Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruckerDave
Most még egyszer teljesen végignyomtam a szavazást. Olvastam kommenteket.

Banner !

Istenem<#falbav><#falbav>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Helló mikor várható a játék?
Írtam blogbejegyzést remélem elolvassák !

Szerintem sokkal kevésbé lenne monoton a játék ha a két út között lennének fák mint az alsó képen nem?

TruckerDave
Ha nem írnak azt jelenti elfoglaltak, vagyis a mi kis játékunkat csinálják 24H-ban 😄

Miért nem írt ma az SCS ? 😞

Ohh hát ha kell 2óráig is csinálom😄..legalább ha már fordítani nem tudtam segíteni,akkor ebben megpróbálok<#wink>

TruckerDave
Jah, okéka 😄<#awink>

Nembaj egy minõségi fordítás érdekében dolgoztok 😊

én valahogy negyed körül kezdtem el,de nem igazán akar vége lennixD

Te butus nézd mit írsz !
Tegnap leírtam és ebben is utaltam arra hogy köszönjük a Te munkádat is!
Csak a srác nem ismer téged azért nem írta a neved 😊

TruckerDave
Én tegnap 40 percig nyomtam 😄

Az normális,hogy már vagy fél órája zöld kezezek?😄..meg remélem jóra kattintok<#vigyor3>

TruckerDave
Nem annyira izgat, mert szívesen tettem de én nem számítok bele ??😊 Igaz nem túl sokat fordítottam, csak kb. 50 mondatot.

1 személyes csapat, ami kamu munkákat készít. retardált szegény 😊!!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Mivan?

gumikacsa
Akkor ismered az egész Team-et... A gyerek stikkes, de nem tehet róla.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Oké értem. 😄
Kis off:

léptem nézni a Barátok Köztöt holnap leszek.

Csá all,jó éjt mindenkinek. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

De ki(k) ezek? Mert egy anyai pofont megérdemelnének 😊

RS
Ne is mondd! 😄D

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Ne is emlegesd ezt az MRT Team-et,mert elkap a röhögõgörcs 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

én az MRT Team csapatnak ismerem egyik tagját de csak így távolból, msn-en. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Lehet regisztrálnotok kell !
és a lista elejétõl kezdjétek és fontos hogy menjetek végig mert minden megynyitásnál változik a sorrend.

itt remélem jó a link !
mrtteam fordításaira mégcsak véletlenbõl se kattintsatok !
Ahol comment van azt olvassátok el !

hungaro
hol lehet szavazni?<#vigyor2><#fejvakaras>

Hivatás az Életért!

Néztem a képeket ( interior ) és nagyon de nagyon bejönnek. 😊

Brutálisan hasonlít!

Jah és megkért hogy mindenki aki teheti és ideje engedi menjen fel az oldalra és szavazza végig, de úgy hogy a kommenteket is elolvassa mivel néhol abban van az indok hogy miért pont arra szavazzon amire !
Légyszíves segítsetek egy jó fordítás érdekében 😊

Barta János <[email protected]> to [email protected], [email protected], [email protected]

Üdv népek!

Átnéztem az összes sztringet az oldalon, olyan jó háromnegyedükbe beleszerkesztettem, korrektúráztam, és kommenteltem. Légyszi amint tudjátok, nézzétek majd át, és kezdjünk voteolni mindre, hogy melyik kerüljön a játékba.

Remek munkát végeztetek, volt pár bejegyzés ahol totál átírtam a szöveget, hogy érthetõ legyen, de zömében fasza munka volt alapból, amit leraktatok az asztalra (leszámítva a stilisztikai és helyesírási hibákat 😄). Arra kérnék mindenkit, hogy a kommenteket majd olvassátok el, és annak megfelelõen szavazzatok a javított verziókra.

Zsír fordítás lesz ez, köszönöm még egyszer a munkát! 😊

U.i.: SnyperD, ha tudsz olyan emberrõl, akit nem címeztem be, de keményen fordított, juttasd el ezt az üzit neki. 😉

Ez a Fõkorrektorunk E-mailje ! Aki részt vett a munkában és szépen dolgozott azokhoz szól !

Törölt felhasználó
Azt ne mond h minden cégnél van, mert ez nem egy nagy cég de annyit már sajnál költeni a góré, hogy 1 nyamvadt állóklímát tetessen bele...
Gumikon meg a kamion hozzátartozóin spóról, eredménye= múlthét pénteken dúrdefekt Tatabányánál...
Brutál jó. Arra leszek kíváncsi, mint ígérték, hogy lehet majd tenni cuccokat a kamionra. A kamionba is lehet majd? Gondolok itt arra, hogy az "interiorba" is lehet-e majd pakolni. Jó ötlet lenne.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Az elõzõ képen az oldalnézeten nem olyan, mint a felülnézeten. 😉

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Stig95
Ez a váltó ugyanaz mint ez elõzõ képen. Nem változott semmi.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Na, már javul a váltó. 😊 Kösz a képet!

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

yokel
Tudom, h WIP, de összeraktam az eredetit az SCS-ével, h lehessen látni, h milyen úton haladnak...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

gumikacsa
Nem, buszon is csak mint utas szoktam utazni, néha ülök csak volán mögé, mikor egy jó barátom, aki buszsofõr, megengedi, hogy menjek a buszával 1-2 kört. Jogsim sincs, csak C-kat. A buszok, fõleg az Ikarus, hasonló szerelem, mint a kamionok. A 280-as különösen a kedvencem.

Mikor oda értem volna, hogy belecsöppenek a sofõr életbe, jött a nagy szerelem, ami mellett nekem nem fért bele az a "cigány élet", ami a kamionozással jár. Meg volt egy kisebb balesetem is, bár ez nem befolyásolt különösebben semmit. Ettõl függetlenül volt szerencsém több típust vezetni, annak ellenére, hogy jogsim sincs, még nyerges szerelvényt is hajtottam. Az újabb vasak brutálisak, de kedvencem a RÁBA EDE maradt.

Jó hogy mondod. Tudtam hogy valamit kifelejtettem. Azzal csak annyi a problem, hogy a vizes klíma párás idõben nem ajánlott. Az elektromosnál meg járatni kell néha a motort. De a legfõbb ok persze hogy nem olcsó, és a cégek nem igazán akarnak rá költeni. Elvégre nem az igazgató izzad mint egy ló két napon keresztül. 😊

Hát szó ami szó. igazad van. Elég nagy darab vagyok. Sõt! De nekem abszolút kellemes volt. Szerintem mindegyik átmelegszik ha sokat állsz vele egy olyan dezodorteszten. A nagy darab embereknek azért egyszerûbb ám kiszállni a fotelbõl ha totál sík a padló. Nem mondom, a Top-os Scania is baromire tetszik. Fateromnak meg éppenhogy nem. Neki a Highline a favorit. 😊 Nem én vagyok a házigizda. Sõt kifele áll a szekerem rúdja (még mindig sajnálom), de szerintem annyira nem off-olunk. Úgy sincs most semmi aktivítás, semmi hír. De ha tévedek, mea culpa! 😉

Scania R580
azért van az állóklíma 😄

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

Egyik ismerõsöm komp akart lenni, de nemkomplett!

RS
Bannerban a futó szöveg!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Mikor jelenik meg a játék?
Törölt felhasználó
Kinek mi igen...
DE!
Fateromnak most februárban volt 1 éves az új mp3-as actrosa.
Hát nagyon nincs vele megelégedve, mert elég kicsi, nem tudom te mekkora vagy de általában a kamionosok (nem sértésnek mondom), nem kis darab emberek.
Szóval nem azt mondom h nagyon kicsi de nem is tágas...
A szellõzés meg egyszerûen borzalmas...
Amikor nyáron, megállsz hétvégén németbe 1 jó kis aszfaltos parkolóban ahol nincs 1 darab fa se ( mert ugye az okos német bezáratta mindet mert ott az új aszfalt placc), és elég kellemetlen amikor már az ablakok le vannak engedve, a tetõ ki van nyitva és még így is rohadt meleged van...
A síkpadlóról annyit, hogy az a jó benne h nem buksz fel semmibe, DE!, ha ültél már toplineos scaniában, akkor nem mond azt, hogy az actros fülkéje nagyobb, nem vagyok scánia párti...
És érdekes a volvoban is van 1 kis ''dobbantó'', és mégis nem akkora akadály, h átlépd...
Na de off vége 😊
Én még sajnos nem ültem kamionban de játék és képi benyomások alapján a Scania Top meg a DAF SSC vonz 😊

Figyelj. Mihez képest. Ültem már XL-es Volvoban, Topline-os Scaniaban, Renault Magnum-ban.Daf ban mondjuk csak Space Cab es ben. De eddig az Actros volt az ami a legkellemesebb volt. Ugyanis a tágasságban nekem számít az is, hogy a padló sík legyen. Na most a Magnum az az Actros-on kívül, ami ezt tudja. Viszont abban meg a pakolóhelyekbõl van kevés. Meg egyébként se szimpatikus mint kamion. Mozdonynak talán jó lenne. Szerintem, hangsúlyozom szerintem baromi randa. A Premium az még elmegy. Pofás járgány.
Szóval szó ami szó 😊, nekem az Actros a no1 élhetõségben. Aztán jön a Scania Topline, aztán a Volvo Globetrotter XL, Majd a Daf SSC. És Magnumot csakis akkor vennék, ha nem lenne semmi más. Bocs a szófosásért.
<#whatever>

A logó alapján,buszra sikerült ülnöd?😊

gumikacsa
Én is kamionosnak készültem, de "félresiklott" az életem. Én csiptem volna a jó kis "cigány életet", lévén, nagyon szeretek csavarogni.

Törölt felhasználó
Bocsánat
*Azzal*
Törölt felhasználó
Azt a ''nagyon tágas'' résszel ugye vicceltél??