52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Hegyeshalom. :D Kezdetleges állapot. :)

• fuszhi
  • Narelinn
    Szerintem te az úgynevezett servo kormányra gondolsz. Azt nem játékon keresztül kell beállítani, az a kormány "alap beállítása". Ha nem erre gondoltál, elnézést a fölösleges beleböfögésért.
  • Hungarykum
    Majd te is észreveszed a különbséget, hogy sokkal szebb.
  • fuszhi
    sikerült köszi én néztem be mást fájlt nyitottam meg bocs és köszi még egyszre
  • Carlos
    Első élmény: Vigyünk cumót angliába hollandiából.
    Holland stream rádió belőve, gyerünk. Át is mentem a szigetre (a megoldás nem tetszett ahogy át kell menni) majd nézek bután hogy mindenki szembe jön.
    Pislogok mint a barom. Aztán rájöttem, hogy azok az elcseszett britek a másik oldalon közlekednek. :)))

APRÓSÁG:
    Hogy lehet beállítani, hogy a kormány autómatikusan tekeredjen vissza középre (ahogy az eddigi részekben volt) Most csak ottmarad és nem tudok normálisan betolatni cucc leadásnál... (ami van options-ben nálam nem sokat csinált)
  • Hungarykum
    Nem tudom akkor mi van.
    Nálam ugyan úgy van mint az ETS, GTS, UKTS-nél is volt, mikor a konzol előhozásnál a 0-át 1-re kellett írni.
    Itt is ugyan azt a config.cfg-t megnyitni.
  • fuszhi
    sima wrájtal meg nodpaddal megnyitottam , de csak kódolva látom a sorokat
  • Ryder159
    Ha megvetted az első saját kamionodat, és megcsináltál vele egy fuvart akkor enged 400.000€-t felvenni...
  • fuszhi
    Mutass egy képet had lám milyen lett érdekel engem is. Előre is köszi.
  • Hungarykum
    Mivel sehogy sem tudtam felvenni 400%-ra, így megoldottam manuálisan :D

config.cfg-ben az alább 2 sornál a értékeket átírtam 2-re és már 400%-on is van.

uset r_scale_y "2"
    uset r_scale_x "2"

De nagyobb értékre is lehet állítani, hogy még szebb legyen. A 400 úgy jön ki, hogy: 2x2=4.
    Ha 2-es helyet mondjuk 4-est írok, akkor 4x4=16. Így 1600%-on lesz.
  • Krisztiam #13222
    én is megvettem.. pedig ... :)
  • longhaul
    Mi a külömbség az UK TRUCK SIMULATOR és a(z) EURO TRUCK SIMULATOR 2 között? Ebben is van(nak) Fények, valósághó füvek, napsugarak, árnyékok.
  • danyr

• fuszhi
    Azért azt hiszem eltart egy jó darabig amire az ember összeszedi azt a szintet mikor saját kamiont vehet hitelre. a fényképnek semmi köze sincs a mondanivalómhoz ha még is köze volna az a puszta véletlen lenne :)
  • arcsika0154
    Nekem nem enged 400at felvenni, pedig már 3as szintű vagyok!
  • Hungarykum
    Nekem 125% a max amit mutat. STDS-nél meg volt 400%. Még jobban átnézem.
    Nekem a max felbontás 1280x1024 amit enged, de elvileg ennek nincs köze hozzá. Vagy igen?
    Neked a legkisebb felbontáson is engedi a 400%-ot?
  • Lack
    Nagyon jó a játék, szép grafikával. Szuper.
  • Boxer HUN
    Gyenge hozzá a vasad...
  • jocking
    Az élességi problémával kapcsolatban kérnék segítséget. Az a gond, hogy az az érték, amit itt korábban írtatok, hogy 300-400%-ra fel kell tenni, azt nekem csak 125%-ra lehet, nincs nagyobb választható érték, akkor sem, ha a felbontást feljebb állítom. Valami megoldás?
  • Tomika boy
    400 at is fel lehet venni!
  • TheSosy
    Nekem egy idő után engedett 400k-t is felvenni :D
    Amúgy nekem elég balszerencsésen sikerült az első fuvar.
    Első 2 kanyar után megyek a 2 sávos úton,a hü**e autós meg előzi a másikat velem szembe,és persze hogy belémjön szemből..
    De már vettem 2 szép Scania kamiont,és egy sofőrt is felbéreltem.
    Nagyon jó lett a game
  • arcsika0154
    A banknál is csak 100ezret tudtam felvenni, nem lehet valahogy több pénzt "sikeríteni" gyorsan? :D
  • vajo
  • DIESEL DOG #13209
    Követendő példa!
  • Boxer HUN
    Lentebb a kép!!!

Vedd inkább meg...
  • wollnerd #13207
    Húzzál el innen a warezoddal!!!
  • wollnerd #13205
    Akk először Scania-t veszek. Németországban még találtam Scania kereskedőt....)
  • Tikal #13204
    Igaz. Nekem neha olyanokat szaggat, masodpercekre kimerevedik a kep. Battlefield3, witcher2, sleeping dogs minden high-on meg ultran megy nálam, ez meg nem annyira. 150%-nal nem is tudom feljebb vinni azt a bizonyos beallitast...
  • Boxer HUN
    Több hetes tapasztalatból tudom, hogy a FFB kormányoknál az erő-visszacsatolás miatt, főleg a hosszabb utakon, rendesen igénybe vannak véve a karok. Ha ráadásul magason van a kormány, még a vér sem kering bennük rendesen, és egy idő elteltével már fárasztó és terhes lesz a játék. A könnyítés érdekében mellékelek egy képet, a kormány könnyebbé tétele érdekében.

És egy másik kép, hogy a kételkedők lássák, tényleg elkötelezett vagyok abban, amit elkezdtem közel fél évvel ez előtt!!!

• Ryder159
    Mivel kategórián belül minden kamion egyforma, azt vedd amelyik tetszik. Egyébként lehet több kamionod. Először csak egy, mivel ennyi fér el a garázsban. A garázst fejlesztheted 180.000€-ért, és akkor lehet még 2 kamionod...
  • KiruHoshino
    Emberek! Ez egy isten király jó játék. Annyira szép, annyira aprólékos és kidolgozott. Komolyan el sem tudom képzelni, hogy a jövőben mivel rukolnak még elő.

Megérte az árát.
  • wollnerd #13200
    Igaz hogy ebben a játékban már több kamionunk lehet egyszerre? Mert nem igazán tudom eldönteni hogy melyik kamiont szeretnék majd venni. :) (Nyilvánvaló, hisz van garázs... )
  • Ryder159
    Valaki meg tudná mondani, hogy melyik városban találok "MAN bótot"? Hátha arra visz az utam...
  • razor1997
    Jaja tudom csak kicsit hosszabbra húztam sorry.De amúgy ha ott a legelején elolvasnátok a fájlba az útmutatót akkor egy minimális angol tudással is meg lehet oldani hogy-hogy kell.
  • ntex
    Határátkelőnél most vettem észre hogy nem is használtam eddig a kamionok számára fenntartott átkelőt. De a többinél is simán átenged.
  • Bala24
    Igaz ryder nekem is ez szokott lenni! Ez tényleg tetszetős! :))
  • gyuri35
    ígyerekek ez állati jó!Csak a fékkel vannak kisebb problémáim,és persze AI személyautóival
  • Ryder159
    Az előbb autópálya közepén kaptam egy motorhiba üzenetet és megállt a gép. 3x-ra sikerült beindítani és elmentem a legközelebbi szervizig.
    Tetszik ez a játék..
  • darkstreet89
    Renderelési százalékot 400%-ra lehet fel venni!