Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
к.ιηтнуα.
Szerintem sokkal kevésbé lenne monoton a játék ha a két út között lennének fák mint az alsó képen nem?
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
Tegnap leírtam és ebben is utaltam arra hogy köszönjük a Te munkádat is!
Csak a srác nem ismer téged azért nem írta a neved 😊
к.ιηтнуα.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Renault magnum http://kamionszim.hu
Kis off:
léptem nézni a Barátok Köztöt holnap leszek.
Csá all,jó éjt mindenkinek. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
és a lista elejétõl kezdjétek és fontos hogy menjetek végig mert minden megynyitásnál változik a sorrend.
mrtteam fordításaira mégcsak véletlenbõl se kattintsatok !
Ahol comment van azt olvassátok el !
Légyszíves segítsetek egy jó fordítás érdekében 😊
Üdv népek!
Átnéztem az összes sztringet az oldalon, olyan jó háromnegyedükbe beleszerkesztettem, korrektúráztam, és kommenteltem. Légyszi amint tudjátok, nézzétek majd át, és kezdjünk voteolni mindre, hogy melyik kerüljön a játékba.
Remek munkát végeztetek, volt pár bejegyzés ahol totál átírtam a szöveget, hogy érthetõ legyen, de zömében fasza munka volt alapból, amit leraktatok az asztalra (leszámítva a stilisztikai és helyesírási hibákat 😄). Arra kérnék mindenkit, hogy a kommenteket majd olvassátok el, és annak megfelelõen szavazzatok a javított verziókra.
Zsír fordítás lesz ez, köszönöm még egyszer a munkát! 😊
U.i.: SnyperD, ha tudsz olyan emberrõl, akit nem címeztem be, de keményen fordított, juttasd el ezt az üzit neki. 😉
Ez a Fõkorrektorunk E-mailje ! Aki részt vett a munkában és szépen dolgozott azokhoz szól !
Gumikon meg a kamion hozzátartozóin spóról, eredménye= múlthét pénteken dúrdefekt Tatabányánál...
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Mikor oda értem volna, hogy belecsöppenek a sofõr életbe, jött a nagy szerelem, ami mellett nekem nem fért bele az a "cigány élet", ami a kamionozással jár. Meg volt egy kisebb balesetem is, bár ez nem befolyásolt különösebben semmit. Ettõl függetlenül volt szerencsém több típust vezetni, annak ellenére, hogy jogsim sincs, még nyerges szerelvényt is hajtottam. Az újabb vasak brutálisak, de kedvencem a RÁBA EDE maradt.
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
DE!
Fateromnak most februárban volt 1 éves az új mp3-as actrosa.
Hát nagyon nincs vele megelégedve, mert elég kicsi, nem tudom te mekkora vagy de általában a kamionosok (nem sértésnek mondom), nem kis darab emberek.
Szóval nem azt mondom h nagyon kicsi de nem is tágas...
A szellõzés meg egyszerûen borzalmas...
Amikor nyáron, megállsz hétvégén németbe 1 jó kis aszfaltos parkolóban ahol nincs 1 darab fa se ( mert ugye az okos német bezáratta mindet mert ott az új aszfalt placc), és elég kellemetlen amikor már az ablakok le vannak engedve, a tetõ ki van nyitva és még így is rohadt meleged van...
A síkpadlóról annyit, hogy az a jó benne h nem buksz fel semmibe, DE!, ha ültél már toplineos scaniában, akkor nem mond azt, hogy az actros fülkéje nagyobb, nem vagyok scánia párti...
És érdekes a volvoban is van 1 kis ''dobbantó'', és mégis nem akkora akadály, h átlépd...
Na de off vége 😊
Szóval szó ami szó 😊, nekem az Actros a no1 élhetõségben. Aztán jön a Scania Topline, aztán a Volvo Globetrotter XL, Majd a Daf SSC. És Magnumot csakis akkor vennék, ha nem lenne semmi más. Bocs a szófosásért.
<#whatever>#whatever>
к.ιηтнуα.
*Azzal*