy Scania a gameban?
    Még nem találtam Scania kereskedőt csak Európa túloldalán.
    Ádám
  • WinStar
    akinek a patchel van gond,töltse le a demot(abba alapból benne van)és utána aktiválja a játékot a kapott serial-al.Ilyen egyszerű.
  • kem001
    Próbáld esetleg minimálisra tenni, hátha az segít.. Illetve amit írtam, hogy nézd meg, hogy frissek e a driver-jeid..
  • Tikal #13153
    Elso fuvar utan kapsz ajanlatot.. Eleg gyorsan lehet lepdelni ugy latom..